-
-
Ο χρήστης ozzy1948 έγραψε:
λειπει να δω και τι i30 Και να κλεισω σαν ανθρωπος Προσωπικα προτιμουσα τα Octavia
Επισης στην Δροσια, την ιδια μερα, περιπολικο i30. Στην αρχη το περασα για securitαδικο.
Κακο αυτο!!! Σκεψου να το περνας με οσα λεγοντας οτι ειναι της security και μετα να δεις απο τον καθρεφτη σου μπλε φωτα
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω πετυχα ενα περιπολικο c4 την ΠαρασκευηΤα πέτυχα όλα μαζί πριν 2 εβδομάδες στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Πειραιά, τα είχαν μόλις παραλάβει, ήταν στη σειρά κολάδικα και της ασφάλειας
-
-
Μια ερωτηση ...Σημερα το πρωι ειδα smart λευκο πισω απο το Αγ. Κωσταντινο στο δημοτικο θεατρο . Το συγκεκριμενο ηταν brabus με την διπλη μπουκα πισω , απλα ειχε λιγο διαφορετικο bodykit , κ τρυπητους δισκους μπρος πισω... Ειναι καποιο ειδικο μοντελο?
-
-
Μαύρη Μ6 χθες με Γερμανικές πινακίδες.
-
-
Λευκό Θεσσαλονικιώτικο GT-R σήμερα στην Κοζάνη, δυστυχώς χωρίς φωτό!
-
περιπολικό audi s4 ,αισχρή μπλε πanamera turbo και ασημί maserati quatroporte
δεν έχω φώτος γιατί δεν είχα το κινητό μαζί μου.. -
-
Πανόραμα?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πανόραμα? -
Ο χρήστης teox έγραψε:
περιπολικό audi s4Ελληνικο περιπολικο?Μηπως μεταστανεψε??
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
περιπολικό audi s4
Ελληνικο περιπολικο?Μηπως μεταστανεψε??
όχι όχι.Εδώ στη Μπρατισλάβα το είδα.έχουν και άλλα τέτοια παράξενα,bmw x3,bmw series 3,bmw 7 bmw 1,audi s4,αυτά θυμάμαι να έχω δει
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
περιπολικό audi s4
Ελληνικο περιπολικο?Μηπως μεταστανεψε??
όχι όχι.Εδώ στη Μπρατισλάβα το είδα.έχουν και άλλα τέτοια παράξενα,bmw x3,bmw series 3,bmw 7 bmw 1,audi s4,αυτά θυμάμαι να έχω δει
Γιαυτο στη Μπρατισλαβα προσοχη!Παραμονευουν s4...
-
-
πορκα 914;
Ααααχ, η γωνία της μουστακλη με την κεννεντυ... Εκει μας εφερνε τους γυρους ο ντιλιβεράς όταν είχαμε 2ωρο μαθηματικά τις πέμπτες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
πορκα 914; -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μαύρη Μ6 χθες με Γερμανικές πινακίδες.Ίσως του Γκέκα. Τον έδειξε χθες η tv στην προπόνηση της εθνικής και έφτασε με το αυτοκίνητο της παραπάνω περιγραφής.
Carspotting [#6]