-
έλεος, μας ξέσκισες την οθόνη....
-
-
είχα νωρίτερα στην εθνική για λίγο πίσω μου σε στενό κομμάτι με έργα ένα S8, πραγματικά τεράστιο και λίγο τρομακτικό να είναι στον πίσω προφυλακτήρα μου...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Resize please!Σωστά.
Πιο μικρες φωτο!!!
Βαζε τα thumbnails!Όκέι. Νεξτ τάιμ.
έλεος, μας ξέσκισες την οθόνη....
Μάλλον σόρυ σε σένα
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
είχα νωρίτερα στην εθνική για λίγο πίσω μου σε στενό κομμάτι με έργα ένα S8, πραγματικά τεράστιο και λίγο τρομακτικό να είναι στον πίσω προφυλακτήρα μου...S8 ? που να μην ειχαμε χρεωκοπησει κιόλας
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
είχα νωρίτερα στην εθνική για λίγο πίσω μου σε στενό κομμάτι με έργα ένα S8, πραγματικά τεράστιο και λίγο τρομακτικό να είναι στον πίσω προφυλακτήρα μου...
S8 ? που να μην ειχαμε χρεωκοπησει κιόλας
Eίχε γερμανικές πινακίδες...
-
Μαύρη S600 σήμερα το πρωί στο Μαρούσι
-
Ασημι Α170 CDI με πινακιδες ΔιΣκοι-CD (Διπλωματικο Σωμα αλλιως) παρκαρισμενο λιγο πριν τη Κατεχακη.
-
-
σκετη γκομενοπαγιδα και ας μην το φενεται
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σκετη γκομενοπαγιδα και ας μην το φενεταιΕίναι ήδη σα να το ακούω:
'αχ...τι γλυκούλι' -
μου θυμισες ενα βιντεο απο μια κοντρα στην γερμανια
ενας με ενα 500 ειχε βρει και εβαλε μια μηχανη απο φερραρι 355 και ηταν στην autobahn και του παιζει τα φωτα ενα λαμπογιαννο (το 500 πρεπει να ειχε πιασει 150 λογικα) φτανει διπλα του το λαμπογιαννο με την καμερα
και ξαφνικα ακους ενα ΡΟΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ και ο τυπας στο βιντεο λεει WHAT THE FUCK
(μεχρι να το πει ειχε φυγει πολυ μακρυα)πραγματικα επικο βιντεο πανε χρονια ομως καπου θα το βρω ξανα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μου θυμισες ενα βιντεο απο μια κοντρα στην γερμανια
ενας με ενα 500 ειχε βρει και εβαλε μια μηχανη απο φερραρι 355 και ηταν στην autobahn και του παιζει τα φωτα ενα λαμπογιαννο (το 500 πρεπει να ειχε πιασει 150 λογικα) φτανει διπλα του το λαμπογιαννο με την καμερα
και ξαφνικα ακους ενα ΡΟΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ και ο τυπας στο βιντεο λεει WHAT THE f**k
(μεχρι να το πει ειχε φυγει πολυ μακρυα)πραγματικα επικο βιντεο πανε χρονια ομως καπου θα το βρω ξανα
EPIC πραγματικά!
-
-
Παρασκευή 14-5: Ferrari F355 GTS. ΘΕΑ!!!!
Shelby Mustang 500
-
Lotus Exige,Dodge RAM και Cadillac Escalade σημερα το βραδυ.
-
- φορουμάς με πολυμορφικό
Όχι, δεν εννοώ τον Μάρκο
-
ΔΕΝ είναι δίκο μου.... Του father είναι (από όταν του το έδωσα... )
Και είπαμε. Λάθος δεν είναι η αγορά. Λάθος είναι η κατοχή. Κατάλαβα το σφάλμα μου, και το παρέδωσα στις ηλικίες που πρέπει να το οδηγάνε.Ακούω καμπάνες
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Lotus Exige,**Dodge RAM και Cadillac Escalade **σημερα το βραδυ.11700 κυβικά με 180€ τέλη κυκολφορίας όλα μαζί...
-
-
Χθες στη Λ.Κυμης ειδα Mitsubishi Lancer ταξι. Το υπαρχων μοντελο.
Carspotting [#6]