-
πρεπει να ειναι μια κακοσχεδιασμενη ρεπλικα της porsche 550 spyder .
-
Θα περάσω την Δευτέρα το πρωί από εκεί... ελπίζω να καταφέρω να την φωτογραφίσω εγω καλύτερα, για να δούμε τί είναι τέλος πάντων
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
πρεπει να ειναι μια κακοσχεδιασμενη ρεπλικα της porsche 550 spyder .+1.
Το φούσκωμα του πίσω φτερού για 550 δείχνει. -
Ωραια αυτοκινητα αλλα αθλια χρωματα.Μονο το Range ειναι καπως καλο.
-
Το περλέ μπορντό;
Εμένα μου αρέσει η ιταλίδα Το μαύρο της οροφής/καπό και το σβήσιμο ανάμεσα στα δύο χρώματα στη κάτω εισαγωγή είναιιι... -
Πολυ ωραια τα αυτοκινητα!!!
-
Range Rover ARDEN???? εαν ναι και με νουμερα απο Εμιρατα τοτε τα φτιαχνει εκει ενα Garage - σερβις, που αντιπροσωπευει αυτους τους βελτιωτες( TechArt, Arden, Novitec, Schnitzer) και που το διευθυνει ενας Ελληνας...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Range Rover ARDEN???? εαν ναι και με νουμερα απο Εμιρατα τοτε τα φτιαχνει εκει ενα Garage - σερβις, που αντιπροσωπευει αυτους τους βελτιωτες( TechArt, Arden, Novitec, Schnitzer) και που το διευθυνει ενας Ελληνας...Παντού υπάρχει ένας μύθος
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Range Rover ARDEN???? εαν ναι και με νουμερα απο Εμιρατα τοτε τα φτιαχνει εκει ενα Garage - σερβις, που αντιπροσωπευει αυτους τους βελτιωτες( TechArt, Arden, Novitec, Schnitzer) και που το διευθυνει ενας Ελληνας...
Παντού υπάρχει ένας καγκουρας
(κακογουστιά FTW)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Παντού υπάρχει ένας καγκουρας
(κακογουστιά FTW)
- χαμηλωμένο Opel Astra με φώτα από Delta και φιλτροχοάνη από φρεγάτα.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Το περλέ μπορντό;+1 ντομάτα από εμένα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Range Rover ARDEN???? ... και που το διευθυνει ενας Ελληνας...Που σίγουρα θα έχει στη συλλογή του και ένα Tigra ... να του θυμίζει 'πατρίδα'!!!
-
-
Αυτη η υποδοχη ειναι μαλλον για να μπαινει σημαιουλα.Μαλλον θα ηταν κανενας vip.
-
Χαλκιδική στο Beach bar Ναυαγό στο Παλιούρι:
Mansory Continental GT. 22ΡΕς φορούσε και κάτι φρένα ταψιά!!
Το λάστιχο του Μ3 ηταν δείγμα! Το προφίλ ήταν υπερβολικά χαμηλό!! Αρκετό ανθρακόνιμα μπροστά, διάχυτη και εξατμίσεις.
-
Γιατι να μην εχω και εγω μια??Γιατι γιατι γιατι??
-
αυτα τα mansory tech κλπ δεν τα βάζετε στο Αυστραλοτόπικ καλύτερα
ελεοc ρε
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χαλκιδική στο Beach bar Ναυαγό στο ΠαλιούριΚαλα πως κατεβηκαν? Τον εφτιαξαν τον δρομο?
-
Για το Μ3 ειδικά απόρησα κι εγώ με προφίλ περίπου 20-25.. Εντάξει δεν έχει και κανέναν κατσικόδρομο με λακούβα αλλά όσο νάναι τέτοιο αμάξι...
Περίπου έτσι έμοιαζε το λάστιχο: http://news-images.caradisiac.com/IMG/j ... issan1.jpg
Carspotting [#6]