-
Μην περιμένετε στο τροκτικό να δείτε σωστές εκφράσεις και ορθογραφία. Είναι για γέλια σε αυτόν τον τομέα.
-
Είδα το αγαπημένο μου οικογενειακό που δυστυχώς είναι σπάνιο.
Mercedes B200 Turbo Αutomatic (Για το αυτόματο κιβώτιο δεν τρελαίνομαι αλλά το υπόλυπο είναι έρωτας)
Ποιός θα μου κάνει ένα δώρο? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Mercedes B200 Turbo Αutomatic (Για το αυτόματο κιβώτιο δεν τρελαίνομαι αλλά το υπόλυπο είναι έρωτας)
Ποιός θα μου κάνει ένα δώρο?οικογενειακό η B-class?
Δηλαδή είναι οικογενειακό αμάξι το Golf, A3, Astra?ΥΓ:εγώ έχω στο μυαλό μου όταν λένε 'οικογενειακό αμάξι', απευθείας το sedan 4θ όχημα με 'κώλο' (ακόμα και τα cordba )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ποιός θα μου κάνει ένα δώρο?οικογενειακό η B-class?
Δηλαδή είναι οικογενειακό αμάξι το Golf, A3, Astra?ΥΓ:εγώ έχω στο μυαλό μου όταν λένε 'οικογενειακό αμάξι', απευθείας το sedan 4θ όχημα με 'κώλο' (ακόμα και τα cordba )
Η B-Class για οικογενειακό έχει φτιαχτεί.
Γι'αυτό και έχει 544( ) λίτρα χώρο αποσκευών σε 4.27 μέτρα. -
Aραγε παιρνει το καροτσακι του Μαρκου;
-
μεγάλα προβλήματα οι παντρεμένοι φίλοι μας
-
πριν λιγο ειδα ενα oldsmobile ποσες πιθανοτητες υπαρχουν ? παω να παιξω τζοκερ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aραγε παιρνει το καροτσακι του Μαρκου;Άραγε πέρνει το δικό μου παιχνίδι(ΜΧ-5), άμα κάνω ποτέ παιδιά;
-
Ασημί Mazda 6 MPS παρκαρισμένο στην Πέτρας στον Κολωνό. Φωτό γιοκ διότι ήμουν εν κινήσει.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:shifty: μεγάλα προβλήματα οι παντρεμένοι φίλοι μαςΚάτι ξέρεις εσυ!!!
-
Mαυρη παναμερα στην καθοδο του Κηφησου εχθες το βραδυ, εκανε αριστερα για Καβαλας.
Πολυ εντυπωσιακη ομολογω ! Ισως εφταιγε το χρωμα, η ο ανεπαρκης φωτισμος ...
Επισης το προφιλ της θυμιζε e-type ! Ισως εφταιγε το τεραστιο καπω, η ο ανεπαρκης φωτισμος ... -
Bentley Continental και λιμο Lincoln πριν απο λιγο στην Β.Ολγας!!!!
-
Πριν λίγο κατέβηκα από το σπίτι στην είσοδο να έρθει ένας φίλος μου να του δώσω κάτι κι όπως περίμενα ακούω μέσα στην κίνηση ένα ελαφρύ στροφάρισμα από ρελαντί. Λέω 'σαν να μην είναι μοτοσυκλέτα αυτό'.
Και τελικά ήταν μία κατακόκκινη 360 Spider!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Και τελικά ήταν μία κατακόκκινη 360 Spider!Aπ'τις λιγες που δεν εχουν ξεβαψει ε?
-
-
2 ομορφες ιταλιδες σε βενζιναδικο στη Χαλκιδα
-
-
Αυτό βρίσκεται ανάμεσα σε rav και land cruiser ?
-
@ρχ8
Έλα ρε συ γίνεται αυτό ε? Δεν το ήξερα. Θενξ -
Σημερα ειδα το καινουριο skoda Yeti.Μια χαρα εχω να πω δεν ειναι τοσο ασχημο οσο φαινοταν στις φωτογραφιες.
Carspotting [#6]