-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Mπα εμενα μου αρεσε παραπανω το ranger σχεδιαστικα επειδη εφερνε ψιλοαμερικανια.
Επειδη εφερνε σε Ford σου αρεσε.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mπα εμενα μου αρεσε παραπανω το ranger σχεδιαστικα επειδη εφερνε ψιλοαμερικανια.
Επειδη εφερνε σε Ford σου αρεσε.
Ειναι και αυτο...
-
Citroen C6 σήμερα το πρωί κοντά στον Ευαγγελισμό
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω πετυχα σημερα εξω απο την αντιπροσωπια της ford ολοκαινουρια ranger facelift.Φερνουν mazda δε μου αρεσαν και τοσο.Το προηγουμενο σαν να ειχε αμερικανικο dna στον σχεδιασμο του
Ωραιο το ranger
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω πετυχα σημερα εξω απο την αντιπροσωπια της ford ολοκαινουρια ranger facelift.Φερνουν mazda δε μου αρεσαν και τοσο.Το προηγουμενο σαν να ειχε αμερικανικο dna στον σχεδιασμο του.
Στο ιδιο εργοστασιο ειναι οποτε καθολου απιθανο Αν και θα προτιμουσα το Mazda BT-50 αν διαλεγα σε αυτα τα δυο.
+1
Το Μazda το βρίσκω πιο κοντά στην αισθητική μου αν και προτιμώ τις προτάσεις Nissan, Toyota και MitsubishiΓιώργο ναι, το προηγούμενο έδειχνε πιο ... αμερικάνικο, και η Ford Αμερικής έχει βγάλει κατα καιρούς υπέροχα pick-ups (αλλά 'δύσκολα' για την Ελλάδα) ιδίως σε μεγαλύτερες κατηγορίες από το Ranger. (Πριν 2 χρόνια φίλος απο το ... Αμέρικα με έχει πάει βόλτα με το καινούριο του τότε Ford F-150 FX-2 -νομίζω έτσι το λένε- το οποίο ήταν κάθε άλλο απο ... αγροτικό!)
-
Eιδα την Panamera σημερα,πολυ καλυτερη απο φωτο που εχω δει αλλα παλι ειναι ασχημη,αυτο το πισω μερος δεν τρωγεται με τιποτα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eιδα την Panamera σημερα,πολυ καλυτερη απο φωτο που εχω δει αλλα παλι ειναι ασχημη,αυτο το πισω μερος ειναι δεν τρωγεται με τιποτα.Δύο φορές την είδα απο κοντά -μάλλον την ίδια- στη Τσιμισκή παρκαρισμένη πριν λίγες μέρες. Όμορφη γενικά, μεγάλη (μακρυά και φαρδιά), επιβλητική, για κάποιο λόγο όμως μπροστά ... μου θυμίζει περισσότερο Corvette παρά Porsche.
Σε ασπρο που την είχε η αντιπροσωπία δεν μου πολυάρεσε. -
Λευκη ηταν αυτη που ειδα.
-
-
Είναι τελευταία ένας τύπος με ένα κόκκινο Ferrari (δέν ξέρω μοντέλο) στην περιοχή Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας που το οδηγάει πολύ καγκούρικα, σφήνες, σπινιαρίσματα μαρσαρίσματα κτλ.
Είναι κάποιος γνωστός?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είναι τελευταία ένας τύπος με ένα κόκκινο Ferrari (δέν ξέρω μοντέλο) στην περιοχή Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας που το οδηγάει πολύ καγκούρικα, σφήνες, σπινιαρίσματα μαρσαρίσματα κτλ.Είναι κάποιος γνωστός?
μάλλον απλώς την αγόρασε πρόσφατα.
Προσωπικά πάντα βλέπω τους τύπους μέσα στη Ferrari τους χαλαρούς να πάνε αργά ή απλώς νορμάλ κτλ-κτλ και δεν μπορώ να καταλάβω πώς κρατιούνται.
-
-
-
Γνωστός μου μόλις πήρε τη Panamera 2S σε λευκό...
Στα χέρια του θα είναι τη τετάρτη. Θα ανεβάσω φωτό όταν μπορέσω.Ακόμα και αυτού που την πήρε δε του πολυαρέσει το πίσω μέρος.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Σημερα με επιασε η καρδια μου που ειδα αυτο το αμαξι σε τετοια κατασταση.Το θυμαμαι οταν ημουν 5-6 χρονων και γυαλιζε καθε μερα.Τωρα εχει γινει ετσι.
Αλλα κριμα που το 'χει ετσι...
550 maranello στη Ν.Αρτακη
Supra με ξενες πινακιδες στο ΚορυδαλλοΗ Alfa romeo spider ειναι...
-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
ακομα εδω ειναι αυτοι ?Είναι 1 μήνα και βάλε
-
2 και βάλε...
-
χθες το Βραδυ στην πλατεια στο Κεφαλαρι ηταν στη σειρα παρκαρισμενα
ενα S8, μια Μ6, μια bentley cabrio μια aston Martin και ενα ακομα Α8 . : Φωτο οπως καταλαβαινετε δεν παιζει γιατι ηταν οι απο πανω τους -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
2 και βάλε...Τι είναι αυτοί?
Carspotting [#6]