-
Ζωαρα προχθες στην Α.Ο προς Ελευσινα.Εγω τερμα δεξια τελειως χαλαρος με 70-80..Και ξαφνικα στο υψος εξοδου προς Κατζα Κορολλα ερχομενη με πολλα βγαζει φλας δεξια (θα παει προς κατζα λεω..)αμ δε...τρελλη σφηνα και περναει μπροστα μου απο δεξια χρησιμοποιωντας τον δρομο εξοδου προς Κατζα..Μετα ανοιχθηκε τερμα αριστερα και συνεχισε προς ελευσινα...Μπραβο βλακα που παραλιγο να καρφωθεις!!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
καλα για τους βλάκες της Χαλκιδας μπείτε στο youtube Κ διαβαστε κατω τα σχόλια! Εχει εναν που έκανε κ αυτος την ανάστροφη κ προσπαθεί να το δικαιολογήσει κιόλας !The URL contained a malformed video ID.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
καλα για τους βλάκες της Χαλκιδας μπείτε στο youtube Κ διαβαστε κατω τα σχόλια! Εχει εναν που έκανε κ αυτος την ανάστροφη κ προσπαθεί να το δικαιολογήσει κιόλας !
Το λινκ είναι λάθος.
Ζώα χθες στον Κηφισσό, είχε έργα για 300 μέτρα και δεν μπορούσαν να περιμένουν τα 5 λεπτά που περίμενα (κυριολεκτικά), οπότε χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ για να περάσουν... για να βρεθούν 50 μέτρα πιο μπροστά και να επιδιώκουν να μπουν στην κανονική λωρίδα. Και όλα αυτά υπό βροχή.
Επίσης ζώο με το ΙΕΧ 9788 βυσσινί cordoba κάνεις που κάνεις παράνομα οπισθοπορεία 30-40 μέτρα για να παρκάρεις, πρόσεχε τουλάχιστον τους κανονικά ερχόμενους.
-
Ναι, αυτό το είδαμε, αυτό που δεν είδαμε ήταν το βίντεο με αυτόν που προσπαθούσε να το δικαιολογήσει.
-
Ναι, αυτό το είδαμε, αυτό που δεν είδαμε ήταν το βίντεο με αυτόν που προσπαθούσε να το δικαιολογήσει.....Υπαρχει καποιος που το δικαιολογει;;;;;
-
Δικό μου το λάθος. Δεν πρόσεξα ότι ήταν στα σχόλια η φάση.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ναι, αυτό το είδαμε, αυτό που δεν είδαμε ήταν το βίντεο με αυτόν που προσπαθούσε να το δικαιολογήσει.
....Υπαρχει καποιος που το δικαιολογει;;;;;
Κι όμως υπάρχει τύπος στα σχόλια που λέει ότι μετάνιωσε που δεν το έκανε.
Ρε πού τους βρήκαμε όλους αυτούς τους έξυπνους?
-
Κάποιοι πιστεύουν ότι θα πρέπει πρώτα να υπάρξει διδασκαλία στα σχολεία, καμπάνιες ενημέρωσης, γενικότερα αυτό που λέμε οδηγική παιδεία και μετά να πέφτουν κλήσεις/αφαιρέσεις διπλωμάτων κλπ. Αν το ενστερνίζεστε αυτό, πάω πάσο. Εγώ απλά πιστεύω ότι χωρίς τιμωρία που να τσούζει απίστευτα, (π.χ. €3.000 πρόστιμο) ο μέσος οδηγός δεν έχει κίνητρο για να εφαρμόσει τα αυτονόητα.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν έπεσαν από τον Άρη. Δεν είναι όλοι ηλικιωμένοι, γυναίκες, κουλάδια. Είναι σαν εμάς, απλά απηύδησαν από την πολύωρη αναμονή και μιμήθηκαν τον πρώτο που το... τόλμησε -ακριβώς γιατί ήξεραν ότι οι πιθανότητες να τιμωρηθούν ήταν ελάχιστες.
Και ξέρετε κάτι; Όντως ανταμείφθηκαν για την πράξη τους. Ξεκόλλησαν από την κίνηση και δεν υπέστησαν καμία απολύτως επίπτωση, (ό,τι και να γράφουμε εμείς που παρακολουθούμε το 'κατόρθωμα' τους με δυσπιστία και οργή). Γιατί να μην το ξανακάνουν λοιπόν; Το σύστημα το ίδιο τους δημιουργεί, ένα σύστημα στο οποίο η αναποτελεσματικότητα και αδιαφορία της αστυνομίας εξασφαλίζει ατιμωρησία ακόμα και για τις πιο δολοφονικές παραβάσεις του ΚΟΚ.
-
+1
Ο κλασσικός παπάρας Ελληνάρας μόνο όταν τον τσούξει στην τσέπη (και μάλιστα σημαντικά) θα σταματήσει να κάνει τις παραβάσεις και ό,τι ηλιθιότητα του κατεβαίνει στο κεφάλι επειδή 'έλα μωρέ', 'έτσι θέλω', 'για λίγο το έκανα', 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ', 'εγώ έτσι οδηγώ' κτλ κτλ που καθημερινά ακούμε...
Να βγουν οι τροχαίοι να κόψουν μερικούς κ@λους εκεί που πρέπει (σε τέτοιες καραμπινάτες παραβάσεις του ΚΟΚ που θέτουν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τους άλλους χρήστες του οδοστρώματος ή και κυκλοφοριακή αναρχία) και ας αφήσουν τα 'αστεία' πρόστιμα για παράβαση του ορίου ταχύτητας για +/- 10-20km/h.
-
Κάποιοι πιστεύουν ότι θα πρέπει πρώτα να υπάρξει διδασκαλία στα σχολεία, καμπάνιες ενημέρωσης, γενικότερα αυτό που λέμε οδηγική παιδεία και μετά να πέφτουν κλήσεις/αφαιρέσεις διπλωμάτων κλπ. Αν το ενστερνίζεστε αυτό, πάω πάσο. Εγώ απλά πιστεύω ότι χωρίς τιμωρία που να τσούζει απίστευτα, (π.χ. €3.000 πρόστιμο) ο μέσος οδηγός δεν έχει κίνητρο για να εφαρμόσει τα αυτονόητα.Αυτοί οι άνθρωποι δεν έπεσαν από τον Άρη. Δεν είναι όλοι ηλικιωμένοι, γυναίκες, κουλάδια. Είναι σαν εμάς, απλά απηύδησαν από την πολύωρη αναμονή και μιμήθηκαν τον πρώτο που το... τόλμησε -ακριβώς γιατί ήξεραν ότι οι πιθανότητες να τιμωρηθούν ήταν ελάχιστες.
Και ξέρετε κάτι; Όντως ανταμείφθηκαν για την πράξη τους. Ξεκόλλησαν από την κίνηση και δεν υπέστησαν καμία απολύτως επίπτωση, (ό,τι και να γράφουμε εμείς που παρακολουθούμε το 'κατόρθωμα' τους με δυσπιστία και οργή). Γιατί να μην το ξανακάνουν λοιπόν; Το σύστημα το ίδιο τους δημιουργεί, ένα σύστημα στο οποίο η αναποτελεσματικότητα και αδιαφορία της αστυνομίας εξασφαλίζει ατιμωρησία ακόμα και για τις πιο δολοφονικές παραβάσεις του ΚΟΚ.
+1,ακριβώς έτσι..
-
Εγώ απλά πιστεύω ότι χωρίς τιμωρία που να τσούζει απίστευτα, (π.χ. €3.000 πρόστιμο) ο μέσος οδηγός δεν έχει κίνητρο για να εφαρμόσει τα αυτονόητα.Λάθος να στηριχτούμε στο χρηματικό γιατί τότε χωρίζουμε τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.
Για μένα ας χάνανε (χωρίς πρόστιμο) 3 μήνες το δίπλωμα+άδεια κυκλοφορίας με πινακίδες, να δεις τι ωραία που θα λειτουργούσαν όλα μετά από λίγο.Θα το κάνει ο κάφρος την 1η φορά...άντε τη 2η...την 3η ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξανασκεφτεί.Συν του ότι θα πέσει 'σύρμα' ότι γράφουν γι'αυτό και θα σταματήσουν να το κάνουν.
Βέβαια εδώ πρέπει και οι 2 να σκεφτούμε πρώτα το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχουν και αστυνομικοί που θα δίνουν τέτοιες κλίσεις σε τέτοιους κάφρους.
Γιατί ό,τι μέτρα και να βάλεις στο νόμο, αν δεν εφαρμόζονται...τι νόημα έχουν?
Επίσης αν η κλήση είναι 3000€, και ο 'μπάτσος' θα ντραπεί να στην κόψει (πχ του κλαφτείς ότι δεν έχεις λεφτά, σε δει με χάλια αμάξι κτλ-κτλ), ενώ αν πρέπει απλώς να σου τσιμπήσει το δίπλωμα, που να του κλαίγεσαι, δεν παίζει να στη χαρίσει.Παρόμοιο περιστατικό η ανατροφή στα διόδια του Ρίου (για όσους ξέρουν από Πάτρα-Ρίο κτλ).
Μόλις θέλησαν οι αρχές να το 'κόψουν' το συνήθειο των ντόπιων, το έκαναν (και μάλιστα χωρίς να κόψουν κλήσεις ).Απλά για πολύ καιρό κανείς δεν ασχολήθηκε...έτσι κι εκεί...Και ξέρετε κάτι; Όντως ανταμείφθηκαν για την πράξη τους. Ξεκόλλησαν από την κίνηση και δεν υπέστησαν καμία απολύτως επίπτωση, (ό,τι και να γράφουμε εμείς που παρακολουθούμε το 'κατόρθωμα' τους με δυσπιστία και οργή). Γιατί να μην το ξανακάνουν λοιπόν; Το σύστημα το ίδιο τους δημιουργεί, ένα σύστημα στο οποίο η αναποτελεσματικότητα και αδιαφορία της αστυνομίας εξασφαλίζει ατιμωρησία ακόμα και για τις πιο δολοφονικές παραβάσεις του ΚΟΚ.
+1000
Δε θα μπορούσες να εκφράσεις καλύτερα τη σκέψη μου.Αφού έχει γίνει 'εθνικό' φαινόμενο, γιατί δεν στήνουν ένα περιπολικό εκεί πέρα που ξεκινάει η καφρίλα, να μαζέψει πινακίδες και διπλώματα (οδήγηση αντίθετα στην κίνηση της εθνικής οδού ), να δεις για πότε θα κοπούν οι εξυπνάδες και οι έξυπνοι.
Μέτρα υπάρχουν.Απλώς δεν εφαρμόζονται. -
Δεν ξέρω ποιος καθόταν στη θέση του οδηγού (υπήρχε και συνοδηγός) του υπ. αριθ. ΙΜΖ 9730 εκπαιδευτικού Yaris της σχολής Βογιατζόγλου με έδρα τη Ν. Ιωνία αλλά το ότι μιλούσε στο κινητό ενώ οδηγούσε δείχνει το επίπεδο της σχολής αυτής και φυσικά αυτού που ήταν στο τιμόνι. Το περιστατικό συνέβη σήμερα στα όρια της Κηφισιάς με τη Λυκόβρυση.
-
Παπαρας σημερα παραβιασε στοπ και με εριξε κατω με τη ταφουρα μετα τη προπονηση. Τι καραγκιζης θεε μου!!!Χτυπησα λιγο στο ποδι παλι καλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο. Καραγκιοζηδες 316αδακιδες
-
Ζώο γυναίκα, με ασημί Daihatsu Sirion, σήμερα το απόγευμα στην ανατολίκη έξοδο της Εγνατίας στην Καβάλα. Περνάει 'άερα-πατέρα' με κόκκινο στο πρώτο φανάρι (χωρίς να γυρίσει ΚΑΘΟΛΟΥ αριστερά για να δει αν έρχεται καποιος από το νέο λιμάνι) και στη συνέχεια 'σφάζει' πάλι το κόκκινο για να στρίψει αριστερά για Καβάλα.
Δύο κόκκινα σε 15 δευτερόλεπτα! -
Ο χρήστης doule έγραψε:
Ζώο γυναίκα, με ασημί Daihatsu Sirion, σήμερα το απόγευμα στην ανατολίκη έξοδο της Εγνατίας στην Καβάλα. Περνάει 'άερα-πατέρα' με κόκκινο στο πρώτο φανάρι (χωρίς να γυρίσει ΚΑΘΟΛΟΥ αριστερά για να δει αν έρχεται καποιος από το νέο λιμάνι) και στη συνέχεια 'σφάζει' πάλι το κόκκινο για να στρίψει αριστερά για Καβάλα.
Δύο κόκκινα σε 15 δευτερόλεπτα!Αυτα ειναι γενημενη δολοφονος!!!
-
Σημερα λιγο πριν την κορινθο στη κορινθου-πατρων..βρεθηκα αντιμετωπος με ενα ιπταμενο cd το οποιο καποιος απο τους μπροστινους πεταξε στον αερα..Τελικα το πατησα με τη μπροστα δεξια ροδα..παιζοντας ταυτοχρονα τα φωτα στους τρεις μπροστινους..Καποιος απο τους τρεις ηταν ο λακαμάς-ζωο.. Παρατηρω οτι πανω στην εθνικη μπορεις να βρεις πεταμενο οτιδηποτε ακομα και μισογεματα μπουκαλακια νερο...
Πριν λιγο..Ενω περιμενα επι της τραλλεων να κανω αριστερα στη βεϊκου στα πατησια, ζωο με κοκκινο octavia rs εσφαξε το κοκκινο και εστριψε δεξια προς γαλατσι..μιλαμε ηταν κοκκινο ηδη για 10 δευτερα..
Αλλο ζωο με τελευταιο yaris ,στη πατρα πριν δυο μερες ξεκινα σε στενο με κοκκινο ενω εχει αναψει το κοκκινο για τους πεζους..(5-6 δευτερα να περιμενε θα ηταν σωστος..) Αποτελεσμα.. αρχαια βεσπα κοκκαλωνει και τον αρχιζει γαλλικα..Το ζωο επεμενε οτι εφυγε με πρασινο...
Εχουμε ξεφυγει εκει εξω...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καραγκιοζηδες 316αδακιδεςΕγω και μονο που βλεπω 316 μου σηκωνεται η τριχα, μιας και πρεπει να ειναι καποιος διανοητικα καθυστερημενος για να παρει αυτοκινητο 120 ιππων με 31000 η βασικη εκδοση, αλλα καλυτερα μην το συνεχισω....
Ζωο κωλογερος εξω απο το μαγαζι μου, κανει οπισθεν για να φυγει απο παρκαρισμενος, και ....μπαμ στην 159 που ηταν απο πισω με στυλ ''αμα ακουσεις μπαμ σταματα''
Πηρα τον αριθμο του και το εδωσα στον κατοχο της 159 οταν ηρθε, παρολο που δεν εδειχνε να εχει καποια (μεγαλη)ζημια -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγω και μονο που βλεπω 316 μου σηκωνεται η τριχα, μιας και πρεπει να ειναι καποιος διανοητικα καθυστερημενος για να παρει αυτοκινητο 120 ιππων με 31000 η βασικη εκδοση, αλλα καλυτερα μην το συνεχισω....
Γιατί είσαι τόσο απόλυτος.Μιά χαρά αυτοκίνητο είναι για τον περισσότερο κόσμο.Και αυτοί τα 120 άλογα τα βρίσκουν και πολλά.Ζήτημα να χρησιμοποιούν τα 80 από αυτά.Ξέρω κατόχους που είναι ενθουσιασμένοι από το αυτοκίνητό τους και έχουν δίκιο.
δεν ειπε οτι το αμαξι ειναι κακο αλλα οτι ειναι πανακριβο χωρις να προσφερει πραγματα που να δικαιολογουν την τιμη του , στις 31,000€ εχεις πραγματικα απειρες και καλυτερες επιλογες
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
δεν ειπε οτι το αμαξι ειναι κακο αλλα οτι ειναι πανακριβο χωρις να προσφερει πραγματα που να δικαιολογουν την τιμη του , στις 31,000€ εχεις πραγματικα απειρες και καλυτερες επιλογεςαυτό που δεν καταλαβαίνετε (χωρίς ίχνος επίθεσης η απάντησή μου) είναι ότι δεν κοιτάνε όλοι πόσα λεφτά δίνουν και πόσα άλογα μπορούν να αγοράσουν.
είναι ευχαριστημένοι με τα 130 άλογα...ΟΚ, φτάσαμε στον κινητήρα που θέλουμε και μας περισσεύουν Χ ευρώπουλα...τα κάνουμε extra εξοπλισμό για να χαρούμε και το αμάξι μας περισσότερο αφού δε μας νοιάζει η (έξτρα) δύναμη (που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αγοράσει με τα ίδια χρήματα).
δεν είναι για όλους η μηχανή το παν. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
δεν ειπε οτι το αμαξι ειναι κακο αλλα οτι ειναι πανακριβο χωρις να προσφερει πραγματα που να δικαιολογουν την τιμη του , στις 31,000€ εχεις πραγματικα απειρες και καλυτερες επιλογες
αυτό που δεν καταλαβαίνετε (χωρίς ίχνος επίθεσης η απάντησή μου) είναι ότι δεν κοιτάνε όλοι πόσα λεφτά δίνουν και πόσα άλογα μπορούν να αγοράσουν.
είναι ευχαριστημένοι με τα 130 άλογα...ΟΚ, φτάσαμε στον κινητήρα που θέλουμε και μας περισσεύουν Χ ευρώπουλα...τα κάνουμε extra εξοπλισμό για να χαρούμε και το αμάξι μας περισσότερο αφού δε μας νοιάζει η (έξτρα) δύναμη (που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αγοράσει με τα ίδια χρήματα).
δεν είναι για όλους η μηχανή το παν.Μα δεν ειπαμε οτι αμαξι ειναι μονο η μηχανη, αλλιως τα καλυτερα αμαξια θα ηταν οι φορμουλες και τα top fuel των 3000 + ιππων.
Αυτο που λεμε ειναι οτι ναι μεν η 316 ειναι εναι πολυ καλο αυτοκινητο αλλα ειναι πανακριβο και υπερεκτιμημενο οταν στα λεφτα που ζηταει ετσι και ανοιξεις τον καταλογο θα βρεις παρα πολλες ,καλυτερες και πιο ολοκληρωμενες επιλογες εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω πως δικαιολογει τα λεφτα της , οπως ειπε και ο sv2 εχει δει τιμολογιο να φτανει μεχρι τα 43.000 € αυτος που θα δωσει τοσα λεφτα για να παρει ενα αυτοκινητο τοσο ακριβο και με κινητηρα 120 ιππων τι θεωρεις οτι ειναι καλη επιλογη? οταν υπαρχουν τοσα αλλα να επιλεξει, τωρα βεβαια περι ορεξεως που λενε ,ο καθενας κρινει και αναλογα τις δυνατοτητες του και τις αναγκες του παιρνει το αμαξι του .
Εδω υπαρχουν βεβαια ατομα που χρυσοπληρωσαν smart crossblade στην 316 των 43.000 ευρω θα κολλησουμε?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]