-
Θεϊκο..
-
απιστευτο
-
κάτι μου θυμίζει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κάτι μου θυμίζει+1
urban legend? -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πολύ καλό!!!
Θα γινόταν καλύτερο όμως αν περνούσαν μια αλυσίδα και στους τέσσερις κάδους, να δω μετά πως θα έβγαινε το ζώο!!! -
στο λεωφορείο ήταν συνάδελφος της μητέρας μου.αν λέει φίδια (που δεν είναι τέτοιος άνθρωπος), φίδια σας λέω και εγώ.
-
μια αναζητηση στον γουγλη βοηθαει
παιζει να το ειχα ξαναδιαβασει και εδω κιολας
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κάτι μου θυμίζειEμενα δε μου θυμιζει απλα...
Ειμαι σιγουρος οτι εχει ξαναγραφτει στο 4ΤF... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μια αναζητηση στον γουγλη βοηθαειπαιζει να το ειχα ξαναδιαβασει και εδω κιολας
Eδω το εχω ξαναδιαβασει εγω παντως.Τοσοι πολλοι φορουμαδες να βρεθουν ταυτοχρονα στο ιδιο λεωφορειο?
http://www.google.com/search?hl=el&clie ... =&aq=f&oq=
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
σκηνικό σε λεωφορειο!
κλασσική στριμμένη γριά, που την έχει δει 18άρα, μπαίνει στο λεωφορείο και αρχίζει άμεσα να τα χώνει σε πολύ έντονο και απαξιωτικό τόνο σε μελαμψό μετανάστη που κάθεται, με σκοπό να σηκωθεί για να κάτσει αυτή.αυτός, ενοχλείται αλλά δεν τις δίνει σημασία, πεισμώνει και δεν σηκώνεται.
με τα πολλά, έτερος μελαμψός μετανάστης, της παραχωρεί την δικιά του θέση μπας και το κλείσει.φυσικά, δεν εισπράττει ευχαριστώ...
2 στάσεις παρακάτω και ενώ δεν έχει σταματήσει να προσβάλλει και να δείχνει πως το αγαπημένο της βιβλίο είναι 'ο αγών μου', μπαίνει ελεγκτής.
(σσ η μαντάμ,κράδαινε το εισητήριο της τόση ώρα)
ο μετανάστης (τέρας ψυχραιμίας) της το αρπάζει και το τρώει!
αρχίζει να χτυπιέται και φτάνει και ο ελεγκτής, ο οποίος δεν πείθεται από την ιστορία της.
η μαντάμ ζητούσε από τους άλλους επιβάτες να επιβεβαιώσουν την ιστορία της.
όμως, όλοι την είχαν στην μπούκα για την απαράδεκτη συμπεριφορά της και δεν μίλησε κανείς!
στην επόμενη στάση, ο ελεγκτής την κατέβασε και πιθανολογώ ότι της έραψε κουστουμάκι!Να και η ταινία που αποδυκνείει του λόγου το 'αληθές':
http://video.google.com/videoplay?docid ... 203199562#
Μαλλον άλλος ένας αστικός μύθος... -
Σήμερα όταν γυρνούσα από τη δουλιά.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σήμερα όταν γυρνούσα από τη δουλιά.θεε μου τι μαλακας , εκανε το παιδι αεροσακο
πραγματικα αυτα τα ζωα θελουν ευθανασια να γλυτωσουμε και εμεις και αυτοι απο την μιζερια τους-
- και κραταει και τσιγαρο στο χερι το ζωο για να αναπνεει το παιδι
-
-
Ζωο με μπλε Xara και πινακιδα ΧΑΡ ειχε παρκαρει παρανομα καβαλα στο πεζοδρομιο
σε ενα ηδη αρκετα στενο δρομακι, με αποτελεσμα να μην μπορεις να ανοιχτεις ωστε να
στριψεις αριστερα χωρις να κανεις 45 μανουβρες και φυσικα ανυμπορος να δεις αν ερχεται
κανεις για να μην βρεθεις προ εκπληξεως την ωρα που κανεις τις μανουβρες σου ...Εψαχνα να βρω να παρκαρω, οποτε περασα απο εκεινο το σημειο μια, περασα δυο, περασα
τρεις, περασα καμια δεκαρια για να μην τα πολυλογω ημουν και φτιαγμενος για πολλους
και διαφορους λογους, οποτε εκανα μια κληση μπας και του δωσουν καμια κλιση.Αληθεια, πως θα μαθω αν του κοψανε τον κωλ• ;
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σήμερα όταν γυρνούσα από τη δουλιά.
θεε μου τι μαλακας , εκανε το παιδι αεροσακο
πραγματικα αυτα τα ζωα θελουν ευθανασια να γλυτωσουμε και εμεις και αυτοι απο την μιζερια τους-
- και κραταει και τσιγαρο στο χερι το ζωο για να αναπνεει το παιδι
Να προσθέσω ότι οδηγεί με το ένα χέρι ( no. 1), και φυσικά δεν φοράει ζώνη ( no. 2).
Όσο για το τσιγάρο, το πέταξε από το παράθυρο όταν ήταν μπροστά μου. Και μαλάκας, και εμπρηστής. -
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ζωο με μπλε Xara και πινακιδα ΧΑΡ ειχε παρκαρει παρανομα καβαλα στο πεζοδρομιο
σε ενα ηδη αρκετα στενο δρομακι, με αποτελεσμα να μην μπορεις να ανοιχτεις ωστε να
στριψεις αριστερα χωρις να κανεις 45 μανουβρες και φυσικα ανυμπορος να δεις αν ερχεται
κανεις για να μην βρεθεις προ εκπληξεως την ωρα που κανεις τις μανουβρες σου ...Εψαχνα να βρω να παρκαρω, οποτε περασα απο εκεινο το σημειο μια, περασα δυο, περασα
τρεις, περασα καμια δεκαρια για να μην τα πολυλογω ημουν και φτιαγμενος για πολλους
και διαφορους λογους, οποτε εκανα μια κληση μπας και του δωσουν καμια κλιση.Αληθεια, πως θα μαθω αν του κοψανε τον κωλ• ;
Στην ερώτησή σου δεν ξέρω να απαντήσω. Όμως, τον τελευταίο καιρό η ανταπόκριση του 100 σε όσες κλήσεις έχω κάνει για παράνομη στάθμευση επί πεζοδρομίων έχει φτάσει το 100% Πρέπει να είναι αποτέλεσμα των εντολών Χρυσοχοΐδη (μεγάλη η χάρη του στο συγκεκριμένο θέμα)!
Υ.Γ.: Δεν είμαι ΠΑΣΟΚος, προς αποφυγή παρεξηγήσεων
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
σκηνικό σε λεωφορειο!
κλασσική στριμμένη γριά, που την έχει δει 18άρα, μπαίνει στο λεωφορείο και αρχίζει άμεσα να τα χώνει σε πολύ έντονο και απαξιωτικό τόνο σε μελαμψό μετανάστη που κάθεται, με σκοπό να σηκωθεί για να κάτσει αυτή.αυτός, ενοχλείται αλλά δεν τις δίνει σημασία, πεισμώνει και δεν σηκώνεται.
με τα πολλά, έτερος μελαμψός μετανάστης, της παραχωρεί την δικιά του θέση μπας και το κλείσει.φυσικά, δεν εισπράττει ευχαριστώ...
2 στάσεις παρακάτω και ενώ δεν έχει σταματήσει να προσβάλλει και να δείχνει πως το αγαπημένο της βιβλίο είναι 'ο αγών μου', μπαίνει ελεγκτής.
(σσ η μαντάμ,κράδαινε το εισητήριο της τόση ώρα)
ο μετανάστης (τέρας ψυχραιμίας) της το αρπάζει και το τρώει!
αρχίζει να χτυπιέται και φτάνει και ο ελεγκτής, ο οποίος δεν πείθεται από την ιστορία της.
η μαντάμ ζητούσε από τους άλλους επιβάτες να επιβεβαιώσουν την ιστορία της.
όμως, όλοι την είχαν στην μπούκα για την απαράδεκτη συμπεριφορά της και δεν μίλησε κανείς!
στην επόμενη στάση, ο ελεγκτής την κατέβασε και πιθανολογώ ότι της έραψε κουστουμάκι!Να και η ταινία που αποδυκνείει του λόγου το 'αληθές':
http://video.google.com/videoplay?docid ... 203199562#
Μαλλον άλλος ένας αστικός μύθος...μου το μετέφεραν και εμένα
και έκανα τόση ώρα να το γράψω -
Κινουμαι με την μηχανη σε δρομο με νησιδες και δυο λωριδες ανα κατευθυνση. Ειμαι στην αριστερη και μπροστα μου και στην δεξια ενα SV 650. Ο δρομος μπροστα εχει μια μικρη καμπη και οπως πλησιαζω το Suzuki κινουμενος αρκετα πιο γρηγορα, βλεπω τον Rossi να βγαζει αριστερο γονατο. 'Πλακα μου κανεις' και ειμαι στην πισω ροδα του . Φρενοοοοοο, και ξαφνικα ο πιλοτος περναει απο την μεση της δεξιας λωριδας στο τερμα αριστερο ακρο της αριστερης ψιλοκρεμασμενος απο τη μηχανη του .
Μιλαμε παντα για ανοιχτη καμπη την οποια μπορουσα να περασω με αλλα τοσα απο αυτα που πηγαινα χωρις να κουνηθω απο την τροχια μου (και δεν ειμαι και κανας πιλοτος)...
Εχω μεινει , διπλα του πλεον, και τον κοιταω καθως συνεχιζει να σερνεται στην δεξια και ο τυπος δεν εχει καταλαβει τιποτα (δεν προσεξα αν ειχε και καθρεφτες ρε γμτ).
Απο την μια στιγμη στην αλλη, στην πιο ηρεμη οδηγικη στιγμη της ημερας, θα ειχα βρεθει να κουτουλαω σε νησιδες και κολονες με δυο (το πιθανοτερο) μηχανες των 200 κιλων πανω μου -συν τον μαλακα...
Παλι καλα δηλαδη που ειχε δει προσφατα MotoGP και εβγαλε και το γονατο γιατι αλλιως δεν θα ειχα καταλαβει τιποτα. -
Τα ζωα της πρωινης βολτας για την δουλεια:
-
Mercedeς Coupe ακριβως πισω απο λεωφορειο που μεταφερει μαθητες. Κλασσικα
μολις σταματησει το λεωφορειο βγαινει αντιθετο ρευμα για προσπεραση..Αλλα που???
Ακριβως σε κλειστη αριστερη στροφη!!! Δεν το πιστευω λεω (ειμαι 3 αμαξια πριν)...
Φυσικα ερχεται απο απεναντι αμαξι, ευτυχως με μικρη ταχυτητα σταματανε και οι 2 και κοιτουνται!!! Το απιστευτο ρε παιδια ποιο ητανε...Οτι στην περιφερειακη (Θεσ/νικη)
βλεπω την Mercedes να πηγαινει δεξια με 70!!!! Κατα τα αλλα βιαζοτανε.... -
HONDA JAZZ NZX37**, ανοιχτο πρασινο χρωμα, το παλιο μοντελο...Περιμενω πρωτος
στο φαναρι με κοκκινο και κανα 2 αμαξια απο πισω μου, στην Σβωλου. Ξαφνικα απο
αριστερα πεταγεται ο τυπος, μας προσπερνα....περνα το φαναρι με κοκκινο και συνεχιζει...
Στα 100 μετρα στην Αγ. Σοφια, πεφτει φυσικα σε λεωφορειο μαθητων.....
Αν το γνωριζει κανεις ας του πει ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ
-
-
Λ. Κηφισού πριν 1 h. Έχω μπει από είσοδο, επιτάχυνα στην λωρίδα επιταχύνσεως στα 80-90 και μπαίνω στη δεξιά λωρίδα. Ο δρόμος είναι άδειος στο σημείο αυτό και αποφασίζω να μπω στη μεσαία για να προσπεράσω τα φορτηγά της δεξιάς λωρίδας. Έχω επιταχύνει στα 110 και συνεχίζω. Βγάζω φλας αριστερά και ξεκινάω να αλλάζω λωρίδα. Πίσω αριστερά 100 - 200 m, στην αριστερή λωρίδα, βρίσκεται ζώον θηλυκού γένους με Ibiza. Φυσικά, λόγω καμπής δεν μπορώ να τη δω με τον καθρέπτη, αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν οχήματα εκεί, οπότε αλλάζω λωρίδα κοιτώντας συνέχεια πίσω. Έρχεται με 120 περίπου και θέλει να βγει στην επόμενη έξοδο. Τη στιγμή που αλλάζω λωρίδα και είμαι σχεδόν στο μέσον της μεσαίας και αυτή με έχει φτάσει (τώρα την βλέπω με τον καθρέπτη), αποφασίζει να μπει στη μεσαία (ευτυχώς άναψε φλας) γιατί έφτανε η έξοδος και έπρεπε να αλλάξει 3 λωρίδες σύντομα..!!! Φώτα, κόρνα, κάτι χειρονομίες, τα κλασσικά του βλάκα που δεν καταλαβαίνει πως είμαι μπροστά της, είμαι από δεξιά και βρίσκεται σε λανθασμένη λωρίδα και εγώ δε φταίω που αυτή θυμήθηκε να αλλάξει 3 λωρίδες 200 m πριν την έξοδο. Και το σημαντικότερο. ΑΜΕΣΩΣ μετά τα φώτα, έκοψε στα 50 για να προλάβει να βγει στην έξοδο, άρα αυτό που ζητούσε ήταν πολύ απλό. Να παραχωρήσω την προταιρεότητα που είχα, ώστε, να αλλάξει 3 λωρίδες και φυσικά να μπορέσει να επιβραδύνει ομαλά κόβοντας από τα 120 στα 50, ενώ εγώ θα είχα κόψει επίσης στα 50 και θα της άνοιγα και χώρο ανάμεσα σε εμένα και το φορτηγό που φυσιολογικά θα φτάναμε και οι δύο με τη διαφορά ταχύτητας.
Ώρες ώρες λέω θα έπρεπε να ήμουν ΕΛΑΣ, αλλά όχι με συμβατικό Corsa 1.4, αλλά το καινούργιο με τα 150 που δε φαίνεται καθόλου. Αυτομάτως σειρήνα, την σταματάς δεξιά, παίρνεις το δίπλωμα για μερικούς μήνες (όχι για ταχύτητα, δε με πειράζει αυτό) για την τριπλή αλλαγή λωρίδας και για την άγνοια του ΚΟΚ (προταιρετότητα) για να τελειώνουμε από τους ηλίθιους εγωιστές της ασφάλτου.
Έκανε, αυτό ακριβώς που συζητάγαμε κάποιες σελίδες νωρίτερα. Θέλω να πάω γρήγορα, φύγετε οι άλλοι από τη μέση. Φυσικά, το φύγετε δεν περιορίζεται στην αριστερή λωρίδα, αλλά στο δρόμο γενικότερα. Εγώ θέλω να στρίψω και ΘΑ στρίψω, εσείς οι υπόλοιποι, σταματήστε το αυτοκίνητο, μην οδηγείτε όσο είμαι στο δρόμο, ΕΓΩ θέλω να πάω έτσι και ΘΑ πάω έτσι.
Και για να είμαι απολύτως ακριβής, έχω κάνει πολύ χειρότερα από αυτή, ΑΛΛΑ, ΠΟΤΕ δεν ενόχλησα γιατί το να θέλω από τα 1000 να πάω στα 10 για την έξοδο είναι δικιά μου υπόθεση και δε φταίει κανείς να κάνει στην άκρη από την πορεία του για να αλλάξω 3 λωρίδες μαζεμένες. Η διαφορά του τρέχω και κάνω παρανομίες και του τρέχω και κάνω βλακείες.
Ευχαριστώ.
-
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που περνάει πεζός το φανάρι με κόκκινο, και όταν εγώ του κορνάρω για να του δείξω πόσο είναι, αυτός με χαιρετάει κανονικά νομίζοντας ότι του κόρναρε κάποιος γνωστός!!!
Και ζώο και αναίσθητος...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]