-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά:Tribute to Chuckie
.......Ο Chuckie ευχαριστεί για το tribute και υπόσχεται να οργανώσει πάρτυ με πανσέληνο, φαι, γυμνές παρθένες και (ελαφριά) ναρκωτικά....άντε και μπύρες. Αφού πιούμε, φάμε κτλ, μπορούμε να τσακαλίσουμε γυμνοί στο φεγγάρι (καποιος να φερει τις παρθένες μόνο αν γίνεται)
Επέστρεψα δριμύτερος από εκδρομή στα πάτρια εδάφη, όπου έχω τόσες ιστορίες με ζώα να πω που τρέμω από την προσμονή και την κ@βλ@ (όπως ο Ron Jeremy όταν αντικρίζει 2-3 ατίθασα λαρακιακω στημένα και δεν ξέρει ποιο να διαλέξει).....
...άντε, 2 μικρές, βουκολικες:- ΖΩΟ ο τσοπάνος που άφησε τα βόδια του ελεύθερα 9 η ώρα το βράδυ στον δρόμο προς το χωριό μου. ΦΩΣ κανένα, ευθείες 2m το πολύ και μετά κλειστές στροφές, και ευτυχώς που η γυναίκα είδε στην κορυφή στροφής κάτι μικρό: 'Σκύλος είναι αυτό?' (μαύρη πίσσα σκοτάδι), κοβω λίγο, μπα, μοσχαράκι είναι, ABS, EDS, ESP κτλ και οριακά σταματάω πίσω από δύο βόδια που έχουν καταλάβει όλο το οδόστρωμα...Είδα τον Χριστό με σόρτς μιλάμε. Ο Τσοπάνος (κυριολεκτικά και υβριστικά) πουθενά, μέχρι και ο σκύλος την είχε κάνει (τον φώτισα λίγο παρακάτω, στην άκρη του δρόμου, είχε ξαπλάρει και την έγλυφε.... Σκυλίσια ζωή)
- ΖΩΟ ο τρισάθλιος βρωμερός αγρότης που πότιζε το βρωμοχώραφο του (σίγουρα χασισοφυτεία) νυχτιάτικα στον δρόμο που οδηγεί από Σούρπη προς Αλμυρό. Νταξ ρε φίλε, καταλαβαίνω την υπέρμετρη ανάγκη, την φλόγα που σε καιει να καβαλήσεις την μαντράδικη 316 του 1989 και να πας να πνίξεις κανα δυο κιλά τσικουδιά, αλλά το γ*μήδι το ποτιστικό (εκείνο που πετάει πίδακες νερού 2-3 μέτρα ψιλά και τα χαζεύαμε όλοι όταν πηγαίναμε στο χωριό) δεν μπορείς να το σημαδέψεις ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ πριν φύγεις?
Βράδυ, φυσικά φώτισμος του δρόμου δεν παίζει, ξαφνικά ακούς ένα μπρααφφφ και δεν βλέπεις τίποτα από τα νερά που πέφτουν και καλύπτουν το αμάξι σου και όλο το παρμπριζ. Μια στραβωτιμονιά εκεί και έγινες πρωτοσέλιδο στην Φωνή της Μαγνησίας. Πριν με πειτε ζωο, σταμάτησα και το παρατήρησα κανα 2 λεπτά, το ποτιστικό δεν έδειχνε να στρίβει, σημάδευε εκεί σταθερά τον δρόμο
-
Παιδια 1η φορα θα γραψω εδω..Ειμαι λιγο σε φαση σοκ!!
Ξεκιναω απο Ηλιουπολη,κατεχακη με προορισμο αττικη οδο για να παω προς μαρκοπουλο..Ολα καλα ως εδω..
Κανω λοιπον αριστερα και πιανω ΑΟ..επειδη εχω epass μενω αριστερα και κοιτωντας τον δρομο ανοιγω το ντουλαπακι για να βγαλω το μαραφετι για τα διοδια..ξαφνικα τερμα αριστερα βλεπω ενα Atos...να ερχεται σχεδον πανω μου!!Αναποδα!!!Η μουρη του δλδ κοιτουσε προς Ηλιουπολη..το ξαναγραφω μπας και το πιστεψω και γω!!Τι μυαλο πρεπει να χει καποιος για να κανει κατι τετοιο??Και να θες δεν νομιζω να μπορεις να μπεις λαθος εκει..Μονο αν κανεις αναστροφη μονος σου πριν φτασεις τα διοδια..τι να πω!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παιδια 1η φορα θα γραψω εδω..Ειμαι λιγο σε φαση σοκ!!Ξεκιναω απο Ηλιουπολη,κατεχακη με προορισμο αττικη οδο για να παω προς μαρκοπουλο..Ολα καλα ως εδω..
Κανω λοιπον αριστερα και πιανω ΑΟ..επειδη εχω epass μενω αριστερα και κοιτωντας τον δρομο ανοιγω το ντουλαπακι για να βγαλω το μαραφετι για τα διοδια..ξαφνικα τερμα αριστερα βλεπω ενα Atos...να ερχεται σχεδον πανω μου!!Αναποδα!!!Η μουρη του δλδ κοιτουσε προς Ηλιουπολη..το ξαναγραφω μπας και το πιστεψω και γω!!Τι μυαλο πρεπει να χει καποιος για να κανει κατι τετοιο??Και να θες δεν νομιζω να μπορεις να μπεις λαθος εκει..Μονο αν κανεις αναστροφη μονος σου πριν φτασεις τα διοδια..τι να πω!!!
To ιδιο μου εχει συμβει στο ιδιο σημειο μονο που ανεβαινα την κατεχακη, και ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ την κατεβαινε στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωριδα
Κατα τυχη δεν μπηκα γρηγορα στην στροφη, γιατι ητανε και αδεια
ΦΟΝΙΑΔΕΣ -
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά:
Tribute to Chuckie
.......Ο Chuckie ευχαριστεί για το tribute και υπόσχεται να οργανώσει πάρτυ με πανσέληνο, φαι, γυμνές παρθένες και (ελαφριά) ναρκωτικά....άντε και μπύρες. Αφού πιούμε, φάμε κτλ, μπορούμε να τσακαλίσουμε γυμνοί στο φεγγάρι (καποιος να φερει τις παρθένες μόνο αν γίνεται)
Επέστρεψα δριμύτερος από εκδρομή στα πάτρια εδάφη, όπου έχω τόσες ιστορίες με ζώα να πω που τρέμω από την προσμονή και την κ@βλ@ (όπως ο Ron Jeremy όταν αντικρίζει 2-3 ατίθασα λαρακιακω στημένα και δεν ξέρει ποιο να διαλέξει).....
...άντε, 2 μικρές, βουκολικες:- ΖΩΟ ο τσοπάνος που άφησε τα βόδια του ελεύθερα 9 η ώρα το βράδυ στον δρόμο προς το χωριό μου. ΦΩΣ κανένα, ευθείες 2m το πολύ και μετά κλειστές στροφές, και ευτυχώς που η γυναίκα είδε στην κορυφή στροφής κάτι μικρό: 'Σκύλος είναι αυτό?' (μαύρη πίσσα σκοτάδι), κοβω λίγο, μπα, μοσχαράκι είναι, ABS, EDS, ESP κτλ και οριακά σταματάω πίσω από δύο βόδια που έχουν καταλάβει όλο το οδόστρωμα...Είδα τον Χριστό με σόρτς μιλάμε. Ο Τσοπάνος (κυριολεκτικά και υβριστικά) πουθενά, μέχρι και ο σκύλος την είχε κάνει (τον φώτισα λίγο παρακάτω, στην άκρη του δρόμου, είχε ξαπλάρει και την έγλυφε.... Σκυλίσια ζωή)
- ΖΩΟ ο τρισάθλιος βρωμερός αγρότης που πότιζε το βρωμοχώραφο του (σίγουρα χασισοφυτεία) νυχτιάτικα στον δρόμο που οδηγεί από Σούρπη προς Αλμυρό. Νταξ ρε φίλε, καταλαβαίνω την υπέρμετρη ανάγκη, την φλόγα που σε καιει να καβαλήσεις την μαντράδικη 316 του 1989 και να πας να πνίξεις κανα δυο κιλά τσικουδιά, αλλά το γ*μήδι το ποτιστικό (εκείνο που πετάει πίδακες νερού 2-3 μέτρα ψιλά και τα χαζεύαμε όλοι όταν πηγαίναμε στο χωριό) δεν μπορείς να το σημαδέψεις ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ πριν φύγεις?
Βράδυ, φυσικά φώτισμος του δρόμου δεν παίζει, ξαφνικά ακούς ένα μπρααφφφ και δεν βλέπεις τίποτα από τα νερά που πέφτουν και καλύπτουν το αμάξι σου και όλο το παρμπριζ. Μια στραβωτιμονιά εκεί και έγινες πρωτοσέλιδο στην Φωνή της Μαγνησίας. Πριν με πειτε ζωο, σταμάτησα και το παρατήρησα κανα 2 λεπτά, το ποτιστικό δεν έδειχνε να στρίβει, σημάδευε εκεί σταθερά τον δρόμο
Respect....
-
Χθες ηλίθιος έχει παρκάρει κατά το ήμισυ σε θέση στάθμευσης και κατά το ήμισυ μέσα στο δρόμο (στενός δρόμος). Κλασικό παρκάρισμα όταν μπαίνεις με τη μούρη και δεν το διορθώνεις καθόλου.
Προσπάθησα να παρκάρω δίπλα του σε στενή θέση, στην απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου και ενδεχομένως να ακουμπήσαμε. Το γνωστό 'πέταγμα' που κάνει το μπροστινό μέρος όταν κόβεις το τιμόνι πολύ. Δηλαδή αν ακουμπήσαμε ήταν γελοίο άγγιγμα. Επίσης λέω ενδεχομένως γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε τράνταγμα, ούτε θόρυβο.
Τέλος πάντων κατεβαίνω να τα βρούμε, εφόσον ισχυρίζεται ότι ακουμπήσαμε να δούμε τι ζημιές έγιναν και πολύ ευχαρίστως να καλέσω την ασφαλιστική μου (εφόσον ο ηλίθιος είναι σταθμευμένος έχει δίκιο έπρεπε να τον προσέξω). Εξ αρχής μου αναφέρει μέσα στα δόντια και ανάμεσα σε βρισιές ότι δε θέλει να μπλέξουμε αστυνομίες κλπ και να του δώσω χρήματα στο χέρι . Όμως παρατηρούμε ότι δεν υπάρχουν βλάβες ούτε στο δικό του αμάξι, ούτε στο δικό μου (μάλιστα το δικό μου ήταν ιδιαίτερα σκονισμένο και δεν είχε κινηθεί μόριο σκόνης ). Οπότε σηκώνομαι να φύγω, γράφοντας τον και ενώ συνέχιζε να με βρίζει. ΖΩΟΥΓ είχε γραμμές από τράκαρισμα ή γρατζούνισμα στην ίδια πλευρά με αυτή που υποτίθεται ότι ακουμπήσαμε, αλλά πολύ πιο πίσω...
Επίσης επειδή είδα ότι έχει γίνει θέμα αυτό με τα ξένον, αυξάνονται θεαματικά πλέον τα αυτοκίνητα που θα φωτίζουν στον ουρανό ή δε θα έχουν καθόλου φώτα εφόσον έχουν αναμένα τα μικρά και τα έχουν αντικαταστήσει από κόκκινα, πράσινα ή μπλε λαμπάκια
-
Δε ξέρω αν ταιριάζει στα ζα...
Χθες το βραδάκι τύπος με περτικαλί Lamborghini Gallardo (πανέμοορφη απλά ) προσπαθούσε να παρκάρει έξω από τα VILLARGE στο Φάληρο. Τελικά δεν τα κατάφερε (απολύτος λογικό αν αναλλογιστείς τη στενότητα των βοηθητικών δρομάκων) αλλά αυτό που μου κανε εντύπωση είναι για πιο λόγο δεν το έβαλε στο υπόγειο γκαράζ. Σήμερα σκέφτηκα μονάχα ότι ίσως να έβρισκε στην είσοδο/έξοδο, αλλιώς αν ήταν τόσο τσίπης τι να πω!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δε ξέρω αν ταιριάζει στα ζα...Χθες το βραδάκι τύπος με περτικαλί Lamborghini Gallardo (πανέμοορφη απλά ) προσπαθούσε να παρκάρει έξω από τα VILLARGE στο Φάληρο. Τελικά δεν τα κατάφερε (απολύτος λογικό αν αναλλογιστείς τη στενότητα των βοηθητικών δρομάκων) αλλά αυτό που μου κανε εντύπωση είναι για πιο λόγο δεν το έβαλε στο υπόγειο γκαράζ. Σήμερα σκέφτηκα μονάχα ότι ίσως να έβρισκε στην είσοδο/έξοδο, αλλιώς αν ήταν τόσο τσίπης τι να πω!
Aκριβως φιλε μου
Δανεια δανειων με 1000€ μισθο και 5000 εγγυητες, για να παρεις μια lambo, και κατα τα αλλα τσιγκουνια στα 2-3€ για το παρκινγκΑΥΤΗ ειναι η Ελλαδα του σημερα, που βριζω σχεδον σε καθε μου ποστ, και κατα τα αλλα μερικοι νομιζουν οτι ''ζηλευω'' που δεν εχω και εγω τετοιο αυτοκινητο, ή τουλαχιστον την ιδια αντιμετωπιση εχουν και αλλοι που εχουν την ιδια αποψη
Δηλαδη πας για μαλλι και βγαινεις κουρεμενος, μιας και οι περισσοτεροι αγοραζουν οχημα για φιγουρα και μονο
Ειδικα το καλοκαιρι,.... -
Αν το βάλεις στο υπόγειο πάρκινγκ δεν το βλέπει ο κόσμος, ούτε σε βλέπει να μπαίνεις -βγαίνεις για να πουλήσεις μούρη.
-
Έτσι και χτες λευκή Gallardo στη Γλυφάδα παρκαρισμένη σε γωνία που ούτε Smart δε θα παράταγα έτσι. Ειρωνία το πάρκινγκ που βρισκόταν στα 10 μέτρα από τη Gallardo αλλά ο ιδιοκτήτης προτίμησε την ασφάλεια της γωνίας. Όλα για το πουλ μουρ. Γτπ.
-
Συμφωνω και επαυξανω , ΓΤΠ ΤΕΛΕΙΩΣ
Ελληνας = ΓΤΠ , τελος
Μπορει να μην εχω δει λαμπο παρκαρισμενη σε γωνια , αλλα σε καθε τετραγωνο βλεπω στις γωνιες παρκαρισμενα αυτοκινητα των 50κ ευρω και πανω , και για μενα ειναι το ιδιοΠαμε ξανα . ελληνες = ΓΤΠ , τελευταιος πανυβλακας που ειδα , προσπαθουσε να χωρεσει το αουντι ΤΤ του αναμεσα απο 2 χρεπια , σκουντωντας μπροστα και πισω με τους προφυλακτηρες. Και ναι , καλα φανταζεστε , υπηρχε παρκινγκ απεναντι ..... απλα ελεος , δεν μπορω αλλη βλακια , οσονουπω θα πολυτογραφηθω σουριναμεζος και θα κουνησω μαντηλι απο αυτο το μπουρδελο
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έτσι και χτες λευκή Gallardo στη Γλυφάδα παρκαρισμένη σε γωνία που ούτε Smart δε θα παράταγα έτσι. Ειρωνία το πάρκινγκ που βρισκόταν στα 10 μέτρα από τη Gallardo αλλά ο ιδιοκτήτης προτίμησε την ασφάλεια της γωνίας. Όλα για το πουλ μουρ. Γτπ.pezi na ehi mikti kαι να το παρατησε για δεν τον ενδιαφερει κ να παθει κατι, δεν θα του λειψουν
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έτσι και χτες λευκή Gallardo στη Γλυφάδα παρκαρισμένη σε γωνία που ούτε Smart δε θα παράταγα έτσι. Ειρωνία το πάρκινγκ που βρισκόταν στα 10 μέτρα από τη Gallardo αλλά ο ιδιοκτήτης προτίμησε την ασφάλεια της γωνίας. Όλα για το πουλ μουρ. Γτπ.
pezi na ehi mikti kαι να το παρατησε για δεν τον ενδιαφερει κ να παθει κατι, δεν θα του λειψουν
χαλαρα...ετσι και την χτυπησει, θα παραγγειλει καινουρια...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έτσι και χτες λευκή Gallardo στη Γλυφάδα παρκαρισμένη σε γωνία που ούτε Smart δε θα παράταγα έτσι. Ειρωνία το πάρκινγκ που βρισκόταν στα 10 μέτρα από τη Gallardo αλλά ο ιδιοκτήτης προτίμησε την ασφάλεια της γωνίας. Όλα για το πουλ μουρ. Γτπ.κακως, επρεπε να την ανεβασει σε κανα πεζοδρομιο για να τη θαυμασουν καλυτερα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κακως, επρεπε να την ανεβασει σε κανα πεζοδρομιο για να τη θαυμασουν καλυτερα
Μπορεί να μην είχε άδεια όμως , αυτά επιτρέπονται μόνον αν γίνεται καμιά εκδήλωση του club πχ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπορεί να μην είχε άδεια όμως , αυτά επιτρέπονται μόνον αν γίνεται καμιά εκδήλωση του club πχ...
α συγνωμη, δεν ηξερα οτι δινουν αδειες τοτε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πώς δεν δίνουν; Δεν θυμάσαι στην εκδήλωση του Ferrari Club;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
α ναι εχεις δικιο!
νταξ μωρε, οι ferrari δεν ειναι 'αυτοκινητα', αρα μπορουν να παρκαρουν παντου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
α ναι εχεις δικιο!
νταξ μωρε, οι ferrari δεν ειναι 'αυτοκινητα', αρα μπορουν να παρκαρουν παντου
Δεν παρκάρουν!
Είναι έργα τέχνης, που απλώς τα εκθέτουν πάνω στο πεζοδρόμιο, για να τα χαίρονται όλοι!
Πότε θα μάθεις επιτέλους; -
Να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον οδηγό του κίτρινου WagonR (ή Agila) στην άνοδο της Κηφισίας στο ύψος του Ιατρικού Κέντρου για την τρομάρα που πήρε αλλά αυτά παθαίνεις μαλάκα όταν κατασκηνώνεις στην αριστερή και προσπαθείς να το παίξεις και μάγκας να με κλείσεις όταν βγαίνω να σε προσπεράσω από τη δεξιά.
Έχω ξαναπεί στο ίδιο τόπικ ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα να τρακάρω το αυτοκίνητό μου (έχω και δεύτερο) ούτε και να τρακάρω ενώ φταίω (έχω προστασία και bonus-malus 3). Εσύ;
-
ο Αυθαρτος!!!!!!!
Στους κινηματογράφους και όχι στους δρόμους φιλε κοτετσι...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]