Χθες ηλίθιος έχει παρκάρει κατά το ήμισυ σε θέση στάθμευσης και κατά το ήμισυ μέσα στο δρόμο (στενός δρόμος). Κλασικό παρκάρισμα όταν μπαίνεις με τη μούρη και δεν το διορθώνεις καθόλου.
Προσπάθησα να παρκάρω δίπλα του σε στενή θέση, στην απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου και ενδεχομένως να ακουμπήσαμε. Το γνωστό 'πέταγμα' που κάνει το μπροστινό μέρος όταν κόβεις το τιμόνι πολύ. Δηλαδή αν ακουμπήσαμε ήταν γελοίο άγγιγμα. Επίσης λέω ενδεχομένως γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε τράνταγμα, ούτε θόρυβο.
Τέλος πάντων κατεβαίνω να τα βρούμε, εφόσον ισχυρίζεται ότι ακουμπήσαμε να δούμε τι ζημιές έγιναν και πολύ ευχαρίστως να καλέσω την ασφαλιστική μου (εφόσον ο ηλίθιος είναι σταθμευμένος έχει δίκιο έπρεπε να τον προσέξω). Εξ αρχής μου αναφέρει μέσα στα δόντια και ανάμεσα σε βρισιές ότι δε θέλει να μπλέξουμε αστυνομίες κλπ και να του δώσω χρήματα στο χέρι . Όμως παρατηρούμε ότι δεν υπάρχουν βλάβες ούτε στο δικό του αμάξι, ούτε στο δικό μου (μάλιστα το δικό μου ήταν ιδιαίτερα σκονισμένο και δεν είχε κινηθεί μόριο σκόνης ). Οπότε σηκώνομαι να φύγω, γράφοντας τον και ενώ συνέχιζε να με βρίζει. ΖΩΟ
ΥΓ είχε γραμμές από τράκαρισμα ή γρατζούνισμα στην ίδια πλευρά με αυτή που υποτίθεται ότι ακουμπήσαμε, αλλά πολύ πιο πίσω...
Επίσης επειδή είδα ότι έχει γίνει θέμα αυτό με τα ξένον, αυξάνονται θεαματικά πλέον τα αυτοκίνητα που θα φωτίζουν στον ουρανό ή δε θα έχουν καθόλου φώτα εφόσον έχουν αναμένα τα μικρά και τα έχουν αντικαταστήσει από κόκκινα, πράσινα ή μπλε λαμπάκια