-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΖΩΑ ολες οι μαναδες που ενω υπαρχει πεζοδρομιο 3 μετρα ελευθερο, προτιμουν να σερνουν το καροτσακι μες τον δρομο
Και οχι, δεν το κανουν επειδη θελουν να περασουν απεναντι, το κανουν επειδη ειναι ΣΤΟΚΟΙΠολλές το κάνουν επειδή είναι αδύνατο να προχωρήσεις 50 μέτρα πάνω σε πεζοδρόμιο με ενα καροτσάκι, εξαιτίας των παρκαρισμένων δικύκλων, των τραπεζακίων, κάδων, σκουπιδιών, κλπ κλπ.
Και ακόμα κι αν μπορέσεις να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο με το καροτσάκι, όταν φτάσεις στη γωνία και θελήσεις να περάσεις απέναντι μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψεις πίσω ή να κάνεις παράκαμψη 100 μέτρων επειδή δεν υπάρχει χώρος να κατεβάσεις το καροτσάκι ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Αν βαριέσαι μια μέρα δανείσου ένα καροτσάκι, βάλε μέσα ένα καρπούζι και ξεκίνα να κάνεις μια απλή διαδρομή μέσα στην πόλη. -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
ΖΩΑ ολες οι μαναδες που ενω υπαρχει πεζοδρομιο 3 μετρα ελευθερο, προτιμουν να σερνουν το καροτσακι μες τον δρομο
Και οχι, δεν το κανουν επειδη θελουν να περασουν απεναντι, το κανουν επειδη ειναι ΣΤΟΚΟΙΠολλές το κάνουν επειδή είναι αδύνατο να προχωρήσεις 50 μέτρα πάνω σε πεζοδρόμιο με ενα καροτσάκι, εξαιτίας των παρκαρισμένων δικύκλων, των τραπεζακίων, κάδων, σκουπιδιών, κλπ κλπ.
Και ακόμα κι αν μπορέσεις να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο με το καροτσάκι, όταν φτάσεις στη γωνία και θελήσεις να περάσεις απέναντι μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψεις πίσω ή να κάνεις παράκαμψη 100 μέτρων επειδή δεν υπάρχει χώρος να κατεβάσεις το καροτσάκι ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Αν βαριέσαι μια μέρα δανείσου ένα καροτσάκι, βάλε μέσα ένα καρπούζι και ξεκίνα να κάνεις μια απλή διαδρομή μέσα στην πόλη.+00.
Ακόμα, μπορείς να βρεις σκαλάκια σπιτιών πάνω στο πεζοδρόμιο ('γιατί να χάσουμε χώρο από το σπίτι, ας τον φάμε από το κοινόχρηστο'), δεντράκια σε τρύπα 60χ60 στη μέση του πεζοδρομίου, το οποίο έχει πλάτος μετά βίας 1 μέτρο ('βέβαια, βέβαια, ο Δήμαρχος δενδροφύτευσε όλους τους δρόμους' - μετά άφησε τα δέντρα να ξεραθούν αλλά η τρύπα έμεινε) και άλλα πολλά τραγελαφικά.
-
Για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά:
Tribute to Chuckie
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Τρισμεγιστο ζώο προχθές βράδυ στην Α.Ο. με 307, τιμωρός της αριστερής λωρίδας, πρόγκαγε ολο τον κόσμο να μεριάσει για να περάσει ο κουβάς του.
Ειμαι αριστερα με 130 και προσπερνώ καραβάνι λεπρων προσκυνητών, που σερνονται με 70 στην μεσαία λωρίδα ανευ λόγου. Πισω, στα 200-300 μετρα βλεπω τον κουβα να πλησιάζει παίζοντας με μανία τα φώτα, λες και τον έπιασε πορδόλυσσα και θα λέρωνε τα recaro αν δεν εφτανε στο wc σε 5ms. Ειμαι με 6η, εχω σχεδον τελειωσει με το καραβάνι και ετσι κιαλλιως θα εμπαινα μεσαία, οπότε επιταχύνω ελαφρώς και βγαζω φλας να δηλώσω την πρόθεση μου.
Αμ δε! Ο ελεηνός χειριστής του 307, δονει με δυναμη τα πλοκάμια του και παίζει τα φωτα με τρελή λύσσα, πλησιάζοντας μια ανασα από τον προφυλακτηρα μου. Δεν πειραζει, αν και αρχισα να φορτωνω, μπαινω δεξια, να δω και που θα πήγαινε, αφού και στην αριστερή, ηταν αλλα 2 αυτοκινητα, λίγο ποιο σβελτα από εμενα, με 140 περίπου χλμ.
ΦΩΤΑ με λυσσα και στον επόμενο, προφυλακτήρα τρελό και καροτσι. Μεριαζει και αυτός. Attack again! Φωτα στον επόμενο, προφυλακτήρα, φώτα και πάλι φώτα..... Ο τυπος χεζεται και κάνει ατσαλα δεξια, παραλίγο να φάει το προηγουμενο θυμα.
Τελος όλα. Σαν άλλος Τσαρλσ Μπρονσον της Α.Ο. αποφασίζω να βάλω ένα τέλος στην βασιλεία του ζώου, οπότε, 4η, σανίδωμα, πλησιάζω με +30 τουλάχιστον και τον πάω άλλα +20 (οσο ανέβαζε ανέβαζα) στα τρια nm από τον πωπό του, οπότε πίανει μεσαία και παει πλεον με 100 max, μεχρι που τον εχασα απο τον καθρεφτη μου και δεν τον ξαναείδα - σίγουρα πέρασε στο παράλληλο σύμπαν από όπου ξεπήδηξε. ΟΥΣΤκαι άντε πάλι.... Βρωμερός αλήτης ντελιβεροπαπάκιας αποφάσισε να μετρήσει την αντοχή των οστών του σε θλίψη και κρούση. Για τον σκοπό αυτό επιστράτευσε (σίγουρα κλεμμένο από Πακιστανό εργάτη) τρισάθλιο λεπρό παπί, ανέβασε και τα 140 κιλά του επάνω, κατάπιε τα χαπάκια prozak και lithium του (κληρονομιά από την πάσχουσα από διπολική διαταραχή τύπου 2 μητέρα του), ρούφηξε 5 γουλιές φτηνό ρακί (που απέσταξε ο φίλος και εραστής του εψές το βράδυ στο σπίτι του, υπόγειο 23 τμ στην Ομόνοια με κοινές τουαλέτες με παρακείμενο οίκο ανοχής) βλαστήμισε την ώρα που ο πατέρας του πριν 40 χρόνια λυπήθηκε τις 10 δραχμές που είχε ένα προφυλακτικό 'Κόκκορας' και γκάστρωσε την ημίτρελη μάνα του και ρίχτηκε με μανία στα στενά του Χαλανδρίου. Η μοίρα μου επιφύλαξε ραντεβού με τον προαναφερθέντα homo erectus ένα στενό πριν το σπίτι μου και ενώ επιτάχυνα με μανία να προλάβω μία κενή θέση που είχα κοζάρει κατά την πρώτη 'στροφή'.
Με την πίεση να έχει κορυφωθεί στην άπλυτη K03 της Borg-Wagner αποφάσισα την τελευταία στροφή να την πάρω με 'όσα' για να εξασφαλίσω σίγουρα το πολυτιμότερο αγαθό στην σημερινή σκατούπολη: ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Φανταστείτε την έκπληξη μου, όταν στα 5 μέτρα αντίκρυσα την βρωμερή φάτσα του ημιαναίσθητου αναβάτη , πού καιρός για φρένα, ευτυχώς με λίγο τιμόνι (και πάλι καλά που ο δρόμος είναι φαρδύς) τον απέφυγα στο τσακ. Πρόλαβα να δω την απορία στις θολές από το αλκοόλ και τα ψυχοτρόπα φάρμακα ζέχνουσες κατάμαυρες οπές που είχε για μάτια, αν και μάλλον δεν κατάλαβε ότι οριακά δεν θα επιβεβαίωνε και αυτός πανηγυρικά την εχθρική συμπεριφορά του Opel Astra προς τους μαλακούς ιστούς και κόκκαλα των ανθρώπων (να επαναλάβω και εδώ, μισό με ένα αστέρι στην κατηγορία προστασία πεζών στις δοκιμές πρόσκρουσης Euro NCAP).
Βρωμερέ υπάνθρωπε, και παρολίγον αιτία να περάσω με άλλους 6-7 αλλοδαπούς το βράδυ μου στην φυλακή,με αμφίβολες για την σωματική μου υγεία επιπτώσεις, σου εύχομαι στο επόμενο στενό-μονόδρομο που σίγουρα θα πάρεις ανάποδα να συναντήσεις Hummer, ο δε οδηγός του να σε 'ξήσει' μία ώρα μετά από τον προφυλακτήρα του με τσουγκράνα, έχοντας αντιληφθεί την υπάρξη σου από την χάλκινη μυρουδιά του μολυσμένου αίματος σου και μόνο.
Μισώ αβυσσαλέα όσους παραβιάζουν μονόδρομους, ειδικά όταν οδηγούν χωρίς καμμία προσοχή και γρήγορα. ΓκρρρρρρρΚαι το πιό κορυφαίο:>
Λεπρός λοβοτομημένος ομοφυλόφιλος Πακιστανός κοπρόγερος αποφάσισε σήμερα να θέσει τέρμα στην μίζερη άθλια ζωούλα του. Για να το επιτύχει αυτό επέλεξε το (δημοφιλές και προτεινόμενο για τέτοιες δουλειές) βρωμερό φέρετρο στη Fiat που ακούσει στο όνομα Seicento (λέξη με ρίζες που χάνονται στα βάθη του χρόνου και συχνά χρησιμοποιούνταν από μεγάλους πολιτισμούς - σημαίνει 'το μεγάλο μεταλλικό φέρετρο με ένα άστρο** '), φόρτωσε μέσα την Ουζμπέκα ex-trans άπλυτη γυναίκα του, βάρους τουλάχιστον 180 κιλών (πιθανόν με χρήση κλαρκ ή γερανογέφυρας) και ξεχύθηκε στην Α.Ο.
Οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν λίγα μέτρα από την έξοδο για Δ.Πλακεντίας:
Κινούμαι τέρμα δεξιά (όχι στην ΛΕΑ ), ο δε παθητικός, πρόσφατα υποβληθείς σε πρωκτοραφή, gay ημίαιμος πίθηκος βρίσκεται στην μεσαία λωρίδα, πίσω από αυτοκίνητο που κινείται παράλληλα με εμένα.
Ξαφνικά, ως νέα Zαν'Nτ'Aρκ, ακούει την φωνή του νεκρού πλέον από Aids εραστή του να του φωνάζει: 'πάρτο δεξιά, πάρτο δεξιά, πάρτο δεξιά ΤΩΡΑ', υπακούει και εκτελεί απότομη τρελή τιμονιά προς το μέρος μου!
Με την άκρη του (αετίσιου) ματιού μου αντιλαμβάνομαι μία μαύρη άπλυτη σκουριασμένη Ιταλική μάζα να φλερτάρει με την αριστερή πλευρά του οχήματος μου και ενστικτωδώς κόβω το τιμόνι λίγο δεξιά, ρίχνω γοργή ματιά στην ΛΕΑ και μπαίνω όλος μέσα, γλυτώνοντας έτσι από την άνανδρη παγίδα του ημίτρελου αναβάτη του FIAT.
Ανοίγω το παράθυρο και κουνώ το χέρι νεύοντας ως ερώτηση (τι έκανες?). Λοιπόν, πρώτη φορά στην ζωή μου αντικρίζω τόσο άδειο απλανές βλέμμα, τόσο από το ΖΩΟ οδηγό όσο και από την αγελάδα συνοδηγό του.... Κοιτούσαν ευθεία μπροστά, δεν πρέπει καν να βλεφάρισαν, ούτε ένα νεύμα συγνώμης. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
Βρωμερέ άθλιε υπάνθρωπε, εσένα που οφείλεις την ύπαρξη σου στην τσιγγουνιά του πατέρα σου πριν 65 χρόνια να δώσει 2 δεκάρες για ένα προφυλακτικό 'Ο Κόκκορας', σου εύχομαι να πεθάνεις σε ένα σκοτεινό γεμάτο υγρασία υπόγειο, τρελαμένος πλέον από την σίφυλη που σίγουρα έχεις, παρέα με τις 137 γάτες σου (που σίγουρα επίσης έχεις), οι οποίες θα φροντίσουν φυσικά να γευτούν και από τις σάρκες σου μέχρι να σε ανακαλύψουν από την ζέχνουσα αποφορά του λεπρού πτώματος σου οι γείτονες.** Προφητικό, καθώς και στο EuroNCAP Crash test πήρε ένα αστέρι, εξασφαλίζοντας έτσι τον σίγουρο θάνατο των επιβαινόντων σε περίπτωση σύγκρουσης με οτιδήποτε μεγαλύτερο από ποδήλατο σε ταχύτητες μεγαλύτερες από 10χλμ/ώρα. Δυστυχώς (όχι για πολύ ακόμη) τέτοιο οδηγεί η γυναίκα μου!
Τελικά όμως ποτέ δέν μάθαμε αν χρησιμοποίησε Κόκκορα, Μπεμπέκα ή Σκουφίτσα
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Και οχι, δεν το κανουν επειδη θελουν να περασουν απεναντι, το κανουν επειδη ειναι ΣΤΟΚΟΙΧωρις λογια
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πριν 3-4 μέρες είδα το απολύτως απίστευτο. Μαραθώνος σε αριστερή στροφή, στην αριστερή λωρίδα γιαγια να περπατάει με ένα παιδάκι. Για να καταλάβετε η γιαγιά βρισκόταν στο μέσον της αριστερής λωρίδας. Και προχωρούσαν κατα μήκος σαν αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα. Με το καπελάκι της, την τσαντούλα της κανονικάΕυτυχώς δεν είχε κίνηση και πέρασα στην δεξια και δεν την πάτησα
Δεν πειραζει, μην ανησυχεις. Θα την πατησε ο επομενος. Τι? Δεν ηταν αυτο το ζητουμενο? Τσ τσ τσ...
-
Ποιος ειναι ο Chuckie;Ζει ανάμεσα μας;
http://www.imdb.com/media/rm1126274816/tt0094862 -
Θεος ο chuckie αν και λιγο υπερβολικος.....Εγω παντως θα θελα ρε πουστη μου να μαι ο σουπερμαν για μια μερα με το αθραυστο οχημα και απλα να κινουμαι οπως θα επρεπε να κινουμαι στην λωριδα μου χωρις δεξια αριστερια και μ@#!κιες προσπαθωντας να αποφυγω τις κατα τοπους κακοτοπιες.Μονο τοτε θα ενιωθαν ορισμενοι πιστευω.Εκανες την μ!#!$κια σου?Τον πουλο τροπετο το χρεπι σου.Να ρωτησω και κατι αλλο οταν κινουμαι επι της δεξιας λωριδας και μπροστα ειναι σταματημενος καποιος που θυμηθηκε να παρει τσιγαρα και να την πεσει και στην περιπτερου για καμια ωρα πρεπει να σταματησω να βγαλω φλας και να κοψω αριστερα να περασω απο πανου του η απλα να κανω ντου αριστερα και αν μπουμε μπηκαμε?Γιατι εγω κανω το 1 και ακουω τα απιστευτα καντηλια
-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Να ρωτησω και κατι αλλο οταν κινουμαι επι της δεξιας λωριδας και μπροστα ειναι σταματημενος καποιος που θυμηθηκε να παρει τσιγαρα και να την πεσει και στην περιπτερου για καμια ωρα πρεπει να σταματησω να βγαλω φλας και να κοψω αριστερα να περασω απο πανου του η απλα να κανω ντου αριστερα και αν μπουμε μπηκαμε?Τίποτα από τα δύο. Κινείσαι μονίμως στην αριστερή, και προσπαθείς να μην εκνευρίζεσαι με αυτούς που χώνονται και προσπερνάνε από τη μισή / πετσοκομμένη δεξιά λωρίδα όποτε και όπως μπορούν.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Να ρωτησω και κατι αλλο οταν κινουμαι επι της δεξιας λωριδας και μπροστα ειναι σταματημενος καποιος που θυμηθηκε να παρει τσιγαρα και να την πεσει και στην περιπτερου για καμια ωρα πρεπει να σταματησω να βγαλω φλας και να κοψω αριστερα να περασω απο πανου του η απλα να κανω ντου αριστερα και αν μπουμε μπηκαμε?
Τίποτα από τα δύο. Κινείσαι μονίμως στην αριστερή, και προσπαθείς να μην εκνευρίζεσαι με αυτούς που χώνονται και προσπερνάνε από τη μισή / πετσοκομμένη δεξιά λωρίδα όποτε και όπως μπορούν.
Eγω εννοειται πως δεν εκνευριζομαι με οσους το κανουν αυτο μαλιστα τους διευκολυνω και οσο μπορω.Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες που βρεθκηα στη δεξια ακουσα βρισιδια λες και εφταιγα εγω που ειχα μπροστα μου σταματημενο τον ταριφα.Σημερα που μου τυχε αυτο ο απο πισω στην προσπαθεια του να με περασει και να φυγει κοντεψε να μου ρθει επανω και μου κανει περνα ρε μλκ τι καθεσαι
-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Εγω παντως θα θελα ρε πουστη μου να μαι ο σουπερμαν για μια μερα με το αθραυστο οχημα ......Τον πουλο τροπετο το χρεπι σου.
Παρε ενα Lada να δεις την γλυκα...Το 'εχω δικιο αρα δεν σταματαω' το εχουν νιωσει στο πετσι τους μηχανακηδες, φορτηγατζηδες, ταξιτζηδες, ΜΠΑΤΣΟΙ, παππουδογιαγιαδες, ντελιβεραδες (αυτοι ειναι διαφορετικη κατηγορια απο τους 'μηχανακηδες' πιο πανω, ειναι δικη τους κλαση...), πεζοι...
Μεγαλες στιγμες...
-
Ξεχασες και τους ladaκιδες!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω παντως θα θελα ρε πουστη μου να μαι ο σουπερμαν για μια μερα με το αθραυστο οχημα ...
...Τον πουλο τροπετο το χρεπι σου.
Παρε ενα Lada να δεις την γλυκα...Το 'εχω δικιο αρα δεν σταματαω' το εχουν νιωσει στο πετσι τους μηχανακηδες, φορτηγατζηδες, ταξιτζηδες, ΜΠΑΤΣΟΙ, παππουδογιαγιαδες, ντελιβεραδες (αυτοι ειναι διαφορετικη κατηγορια απο τους 'μηχανακηδες' πιο πανω, ειναι δικη τους κλαση...), πεζοι...
Μεγαλες στιγμες...
Πολυ θα το γουσταρα να παρω ενα τετοιο μια μερα να δωσω μερικα μαθηματα σε καποιους.Ουτε καν θα γυρναω κεφαλι αντι για μουσικη θα παιζει το γκαπ και γκουπ
-
Και γω πολυ θα θελα κατι σαν κι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/301504/ οι,μπροστινες μπαρες μπορουν να κανουν καλη ζημια(δοκιμασμενο)
-
Το απόλυτο όχημα πόλης...
-
Υπάρχει και έκδοση με πυροβόλο στην οροφή, για πιο 'ανόθευτη' αίσθηση...
-
Πάρτε ένα Lada Niva παιδιά... δεν κοστίζει και τίποτα ειδικά σε μτχ... και γράψτε τους όλους κανονικά!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Στοίχημα ότι δεν έχει αναβαθμίσει τον εργοστασιακό εναλλάκτη και αν ανάψει όλα αυτά τα φώτα, μετά από (αρκετή) ώρα η μηχανή θα σβήσει.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ειναι ντιζελ οποτε δεν μπορει να κυκλοφορησει Αθηνα-Θεσσαλονίκη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι ντιζελ οποτε δεν μπορει να κυκλοφορησει Αθηνα-Θεσσαλονίκη
Ε να το παρεις βενζινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Υπάρχει και έκδοση με πυροβόλο στην οροφή, για πιο 'ανόθευτη' αίσθηση...Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]