-
Κατι παρομοι αλλα φαντασου ενα τερας ναβαρα!!!
-
Αν και έχω καιρό να πάω Πάτρα, πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να διευκολύνει την προσπέραση χωρίς να χρειαστεί να πατήσει έρεισμα.
Το να ζητάμε από ένα δρόμο ουσιαστικά 2 λωρίδων α) να είμαστε ΟΚ με την τροχαία και το πάτημα διπλής γραμμής και β)να θέλουμε ταυτόχρονα με εμάς να προσπερνάει και ο απέναντι, οπότε να θέλουμε τις 2 λωρίδες να γίνουν 4, δεν γίνεται με ασφάλεια. Αν μετρήσεις με μια μεζούρα το δρόμο κάθετα μπορει να χωράνε δίπλα δίπλα ίσως και 10 αυτοκίνητα, χωρίς να βρίσκουν οι καθρεύτες τους. Το ότι χωράνε όμως δεν σημαίνει κάτι.
Btw κακώς έχει διόδια ο συγκεκριμένος δρόμος, μάλλον έπρεπε να σου δίνουν λεφτά για να προχωρήσεις.
Τα ερείσματα τεινουν να είναι τίγκα στη μπίχλα. Μόνο και μόνο το σύνεφο από σκόνη και πετραδάκια που θα σηκωθεί και θα τα λουστούν οι παραπίσω είναι το λιγότερο αγένεια. -
Κοιτα να δεις. Αν δεν μου βρεις αρθρο που να λεει οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το πατησεις, εγω θα λεω οτι ΚΑΙ επιτρεπεται, ΚΑΙ πρεπει να κανεις ακρη εκει πανω εφ'οσον μονο ετσι μπορει να προσπερασει ο αλλος οταν απεναντι οχι προσπερνανε ταυτοχρονα με εσενα αλλα και απλα κινουνται στην λωριδα τους.
Ειναι ενα γαμημενο κομματι της ασφαλτου που αμα το βγαλεις απο το παιχνιδι, ξαφνικα στενευεις παρα πολυ εναν ηδη στενο για την χρηση που εχει δωθει δρομο.
Για να στο κανω πιο απλο, στον συγκεκριμενο δρομο αυτο που εσυ ονομαζεις 'ερεισμα', εγω ονομαζω 'κομματι ασφαλτου πλατους ΕΝΟΣ (1) μετρου που εχει ζωγραφιστει με μια λευκη γραμμη', οπου φυσικα και ΔΕΝ μπορει να σταματησει αυτοκινητο (κατα τα οριζομενα στο αρθρο που παραθετεις) χωρις να εξεχει το μισο πανω στην μια κ μοναδικη λωριδα του δρομου. Οποτε ΔΕΝ προσφεται για οικιοθελη σταση (για καποιον που εχει σταματησει απο βλαβη, βλεπε πιο κατω το α).
Απο κει κ περα κ εχοντας οδηγησει για ΠΑΡΑ πολλα χρονια στον συγκεκριμενο δρομο, ενιοτε ΠΑΡΑ πολυ γρηγορα (Αθηνα-Πατρα σε 1:15 ωρα ετσι για να γουσταρουμε αλλα σε ασχετη μερα κ ωρα με μηδενικη κινηση), δυο πραγματα εχω να πω:
α) Δεν δεχομαι οτι σε ευθεια μπορει να κινδυνεψεις αμα πατας το ερεισμα, απο 'σταματημενο οχημα που δεν ειδες'. Αν δεν ειδες κατι τετοιο, δεν επρεπε να οδηγεις καθολου. Κ επισης οσες λακουβες μπορει να εχει στο ερεισμα (που ειναι η φυσικα συνεχεια της ασφαλτου της λωριδας οπου οδηγεις), αλλες τοσες κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ μπορει να εχει στην κανονικη λωριδα.
β) ΟΛΟΙ εσεις που τρωγεστε να βρειτε επιχειρηματα εναντιον κατι τοσο αυτονοητου (σε στενο δρομο κανουμε οσο πιο ακρη ειναι εφικτο για να διευκολυνουμε τους αλλους, ΕΙΔΙΚΑ τους καφρους γιατι αυτοι θα μας παρουν μαζι τους οταν βαρεθουν να περιμενουν...), ειστε εσεις που πετυχαινω στον συγκεκριμενο κ αλλους δρομους να προσπαθουν να επιβαλλουν με το ζορι τον τροπο που εκεινοι νομιζουν σωστος. Κ αυτο ΔΕΝ θα το πετυχετε ουτε με εμενα ουτε με τους περισσοτερους που δεν θελουν να κανουν 200 χιλιομετρα σε 3 ωρες...
-
Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο μηχανόβιο που την Τρίτη (ή Δευτέρα) προσπερνούσε στην Αττική Οδό από ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, δηλαδή μεταξύ αριστερής λωρίδας και διαχωριστικής νησίδας.
ΜΠΡΑΒΟ μ@λ@κ@! Κάποια στιγμή θα ξαφνιάσεις έναν οδηγό εμφανιζόμενος στο συγκεκριμένο σημείο στον αριστερό του καθρέφτη και θα σε κολλήσει στη νησίδα!!!
-
Zωο χθες το βράδυ το τσακάλι στη Μαρτιου γωνία με Εγνατία! Κράνος δεν φορούσε, πινακίδα δεν είχε στο μηχανάκι, στο κινητο μιλούσε κ προσπαθούσε να περάσει τη Εγνατία κάθετα με κόκκινο ! Αα ρε ελλαντα!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ μ@λ@κ@! Κάποια στιγμή θα ξαφνιάσεις έναν οδηγό εμφανιζόμενος στο συγκεκριμένο σημείο στον αριστερό του καθρέφτη και θα σε κολλήσει στη νησίδα!!!Είναι ηλίθιο γιατί εκεί μαζεύονται και όλα τα σκουπίδια/ψοφίμια κλπ...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο μηχανόβιο που την Τρίτη (ή Δευτέρα) προσπερνούσε στην Αττική Οδό από ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, δηλαδή μεταξύ αριστερής λωρίδας και διαχωριστικής νησίδας.ΜΠΡΑΒΟ μ@λ@κ@! Κάποια στιγμή θα ξαφνιάσεις έναν οδηγό εμφανιζόμενος στο συγκεκριμένο σημείο στον αριστερό του καθρέφτη και θα σε κολλήσει στη νησίδα!!!
Μου έχει τύχει και εμένα!
Και μάλιστα το μ@λ@κισμένο, πέρασε σύριζα ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στο στηθαίο... και αμέσως μετά χωρίς φλας χωρίς τίποτα άλλαξε λωρίδα και μπήκε στην μεσαία.Περνώντας μου έριξε και ένα φάσκελο γιατί δεν του άνοιξα χώρο! (λες και τον είχα δεί ότι ερχόταν από εκεί, ή ήμουν υποχρεωμένος, ώντας στην αριστερή λωρίδα και με 120χλμ/ω να έχω την προσωχή μου αν θα περάσει κάποιος 'καμικάζι' από εκεί!
Πραγματικά τον 'πήρα χαμπάρι' μόλις την στιγμή που έφτασε δίπλα μου! (και με τον τρόπο που πέρασε, πρέπει να πήγαινε τουλάχιστον με 160-170!). Για την ιστορία να πώ πως ο δρόμος δεν ήταν άδειος αλλά είχε αρκετή κίνηση αλλά με καλή ροή! 120χλμ/ω στην αριστερή, 100 στην μεσαία και 80 στην δεξιά... οπότε δεν υπήρχε λόγος για 'ταρζανιές'! -
Είναι εγκεφαλικά νεκροί
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Είναι εγκεφαλικά νεκροίΟχι... ειναι νεκροι που δεν εχουν το χουν παρει χαμπαρι ακομα.
Εγω αν προλαβω να τον δω να ρχεται κλεινω το κενο και αν επιβιωσει, ας εξηγησει στο δικαστηριο πως στο πο..τσο βρεθηκε αναμεσα στην αριστερη και το διαχωριστικο, αν δεν, 'ημουν αριστερη, λογο πυκνης και επεσε απο πισω μου' Κοινως...στα @@ μου!Αν δεν τον δω, τηλεφωνο στο 100 και με ενδρομη φωνη κατεβαζωντας καντηλια στον γαμι...λη ενημερωνεις οτι ενω εκανα προσπεραση στην αριστερη λωριδα της Α.Ο. στο ταδε σημειο ή ενω ησουν κανονικα, λογο κινησης στην αριστερη λωριδα της Α.Ο. το ταδε μιχανακι με προσπερασε απο αριστερα και εθεσε σε κινδυνο την ακεραιοτητα μου καθως ξαφνιαστικα και εκανα αποτομο ελιγμο, με κινδυνο να προσκρουσω στον ιδιο η σε καποιο απο τα οχηματα στη μεσαια λωριδα...
Αν και πρωτιμο την κουρτινα ενα, γιατι εχει πολυ πλακα να τους βλεπεις να πλακωνουν τα φρενα και να ισορροπουν αναμεσα στο τσιμεντακι και το φτερο του ποιο πισω....
-
Kατι παρομοιο εγινε και στο τουνελ του περιφεριακου Πειραια-Περαματος
Ημουν με φιλο με αμαξι, και ειχε κινηση πριν απο το φαναρι του Σκλαβενιτη για οσους ξερουν
Ξαφνικα βλεπω μεσα απο το τουνελ φως, αλλα να ερχεται μεταξυ τοιχου και αμαξιου
cbr1000rr με 2 επιβατες
Το κενο αναμεσα στα αυτοκινητα ηταν τετοιο που περναγε και goldwing, παρολα αυτα εκεινος ηθελε να περασει απο εκει, ενω το φαναρι ηταν ακομα 100 μετρα μπροστα
Αφου λοιπον επεσε γελιο(χωρις πλακα) απο τους τριγυρω, βγαινει ο μπροστινος μου και με αθωο υφος του λεει, ''Καλα ρε φιλε, γιατι δεν περνας απο εδω?'', δειχνοντας να κανει διηθηση
Με τα χιλια ζορια(ζοριζοτανε) πηγε στην μεση και περασε
Φευγοντας εβλεπες ολους να κανουν αυτο ---> -
Ο χρήστης After έγραψε:
Kατι παρομοιο εγινε και στο τουνελ του περιφεριακου Πειραια-ΠεραματοςΗμουν με φιλο με αμαξι, και ειχε κινηση πριν απο το φαναρι του Σκλαβενιτη για οσους ξερουν
Ξαφνικα βλεπω μεσα απο το τουνελ φως, αλλα να ερχεται μεταξυ τοιχου και αμαξιου
cbr1000rr με 2 επιβατες
Το κενο αναμεσα στα αυτοκινητα ηταν τετοιο που περναγε και goldwing, παρολα αυτα εκεινος ηθελε να περασει απο εκει, ενω το φαναρι ηταν ακομα 100 μετρα μπροστα
Αφου λοιπον επεσε γελιο(χωρις πλακα) απο τους τριγυρω, βγαινει ο μπροστινος μου και με αθωο υφος του λεει, ''Καλα ρε φιλε, γιατι δεν περνας απο εδω?'', δειχνοντας να κανει διηθηση
Με τα χιλια ζορια(ζοριζοτανε) πηγε στην μεση και περασε
Φευγοντας εβλεπες ολους να κανουν αυτο --->Ο ηλιθιος, ελεγε ο παππους μου, ακομα και στην Αφρικη ειναι ηλιθιος!
-
Τύπος μάλλον του δήμου ακριβώς στην στροφή περπατώντας δίπλα στη νησίδα, στο τουνελάκι του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, να κοιτάει για σκουπίδια χωρίς καμία προειδοποίηση. Φορούσε μόνο ένα πορτοκαλί γιλέκο. Κόντεψα να πέσω πάνω του κι εγώ κ όσοι ξαφνικά τον έβλεπαν μπροστά τους! Δεν την θέλει την ζωή του; Αν είναι δυνατόν...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο μηχανόβιο που την Τρίτη (ή Δευτέρα) προσπερνούσε στην Αττική Οδό από ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, δηλαδή μεταξύ αριστερής λωρίδας και διαχωριστικής νησίδας.
ΜΠΡΑΒΟ μ@λ@κ@! Κάποια στιγμή θα ξαφνιάσεις έναν οδηγό εμφανιζόμενος στο συγκεκριμένο σημείο στον αριστερό του καθρέφτη και θα σε κολλήσει στη νησίδα!!!
Και μάλιστα το μ@λ@κισμένο, πέρασε σύριζα ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στο στηθαίο... και αμέσως μετά χωρίς φλας χωρίς τίποτα άλλαξε λωρίδα και μπήκε στην μεσαία.Περνώντας μου έριξε και ένα φάσκελο γιατί δεν του άνοιξα χώρο! (λες και τον είχα δεί ότι ερχόταν από εκεί, ή ήμουν υποχρεωμένος, ώντας στην αριστερή λωρίδα και με 120χλμ/ω να έχω την προσωχή μου αν θα περάσει κάποιος 'καμικάζι' από εκεί!
Πραγματικά τον 'πήρα χαμπάρι' μόλις την στιγμή που έφτασε δίπλα μου! (και με τον τρόπο που πέρασε, πρέπει να πήγαινε τουλάχιστον με 160-170!). Για την ιστορία να πώ πως ο δρόμος δεν ήταν άδειος αλλά είχε αρκετή κίνηση αλλά με καλή ροή! 120χλμ/ω στην αριστερή, 100 στην μεσαία και 80 στην δεξιά... οπότε δεν υπήρχε λόγος για 'ταρζανιές'!Μου θύμισες παρόμοιο περιστατικό πριν 3 χρόνια
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=646897#p646897
Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πραγματικά τον 'πήρα χαμπάρι' μόλις την στιγμή που έφτασε δίπλα μου! (και με τον τρόπο που πέρασε, πρέπει να πήγαινε τουλάχιστον με 160-170!). Για την ιστορία να πώ πως ο δρόμος δεν ήταν άδειος αλλά είχε αρκετή κίνηση αλλά με καλή ροή! 120χλμ/ω στην αριστερή, 100 στην μεσαία και 80 στην δεξιά... οπότε δεν υπήρχε λόγος για 'ταρζανιές'!Μου θύμισες παρόμοιο περιστατικό πριν 3 χρόνια
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=646897#p646897
Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
Μερικά 'ζώα' δεν θα εκλείψουν ποτέ από τον πλανήτη...δυστυχώς
-
Αυτό έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία. Σήμερα 3 ναι 3 με πέρασαν από αριστερά ο ένας μετά τον άλλον. Αν μη τι άλλο σε ξαφνιάζουν γιατί μόνο εκεί δεν τους περιμένεις.
-
Κτήνος και δολοφόνος, που θα έπρεπε να συλληφθεί για να μην βάζει σε κίνδυνο τους συνανθρώπους του, έκανε την υπέρτατη άμυαλη και θρασύτατη μαλακία στην λεοφ. Ηρακλείου κατά τις 9.30 το βράδυ σήμερα, ακριβώς στο φανάρι του σταθμού Περισσού, στο ρεύμα προς κέντρο. Εκεί που είμαστε όλοι σταματημένοι μπροστά από κόκκινο, έχοντας αφήσει (λόγω της θέσης του αστικού λεοφορείου που είχε σταματήσει στην στάση) 1-1.5 μέτρο από την κεντρική λωρίδα πεζοδρομίου που χωρίζει τα 2 ρεύματα της Ηρακλείου, έρχεται ο δολοφόνος (κακή ώρα να'χει ο π***της) με ένα Wrangler (http://www.carpages.co.uk/chrysler_jeep ... _01_06.jpg) και επειδή δεν χωράει να μας προσπεράσει για να φτάσει πρώτος στην ουρά ο καραγκιόζης, ΚΑΒΑΛΑΕΙ κανονικότατα το χώρισμα των 2 ρευμάτων, αλλά όταν λέμε καβαλάει φανταστείτε το μισό jeep στον δρόμο και το άλλο μισό πάνω στο χώρισμα, απο θαύμα δεν παίρνει παραμάζωμα τους καθρέφτες μας (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου) και φτάνει τελικά ο μπουρζόβλαχος πρώτος στο φανάρι. Από το γεγονός ότι εξαφανίστηκε σε χρόνο dt από το οπτικό μου πεδίου συμπεραίνω πως είτε έσφαξε το γκάζι και έκανε και άλλα τέτοια ωραία που του'χει μάθει η μάνα του, ο πατέρας του και όλο του το σόι , είτε απλώς οι υπόλοιποι κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με δολοφόνο των δρόμων και του άνοιξαν χώρο.
Όσοι ξέρουν το σημείο γνωρίζουν πως στο φανάρι αυτό, όπου από την μια πλευρά της Ηρακλείου έχει στάση λεοφορείου, και απέναντι είναι ο σταθμός του ηλεκτρικού, αρκετοί πεζοί περνάνε μέσα από τα σταματημένα αυτοκίνητα, μακριά από την διάβαση και το φανάρι, για να περάσουν απέναντι. Από θαύμα δεν έτυχε να περνάει πεζός εκείνη τη στιγμή κάθετα την λεοφόρο, γιατί ο καραγκιόζαρος δεν έβλεπε τπτ μπροστά του... ούτε πήγαινε ιδιαίτερα αργά...
-
Να ξανατονίζω ότι μιλάμε για καβάλημα off-road πάνω στο διαχωριστικό πεζοδρόμιο, όχι μαλακίες. Και μάλιστα έτρεξε πάνω στο πεζοδρόμιο διαδρομή περίπου 10 μέτρων (κάλυψε μήκος τριών αμαξιών πριν φτάσει στο φανάρι πρωτος), κατά την οποια θα μπορούσε άνετα να προκαλέσει ζημιές και σωματικές βλάβες...
-
-
Τελικα λεω να βαλω το εξαρτημα ''Egg holder'' στην κονσολα....
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τελικα λεω να βαλω το εξαρτημα ''Egg holder'' στην κονσολα....εγώ ψάχνω για RPG Holder...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]