-
ζωο ο αληταρας που μου ξεχαρβαλωσε την πορτα με ενα λοσταρι για να μπει μεσα και να μου κλεψει μια εργαλειοθηκη γεματη κλειδια αξιας 300ευρω χονδρικα και την πισω εταζερα με τα ηχεια .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ζωο ο αληταρας που μου ξεχαρβαλωσε την πορτα με ενα λοσταρι για να μπει μεσα και να μου κλεψει μια εργαλειοθηκη γεματη κλειδια αξιας 300ευρω χονδρικα και την πισω εταζερα με τα ηχεια . -
ζωο ο αληταρας που μου ξεχαρβαλωσε την πορτα με ενα λοσταρι για να μπει μεσα και να μου κλεψει μια εργαλειοθηκη γεματη κλειδια αξιας 300ευρω χονδρικα και την πισω εταζερα με τα ηχεια .μερική κλοπή έχεις?
και μην σου πεί καμία ασφάλεια,ότι η εργαλειοθήκη δεν είναι απαραίτητο στοιχείο κίνησης ιταλικού αυτοκινήτουπλάκα κάνω
-
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
2 λάθη:
-
Με όσα και να πας, ο ΚΟΚ ορίζει ρητά ότι θα πρέπει να είσαι στη δεξιά λωρίδα, εκτός κι αν προσπερνάς. Άρα, στην περίπτωση που περιγράφεις (κινείσαι με το όριο αριστερά, ενώ κάποιος σου παίζει τα φώτα για να περάσει - άρα δεν προσπερνάς) είσαι και εσύ παράνομος! Αν προσπερνάς εκείνη την ώρα τελειώνεις τη δουλειά σου (επίσης, δεν είναι κακό να πατάμε και λίγο το γκαζάκι να αδειάζει ο δρόμος) και μπαίνεις δεξιά. Αλλιώς είσαι παράνομος.
-
Δεν είσαι υπεύθυνος για την τήρηση του νόμου. Τηλεφωνάκι (με ασύρματο handsfree ) στο 100 και θα τον τακτοποιήσουν αν πηγαίνει πάνω από το όριο. Δεν έχεις δικαίωμα να επιβάλλεις σε κάποιον την ανώτατη ταχύτητα στο δρόμο, είναι παράνομο. Ζορό και εκδικητές των δρόμων είναι επικίνδυνοι.
@screwdriver: Προσπερνάς και ξανά στη ΔΕΞΙΑ, όχι στη μεσαία.
Κατά τ' άλλα over and out κι από εμένα για το συγκεκριμένο θέμα.
Πολυ σωστα! Αλλα για εκτος πολης δρομους....Δεν μπορει να τρεχεις μεσα στην πολη σε δρομους οπως η Συγγρου που ανα πασα στιγμη δεν ξερεις τι θα σου πεταχτει...Το ιδιο και στην περιφερειακη θεσ/νικης...οσο γρηγορα και να πας, και ολοι να παραμερισουν, δεν προκειται να κερδισεις πανω απο 5 λεπτα...Μπορω να δικαιολογησω τους νεαρους που βραζει το αιμα τους και δεν εχουν πειρα...Οι υπολοιποι ομως? Απλα κομπλεξικοι ή 'κομμενοι' .......
Τις ιδιες πιθανοτητες να σου πεταχτει κατι στη συγγρου, εχει και το υπολοιπο εθνικο οδικο δικτυο.
Και για να ξεμπερδευουμε επιτελους με την αριστερη.ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ 320ΧΑΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΤΕΛΟΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Ο ΚΟΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
ΚΙΝΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ. -
-
ζωο ο αληταρας που μου ξεχαρβαλωσε την πορτα με ενα λοσταρι για να μπει μεσα και να μου κλεψει μια εργαλειοθηκη γεματη κλειδια αξιας 300ευρω χονδρικα και την πισω εταζερα με τα ηχεια . -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ 320ΧΑΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΤΕΛΟΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Ο ΚΟΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
ΚΙΝΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.Ειλικρινά, όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό μάλλον έχουν κάποια θεματάκια να λύσουν...
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
2 λάθη:
-
Με όσα και να πας, ο ΚΟΚ ορίζει ρητά ότι θα πρέπει να είσαι στη δεξιά λωρίδα, εκτός κι αν προσπερνάς. Άρα, στην περίπτωση που περιγράφεις (κινείσαι με το όριο αριστερά, ενώ κάποιος σου παίζει τα φώτα για να περάσει - άρα δεν προσπερνάς) είσαι και εσύ παράνομος! Αν προσπερνάς εκείνη την ώρα τελειώνεις τη δουλειά σου (επίσης, δεν είναι κακό να πατάμε και λίγο το γκαζάκι να αδειάζει ο δρόμος) και μπαίνεις δεξιά. Αλλιώς είσαι παράνομος.
-
Δεν είσαι υπεύθυνος για την τήρηση του νόμου. Τηλεφωνάκι (με ασύρματο handsfree ) στο 100 και θα τον τακτοποιήσουν αν πηγαίνει πάνω από το όριο. Δεν έχεις δικαίωμα να επιβάλλεις σε κάποιον την ανώτατη ταχύτητα στο δρόμο, είναι παράνομο. Ζορό και εκδικητές των δρόμων είναι επικίνδυνοι.
@screwdriver: Προσπερνάς και ξανά στη ΔΕΞΙΑ, όχι στη μεσαία.
Κατά τ' άλλα over and out κι από εμένα για το συγκεκριμένο θέμα.
Πολυ σωστα! Αλλα για εκτος πολης δρομους....Δεν μπορει να τρεχεις μεσα στην πολη σε δρομους οπως η Συγγρου που ανα πασα στιγμη δεν ξερεις τι θα σου πεταχτει...Το ιδιο και στην περιφερειακη θεσ/νικης...οσο γρηγορα και να πας, και ολοι να παραμερισουν, δεν προκειται να κερδισεις πανω απο 5 λεπτα...Μπορω να δικαιολογησω τους νεαρους που βραζει το αιμα τους και δεν εχουν πειρα...Οι υπολοιποι ομως? Απλα κομπλεξικοι ή 'κομμενοι' .......
Που το λεει ρε μεγαλε αυτο που το εχετε κανει τοσο καραμελα που κοντευουμε να παθουμε σακχαρο??? Που σου λεει οτι μεσα στην πολη μπορεις να αρμενιζεις στην αριστερη 'γιατι ειναι μεσα στην πολη'? Κ ποιος σου ειπε οτι ειναι δουλεια σου το αν θα τρεχω ή οχι?
Αριστερη παραμενεις μονο αν δεν θελει καποιος αλλος να παει πιο γρηγορα, αλλιως κανεις ακρη να περασει. Ή σε κανει ακρη εκεινος με το ζορι. Διαλεξε κ παρε, απλο ειναι.
-
-
καλα ντε,μην βαρας.
-
Στην πολη μπορεις να αρμενιζεις αριστερα , αν χρειαζεται να στριψεις αριστερα στο επομενο φαναρι, αν θελεις να αλλαξεις λωριδα στην ανισοπεδη κλπ κλπ. Αλλα και παλι, γιατι γινεται τοσο θεμα; Αν η κινηση γινεται σε στοιχους τοτε για ποιο οριο μιλαμε και ποιες προσπερασεις; Μονο κομφουζιο δημιουργουν οι πολλαπλες αλλαγες πορειας.
Ειναι μεγαλη βλακεια να κανεις πατηματα εστω και στη Συγγρου σε ωρες αιχμης, γνωριζοντας οτι θα σταματησεις στα 500 μετρα και οτι θα φτασεις την ιδια ωρα με τη γιαγια με αλτσχαιμερ. -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Στην πολη μπορεις να αρμενιζεις αριστερα , αν χρειαζεται να στριψεις αριστερα στο επομενο φαναρι, αν θελεις να αλλαξεις λωριδα στην ανισοπεδη κλπ κλπ. Αλλα και παλι, γιατι γινεται τοσο θεμα; Αν η κινηση γινεται σε στοιχους τοτε για ποιο οριο μιλαμε και ποιες προσπερασεις; Μονο κομφουζιο δημιουργουν οι πολλαπλες αλλαγες πορειας.
Ειναι μεγαλη βλακεια να κανεις πατηματα εστω και στη Συγγρου σε ωρες αιχμης, γνωριζοντας οτι θα σταματησεις στα 500 μετρα και οτι θα φτασεις την ιδια ωρα με τη γιαγια με αλτσχαιμερ.Λάθος! Αν πηγαίνεις σαν άνθρωπος και όχι σαν κοιμισμένο ζώο μπορεί να προλάβεις το επόμενο φανάρι που θα σε καθυστερήσει 2-3 λεπτά, και το μεθεπόμενο κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ειναι μεγαλη βλακεια να κανεις πατηματα εστω και στη Συγγρου σε ωρες αιχμης, γνωριζοντας οτι θα σταματησεις στα 500 μετρα και οτι θα φτασεις την ιδια ωρα με τη γιαγια με αλτσχαιμερ.Στην πολη αν θες να στριψεις αριστερα στο ΕΠΟΜΕΝΟ φαναρι και οχι σ ενα απο τα 500 επομενα...
Εισαι υποχρεωμενος να ξεκαθαρησεις την προθεση σου με την χρηση του αριστερου φλας, ουτως ωστε τα οχηματα που ακολουθουν να σε προσπερασουν απο δεξια οπως οριζει ο ΚΟΚ.Επισης το 90% των ανισοπεδων κομβων εχουν 2 λωριδες κυκλοφοριας ανα κατευθυνση.
Για ποιο λογο να πας στην αριστερη;;;; -
Λάθος! Αν πηγαίνεις σαν άνθρωπος και όχι σαν κοιμισμένο ζώο μπορεί να προλάβεις το επόμενο φανάρι που θα σε καθυστερήσει 2-3 λεπτά, και το μεθεπόμενο κλπ κλπ.
σημασία έχει το ταξίδι...
-
Αν ξαναδιαβασετε πιο προσεκτικα αυτο που γραφω, τοτε θα αποφευγατε τα λογικα αλματα. Δεν ειπα οτι πρεπει να κατασκηνωνεις στην αριστερη, απλα οτι τα δεδομενα μεσα στις πολεις αλλαζουν οπως αλλαζουν και οι συνθηκες κυκλοφοριας.
Και στο κατω κατω της γραφης, υπαρχουν 2 στυλ οδηγησης στην πολη, το 'αθηναικο-στα ορια του εμφραγματος-κανε στην ακρη-καιγομαι' και το 'σαλονικιωτικοεπαρχιωτικο-χαλαρα-δε βαριεσαι-θα φτασουμε' Μαλλον εσεις μιλατε με τα αθηναικα δεδομενα .
Προσωπικα οταν κατεβαινω Αθηνα λυπαμαι το αυτοκινητο μου, τρωει τοση καταπονηση σε 1 βδομαδα, οση δεν τρωει 1 χρονο στη Σαλονικη... -
δεν μιλαμε για ωρες ΑΙΧΜΗΣ, μιλαμε για αραιη κινηση οπου ο αριστερος πηγαινει με + 5 χαω απο τον μεσαιο κ δεν καταδεχεται να αλλαξει λωριδα επειδη 'προσπερναει', ή επειδη 'παει με το οριο'. Απο εκει δημιουργειται κινηση χωρις λογο. Αν δεν εχεις που να πας χωρις να σου βγει η παναγια να αλλαξεις λωριδα, δεν θα πας. Αν δεν πηγαινεις επειδη δεν καταδεχεσαι γιατι 'προσπερνας' με 5 χαω παραπανω, τοτε εισαι φαουλ.
Για την Συγγρου συγκεκριμενα δεν εχει να στριψεις αριστερα. Για οπου εχει, ναι να κατσεις αριστερα, ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (κ οχι καθομαι αριστερα γιατι σε 2 χλμ θα στριψω), κ αφου βγαλεις φλας για να το καταλαβουμε κ εμεις.
Κ παρτε το χαμπαρι, οσο κ να θελετε να καθεστε στην αριστερη νομιζοντας οτι εχετε δικιο, πολυ-πολυ να σας περασει ο αλλος απο οπου μπορεσει, με το ετσι θελω, να σας πεταξει κ ενα φρεναρισμα που θα σας βγουν τα σφραγισματα, κανα μπινελικι, κ μετα καθιστε να λετε για το πως μπορειτε να καθεστε στην αριστερη δικαιωματικα...
Κ για το τελευταιο που εγραψες. Εχεις σκεφτει ποτε οτι το χαος που επικρατει στην Θεσαλλονικη σχεδον ολες τις ωρες (αυτο εχω καταλαβει), ειναι εξ'αιτιας ακριβως αυτου του φαινομενου του να απλωνονται ολοι σε ολες τις λωριδες με +-5 χαω απο τους διπλα κ απλα να τσουλααααααααααααανεεε ?
-
2 δρομους εχουμε ολους κι ολους με 4 λωριδες μεσα στην πολη και απ' αυτους μονο η Τσιμισκη εχει προβλημα λογω διπλοπαρκαρισμενων-φορτηγων, δε νομιζω οτι ισχυει και πολυ, ετσι κι αλλιως μας αρεσει να τσουλαμε
-
σε μια μικρη επαρχιακη πολη,οι αποστασεις που εχεις να διανυσεις ειναι αστεια μικρες σε σχεση με τα 40+ χλμ που κανει καποιος στην αθηνα (εγω κανω 58).φυσικα, εκει,δεν εχω τους ιδιους ρυθμους και απορω με αυτους που το κανουν.
η θεσ/νικη ειναι ισως η πιο ντεκ@βλε πολη για αυτοκινητο.δεν εχεις λογο να το παρεις (τα λεωφορεια σε πανε παντου σε 10') και αν το παρεις, το μετανιωνεις -
Καλά, το 10 λεπτά σχετικό είναι.
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Αν ξαναδιαβασετε πιο προσεκτικα αυτο που γραφω, τοτε θα αποφευγατε τα λογικα αλματα. Δεν ειπα οτι πρεπει να κατασκηνωνεις στην αριστερη, απλα οτι τα δεδομενα μεσα στις πολεις αλλαζουν οπως αλλαζουν και οι συνθηκες κυκλοφοριας.
Και στο κατω κατω της γραφης, υπαρχουν 2 στυλ οδηγησης στην πολη, το 'αθηναικο-στα ορια του εμφραγματος-κανε στην ακρη-καιγομαι' και το 'σαλονικιωτικοεπαρχιωτικο-χαλαρα-δε βαριεσαι-θα φτασουμε' Μαλλον εσεις μιλατε με τα αθηναικα δεδομενα .
Προσωπικα οταν κατεβαινω Αθηνα λυπαμαι το αυτοκινητο μου, τρωει τοση καταπονηση σε 1 βδομαδα, οση δεν τρωει 1 χρονο στη Σαλονικη...Στην Θεσσαλονίκη είμαστε τραγικοί, για μπάτσες! Στην Αθήνα μια χαρά πηγαίνουν οι άνθρωποι, όχι σαν τους εδώ κοιμισμένους! Όταν κατεβαίνω κάτω χαίρομαι οδήγηση πόλης - οι άνθρωποι έχουν έναν προορισμό και θέλουν να φτάσουν, δεν κόβουν βόλτες σαν καθυστερημένοι! Κάνω 35 χλμ για να πάω στη δουλειά και 35 για να γυρίσω σπίτι κάθε μέρα... μακάρι να περιτριγυριζόμουν από Αθηναίους (ακόμα καλύτερα Ιταλούς... αλλά αυτοί είναι θεότρελοι ) σε όλη την διαδρομή...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, το 10 λεπτά σχετικό είναι.- απειρο
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]