-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Φρύνης και Φιλολάου χθες το βράδυ (περίπου 2:30), πρώτος πρώτος στο φανάρι, μέσα σε ταξί.
Έρχεται παλικάρι ακράνωτος με παπάκι από δεξιά, σταματάει πάνω στη διάβαση.
5 δεύτερα αργότερα, σκάει έτερο παλικάρι από κάπου πίσω (είδαμε στη συνέχεια οτι ήταν συνοδηγός στο αμάξι από πίσω μας) αρχίζει στα μπουκέτα τον παπάκια και κάτι του λέει με έντονο ύφος. Το παλικάρι με τη πάπια προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά τζίφος, έπρεπε να κρατάει τη πάπια όρθια οπότε ότι έκανε, με το 1 χέρι. Πήγε να πέσει και 2 φορές. Προσπάθησε 2-3 φορές να φύγει (με κόκκινο) αλλά τον κράταγε το ζώο. Σταματάει το ζώο να χτυπάει, και πιάνονται στα χέρια, με τον παπάκουλα να κρατάει ισορροπία τη πάπια με τα πόδια, λένε πάλι κάτι σε έντονο ύφος του'ρχονται κι'άλλες μπουνιές και ο συνοδηγός επιστρέφει στη θέση του. Εμείς στο ταξί να έχουμε μείνει εμβρόνητοι.Συγχαρητήρια στον νταή, sucker punch, και ξύλο σε κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει..
Αμα ο παπακιας ειχε ριξει κανα γαμωσταυριδι πονταροντας στο οτι θα την κανει με την μηχανη (τσαμπα μαγκας), ενω μαλιστα ειχε κανει κ καμμια αυτοκτονικη μλκια κ ο οδηγος ΙΧ του ειχε κανει την χαρη να μην τον πατησει (σεναριο που διαβαζουμε τουλαχιστον 2-3 φορες καθημερινα εδω μεσα αρα διολου απιθανο), τοτε πολυ καλα του εκανε. Κ λιγες του εριξε ετσι οπως το περιγραφεις. Ξαναλεω ΑΝ εχει γινει κατι τετοιο που δεν ειναι καθολου απιθανο.
Δηλαδη τι ηθελες, να σε εχει βρισει καποιος που εκανε μλκια κ του εκανες την χαρη να τον αποφυγεις, κ να πας να του πεις 'κατεβειτε παρακαλω, παρκαρετε το μηχανακι, σηκωστε τα χερια σε θεση αμυνας γιατι θα σας δειρω' ?
Έρχεται παλικάρι ακράνωτος με παπάκι από δεξιά, σταματάει πάνω στη διάβαση.
5 δεύτερα αργότερα, σκάει έτερο παλικάρι από κάπου πίσω (είδαμε στη συνέχεια οτι ήταν συνοδηγός στο αμάξι από πίσω μας) αρχίζει στα μπουκέτα τον παπάκια και κάτι του λέει με έντονο ύφος.Εδώ φαίνεται η αξία του προστατευτικού εξοπλισμού. Αν ο πάπιας φορούσε κράνος full face και γάντια με προστατευτικά, μάντεψε ποιός θα μάζευε τα δόντια του από την άσφαλτο...
Τσ τσ τσ , οταν παιζουμε ξυλο το προσωπο του αντιπαλου ειναι το τελευταιο που μας απασχολει, ετσι κι αλλιως (κ χωρις κρανος) ειναι το πιο δυσκολο μερος να βαρεσουμε. Ειδικα με τα χερια μπορει να σπασεις κ κανα δαχτυλο. Προσωπικο μου αγαπημενο ειναι τα γονατα...Ασε που οταν ειναι πανω στην μηχανη, απλα τον πετας κατω
δεν φταιει το xenon φταιει η βλακεια τους ....πρεπει να κατεβαζεις με το ρυθμιστη υψους την δεσμη φωτος μπροστα για να μην χτυπαει τον αλλον στα ματια!
Οσο και να το κατεβάσει, το aftermarket HID στάνταρ θα συνεχίζει να τυφλώνει ή να θαμπώνει όλον τον κόσμο τριγύρω.
Η διαφορά του εργοστασιακού με το aftermarket είναι η τοποθέτηση πριν ή μέτα την πώληση πάντως...
Εκτός και αν νομίζετε ότι ένα οποιοδήποτε εργοστασιακό εξάρτημα είναι καλύτερο από ένα επώνυμο και καλορυθμισμένο aftermarket εξάρτημα.Τι λες μωρε? Ξερεις το παραμικρο για τα φωτα xenon? Τα xenon θελουν ειδικο ΦΑΝΑΡΙ με ειδικα ΚΑΤΟΠΤΡΑ για να μην τυφλωνουν κ να φωτιζουν σωστα, οσο καλο κ επωνυμο να ειναι το aftermarket που ειναι μονο η λαμπα+καλωδιωση ΧΩΡΙΣ αλλαγη ολου του φαναριου, ΔΕΝ θα δουλευει σωστα κ ΘΑ τυφλωνει.
-
Γιαυτό και μηχανάκι ΜΟΝΟ με κράνος, το οποίο βοηθάει ΠΟΛΥ σε καυγάδες.
Αφενός δύσκολο να φας μπουκέτα στο πρόσωπο, μπορείς άνετα να κουτουλήσεις στο κεφάλι τον άλλον ενώ αν το βγάλεις γίνεται φονικό εργαλείο (έχω σπάσει πλαινό παράθυρο αμαξιού με κράνος) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα ο παπακιας ειχε ριξει κανα γαμωσταυριδι πονταροντας στο οτι θα την κανει με την μηχανη (τσαμπα μαγκας), ενω μαλιστα ειχε κανει κ καμμια αυτοκτονικη μλκια κ ο οδηγος ΙΧ του ειχε κανει την χαρη να μην τον πατησει (σεναριο που διαβαζουμε τουλαχιστον 2-3 φορες καθημερινα εδω μεσα αρα διολου απιθανο), τοτε πολυ καλα του εκανε. Κ λιγες του εριξε ετσι οπως το περιγραφεις. Ξαναλεω ΑΝ εχει γινει κατι τετοιο που δεν ειναι καθολου απιθανο.
Δηλαδη τι ηθελες, να σε εχει βρισει καποιος που εκανε μλκια κ του εκανες την χαρη να τον αποφυγεις, κ να πας να του πεις 'κατεβειτε παρακαλω, παρκαρετε το μηχανακι, σηκωστε τα χερια σε θεση αμυνας γιατι θα σας δειρω' ?
Τσ τσ τσ , οταν παιζουμε ξυλο το προσωπο του αντιπαλου ειναι το τελευταιο που μας απασχολει, ετσι κι αλλιως (κ χωρις κρανος) ειναι το πιο δυσκολο μερος να βαρεσουμε. Ειδικα με τα χερια μπορει να σπασεις κ κανα δαχτυλο. Προσωπικο μου αγαπημενο ειναι τα γονατα...Ασε που οταν ειναι πανω στην μηχανη, απλα τον πετας κατω
Δεν νομίζω να είχε γίνει κάτι τέτοιο, αν και δεν μπορούσα να ακούσω τι λένε, ο παπάκιας είχε ύφος 'WTF? δε ξέρω για τι πράγμα μιλάς!' ή και απολογητικό. Όταν ήρθε ο παπάκιας και έκατσε δεξιά, δεν φαινόταν ιδιαίτερα αγχωμένος, τον είχα παρατηρήσει γιατί πήγε και σταμάτησε πάνω στη διάβαση.
Ο νταής δεν του έδωσε ούτε μία ευκαιρία, τον άρχισε στις μπουνιές στο πρόσωπο, και τον κράταγε να μη φύγει. Ο άλλος δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήταν απλά:
Κάθεσαι στο παπάκι, και σου έρχεται ένας από πίσω, σε βουτάει από το γιακά και σε αρχίζει στα μπουνίδια στο κεφάλι. Εσύ δε μπορείς να κάνεις τίποτα, πας να πέσεις, προσπαθείς να φύγεις, σε κρατάει, ψελίζεις 2-3 λέξεις κάτι σου λέει και συνεχίζει να σε χτυπάει. Πας να χτυπήσεις και εσύ, δε μπορείς λόγω της πάπιας και πάει λέγοντας. Λίγο πιο 'κάτω' απο αυτό είναι να πας και να χτυπήσεις ανάπηρο σε καροτσάκι να πούμε.. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Γιαυτό και μηχανάκι ΜΟΝΟ με κράνος, το οποίο βοηθάει ΠΟΛΥ σε καυγάδες.
Αφενός δύσκολο να φας μπουκέτα στο πρόσωπο, μπορείς άνετα να κουτουλήσεις στο κεφάλι τον άλλον ενώ αν το βγάλεις γίνεται φονικό εργαλείο (έχω σπάσει πλαινό παράθυρο αμαξιού με κράνος)εκεί πόνταρε και ένας λεβέντης, που έβρισε έναν συνάδελφο μου με αυτοκίνητο (ενώ έφταιγε κιόλας),τον κυνήγησε να τον σταματήσει θεωρώντας, ότι είναι μάγκας με το κράνος.κάτι δεν του βγήκε όμως στην εξίσωση, μιας και ο εν λόγω συνάδελφος είναι πρώην μποξέρ,1.88μ 140-150 κιλά.μία του σκασε στο κράνος και τον ξάπλωσε...
-
FestoNero
οπως λοιπον ειπα, ΑΝ ειχε κανει την παραπανω καφριλα ο παπακιας, πολυ καλα εκανε κ τους τις εριξε με τον τροπο που του της εριξε. Αν εσυ οταν αποφασιζεις να τσακωθεις, θεωρεις αντρικιο να προειδοποιησεις κλπ κλπ, καλα κανεις. Εγω την μια φορα που το εκανα αυτο (για την ακριβεια του εδωσα χρονο να αντιδρασει) κατεληξα με σπασμενο σαγονι. Διαλεξε κ παρε...
δεν ξερω αν ησουν μπροστα στο σκηνικο που περιγραφεις, αλλα ενας απο τους δυο σας λεει ψεμματα...**Εκτος **αν μιλαμε για κανα jet κρανος κ την εφαγε ακριβως στο προσωπο κεντρο. Προσφερομαι εθελοντικα να φορεσω το full face μου κ να κατσω να μου ριξει οσες θελει. γροθια vs κρανους? Μεχρι κ στοιχηματα δεχομαι.
-
Έλεος, πέσατε να με φάτε με τα xenon.
Πρώτον, δεν έχω xenon γιατί δεν βρίσκω ιδιαίτερο νόημα στη χρήση τους (για κυκλοφορία μέσα στην πόλη), και δεύτερον μίλησα για επώνυμα φώτα και για πλήρες πακέτο (λαμπάκια, φανάρι, κάτοπτρα κλπ.). Δεν μίλησα για xenon από το ebay...
Πολύ συντηρητικούρα ρε παιδί μου... -
Μα δεν υπαρχει aftermarket xenon που να ειναι κομπλε ΜΕ φαναρι, κ οποιοδηποτε που δεν εχει το ειδικο δικο του φαναρι, ΔΕΝ δουλευει σωστα (για τους απεναντι). Αυτο το απλο πραγμα ειπα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα δεν υπαρχει aftermarket xenon που να ειναι κομπλε ΜΕ φαναρι, κ οποιοδηποτε που δεν εχει το ειδικο δικο του φαναρι, ΔΕΝ δουλευει σωστα (για τους απεναντι). Αυτο το απλο πραγμα ειπα.Όταν ζητάς από την αντιπροσωπεία να εγκαταστήσει xenon, δεν βάζει και τα αντίστοιχα 'περιφερειακά'?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Έλεος, πέσατε να με φάτε με τα xenon.
Πρώτον, δεν έχω xenon γιατί δεν βρίσκω ιδιαίτερο νόημα στη χρήση τους (για κυκλοφορία μέσα στην πόλη), και δεύτερον μίλησα για επώνυμα φώτα και για πλήρες πακέτο (λαμπάκια, φανάρι, κάτοπτρα κλπ.). Δεν μίλησα για xenon από το ebay...
Πολύ συντηρητικούρα ρε παιδί μου...Δε νομίζω να έπεσε κάποιος να σε φάει...απλά σε ενημερώνει. Τα εργοστασιακά φώτα xenon είναι ό,τι καλύτερο από πλευράς ασφάλειας που μπορεί να βρεις για νυχτερινή οδήγηση και οδήγηση μέσα στη πόλη. Εκεί να δεις πως φωτίζονται οι ανακλαστήρες στο δρόμο, στα αυτοκίνητα, στα παπάκια κλπ.
Τα σωστά φώτα xenon έχουν κάτοπτρο και αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Όταν ζητάς από την αντιπροσωπεία να εγκαταστήσει xenon, δεν βάζει και τα αντίστοιχα 'περιφερειακά'?Υπάρχει αντιπροσωπεία που βάζει xenon / HID εκ των υστέρων;
Έχω την πεποίθηση ότι αν θες αμάξι με xenon, έρχεται έτσι απ'ευθείας από το εργοστάσιο, σωστά συναρμολογημένο & ρυθμισμένο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Όταν ζητάς από την αντιπροσωπεία να εγκαταστήσει xenon, δεν βάζει και τα αντίστοιχα 'περιφερειακά'?
Υπάρχει αντιπροσωπεία που βάζει xenon / HID εκ των υστέρων;
Έχω την πεποίθηση ότι αν θες αμάξι με xenon, έρχεται έτσι απ'ευθείας από το εργοστάσιο, σωστά συναρμολογημένο & ρυθμισμένο.
Κανονικά ναι. Έχει τύχει όμως σε φίλο που πήρε Focus, του είπαν ότι θα του κάνουν τα xenon δώρο...και τελικά του έβαλαν κάτι καγκούρικα μπλε aftermarket HID xenon
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κανονικά ναι. Έχει τύχει όμως σε φίλο που πήρε Focus, του είπαν ότι θα του κάνουν τα xenon δώρο...και τελικά του έβαλαν κάτι καγκούρικα μπλε aftermarket HID xenonΑ, τα ζώα.
Τουλάχιστον είμαστε on-topic!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@screwdriverδεν ξερω αν ησουν μπροστα στο σκηνικο που περιγραφεις, αλλα ενας απο τους δυο σας λεει ψεμματα...**Εκτος **αν μιλαμε για κανα jet κρανος κ την εφαγε ακριβως στο προσωπο κεντρο. Προσφερομαι εθελοντικα να φορεσω το full face μου κ να κατσω να μου ριξει οσες θελει. γροθια vs κρανους? Μεχρι κ στοιχηματα δεχομαι.
Μπορεί να έριξε uppercut, το σαγόνι ακόμα και στο fullface κράνος είναι τελείως εκτεθειμένο απο κάτω. Επίσης αν ρίξει ένα καλό hook στο ύψος του σαγονιού δέν έχει σημασία αν η γροθιά βρεί κράνος και όχι το σαγόνι απευθείας, γιατί τo knockout προκαλείται απο την απότομη περιστροφή του κεφαλιού.
-
Αν ριξει μπουνια σε full face κρανος αρκετα δυνατη για να κανει ζημια, εχει σπασει δαχτυλα. Επισης δεν παιζει να πετυχει σαγονι απο κατω χωρις να παρει το χερι του στο χερι απο το υποσιαγωνο.
Η προσφορα μου για πειραματοζωο ισχυει, απο κει και περα οτι κ να μου λετε, .
xenon:
οχι δεν νομιζω κανεις να βαζει μετεπειτα xenon κομπλε φαναρια, το κοστος ειναι τεραστιο (1000+), επισης τυπικα αν κ δεν ενοχλουν συνεχιζουν να ειναι παρανομα ακομα κ αν μπει ολο το φαναρι γιατι ο νομος απαιτει κ πλυστικα κ αυτοματη ρυθμιση υψους (τωρα πια κ στην Ελλαδα) τα οποια δεν υπαρχουν στα αυτοκινητα που δεν ηρθαν με τα xenon απο το εργοστασιο.
-
δεν του έσκασε μπουκέτο.μπάτσα του έσκασε!
το χέρι του είναι όσο τα δύο πόδια μου. -
Ζώο και σταρχιδιστής ο τύπος με το Auris που πήγε κι έχωσε πίσω από το Mazda 2 και το παράτησε έτσι κι έφυγε, σε χώρο που ίσα ίσα χωρούσε...
Όταν έφυγε είχε κάνει στο Mazda μια λακουβίτσα πίσω. Απ΄ότι κατάλαβα και από τις πινακίδες του το Auris ήταν εταιρικό, οπότε το έγραψε στα @@ του αυτός και το πάρκαρε όπως νάναι...
Τι παπάρες υπάρχουν, δεν σκέφτονται τίποτα... Κρίμα που δεν βρήκα μετά τον τύπο με το Mazda να του έλεγα τις πινακίδες από τον παπάρα.. Θα μου πεις, τρέχα γύρευε τώρα για μια μικρή λακουβίτσα, αλλά πάλι όταν την βλέπεις σου κακοφαίνεται...
-
Καλύτερα που δεν τον βρήκες γιατί απότι βλέπω πρέπει να είναι Κρητικός... Ίσως να είχε και άσχημη κατάληξη αυτός με το Auris. Πάντως απορώ, τόσο στ@ρχιδισμός βρε αδερφέ...? Τραγικός όπως και να 'χει...
-
Aπο την στιγμη που εχετε(οσοι) παρει την αποφαση να κατεβαινετε στο κεντρο της Αθηνας με τα 3000cc+ σας και τα 5 μετρα μηκους σας, τουλαχιστον καντε στην ακρη να περασουν καποιοι που βλεπουν την ζωη λιγο πιο πρακτικα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν ριξει μπουνια σε full face κρανος αρκετα δυνατη για να κανει ζημια, εχει σπασει δαχτυλα. Επισης δεν παιζει να πετυχει σαγονι απο κατω χωρις να παρει το χερι του στο χερι απο το υποσιαγωνο.Η προσφορα μου για πειραματοζωο ισχυει, απο κει και περα οτι κ να μου λετε, .
xenon:
οχι δεν νομιζω κανεις να βαζει μετεπειτα xenon κομπλε φαναρια, το κοστος ειναι τεραστιο (1000+), επισης τυπικα αν κ δεν ενοχλουν συνεχιζουν να ειναι παρανομα ακομα κ αν μπει ολο το φαναρι γιατι ο νομος απαιτει κ πλυστικα κ αυτοματη ρυθμιση υψους (τωρα πια κ στην Ελλαδα) τα οποια δεν υπαρχουν στα αυτοκινητα που δεν ηρθαν με τα xenon απο το εργοστασιο.
το uppercut δεν ειναι μονο στο σαγωνι αλλα και στο κατω μερος απο τα πλευρα! Ο σωστος τροπος να ξηλοκοπησεις καποιον πανω σε μηχανακι ειναι να του στειλεις ολοκληρη τη πατουσα σου πανω του και να τον σπρωξεις στα πλαγια για να πεσει! μετα δε παει να φοραει και ολοσωμο μαγιω! τα κλωτσιδια που θα φαει θα ειναι αλλο πραμα!
Οσον αφορα το σκηνικο παντα σε εναν καβγα φταινε και οι 2. πιθανως ο μηχανακιας να εκανε καμια μλκια που θα δημιουργουσε ατυχημα και μπορει να τον αφηνε και στον τοπο και μετα αφου ο αλλος τον απεφυγε τον εκραξε και με το δικιο του βεβαια...ε ο παπακιας θα του ειπε καμια χοντρη και ετσι καπως...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
μιας και ο εν λόγω συνάδελφος είναι πρώην μποξέρ,1.88μ 140-150 κιλά.μία του σκασε στο κράνος και τον ξάπλωσε...δεν του έσκασε μπουκέτο.μπάτσα του έσκασε!
το χέρι του είναι όσο τα δύο πόδια μου.μηπως ειναι πρασινο το χερι του;
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]