-
Χθες ήταν καλή μέρα για τα ζώα, από τύπισα απροσδιορίστου ηλικίας με 318 κουπέ που βγήκε στην Ανδριανουπόλεως από θέση παρκαρίσματος χωρίς να κοιτάξει ή να ανάψει φλας (λεπτομέρεια, όταν βγήκε κινούνταν κανονικά αυτοκίνητα στο δρόμο, απλά εγώ ήμουν με τη Νίτσα ο άτυχος που βρέθηκε ακριβώς δίπλα της και είχα περίπου 35-40χαω, ενώ δίπλα μου υπήρχε αμάξι... πως γλιτώσαμε το στούκο...) για να σταματήσει 20 μέτρα παρακάτω σε άλλη θέση φωνάζοντας που τόλμησα να κορνάρω εγώ ο πληβείος την 318... Εντάξει μωρέ... ένα λαθάκι έκανε η καυμενούλα... Σιγά δηλαδή μην κοιτάνε και οι οδηγοί BMW τους καθρέφτες ή μην ανάβουν φλας, όπως οι κοινοί θνητοί... Έπρεπε να μην φρενάρω, να δούμε ποιος θα πόναγε περισσότερο, αλλά είχα και το μωρό μέσα. Που θα πάει, θα το πάρω το Niva για την πόλη...
Ναι κόρναρα πολύ, γιατί τέτοιες καταστάσεις μου ανεβάζουν την πίεση στο 500 και η κόρνα είναι ένας τρόπος να μου πέφτει σε πιο φυσιολογικά επίπεδα... Είναι λίγο χαζό και εκνευριστικό, αλλά ώρες ώρες δεν μπορώ! Έχω συγκεκριμένο επίπεδο ανοχής στην βλακεία και το να βγεις σε κεντρικότατο δρόμο 3-4 λωρίδων χωρίς καν να κάνεις τον κόπο να ανάψεις φλας, ε, ξεπερνάει τα όρια ανοχής μου!
Επίσης το απόγευμα, ψάχνοντας για παρκάρισμα με το 206, ήμουν σ' έναν δρόμο πίσω από το σπίτι. Βλέπω μία Α-Klass να ξεπαρκάρει από ένα σημείο, αλλά χωρίς να ενοχλήσω (ή να ενοχλήσει) συνεχίζω την πορεία μου και βγαίνει από πίσω μου. 20 μέτρα πιο κάτω βρίσκω μέρος, ανάβω δεξί φλας και παρκάρω κανονικότατα. Και τότε συνειδητοποιώ ότι η τύπισα με την Α150 ήθελε να παρκάρει σ' εκείνο το μέρος... Βγήκε από το ένα για να παρκάρει στο άλλο. Τελικά πάρκαρε πάνω στη γωνία, εμποδίζοντας όσους έστριβαν και βγήκε από το αμάξι κοιτώντας με με ύφος. Έπρεπε να το είχα καταλάβει ότι το αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στο ένα μέρος ήθελε να παρκάρει 20 μέτρα πιο κάτω... Φυσικά και την αγνόησα...
Υπήρχαν και μερικά ακόμα, αλλά μερικά πράγματα ευτυχώς ο εγκέφαλός μου τα πετάει...
Αλλά το βραβείο πάει στον μπάρμπα που είδα γυρνώντας από τη δουλειά ο οποίος είχε τρικάβαλο σε μία βέσπα της κακιάς ώρας τη γυναίκα του (πίσω του) και την 7-8χρονη κόρη του (μπροστά του). Να σημειώσω ότι μόνο ο μπαμπάς φορούσε κράνος... Δεν το είχε δέσει βέβαια, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι το ζώο ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτούλη του και δεν τον νοιάζει ούτε καν το παιδί του...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Χθες ήταν καλή μέρα για τα ζώα,Πράγματι, χθες ήταν η μέρα τους.
Μπορώ να μετρήσω τουλάχιστον 3 περιπτώσεις που μου παραβίασαν αφρενάριστοι την προτεραιότητα μέσα σε στενά. Ειδικά στη 1 περίπτωση έμεινα να κοιτάω και να ψάχνω εαν άλλαξαν τις πινακίδες, καθώς δεν πίστευα από που ξεπετάχτηκε.
Ζώα επίσης είναι όσοι δεν μπορούν να περιμένουν στην λωρίδα που στρίβεις από τη Μεσογείων στην Αγ Παρασκευής- Χαλανδρίου και κάνουν 2η λωρίδα, κλείνοντας την αριστερή λωρίδα της Μεσογείων.
Ζώο είναι και ο μ(#$κας με το μπλε megane classic ο οποίος προσπαθούσε να κάνει σφήνες στην Παπανικολή και γλυτώσαμε στο εκατοστό. Αφού δεν ξέρει να οδηγάει, γιατί δεν κάθεται στην λωρίδα του; Κόρνες κλπ... Αλλά δεν κατάλαβε και τίποτα, αφού έμπλεξε στην κίνηση και έκανε ένα τσιγάρο , μετά από 5 λεπτά συνέχισε την ηλίθια συνήθειά του.Σήμερα θα πάω στη δουλειά με τα ΜΜΜ...
-
-
-
Εξω απο το σπιτι μου, η κυρια που οδηγουσε το Swift προσπαθουσε να παρκαρει εχθες το βραδυ επι 30 λεπτα (δεν κανω πλακα, ειχαν βγει ολοι στα μπαλκονια και χαζευαν το θεαμα!). Το αποτελεσμα φαινεται στην φωτογραφια! Πως παιρνουν τα διπλωματα ενας Θεος ξερει...
Και το Matiz απέναντι δεν υστερεί σε παρκάρισμα....
-
Για να μην πούμε για τον αλήτη με το smart πάνω στο πεζοδρόμιο
-
Ρε σεις πλάκα μου κάνετε?
Βάσει ΚΟΚ απαγορεύεται η στάθμευση 12 μέτρα από STOPΕίναι όλοι παράνομοι!
-
Το swift έχει παρκάρει απο την απέναντι μεριά όμως.
Πιάνει και διαγώνια;
-
Και όμως θα δεις αυτή την κυρία όπως πολλές άλλες κυρίες (αλλά και κύριοι) να σε προσπερνάει στις εθνικές οδούς με 140, 150 και βάλε... (και ας έχουν 75hp και 80hp)
Που πας ρε καραμήτρο...
-
Σήμερα γυναίκα με χτύπησε προσπαθώντας να παρκάρει έξω από το φροντιστήριο. Την χάζευα από το παράθυρο του γραφείου και ήταν προφανές ότι 1) δεν χωρούσε εκεί και 2) και να χωρούσε, έτσι που μπήκε δεν θα κατάφερνε να παρκάρει ούτε βέσπα. Βγήκα έξω και είδα ότι δεν μου είχε κάνει ζημιά, αλλά την χάζεψα που κοντοστάθηκε (μάλλον φοβήθηκε) και όταν είδε ότι δεν έκανα κάποια χειρονομία συνέχισε και πάρκαρε 100 μέτρα πιο πάνω.
'Σε χτύπησε και έφυγε η πιτάνα' μου φώναξε ένας γείτονας που είχε δει την φάση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα γυναίκα με χτύπησε προσπαθώντας να παρκάρει έξω από το φροντιστήριο. Την χάζευα από το παράθυρο του γραφείου και ήταν προφανές ότι 1) δεν χωρούσε εκεί και 2) και να χωρούσε, έτσι που μπήκε δεν θα κατάφερνε να παρκάρει ούτε βέσπα. Βγήκα έξω και είδα ότι δεν μου είχε κάνει ζημιά, αλλά την χάζεψα που κοντοστάθηκε (μάλλον φοβήθηκε) και όταν είδε ότι δεν έκανα κάποια χειρονομία συνέχισε και πάρκαρε 100 μέτρα πιο πάνω.'Σε χτύπησε και έφυγε η πιτάνα' μου φώναξε ένας γείτονας που είχε δει την φάση.
Ε αφου δεν σου εκανε ζημια παλι καλα, τουλαχιστον ηταν καλη? να επερνες τα στοιχεια της και καλα οτι σου εκανε ζημια, κ.λ.π
-
ποσο ζωο μπορει να ναι καποιος για να περναει καθετα κεντρικο δρομο με παπακι... ενω υπαρχει και νησιδα-πεζοδρομιο στη μεση....
-
Εξω απο το σπιτι μου, η κυρια που οδηγουσε το Swift προσπαθουσε να παρκαρει εχθες το βραδυ επι 30 λεπτα (δεν κανω πλακα, ειχαν βγει ολοι στα μπαλκονια και χαζευαν το θεαμα!). Το αποτελεσμα φαινεται στην φωτογραφια! Πως παιρνουν τα διπλωματα ενας Θεος ξερει...
Σε συνέχεια απο εχθές, η κυριά μετακίνησε το αυτοκίνητο μια θέση μπροστά. Τα αποτελέσματα φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία...
-
Και ο matiz το πούλησε και το έκανε SUV;;
Πόσο έξω το έχει παρκάρει η κυρία το αμάξι; Γιατί δεν φαίνεται λόγω γωνίας λήψης..
Επίσης, πως κατάφερε να το βάλει ακριβώς όπως το είχε πριν, με την ίδια γωνία με το πεζοδρόμιο, εφόσον μόνο μπροστά θα χρειαζόταν να κάνει;; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Και ο matiz το πούλησε και το έκανε SUV;;Πόσο έξω το έχει παρκάρει η κυρία το αμάξι; Γιατί δεν φαίνεται λόγω γωνίας λήψης..
Επίσης, πως κατάφερε να το βάλει ακριβώς όπως το είχε πριν, με την ίδια γωνία με το πεζοδρόμιο, εφόσον μόνο μπροστά θα χρειαζόταν να κάνει;;Περιπου μισο μέτρο έξω είναι. Το θέμα είναι οτι σε τέτοια στενά δεν χαραμίζεις ούτε χιλιοστό. Την ίδια απορία που εκφράζεις και εσυ για το 2ο παρκάρισμα εχω και εγώ. Αν και αμα την έβλεπες να προσπαθεί να παρκάρει την πρώτη φορά, θα καταλάβαινες γιατί κατέληξε σε αυτή τη θέση πάλι το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
αυτό ίσχυε από την εποχή του Κολοκοτρώνη, όταν τα αυτοκίνητα ήταν 5.000 σύνολο. Σήμερα που 10πλασιάστηκαν τα αυτοκίνητα παντού, υποδεκαπλασιάστηκαν τα μέτρα και έγιναν 1,2 μέτρα από το ΣΤΟΠ
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αυτό ίσχυε από την εποχή του Κολοκοτρώνη, όταν τα αυτοκίνητα ήταν 5.000 σύνολο. Σήμερα που 10πλασιάστηκαν τα αυτοκίνητα παντού, υποδεκαπλασιάστηκαν τα μέτρα και έγιναν 1,2 μέτρα μετά το ΣΤΟΠ
Fixed.
-
Αφού καταφέραμε και γυρίσαμε χθες σώοι να λέω πάλι καλά...
Έπρεπε όμως το ζώο με το Sunny που ήθελε να πέσει πάνω μου στην είσοδο της Λ.Αθηνών στον Κηφισό με κατεύθυνση προς Πειραιά να το είχα στριμώξει, αλλά είπα να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου που θα τον έστελνα στο νοσοκομείο.
Βλάκα ε βλάκα παιχνίδι είναι νομίζεις;;;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
η μ@λ@κί@ πολλές φορές με αυτούς που έχουν παλιά αμάξια είναι ότι έχουν τη λογική ότι εσύ που έχεις πιο καινούριο αμάξι θα λυπηθείς να ρισκάρεις να το τρακάρεις-χτυπήσεις ή ότι και να τους χτυπήσεις χέστηκαν οπότε αυτοί χώνονται τρελά και προκλητικά κι εσύ θα πατήσεις φρένο (για να μην τρακάρεις εν τέλει που είναι πραγματικά ταλαιπωρία και όσο το αποφεύγει κανείς, καλό είναι) και αυτού θα περάσει το 'δικό του'...όχι ότι κι εγώ με το Α3 δεν το παίζω πιο 'κότα' σε σχέση με το εταιρικό (και χιλιοχτυπημένο επίσης -περιμετρικά όμως-) αμάξι.
Κάποιες φορές βλέπω κάτι τύπους με αμάξια (που ζήτημα αν τα πουλούσαν να πιάνανε 500€) να γίνονται πραγματικά κάφροι και πραγματικά υπάρχουν φορές που θα παρακαλούσα να είχα το εταιρικό να έπεφτα πάνω τους αφρενάριστος για να 'μάθουν' (που δε θα μάθουν βέβαια) άλλη φορά ότι το καφρυλίκι δεν περνάει.Mοα δεν προκειται να νιωσουν μια εχω εναν γνωστο που του λεγα διαφορες απο τις περιπετεις μου στους δρομου και μου λεει αντε ρε πως και ετσι εγω δεν εχω αντμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα(νεοι οδηγοι και οι 2 αυτο λιγο παλαιοτερος).Ε μια μερα που μπηκα στο αμαξι του(starlet 78) καταλαβα γιατι.Αλλαγη λωριδας οποτε να ναι δεξι καθρεφτη δν ειχε κοιταξε απο τον μεσαιο σταματαγε οποτε του κατεβαινε και οπου ηθελε για να δει αν χωραει να παρκαρει και διαφορα ωραια
-
Κωλογερος με 750 παλαιοτερη, εσφαξε την Σολωνος απο την Χαριλαου Τρικουπη την ωρα που ειχε αναψει κοκκινο ενω απειχε 20 μετρα απο αυτο, και παταγε και κορνες για να κανουμε ολοι στην ακρη
Παραλιγο να πατησει εμενα και εναν αλλο πεζο, και 2 μηχανακια που ξεκινησαν κανονικα με πρασινο απο την ΣολωνοςΒριζω απο το πρωι τον εαυτο μου που δεν προλαβα να του τραβηξω κλοτσια στην πορτα και γιατι δεν σκεφτηκα να κρατησω πινακιδες
Ασημι 750i παντως ητανε, ολο και καπου θα την ξαναπετυχω
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]