-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι λέτε βρε.
Με το σύμβολο της Ευρωπαικής Ένωσης το κάνει ευρωπαικό και με το @ Διεθνές@@ Διεθνές.
(με το συμπάθειο )
-
εγώ φταίω που του έδωσα μια νέα διάσταση του @!
Πέσατε να με φάτε...ουουου παλιο κάγκουρεςΠάντως θα ήθελα να ξέρω τι ήθελε να μας δηλώσει ο καγκουροδημιουργός με την κίνηση του αυτή!
(Βέβαια δεν θεωρώ και απίθανο να μην ξέρει καν τι σημαίνει και να το έβαλε απλά επειδή του άρεσε στο μάτι...) -
@ respect
-
Μου θύμησε έναν άλλο αισιόδοξο-δυνητικό μέλος της ΕΕ που είχα δει το καλοκαίρι στο Κουμάνοβο. Το αυτοκίνητο: και η λεπτομέρεια στον καθρέφτη
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
και η λεπτομέρεια στον καθρέφτηΚι εγώ που νόμιζα ότι εμείς είμαστε οι MalaKes της ΕΕ...
-
omg... γελάνε τα ζώα..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:ysterical:Ο ενας πηγαινε να τη σβησει με τσιγαρο και ο αλλος με μπυρα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:ysterical:σε προλαβα για 3 λεπτα viewtopic.php?f=5&t=5153&start=2310
-
Kαλα αφου ο ειχε μεσα πυροσβεστηρα γιατι δεν πηγε κατευθειαν να τον παρει και προσπαθουσε με τα μπουκαλια???
-
Mε αυτά σβήνει τη δίψα του. Ε, έκανε τον παραλληλισμό.
-
Τα βλέπω και απαντώ με:
Σαλλλονικιώτικο -
Και high card βολιώτικο:
Beat that -
http://www.youtube.com/watch?v=KoUiC_7xsLg&feature=fvwrel
Σύντομα και στη χώρα μας -
Πειτε την αληθεια,σας λειψαν λιγακι τα τιγρακια ετσι δεν ειναι???
-
Όχι.. Κάθε μέρα βλέπω ενα ασπρόμαυρο που παρκάρει στην γειτονιά μου.. Πρέπει να το έχω ανεβάσει και εδώ..
-
Uploaded with ImageShack.us
Για την πρώτη φωτώ τα κλασικά για την δεύτερη και την τρίτη πρέπει να υπάρχουν πολλά απωθημένα από τον ιδιοκτήτη του ταπεινού άστρα
-
παω στοιχημα οτι το astra θα ειναι και στην εκδοση elegance με την πλαστικη επενδυση χρωματος ξυλου στο ταμπλο
ΧΑΧΑΧΑ -
-
Ε Υ Κ Α Ι Ρ Ι Α λέμε
edit μήπως να βάλω κι εγώ ένα ρόμβο σαν το Astra
-
Παιδιά, πέρα απο το καπάκι του μοτέρ (πλαστικό) και τις δαγκάνες... δεν εχει κατι.
Αν ειναι γνήσιο, πιστευω οτι τα 13κ που θελει, δεν ειναι πολλά!
Australia Uber Alles!!!!! [#5]