-
O περισσοτερος κοσμος προβλεπει ενισχυση δολλαριου μεχρι το τελος της χρονιας...
-
Για τα νομισματα τα εχουμε ξαναπει,θεωρω οτι μονο κατα τυχη μπορεις να προβλεψεις σωστα τι θα γινει οταν πρεπει να βαλεις κατω ολα τα νομισματα παγκοσμιως και να βγαλεις τους συσχετισμους δυναμεων.
Το δολλαριο αναμενεται να ανεβει εναντι του ευρω λογω της κρισης στην ευρωζωνη,ομως το οτι το δολλαριο εχει αξια οση το κονφετι λογω της φετινης υπερπροσφορας αμερικανικων ομολογων το αγνοούμε επιδεικτικα.
Φυσικα το βασικοτερο προβλημα εδώ ειναι οτι το ευρω ειναι ενα νεο σχετικα νομισμα,και αντιμετωπιζει την μεγαλυτερη παγκόσμια κριση ολων των εποχων,δεν υπαρχει προηγουμενο απο το οποιο μπορουμε να αντλησουμε συμπερασματα και βάσιμες υποθεσεις.
-
Oι προβλεψεις βασικα βασιζονται στο ποσο ελλειμα εχεις για την χρονια και για τον επομενο χρονο. Μεγαλο ελλειμα=πτωση στο νομισμα. Στο δολλαριο η πτωση εχει ηδη γινει πραγματικοτητα, τωρα εχουν σειρα το ευρω και η λιρα, αρα το δολλαριο σχετικα αναμενετε να ανακαμψει λιγο.Αυτο βασικα θα ευνοησει την ευωζωνη αφου μεχρι τωρα το ευρω μαλλον υπερτιμημενο ηταν. Η λιρα Αγγλιας θα παθει τα χειροτερα στους επομενους μηνες...
-
εχει καποιος αποψη γιαυτο: http://www.plus500.com/el/
-
Υπάρχει άραγε καμια σελίδα στο ιντερνετ όπου να μπορείς να λαμβάνεις εξατομικευμένη ενημέρωση; Εγώ χρησιμοποιώ τη σελίδα της ALpha Finance όπου τηρώ το χαρτοφυλάκιο μου, απλώς θεωρώ ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορεις να παίρνεις ένα newlsetter ή κάτι αντίστοιχο με τα νέα που αφορούν τις 'δικές σου' εταιρίες.
-
Έχει κάνει κανένας βόλτα τελευταία στις Τράπεζες για να πάρει επιτόκια για προθεσμιακές καταθέσεις??
Έλαβα προσφορά για μηνιαία στο 3,2% και το σκέφτομαι......
-
http://www.fbbank.gr/411/article/greek/ ... index.html
https://www.proton.gr/index.php?sid=908 ... =kate_best
Ρώτα και Ασπίς, έπαιζε το Income Plus 2μηνο : 1ο μήνα 3,8% και 2ο 4.1% για πάνω από 50.000€. Νομίζω λήγει το Μάρτιο.
Αυτές οι 3 (πολυ μικρές φυσικά) σχεδόν πάντα έχουν τα μεγαλύτερα επιτόκια προθεσμιακών, οπότε παίρνεις μια ιδέα ποιο είναι περίπου το μέγιστο που μπορείς να πάρεις από την ελληνική αγορά κάθε χρονική στιγμή για να έχεις απλά ένα μπούσουλα...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Έλαβα προσφορά για μηνιαία στο 3,2%
Για πες πού;;
-
Επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
http://www.fbbank.gr/411/article/greek/411/63/index.htmlhttps://www.proton.gr/index.php?sid=908 ... =kate_best
Ρώτα και Ασπίς, έπαιζε το Income Plus 2μηνο : 1ο μήνα 3,8% και 2ο 4.1% για πάνω από 50.000€. Νομίζω λήγει το Μάρτιο.
Αυτές οι 3 (πολυ μικρές φυσικά) σχεδόν πάντα έχουν τα μεγαλύτερα επιτόκια προθεσμιακών, οπότε παίρνεις μια ιδέα ποιο είναι περίπου το μέγιστο που μπορείς να πάρεις από την ελληνική αγορά κάθε χρονική στιγμή για να έχεις απλά ένα μπούσουλα...
Thanks mate.....βασικά το επιτόκιο το πήρα από μεγάλη τράπεζα, Alpha Bank, εξατομικευμένο βέβαια και όχι από το γκισέ......και δεν θα έλεγα για ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, μόλις 35Κ....φτωχαδάκι είμαι...
Για πες πού;;
Απάντησα πιο πάνω φίλε μου....
-
Μέχρι τώρα είπαν οτι έφυγαν 22 δις έξω σε καταθέσεις.
-
http://www.fbbank.gr/411/article/greek/411/63/index.html
https://www.proton.gr/index.php?sid=908 ... =kate_best
Thanks mate.....βασικά το επιτόκιο το πήρα από μεγάλη τράπεζα, Alpha Bank, εξατομικευμένο βέβαια και όχι από το γκισέ......και δεν θα έλεγα για ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, μόλις 35Κ....φτωχαδάκι είμαι...
Για πες πού;;
Απάντησα πιο πάνω φίλε μου....
Αν τα χρήματα δεν τα χρειάζεσαι δες και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Κυκλοφορούν ακόμα με αποδόσεις στη λήξη της τάξης του 5% και έχουν τόση ασφάλεια όσο και κάθε άλλο Ελληνικό Τραπεζικό προϊόν.
Πριν από καιρό δέσμευσα ένα ποσό για τα Ελληνικά Ομόλογα με λήξη 8ος/2012 και με απόδοση >5% (χωρίς κρατήσεις και άλλες αηδίες).
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν τα χρήματα δεν τα χρειάζεσαι δες και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Κυκλοφορούν ακόμα με αποδόσεις στη λήξη της τάξης του 5% και έχουν τόση ασφάλεια όσο και κάθε άλλο Ελληνικό Τραπεζικό προϊόν.Πριν από καιρό δέσμευσα ένα ποσό για τα Ελληνικά Ομόλογα με λήξη 8ος/2012 και με απόδοση >5% (χωρίς κρατήσεις και άλλες αηδίες).
Χρήστο διευκρίνησα για ποσό μικρό (35Κ) και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα (1 μήνα).....τα ομόλογα χρειάζονται έτος +......και περισσότερα ποσά, για εσάς τους πλούσιους ίσως....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν τα χρήματα δεν τα χρειάζεσαι δες και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Κυκλοφορούν ακόμα με αποδόσεις στη λήξη της τάξης του 5% και έχουν τόση ασφάλεια όσο και κάθε άλλο Ελληνικό Τραπεζικό προϊόν.Πριν από καιρό δέσμευσα ένα ποσό για τα Ελληνικά Ομόλογα με λήξη 8ος/2012 και με απόδοση >5% (χωρίς κρατήσεις και άλλες αηδίες).
Αν επιτρέπεται ποιό είναι το minimum ποσό και πού απευθύνθηκες για τις απαραίτητες ενέργειες;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Υπάρχει άραγε καμια σελίδα στο ιντερνετ όπου να μπορείς να λαμβάνεις εξατομικευμένη ενημέρωση; Εγώ χρησιμοποιώ τη σελίδα της ALpha Finance όπου τηρώ το χαρτοφυλάκιο μου, απλώς θεωρώ ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορεις να παίρνεις ένα newlsetter ή κάτι αντίστοιχο με τα νέα που αφορούν τις 'δικές σου' εταιρίες.Προσωπικά προτιμώ να διατηρώ το χαρτοφυλάκιό μου στην Ναυτεμπορική (ώστε να βλέπω την αξία του χωρίς 15 κωδικούς που έχει η χρηματιστηριακή) και για να βλέπω τα νέα που αφορούν τις 'δικές μου' εταιρείες τα κοιτάζω στο capital.gr εισάγοντας το σύμβολο της μετοχής (έχει section εισάγοντας το κάθε σύμβολο που παρουσιάζει μόνο τα νέα σχετικά με την εταιρεία). Βέβαια δεν έχω μεγάλη διασπορά οπότε δεν μου είναι δύσκολο να εισάγω τα λίγα σύμβολα.
-
Σ' ευχαριστώ πολύ, όντως δείχνει πολύ λειτουργικό
-
A stockbroker was cold calling about a penny stock and found a taker. 'I think this one will really move,' said the broker. 'It's only $1 a share.' 'Buy me 1,000 shares,' said the client.
The next day the stock was at $2. The client called the broker and said, 'You were right. Give me 5,000 more shares.'
The next day the client looked in the paper and the stock was at $4. The client ran to the phone and called the broker, 'Get me 10,000 more shares.' 'Great!' said the broker.
The next day the client looked in the paper and the stock was at $9. Seeing what a great profit he had in just a few days, the client ran to the phone and told the broker, 'Sell all my shares!' The broker asked, 'To whom? You were the only one buying that stock.' -
Πως πάνε οι επενδύσεις σε μετοχές του ΧΑΑ...λια για τους τολμηρούς??
-
Πως πάνε οι επενδύσεις σε μετοχές του ΧΑΑ...λια για τους τολμηρούς??Τις αυξάνω συνεχώς!!! ... και για την ώρα απλά δεν είμαι χαμένος...
Άποψή μου είναι ότι ναι, ενδεχομένως θα δούμε και χειρότερα στο ΧΑΑ, σε διάστημα 3-4-5 ετών όμως όποιος έχει μπει αυτή την περίοδο θα δει πολύ μεγάλη αύξηση στο κεφάλαιό του.
Δεν επενδύω όμως πλέον σε τράπεζες... Θα τις ξανακοιτάξω όταν δω τα πρώτα σημάδια μείωσης των επισφαλειών, κτλ... μέχρι τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια και κατά την περίοδο που διανύσουμε -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...μέχρι τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια και κατά την περίοδο που διανύσουμεΜη ντρέπεσαι, δείξε μας καμιά πορτοκαλιά να πιούμε κι εμείς πορτοκαλάδα!
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]