-
Κι εμείς μεταλλικές και καλά κρατούν χρόνια τώρα.
nEK και μόνο για το πλύσιμο του αμαξιού αξίζει να πάρεις πλυστικό, έστω και φθηνότερο. Έχω το αρχικό μοντέλο της karcher και κάνει τη δουλειά του μια χαρά.
Είχα πάει να κοιτάξω για ομπρέλα κήπου αλλά είναι πανάκριβες, 200+. Υπάρχει κάποια πιο φθηνή λύση; Δε θέλω να είναι μόνιμη, παρά μόνο η βάση (που κι εκεί μπορεί να γίνει πατέντα). Σκεφτόμουν για καμιά ομπρέλα τύπου TERRA αλλά βγαίνει μέχρι 2μ
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχετε άποψη για πλαστική ντουλάπα βεράντας; Τη θέλω για να έχω εργαλεία, διάφορα αναλώσιμα και άλλα διάφορα που ανώτερες δυνάμεις θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να πιάνουν χώρο μέσα στο σπίτι...
Δεν ξέρω τι να προσέξω, βασικά θέλω να μην μπάζει νερά όταν βρέχει και να μην διαλυθεί από τον ήλιο.
Βασικά υποψήφια τα παρακάτω (προτιμώ την πρώτη που χωράει ακριβώς στο καλύτερο σημείο) αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις που να μην ξεφεύγουν σε τιμή (εκτός αν υπάρχει λόγος).
http://www.praktiker.gr/p/ntoulapa-plas ... afia-35935
http://www.praktiker.gr/p/ntoulapa-ideal-me-rafia-33586Πρωτα απο ολα, λογω εμπειριας απο 2 φιλους, οτι και να παρεις να το βιδωσεις/δεσεις καλα, γιατι ο αερας καποια στιγμη θα το ριξει ή θα ανοιξει τις πορτες και τις βρεις 3 μετρα παραπερα.
Πολυ καλη μαρκα ηταν/ειναι η Ισραηλινη ZAG (αυτη ου φτιαχνει και εργαλειοθηκες, εχει αγοραστει απο τη Stanley πλεον, δεν ξερω αν βγαζει με το ονομα της πια).
Πολυ καλη ποιοτητα επισης αν πας σε μεταλλικη ειχε μια εταιρια στη Μεταμορφωση, ALKAN νομιζω λεγοταν. Εφτιαχνε και επι παραγγελια, καλες βαφες κλπ. http://www.alkan.gr/
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
nEK και μόνο για το πλύσιμο του αμαξιού αξίζει να πάρεις πλυστικό, έστω και φθηνότερο. Έχω το αρχικό μοντέλο της karcher και κάνει τη δουλειά του μια χαρά.
+1
Και μένα η μητέρα μου αγόρασε ενα αρχικό της karcher και σε πλυσιμο αυτοκινητου,αυλής δεν εχει κανένα θέμα δύναμης.
Πάρε πακέτο ή υστερα οσο πιο πολλά εξαρτήματα μπορείς. Βολεύουν
-
Εβγαλε παλινπροσφορα. Το eshop το ιδιο σχεδον πιεστικο με εξαρτηματα επιπλεον με 10 ευρο διαφορα. Το πηρα...κρυφα απο τη γυναικα. Δεν ξερω πως θα ειμαστε οταν το δει. Γιατι μου ειπε χτες το πρωι ¨ μη τυχον παρεις πιεστικό´
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εβγαλε παλινπροσφορα. Το eshop το ιδιο σχεδον πιεστικο με εξαρτηματα επιπλεον με 10 ευρο διαφορα. Το πηρα...κρυφα απο τη γυναικα. Δεν ξερω πως θα ειμαστε οταν το δει. Γιατι μου ειπε χτες το πρωι ¨ μη τυχον παρεις πιεστικό´πες πως τελικά υπάρχει Άι Βασίλης, κι ας είναι Αύγουστος
-
Τι είναι το μηχανοσίφωνο και ποιά η χρήση του?
Πρώτη φορά το ακούω...
-
οτι ειπαν οι παραπανω για τις πλαστικες ντουλαπες.Εχω 2 μεταλλικες 20 χρονια.Εαν παρεις τελικα πλαστικη οι καλυτερες ειναι οι ''ketter''
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Έχετε άποψη για πλαστική ντουλάπα βεράντας; Τη θέλω για να έχω εργαλεία, διάφορα αναλώσιμα και άλλα διάφορα που ανώτερες δυνάμεις θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να πιάνουν χώρο μέσα στο σπίτι...
Δεν ξέρω τι να προσέξω, βασικά θέλω να μην μπάζει νερά όταν βρέχει και να μην διαλυθεί από τον ήλιο.
Βασικά υποψήφια τα παρακάτω (προτιμώ την πρώτη που χωράει ακριβώς στο καλύτερο σημείο) αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις που να μην ξεφεύγουν σε τιμή (εκτός αν υπάρχει λόγος).
http://www.praktiker.gr/p/ntoulapa-ideal-me-rafia-33586Πρωτα απο ολα, λογω εμπειριας απο 2 φιλους, οτι και να παρεις να το βιδωσεις/δεσεις καλα, γιατι ο αερας καποια στιγμη θα το ριξει ή θα ανοιξει τις πορτες και τις βρεις 3 μετρα παραπερα.
Πολυ καλη μαρκα ηταν/ειναι η Ισραηλινη ZAG (αυτη ου φτιαχνει και εργαλειοθηκες, εχει αγοραστει απο τη Stanley πλεον, δεν ξερω αν βγαζει με το ονομα της πια).
Πολυ καλη ποιοτητα επισης αν πας σε μεταλλικη ειχε μια εταιρια στη Μεταμορφωση, ALKAN νομιζω λεγοταν. Εφτιαχνε και επι παραγγελια, καλες βαφες κλπ. http://www.alkan.gr/
ALKAN, φίλος ο Νίκος Αλτάνης, όταν ξεκίνησα και δεν είχα ακόμα πλήρες το μηχανουργείο, ο Νίκος είχε μηχανουργείο γιατί είναι μηχανουργός, ακόμα το έχει, και μόλις είχε ξεκινήσει τότε την ηλεκτροστατική βαφή, μου έφτιαχνεσ ε φρέζα και τόρνο εξαρτήματα των μηχανημάτων συσκευασίας που έφτιαχνα και μου έβαφε τα σασί των μηχανημάτων πρίν περάσω στα 100% ανοξείδωτα.
Φτιάχνει και εργαλειοθήκες μεταλλικές με ρόδες και συρτάρια, και πάγκους συνεργείων.Μετά μετακόμησε σε ιδιόκτητο μεγάλο χώρο, έστησε μεγάλη στράτζα και ψαλίδι και είναι μια χαρά, καλός μάστορας και πολύ καλός άνθρωπος.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εβγαλε παλινπροσφορα. Το eshop το ιδιο σχεδον πιεστικο με εξαρτηματα επιπλεον με 10 ευρο διαφορα. Το πηρα...κρυφα απο τη γυναικα. Δεν ξερω πως θα ειμαστε οταν το δει. Γιατι μου ειπε χτες το πρωι ¨ μη τυχον παρεις πιεστικό´Ελπίζω να έχεις καλό δικηγόρο
-
Πες οτι το κερδισες το πρωι στην εκπομπη της Μενεγακη !!:)
-
Δεν πιανουν αυτα, με ειδε που τα χαλβασδιαζα στο νετ...
Τις πασαρα οτι θα τριψουμε τα μπαλκονια, τα χαλια θα πλυθουν ωραια κλπ. Ελπιζω, και για μενα, κατι απο ολα να γινει. ΤΟ πλυσιμο αμαξιου ερχεται δευτερο εχω δυο φιλους με πλυντηρια... -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τις πασαρα οτι θα τριψουμε τα μπαλκονια, τα χαλια θα πλυθουν ωραια κλπ. Ελπιζω, και για μενα, κατι απο ολα να γινει. ΤΟ πλυσιμο αμαξιου ερχεται δευτερο εχω δυο φιλους με πλυντηρια...Αυτό με τα χαλιά ήταν πανέξυπνο!!!
Εμπλεξες βέβαια γιατί πρέπει να τα πλύνεις αλλά θα την γλυτώσεις . -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
ALKAN, φίλος ο Νίκος Αλτάνης, όταν ξεκίνησα και δεν είχα ακόμα πλήρες το μηχανουργείο, ο Νίκος είχε μηχανουργείο γιατί είναι μηχανουργός, ακόμα το έχει, και μόλις είχε ξεκινήσει τότε την ηλεκτροστατική βαφή, μου έφτιαχνεσ ε φρέζα και τόρνο εξαρτήματα των μηχανημάτων συσκευασίας που έφτιαχνα και μου έβαφε τα σασί των μηχανημάτων πρίν περάσω στα 100% ανοξείδωτα.
Φτιάχνει και εργαλειοθήκες μεταλλικές με ρόδες και συρτάρια, και πάγκους συνεργείων.Μετά μετακόμησε σε ιδιόκτητο μεγάλο χώρο, έστησε μεγάλη στράτζα και ψαλίδι και είναι μια χαρά, καλός μάστορας και πολύ καλός άνθρωπος.
Τους ειχα συστησει σε ενα φιλο και πηρε 2 ντουλαπες απο εκει, εμεινε κατευχαριστημενος και απο το προιον και απο την εξυπηρετηση. Ειδικα το δευτερο, στα καλα χρονια και σε χονδρικη ηταν σπανιο να το δει ασχετος πελατης 'παιδια ειδα φως και μπηκα'.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τις πασαρα οτι θα τριψουμε τα μπαλκονια, τα χαλια θα πλυθουν ωραια κλπ. Ελπιζω, και για μενα, κατι απο ολα να γινει. ΤΟ πλυσιμο αμαξιου ερχεται δευτερο εχω δυο φιλους με πλυντηρια...Είναι και μεγάλο, δεν μπορείς να το βρεις στη θάλασσα....
[off topic on]
φίλος ήθελε ένα ρολόι, όχι τίποτα ακριβό, αλλά υπήρχε κόντρα για τα 120€ που έκανε. Το πήρε λοιπόν και μία μέρα στη θάλασσα βουτάει με τη μάσκα και όλως τυχαίως το βρήκε σε κάτι βράχια, τι τύχη κι αυτή, μάρκα και μοντέλο που ήθελε... [off topic on] -
Αν η γυναικα του το έφαγε, η τυχη του φιλου σου ηταν ο γαμος του, οχι το ρολοϊ
-
Πρόσφατα εκανα μια ανακαινιση στα ηλεκτρολογικά στο σπίτι και εβαλα ξεχωριστές γραμμές για AC τόσο στο σαλόνι όσο και στα υπνοδωμάτια. Το παλαιό ΑC του σαλονιού ηταν 12άρι και στα.. τελευταία του (μετά απο 13 χρόνια ζωης) οπότε τώρα θα τοποθετηθεί ενα νεο 18άρι , στην νεα θεση.
Η ερώτηση μου ειναι ποιός ειναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η τρύπα που εχει δημιουργηθεί εκεί που ήταν το παλαιο ; Τσιμεντο + στοκαρισμα + βάψιμο ; Υπάρχουν ειδικά υλικά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για καλύτερο αποτέλεσμα ;
-
Αφρο, στοκαρισμα τριψιμο ασταρωμα και βαψιμο!
-
Μια και συζητάτε για Nova, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση:
Έχω τον κλασικό HD831, συνδεδεμένο σε κεντρική κεραία πολυκατοικίας. Απ' ό,τι είδα, το πιάτο στην ταράτσα έχει 4 LNB. Η στάθμη και η σταθερότητα του σήματος είναι γενικά χαμηλά (~60% και ~69%) σε όλα τα κανάλια, αλλά γενικά τα βλέπω χωρίς προβλήματα, εκτός από αυτά που είναι στη συχνότητα 11938 (π.χ. Fox, FoxLife, History, Cartoon Network) όπου τα σπασίματα είναι συχνά και έντονα. Απ΄π το διαγνωστικό μενού, βλέπω ότι η στάθμη και η σταθερότητα μηδενίζουν απότομα κατά διαστήματα (που, φυσικά, συμπίπτουν με τα σπασίματα) και επανέρχονται μόνα τους μετά από 1' περίπου. Το πρόβλημα πρέπει να είναι παλιό γιατί με ανάγκασε να διακόψω τη συνδρομή στα HD κανάλια που μάλλον είναι στην ίδια συχνότητα, απλά τώρα έχει χειροτερέψει σε βαθμό που δεν επιτρέπει την παρακολούθηση ούτε των απλών καναλιών. Άλλαξα καλώδιο σήματος, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει η εγκατάσταση της πολυκατοικίας (LNB, ενισχυτής, εσωτερική καλωδίωση); Αν ναι, πως να πείσω το διαχειριστή να φέρει τεχνικό; Δυστυχώς, υποπτεύομαι ότι δεν έχει συνδρομή Nova άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, για να δω αν έχει κι εκείνος παρόμοιο πρόβλημα.
-
4 lnb;; τι πιάνετε και θέλετε τοσα; πιστεύω πρόβλημα στόχευσης είναι.
-
Μου χαλασε κλιματιστικο Samsung inverter ενος χρονου... Η εσωτερική μονάδα λειτουργει κανονικά αλλά ηεξωτερικη δεν ξεκινα με αποτελεσμα να βγάζει ζεστό αέρα... Δεδομένου οτι είχα παρατηρήσει μια σταδιακη πτώση της απόδοσης μέσα στη χρόνια παιζει απλα να μην είχε εγκατασταθεί σωστα και να έχασε φρεόν; Δεν ανάβει κάποιο φωτακι για βλάβη... Απλα η εξωτερική μονάδα δε ξεκινά.... Λογικά είναι εντός εγγύησης αλλά πιστεύω οτι οι εγκαταστάτες μάλλον έκαναν πατάτα....
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]