-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για ποιά ποτενσιόμετρα σε ποιές πρίζες μιλάμε?Επιτοιχια ποτενσιομετρα λογικα ... αυτα που ρυθμιζεις την ενταση απο τα τσουτσουνοσποτακια η το φως ενος σαλονιου για παραδειγμα (τυχαιο from the internets!)
-
Οι καταιγίδες μας έκαναν ζημιά.... Η τέντα μάζεψε νερό και σκίστηκε το τεντόπανο ακριβώς πάνω στη ραφή. Ευτυχώς δεν έχει άλλη ζημιά, οπότε φαντάζομαι θέλει απλά ξανα ράψιμο. Το έχω αφαιρέσει από την τέντα, αλλά δε ξέρω που να το πάω. Να το πάω σε καταστήματα που πουλάνε τεντόπανα/τέντες ή σε ταπετσέρη? Έχετε να προτείνετε κάποιον στη Θεσσαλονική (είτε δυτική είτε ανατολικά δεν έχω πρόβλημα).
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Οι καταιγίδες μας έκαναν ζημιά.... Η τέντα μάζεψε νερό και σκίστηκε το τεντόπανο ακριβώς πάνω στη ραφή. Ευτυχώς δεν έχει άλλη ζημιά, οπότε φαντάζομαι θέλει απλά ξανα ράψιμο. Το έχω αφαιρέσει από την τέντα, αλλά δε ξέρω που να το πάω. Να το πάω σε καταστήματα που πουλάνε τεντόπανα/τέντες ή σε ταπετσέρη? Έχετε να προτείνετε κάποιον στη Θεσσαλονική (είτε δυτική είτε ανατολικά δεν έχω πρόβλημα).Ναι, σε τεντά πρέπει να το πας για ράψιμο, αυτοί έχουν τις ειδικές ραπτομηχανές για χοντρά πανιά και μουσαμάδες και μεγάλους πάγκους που τα απλώνουν, για να σκιστεί μάλλον έχει καεί, οπότε και να ραφτεί θα ξανασκιστεί, πες του να βάλει μια φαρδυά φάσα επάνω στη ραφή και να την ράψει από τις δύο πλευρές να το ενισχύσει, αλλιώς νέα ραφή επάνω στην παληά δεν...
-
ΟΚ, ευχαριστώ!!!
-
Thednick, από τέντες έχω δοκιμάσει τον Κύρου στην Καλαμαριά, ωστόσο για ράψιμο αν είναι πολλών ετών (καμμένο) δεν θα το αναλαμβάνει εύκολα ο όποιος τεντας.
-
Αν δεν στο αναλάβει τεντάς, πήγαινε σε ράφτη καλυμμάτων σκαφών. Έχουν γνώση για επισκευές. Σίγουρα θα την φτιάξουν με τα απαραίτητα μπαλώματα κλπ.
Υπάρχει ένας στην Καλλιδου στην Καλαμαριά απέναντι από το Grant Μασουτη. -
Ωραία, σας ευχαριστώ όλους. Θα το πάω αύριο πρωί μάλλον και βλέπουμε...
-
Αν ο μηχανισμός είναι ok, τότε αγόρασε καινούρια τέντα. Ούτε πασαλείματα, ούτε μπαλώματα. Και ησυχάζεις για τα επόμενα χρόνια. Αλήθεια, δεν έχει κλίση ή δεν ήταν τεντωμένη;
-
Σημερα ηρθαν κ μου συνδεσαν την nova σπιτι.
Εχω δωρο εγκατασταση εξοπλισμου στο εξοχικο , ωστε οταν πηγαινω π.χ διακοπες να παιρνω τον αποκωδ/τη μαζι μου κ να βλεπω nova..
Ερωτηση:
Στο εξοχικο των πεθερικων (Υπατη Λαμιας) τα συμβατικα καναλια δεν πιανουν καλα,η digea δεν εχει φτασει ακομα. Αν λοιπον εγκαταστησω το δορυφ πιατο εκει , τον καιρο που δεν θα εχω κ τον αποκωδικοποιητη μαζι , θα λειτουργει το πιατο ως απλη κεραια για να βλεπουν καλυτερα απ οτι τωρα τα συμβατικα καναλια; -
Σχετικό άσχετο
Πήρα αποκωδικοποιητή γερμανικό, πιατέλα έχει το σπίτι, τον ανάβω και έπιασε 300 κανάλια.... μα ούτε ένα Ελληνικό ρε παιδιά;
Έβαλα να σκαναρει τον Helasat2 αλλά τίποτα από Ελληνικά.... Πώς παίζει αυτό το πράγμα, Είμαι και άσχετος...
Κυρίως γερμανικά έχει, μερικά αγγλικά γαλλικά , κάτι άλλες χώρες άσχετες... -
Τα ελληνικά κανάλια δεν είναι συμβατά με πιατέλα, μόνο με δορυφορικό πιάτο. Διαφορετικά έθιμα, καταλαβαίνεις.
-
Δηλαδη εγω με το πιατο θα τα πιανω ολα καμπανα;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δηλαδη εγω με το πιατο θα τα πιανω ολα καμπανα;Το βαθυ ή το ρηχό;Παίζει ρόλο!!
-
Της σουπας
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Της σουπαςΚαμπάνα!!!!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σχετικό άσχετο
Πήρα αποκωδικοποιητή γερμανικό, πιατέλα έχει το σπίτι, τον ανάβω και έπιασε 300 κανάλια.... μα ούτε ένα Ελληνικό ρε παιδιά;
Έβαλα να σκαναρει τον Helasat2 αλλά τίποτα από Ελληνικά.... Πώς παίζει αυτό το πράγμα, Είμαι και άσχετος...
Κυρίως γερμανικά έχει, μερικά αγγλικά γαλλικά , κάτι άλλες χώρες άσχετες...Τα ελληνικά είναι τα περισσότερα-αν όχι όλα-στον Hotbird και πρέπει να έχεις nova ή καλό μηχάνημα για να τα δεις.
-
Οκ τον hotbird τον βλέπω , κανάλια δε βλέπω. Τι nova να έχω ρε παιδιά εδώ, παίζει nova στα εξωτερικά;
-
Αν έχεις στην Ελλάδα παίρνεις την κάρτα μαζί σου, αρκεί να μη το πάρουν χαμπάρι. Είναι ηλίθιοι όμως, τόσα λεφτά χάνουν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αν έχεις στην Ελλάδα παίρνεις την κάρτα μαζί σου, αρκεί να μη το πάρουν χαμπάρι. Είναι ηλίθιοι όμως, τόσα λεφτά χάνουνΕίσαι σίγουρος ότι οι κάρτες παίζουν σε όλους τους δέκτες; από όσο ξέρω πλέον πάει σετάκι με τον δέκτη της Nova. Η λύση είναι να πάρει κάρτα και δέκτη μαζί και να αγοράσει από εκεί που είναι ο χιλιομετροφάγος ένα πιάτο και να το εγκαταστήσει. Η διεύθυνση την Nova βεβαίως βεβαίως πρέπει να είναι Ελληνική λόγο περιορισμού των πνευματικών δικαιωμάτων = στην ουσία είναι παράνομο.
Προσωπικά δεν βλέπω την χρησιμότητα της Ελληνικής τηλεόρασης και πολύ περισσότερο να μπει κανένας στον κόπο και τα έξοδα να την κάνει να δουλέψει στο εξωτερικό.
-
Εχει πολυ κοσμος Νοβα στο Λονδινο κυριως για το ποδοσφαιρο.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]