-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγω τσιμπησα ενα Apple Care για το δικο μου απο το ebay...
ελπιζω να μην εχω καμμια δυσαρεστη εκπληξη....
ο πωλητης εχει 7000feedbacks....
και ειναι registered απο το 2003...
Τελικα ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα τα δεχεται τα (πανακριβα) care pack? Γιατι καποτε δεν αναγνωριζε τιποτα...
δεν με απασχολει αγαπητε ετσι και αλλιως αν παθει κατι και ειμαι Ελλαδα το στελνω σε μια γνωστη μου μιλανεζα....και μου το εχουν ετοιμο αμεσως...
και πανακριβο δεν ηταν...ελπιζω να μην εκανα καμμια πατατα βεβαια...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω τσιμπησα ενα Apple Care για το δικο μου απο το ebay...
ελπιζω να μην εχω καμμια δυσαρεστη εκπληξη....
ο πωλητης εχει 7000feedbacks....
και ειναι registered απο το 2003...
Τελικα ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα τα δεχεται τα (πανακριβα) care pack? Γιατι καποτε δεν αναγνωριζε τιποτα...
δεν με απασχολει αγαπητε ετσι και αλλιως αν παθει κατι και ειμαι Ελλαδα το στελνω σε μια γνωστη μου μιλανεζα....και μου το εχουν ετοιμο αμεσως...
και πανακριβο δεν ηταν...ελπιζω να μην εκανα καμμια πατατα βεβαια...
Μια χαρά τα αναγνωρίζουν πλέον και στην Ελλάδα τα apple care packs. Απλώς θέλει προσοχή στο registration να δηλωθεί ως τόπος αγοράς άλλη χώρα. Από κει και πέρα, όλοι οι εξουσοδοτημένοι μεταπωλητές είναι υποχρεωμένοι να επικευάζουν μηχανάκια που καλύπτονται από το apple care, ανεξάρτητα από τον τόπο αγοράς τους.
-
Ο χρήστης κάποιος στο forum του world of warcraft έγραψε:
Ok im new to hotkeying so im most likely doing something wrong.I can hotkey alt to anything but the function keys. I can do alt+f1, f2, f3 but when i get to f4 it crashes my game EVERY TIME! Its annoying because I have to reset all my hotkeys cuz a game crash doesnt save them. Please fix soon!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ok im new to hotkeying so im most likely doing something wrong.
I can hotkey alt to anything but the function keys. I can do alt+f1, f2, f3 but when i get to f4 it crashes my game EVERY TIME! Its annoying because I have to reset all my hotkeys cuz a game crash doesnt save them. Please fix soon!
-
κι ομως υπαρχουν παιχνιδια που ακυρωνουν σκοπιμα τη κανονικη λειτουργια Alt+F4.Νομιζω οτι και στο wow γινεται
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Έχει κανεις τον WD HD TV Media Player; Σκεφτόμουν να τον πάρω να τον συνδεσω στην τηλεοραση με HDMI κι επειδή συνδεται με τη σειρα του με εξ. σκληρούς να βλεπεις ότι HD θέλεις, αλλά το θέμα είναι ότι δεν υποστηριζει αποκωδιοποιηση DTS οπότε εάν δεν το κάνει η τηλεοραση ή θες αποκ/τη μέσω του ενισχυτή ή μετατροπή του αρχειου dts σε AC3Εγώ έχω, αλλά κάθομαι και βλέπω μόνο avi και mpeg. Τα υπόλοιπα αρκτικόλεξα που λες, δεν τα πιάνω γιατί δεν έχω HDMI τηλεόραση. Πάντως για τις απλές λύσεις που σου λέω, είναι πολύ καλός. Φτου σκόρδα, 2 φορές μόνο αρνήθηκε αρχείο και δεν θυμάμαι τι επέκταση είχε ρε γμτ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχει κανεις τον WD HD TV Media Player; Σκεφτόμουν να τον πάρω να τον συνδεσω στην τηλεοραση με HDMI κι επειδή συνδεται με τη σειρα του με εξ. σκληρούς να βλεπεις ότι HD θέλεις, αλλά το θέμα είναι ότι δεν υποστηριζει αποκωδιοποιηση DTS οπότε εάν δεν το κάνει η τηλεοραση ή θες αποκ/τη μέσω του ενισχυτή ή μετατροπή του αρχειου dts σε AC3
Εγώ έχω, αλλά κάθομαι και βλέπω μόνο avi και mpeg. Τα υπόλοιπα αρκτικόλεξα που λες, δεν τα πιάνω γιατί δεν έχω HDMI τηλεόραση. Πάντως για τις απλές λύσεις που σου λέω, είναι πολύ καλός. Φτου σκόρδα, 2 φορές μόνο αρνήθηκε αρχείο και δεν θυμάμαι τι επέκταση είχε ρε γμτ...
Με τους υπότιτλους πως τα πας; Τους έχεις σε .srt ή UDF-8 ; Πιο firmware χρησιμοποιείς; Τι συνδεση έχεις βάλει στην τηλεοραση; Έχεις και κάποιο Home cinema μαζί;
Ευχαριστώ για την υπομονή σου -
Καταραμένη μπίλια του mighty mouse
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καταραμένη μπίλια του mighty mouseΜη μασάς. Πίεση σε βρεγμένο χαρτάκι θέλει, και γίνεται σαν καινούργια.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θενκς, αλλά ο WD έχει 75 ευρωπουλάκια, οπότε.....
Αυτό ακριβώς υποστηρίζω, αξίζει το κάτι τις παραπάνω ένας networked media player.
Επίσης το Expansys έχει αντίστοιχο player με δίκτυο, μόνο με 61 λίρες. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται να έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά παρόμοια με τα NMT.
αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν έχει παρουσιαστεί κανένα ΝΜΤ με wifi που να δουλεύει πραγματικά, και όχι μόνο στα χαρτιά
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μη μασάς. Πίεση σε βρεγμένο χαρτάκι θέλει, και γίνεται σαν καινούργια.
Ένα αποτυχημένο design το mighty mouse με πάρα πολλά παράπονα από τους χρήστες. Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει το καινούργιο.
BTW, με την χρήση που κάνω εγώ, η αυτονομία του MBP είναι περίπου 5 ώρες, καμία σχέση με τις 7 που διαφημίζει η apple, αλλά και καμία σχέση με τις 2-2,5 του παλιού μου με φρέσκια μπαταρία. Όχι και άσχημα, αλλά πραγματικά η μέρα που τα laptops θα κρατάνε μια ολόκληρη μέρα δεν θα έρθει a moment too soon.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μη μασάς. Πίεση σε βρεγμένο χαρτάκι θέλει, και γίνεται σαν καινούργια.
Ένα αποτυχημένο design το mighty mouse με πάρα πολλά παράπονα από τους χρήστες. Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει το καινούργιο.
BTW, με την χρήση που κάνω εγώ, η αυτονομία του MBP είναι περίπου 5 ώρες, καμία σχέση με τις 7 που διαφημίζει η apple, αλλά και καμία σχέση με τις 2-2,5 του παλιού μου με φρέσκια μπαταρία. Όχι και άσχημα, αλλά πραγματικά η μέρα που τα laptops θα κρατάνε μια ολόκληρη μέρα δεν θα έρθει a moment too soon.
Αυτό που πραγματικά τρώει την μπαταρία σαν τρελό είναι είναι οι σελίδες με flash. Αν του κάνεις χρήση κυρίως για δουλειές γραφείου, θα δεις τη διάρκεια ζωής να ανεβαίνει. Βέβαια, και οι διαφημιζόμενες 7 ώρες της apple μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με μερικά απλά βήματα (π.χ. απενεργοποίηση του wi-fi και του bluetooth, μείωση της φωτεινότητας της οθόνης στη μία μπάρα, απενεργοποίηση του φωτισμού στο πληκτρολόγιο κ.λπ. )
Όσο για το magic mouse, πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα, γιατί απουσιάζουν τα κινούμενα μέρη. Αν και το mighty mouse μια χαρά μου άρεσε, παρόλο που α) τρώει τις μπαταρίες πολύ γρήγορα και β) βρωμίζει πανεύκολα η μπίλια. Επειδή όμως ποτέ δεν ήμουν fan των υπερ-εργονομικών ποντικιών τύπου logitech, το βολεύτηκα.
-
-
Πως φαίνεται ένας άνθρωπος που δεν έζησε ποτέ με touchpad MacBook Pro. Πραγματικά αν το χρησιμοποιήσεις για μια εβδομάδα θα αναρωτιέσαι πως ζούσες τόσα χρόνια and I shit you not, gentlemen .
Το καινούργιο magic mouse υπόσχεται μεγάλο μέρος αυτής της λειτουργικότητας, γιαυτό υποθέτω ότι θα είναι επιτυχημένο. Ο χρόνος θα δείξει βέβαια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το καινούργιο magic mouse υπόσχεται μεγάλο μέρος αυτής της λειτουργικότητας, γιαυτό υποθέτω ότι θα είναι επιτυχημένο. Ο χρόνος θα δείξει βέβαια.
Αν διέθετε και tap-to-click όπως τα MBP touchpads θα ήταν το απόλυτο. Τώρα απλώς αγγίζει την τελειότητα
-
Έκανα format και θυμήθηκα το πακέτο που λέγεται πέρασμα κωδικών στη μνήμη του browser.
Παλιά είχα 1 password για όλα, όμως με τη χρήση πιστωτικής αυτό σύντομα άλλαξε. Δοκίμασα να τα γράφω σε μπλοκάκι αλλά το μέτρο ατόνησε καθώς πάσχει στον τομέα της εργονομίας.
Πλέον υπάρχουν ν κωδικοί που μπορούν να βρεθούν από τη μνήμη μέχρι σε post-it στο βάθος των συρταριών.
Μετά το σημερινό φορματ σκέφτομαι να ξαναβάλω παντού ίδιο password.Υπάρχει κάποιο σύστημα για ασφαλή και οργανωμένη φύλαξη κωδικών. Εσείς πως οργανώνετε τους δικούς σας κωδικούς; Το μπλοκάκι έχει θέση στην εποχή της πληροφορικής;
-
Εγώ χρησιμοποιώ το http://www.moonsoftware.com/pwagent.asp . Εκεί αποθηκεύω όλους τους κωδικούς μου (πλην καρτών αναλήψεως και πιστωτικών που δεν υπάρχουν πουθενά γραμμένοι πέρα από το μυαλό μου ).
Με βολεύει αφάνταστα γιατί λόγω δουλειάς πρέπει να θυμάμαι τους κωδικούς πρόσβασης στα συστήματα δεκάδων πελατών της εταιρείας όπου δουλεύω.
-
Αν χρησιμοποιείς firefox, MozBackup και καθάρισες.
-
Εγώ χρησιμοποιώ 3-4 κωδικούς, για λογαριασμούς email (3), msn, facebook και fora. Για το ebay και το web banking (τα οποία τα ρύθμισα πέρσυ και δεν τα ξανακούμπησα ) έχω άλλους κωδικούς, γραμμένους σε χαρτάκι και τοποθετημένο σε συγκεκριμένο σημείο.
-
για isdn γραμμες υπαρχει αυτο το προγραμμα http://www.emtec.com/moony/index.html για αναγνωριση τηλεφωνου....
κατι αντιστοιχο υπαρχει περιπτωση να υπαρχει για dsl??
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]