-
Δυστυχώς δεν έχει τη γραμματοσειρά....σ' ευχαριστώ πάντως.
Έψαξα στο google και δεν τη βρήκα, οπότε η μόνη μου ελπίδα είναι κάποιος, κάπου, να την έχει.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δίδεται αμοιβή ( ).
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Δυστυχώς δεν έχει τη γραμματοσειρά....σ' ευχαριστώ πάντως.Έψαξα στο google και δεν τη βρήκα, οπότε η μόνη μου ελπίδα είναι κάποιος, κάπου, να την έχει.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δίδεται αμοιβή ( ).
είναι γραμματοσειρά της magenta οπότε απευθύνσου σε αυτούς (και δώσ'τους και την αμοιβή που θα σου ζητήσουν )
-
Αrrows, έχει κάτι πραγματάκια στο blue-whitegt, δώσε μου λίγο χρο΄νο μέχρι το απόγευμα να δώ αν μπορώ να κάνω κάτι
-
rx8, αυτό μελετώ αυτή τη στιγμή...θα έχω νέα σύντομα
Update: Τη βρήκα
-
Στο σεντούκι μου έχω πολυτονικές γραμματοσειρές. Αν δεν βρεις, θα κοιτάξω.
-
μόλις σου στειλα και πμ
έχασα το ρε πστ
και θα ήμουν οικονομικός
-
Ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση
Ευτυχώς τη βρήκα τελικά στο net...είχε πλάκα πάντως καθώς έφτασα στο σημείο να ανάψω τον παλαιολιθικό Macintosh Performa του 1995 για να την πάρω από εκεί. Μετά βέβαια θυμήθκα ότι είναι ασύμβατες με τα Windows...
Rx8: Για να μη σε κακοκαρδίσω, αν ποτέ έρθεις Θεσ/νίκη στείλε PM να σε κεράσω κάτι
-
Αν θέλει κανένας τπτ γραμματοσειρές, πείτε μου να του στείλω ένα λινκ να τις κατεβάσει, αλλιώς να αδειάσω στο σέρβερ
-
Για όσους έχετε Vista κάντε αυτό που λέει στο quote και θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του Η/Υ σας.
Απενεργοποιήστε το superfetch.Αυτή η ανανεωμένη έκδοση του prefetcher των XP είναι αυτο που κάνει τον σκληρό δίσκο να δουλέυει ασταμάτητα προσπαθώντας να κάνει τον υπολογιστή σας γρηγορότερο με το πέρασμα του χρόνου.Ουσιαστικά καταγράφει στον σκληρό ότι κίνηση κάνουμε και καλά οταν την ξανακάνουμε να εκτελεστεί πιο γρήγορα.Αλλα το μόνο που καταφέρνει είναι να φορτώνει τον δίσκο και την μνήμη άσκοπα έτσι ώστε να δουλεύει ο σκληρός κάθε τρεις και λίγο και και να γίνεται συνέχεια fragmented.Αν δεν διορθωθεί είναι τελείως άχρηστο.Ετσι λοιπόν κάνουμε τα εξής: Start - run και γράφουμε services.msc
Οταν ανοίξει επιλέγουμε superfetch και απτο τις ιδιότητες τον απενεργοποιούμε βάζοντας στον τύπο εκκίνησης την επιλογή απενεργοποιημένο.Κάνουμε επανεκκίνηση και πιστέψτε με....θα ανασάνει ο σκληρός.Μέχρι και το login είναι κατά πολύ ταχύτερο απ των XP.Η όλη απόκριση του λειτουργικού είναι πολύ καλύτερη απο πρίν(Καμμία σχέση) -
Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια. Χτες έκανα το πρώτο restore στο καινούργιο MacBook Pro από... κεκτημένη ταχύτητα.
Παίζοντας με τις ρυθμίσεις στο router σε κάποια στιγμή έχασα το internet. Μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες μισής ώρας εγκατέλειψα τα όπλα και κατέφυγα στην δοκιμασμένη λύση του restore to Time Machine Backup, μια διαδικασία που επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν στο αντίγραφο ασφαλείας που επιλέγεις, αλλά κρατάει περίπου 2,5 ώρες.
Όταν τελείωσε όμως με φρίκη συνειδητοποίησα ότι εξακολουθούσα να μην έχω internet. Τσεκάρω το router και βλέπω ότι έχει κολλήσει το μηχάνημα
In related news, €34.50 σήμερα για ένα καλώδιο Mini Display Port to DVI ώστε να μπορώ να συνδέσω τον βιντεοπροβολέα του φροντιστηρίου (το βύσμα υπήρχε στο παλιό μου MacBook Pro ).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
κατέφυγα στην δοκιμασμένη λύση του restore to Time Machine Backup, μια διαδικασία που επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν στο αντίγραφο ασφαλείας που επιλέγεις, αλλά κρατάει περίπου 2,5 ώρες.Bαλε Windows 7. Σε 30 λεπτα ειχα φρεσκια εγκατασταση.
-
Αναζητούμε να αγοράσουμε για το σπίτι ένα DVD-Recorder με HDD για την τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρει κάποιος να μου πει ακριβώς ποιά είναι η κωδικοποίση που θα χρησιμοποιείται στις ψηφιακές μεταδόσεις; Ρωτάω γιατί αλλού διαβάζω για MPEG-2 και αλλού για MPEG-4 και άλλες συσκευές υποστηρίζουν μόνο το 1ο και άλλες και τα δύο και δε ξέρουμε πού να καταλήξουμε...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
In related news, €34.50 σήμερα για ένα καλώδιο Mini Display Port to DVI ώστε να μπορώ να συνδέσω τον βιντεοπροβολέα του φροντιστηρίου (το βύσμα υπήρχε στο παλιό μου MacBook Pro ).Το κορυφαίο; Το βύσμα δεν κάνει, υπάρχουν δυο διαφορετικά DVI και το δικό μου δεν συνδέεται με τον βιντεοπροβολέα. Πρέπει να κόψω τον λαιμό μου να βρω καλώδιο από DVI-D Dual link σε DVI-I Dual Link (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα γιατί το Fnac δεν έχει) και να το πληρώσω επιπλέον στα €35 + τον όγκο που πιάνει στην τσάντα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
κατέφυγα στην δοκιμασμένη λύση του restore to Time Machine Backup, μια διαδικασία που επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν στο αντίγραφο ασφαλείας που επιλέγεις, αλλά κρατάει περίπου 2,5 ώρες.
Bαλε Windows 7. Σε 30 λεπτα ειχα φρεσκια εγκατασταση.
Εμένα ήρθε με φρέσκια εγκατάσταση. Για θύμισε μου, πόση ώρα χρειάζεσαι για να μεταφέρεις τα πάντα (τα ΠΑΝΤΑ όμως) από το παλιό σου με XP/Vista στα 7? Φακέλους, προγράμματα, λογαριασμούς και μηνύματα e-mail, προτιμήσεις, μέχρι και το desktop. Όλα όπως τα άφησες, απλά όταν τελειώσει να τρέχεις 7.
Παρεμπιπτόντως, όταν έκανα το migration, πήρε μόνο μισή ώρα. Όμως το restore προφανώς κάνει πρώτα format στον δίσκο, γιαυτό και η καθυστέρηση.
-
Καταραμένο ποντίκι να λιώσεις στην κόλαση!
Άι στα κομμάτια...
Όλη τη μέρα να ξεβρωμίζω την ροδέλα...
Επι μισή ώρα παιδευόμουν να το κάνω να πατήσει αριστερό ή δεξί κλικ αλλά είχε κολλήσει στο κεντρικό Επειδή απλά μπορεί (να σου σπάσει τα νεύρα)! Μετά πάλευα να ανοίξω το bluetooth για να συνδέσω ένα άλλο ασύρματο dell που έχω...Πάντως μπορώ να πω ότι μετά από καμία 20αριά χτυπήματα ακόμα δουλεύει το mighty mouse (κολλημένο φυσικά)...
3ο ποντίκι που φεύγει...
Πόσο θα κάνει το magic mouse?
-
σκέφτηκες να αρχίσεις να πλένεις τα χέρια σου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σκέφτηκες να αρχίσεις να πλένεις τα χέρια σουποσες φορες την ημ.... ωρα;;;;;;
-
Και εγω πρεπει να αρχισω να ψαχνω για καινουργιο ποντικι.Αυτο που μου εδωσαν μαζι με το λαπτοπ ,τοσιμπα οπτικαλ,απο τις πολλες φορες που μου εχει πεσει κατω αρχισε να κολλαει και να μην το αναγνωριζει η usb.Ψευτικα τα φτιαχνουν πλεον
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
βιομηχανικό 2κιλά
πέφτει κάτω και χαλάει τα πλακάκια
Apple mouse και μαλακίες
ειναι θερμαινόμενο γιατι θα παθω κρυπαγηματα με αυτο
2 κιλα;Ολοκληρο το λαπτοπ πρεπει να ζυγιζει τοσο!!!εναλακτικά
Μπλιαχ!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]