-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν κάτσω να μετρήσω που και πως δίνω χρήματα και τι ξοδεύω σε σχέση με αυτά που βγάζω, το μόνο που θα χρειαστώ είναι αυτό.Οταν μπλεκεις με νεαρες κυριες ( ), πρεπει να ξοδευεις.
Δεν σου φταιει κανενας, μονος σου το επελεξες -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν κάτσω να μετρήσω που και πως δίνω χρήματα και τι ξοδεύω σε σχέση με αυτά που βγάζω, το μόνο που θα χρειαστώ είναι αυτό.keep walking...
we only live once....
-
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα εργαλείο που να αφαιρεί το τελευταίο genuine advantage notification από windoze xp; PM me.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα εργαλείο που να αφαιρεί το τελευταίο genuine advantage notification από windoze xp; PM me.System restore?
-
format
-
Το βγάζεις από τα προγράμματα που τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή.
Ξαναμπαίνει αυτόματα την επόμενη φορά που κατεβάσεις κάτι από την μικροσοφτ. -
Amilo M3438G
-
Εδώ και μερικές μέρες με το xs.to και το imageshack.gr δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Έχει και κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εδώ και μερικές μέρες με το xs.to και το imageshack.gr δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Έχει και κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό?Αν εχεις λογαριασμο κανε log out και μετα log in.Σε εμενα ετσι εφτιαξε αν και γενικα σερνονται και τα δυο .
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εδώ και μερικές μέρες με το xs.to και το imageshack.gr δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Έχει και κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό?Μπα εγω τωρα ανεβασα μια χαρα στο imageshack.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εδώ και μερικές μέρες με το xs.to και το imageshack.gr δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Έχει και κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό?
Αν εχεις λογαριασμο κανε log out και μετα log in.Σε εμενα ετσι εφτιαξε αν και γενικα σερνονται και τα δυο .
Δεν έχω λογαριασμό Βill. To θέμα δεν το έχω μονο στο σπίτι αλλά και στο γραφείο
Μπας και με κατασκοπεύουν?edit: στο xs μου βγάζει την γραμμή για copy paste αλλά στην εικόνα έχει x. Στο δε imageshack μου βγάζει general error
-
παντα ειχα την απορια γιατι χρησιμοποιητε τα αναπηρα image hosting, οταν υπαρχει το www.imageshack.us ????
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παντα ειχα την απορια γιατι χρησιμοποιητε τα αναπηρα image hosting, οταν υπαρχει το http://www.imageshack.us ????Tα ιδια χάλια ειναι και αυτο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παντα ειχα την απορια γιατι χρησιμοποιητε τα αναπηρα image hosting, οταν υπαρχει το http://www.imageshack.us ????
Tα ιδια χάλια ειναι και αυτο.
Based on personal experience θα ελεγα... καμια σχεση! Οτι σηκωνετε συνηθως σε XS, imageshack.gr κλπ... ανοιγουν... αν ανοιξουν δλδ... του Saint Foutsou ανήμερα! Το imageshack.us λειτουργει καλά... φορτώνει! Δεν κάνει time out...
-
Χs.to=μου εχασε πολλες φωτο,μονο οι περιγραφες εμειναν,κολλαει στο log in πολλες φορες
Imageshack.us =πολλες φορες δεν με αφηνει να μπω στο λογαριασμο μου,κολλαει στο ανεβασμα φωτο καθως και στο transload ,πρεπει να κανω log out-log in σχεδον καθε φορα που θα το χρησιμοποιησω.Μπορει απλα να ειμαι γκαντεμης!
-
-1
για το xs.to+1
στο photobucket -
Oλα γτπ ειναι.Το μονο αξιοπιστο ειναι το imageshack.us,μια στο τοσο θα κολλησει και αυτο για λιγο.Φωτογραφιες μου απο το 2007-8 ακομα υπαρχουν.
-
imageshack.us κι από μένα, με το plug in sto monzila το οποίο είναι απίστευτα βολικά αλλά εχει bug...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παντα ειχα την απορια γιατι χρησιμοποιητε τα αναπηρα image hosting, οταν υπαρχει το http://www.imageshack.us ????
Tα ιδια χάλια ειναι και αυτο.
μπααα το imageshack.us είναι ΣΑΦΩΣ ανώτερο των προαναφερθέτων. Ειδικά το xs είναι για το λιγότερο. Δεν το έχω καν στα bookmarks πλέον.
-
ΦΑΛΑ corsair απο αυριο εχεις πρωθυπουργο apple fan boy καραμπινατο!
ετσι για να μαθεις!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]