-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εχουμε μιχανακι με grub Ubuntu & Win7 Pro x32
Υπαρχει περιπτωση να κανουμε τα Win7 Pro x32 αναβαθμηση σε Win7 Pro x64 χωρις να πρεπει να το στησουμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλο απο την αρχηΓια τα 7ρια δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αναβάθμιση, αλλά αν όχι, περνάς τα x64 πάνω από τα x32 και με το SuperGrub Disk επαναφέρεις το grub για να ξεκινάς και το ubuntu και τέλος.
αν περασω τα x64 πάνω από τα x32 με τις ρυθμησεις τι παιζει;;;;
μενουν η ολα απο την αρχη;;;
για το SuperGrub δεν ηξερα. ΘΑΝΞ Α ΛΟΤ -
Για να συνδεομαι με το ασυρματο ρουτερ μου να προτιμησω USB stick η ασυρματη PCI καρτα δικτυου???
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
αν περασω τα x64 πάνω από τα x32 με τις ρυθμησεις τι παιζει;;;;
μενουν η ολα απο την αρχη;;;
για το SuperGrub δεν ηξερα. ΘΑΝΞ Α ΛΟΤΔεν νομίζω να μπορείς να περάσεις τα 64άρια πάνω από τα 32άρια.. μάλλον θα πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση απ` την αρχή.. Μια γρήγορη αναζήτηση στο νετ θα σε διαφωτίσει.
Για να συνδεομαι με το ασυρματο ρουτερ μου να προτιμησω USB stick η ασυρματη PCI καρτα δικτυου???
Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά, τουλάχιστον σ` ό,τι αφορά το σήμα. Το usb θα έχει σίγουρα το πλεονέκτημα να μπορείς πανεύκολα να το χρησιμοποιήσεις σε άλλον υπολογιστή.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά, τουλάχιστον σ` ό,τι αφορά το σήμα. Το usb θα έχει σίγουρα το πλεονέκτημα να μπορείς πανεύκολα να το χρησιμοποιήσεις σε άλλον υπολογιστή.
Αν είσαι στον ίδιο χώρο (πισί router) ότι σε βολεύει καλύτερα.
Οι pci έχουν συνήθως εξωτερικές κεραίες και ίσως πιάνουν καλύτερο σήμα.
ΟΜΩΣ, μπαίνουν στην πίσω μεριά του κουτιού (τί είπα τώρα ) και συνήθως κρύβονται από τον πύργο.
Πράγμα που δεν σε χαλάει αν είσαι στον ίδιο χώρο, αλλιώς αν το κουτί είναι χωμένο σε καμμιά κόχη, γωνία κλπ ίσως να μην πιάνει καμπάνα.Οι usb βολεύουν επειδή μπαίνουν μπρος/πίσω και σε διαφορετικά πισί αν θέλεις.
Απλά έχουν ενσωματωμένες κεραίες και ελαφρά μειωμένη λήψη σε σχέση με τα pci.Και πάλι βέβαια ανάλογα που είναι το ρούτερ, πού είναι το κουτί κλπ κλπ κλπ.
Το wifi έχει θεματάκια με τοίχους, κολώνες, ορόφους, έπιπλα κλπ. -
Aρα παω σε stick,η αποσταση ειναι καπου στα 5 μετρα χωρις τοιχο οποτε δε νομιζω να χω προβλημα σηματος.
-
Στικ Πάνο μην το συζητάς καθόλου και το κουβαλάς και μαζί σου όταν χρειάζεται ...
-
Σε σκληρό δίσκο από λάπτοπ που μπήκε σε θήκη για να γίνει εξωτερικός, πάω να ανοίξω τα έγγραφα και ο φάκελος έχει πάνω ένα λουκετάκι κ μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να πάρω άδεια διαχειριστή!!
Τι ειν' τούτο πάλι ρε παιδιά?
Να σημειώσω πως ο δίσκος έχει μέσα winXP κ επιχείρησα να τον ανοίξω σε 7(αν παίζει κανένα ρόλο) -
το χω παθει κι εγω
επειδη δε θυμαμαι τα settings που ειχα βρει για να το αντιμετωπισω, θα σου πω μια πιο γρηγορη λυση
ξαναβαλε στο σκληρο στο λαπτοπ (οχι σε αλλο pc μαλλον δε θα τρεξει), μπες κανονικα στα xp παρε τα αρχεια που θες απο το my documents και πετα τα χυμα στο σκληρο , φτιαξε ενα νεο φακελο (οχι τελειως χυμα), το θεμα ειναι να μην ειναι σε φακελο που εχει προστασια
τα λουκετακια εχουν μπει γιατι ειναι στο my documents, my videos, my pictures.. ολες αυτες οι παπαριες εχουν προστασια
μολις τον ξανακανεις εξωτερικο το προβλημα θα εχει λυθει, τα αρχεια θα μπορεις να τα κανεις ο,τι γουσταρεις με τα 7αρια
διαφορετικα θα πρεπει να ψαξεις , εμενα μου χαν σπασει τα νευρα μεχρι να το βρω και να το κανω για ολα τα αρχεια που ηθελα, αλλα υπαρχει λυση..
αμα το λαπτοπ δουλευει παντως κανε αυτο που σου ειπα , δουλευει 1000% αρκετα γρηγορα για να μη ζορισεις το μυαλο σου
(αν εισαι τυπος που προτιμας το κατσαβιδι απο το μυαλο σου )γενικα παντως αν προκειται ποτε να ξανακανεις κατι τετοιο , βγαζε απο πριν τα αρχεια απο τους φακελους που ειναι στο users (συμπεριλαμβανομενου και του desktop ), χυμα στο σκληρο
-
Θέμα permissions είναι, άρα μπορεί να παίξει και κάτι άλλο: άνοιξε ένα command prompt σαν διαχειριστής (run as administrator) και πήγαινε στους φακέλους που θέλεις, ας υποθέσουμε ότι ο εξωτερικός παίρνει το drive letter E:
E:
cd 'Documents and settings...'
copy somefile c:...όπου τελίτσες βάζεις τον κατάλογο που θέλεις. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα παίξει, αξίζει να δοκιμάσεις όμως πριν καταφύγεις στο κατσαβίδι..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Θέμα permissions είναι, άρα μπορεί να παίξει και κάτι άλλο: άνοιξε ένα command prompt σαν διαχειριστής (run as administrator) και πήγαινε στους φακέλους που θέλεις, ας υποθέσουμε ότι ο εξωτερικός παίρνει το drive letter E:
E:
copy somefile c:...όπου τελίτσες βάζεις τον κατάλογο που θέλεις. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα παίξει, αξίζει να δοκιμάσεις όμως πριν καταφύγεις στο κατσαβίδι..
To
http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... -in-vista/
http://www.tech-recipes.com/rx/2204/vis ... stem_file/
κανει την ιδια δουλεια;
Το ειχα βαλει καποτε αλλα δεν θυμαμαι για ποιο λογο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
E:
To
κανει την ιδια δουλεια;
Το ειχα βαλει καποτε αλλα δεν θυμαμαι για ποιο λογοΑκολούθησα τις οδηγίες του πρώτου λινκ εγκαθιστώντας το registry hack και δούλεψε
Thanks Bill33
Το δεύτερο λινκ αν κατάλαβα καλά πρέπει να περιγράφει τη διαδικασία που αναφέρει ο cliodriver, αλλά για να πω την αμαρτία μου με μπέρδεψε λίγοΗ εναλλακτική του κατσαβιδιού θα ήταν ενδιαφέρουσα αν υπήρχε λάπτοπ για να βιδωθεί πάνω του ο σκληρός
-
Δεν ειναι απλα ενδιαφερουσα ειναι σιγουρη λυση γιατι οπως βλεπεις τα υπολοιπα αρχεια του σκληρου ειναι μια χαρα προσβασιμα
Απλα εχε το στο νου σου για αλλη φορα
Εγω παντως ειχα καταφερει να το κανω , αλλα τα ξεκλειδωνα ενα ενα και μου παιρνε ωρα..
Μετα βαζω το σκληρο στον i5 σαν κυριο σκληρο (γιατι πανω ηταν ηδη για να γινει μινι αποθηκη) αλλα οπως ειναι φυσικο δε μπουταρε γιατι ειχε drivers ασχετους με το νεο pcΑρα πηγα στο σπιτι της κοπελας μου στην οποια χαρισα τον c2d και κουμπωσα εκει πανω το σκληρο (σε αυτο το pc ηταν μεχρι τοτε αυτος ο σκληρος με xp) και αφου εκει δουλευε κανονικα οπως ειναι φυσικο αλλωστε ,εκανα αυτο που σου πα..
Ενας φιλος μου που δεν ειναι νουμπας σαν κι εμενα μου πε οτι ειμαι βλακας και οτι υπηρχε πιο γρηγορος τροπος απο το να τα κανω ενα ενα ή να τον κανω βολτα , αλλα δεν εμαθα ποτε ακριβως ποιος ειναι αυτος
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο πιό απλός τρόπος: Πας my computer και κάνεις δεξί κλίκ στο δίσκο και Properties. Απο κεί επιλέγεις το tab Security και πατας Edit. Επιλέγεις το όνομα σου και κάνεις tick στο Full Control και πατάς OK. Θα κάνει μετά κανα 5-10άλεπτο γιατί αλλάζει τα permissions σε όλα τα αρχεία.
-
η μπορουσες απλα να δοκιμασεις με ενα live cd linux (ubuntu)
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
E:
To
κανει την ιδια δουλεια;
Το ειχα βαλει καποτε αλλα δεν θυμαμαι για ποιο λογοΑκολούθησα τις οδηγίες του πρώτου λινκ εγκαθιστώντας το registry hack και δούλεψε
Thanks Bill33
Το δεύτερο λινκ αν κατάλαβα καλά πρέπει να περιγράφει τη διαδικασία που αναφέρει ο cliodriver, αλλά για να πω την αμαρτία μου με μπέρδεψε λίγοΗ εναλλακτική του κατσαβιδιού θα ήταν ενδιαφέρουσα αν υπήρχε λάπτοπ για να βιδωθεί πάνω του ο σκληρός
Αφού το κατάφερες, όλα καλά! Εγώ, σαν ένας λινουξάς που σέβεται τον εαυτό του, σου έδωσα λύση που θέλει κονσόλα!!
Όντως, το δεύτερο λινκ είναι παρεμφερής διαδικασία, απλά όχι για να αντιγράψεις, αλλά για να πάρεις το ownership των αρχείων.
-
Αυτές είναι οι νέες webOS συσκευές της HP!
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=64271&catid=14&la=1 -
Κυκλοφόρησε ο ΙΕ 9 RC , ενδιαφέρον και όμορφο UI, αρκετά γρήγορος.
Τι σου κάνει ο ανταγωνισμός....
-
O IE8 ήδη ήταν στο επίπεδο του ανταγωνισμού.
Ο ανταγωνισμός εννοείται ότι κάνει καλόΤον 9 δεν τον έιδα ακόμα. Beta είναι ή ολοκληρωμένος;
-
Σημερα πετυχα στο ιντερνετ ενα πληκτρολογιο και ενα Mouse πολυ γαμάτα
Το θεμα ειναι οτι ειναι και πολυ ακριβα (και τα 2 μαζι κανουν 200 ευρω),και θα ηθελα να μου πει κανεις τι λεει απο ποιοτητα αυτη η εταιρια
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571696http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571698
ps:Εχω μια τρελα με το starcraft.....τι να κανουμε....
-
Η Razer είναι για serious gaming.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]