Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    -Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. -Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!
    • 1
    • 2
    • 228
    • 229
    • 230
    • 231
    • 232
    • 305
    • 306
    • 230 / 306
    Περί αυτοκίνησης
    270
    6112
    74087
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      cosneo last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
      Ερωτηση:σε διοδια δεν πληρωνεις και λιγα χλμ πιο κατω σε σταματαει τροχαια και ζηταει την αποδειξη απο τα διοδια.Δεν την εχεις.Σου κοβει προστιμο και αν ναι ποσο ειναι αυτο;

Βασίλη νομίζω ισχύει αυτό το αυστηρό μέτρο που προέκυψε πρόσφατα με 200€ πρόστιμο και αφαίρεση άδεια κυκλοφορίας, πινακίδων και διπλώματος.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sinanai last edited by

Που ξέρει αν πέρασες από τα διόδια ή αν μπήκες στην ε.ο. από ενδιάμεση είσοδο;

• ?
          A Former User last edited by

Ο χρήστης Sinanai έγραψε:

Στο κανω πιο ευκολο τοτε:μετα τα διοδια σε σταματανε και κλπ κλπ κλπ .

Ερωτηση:σε διοδια δεν πληρωνεις και λιγα χλμ πιο κατω σε σταματαει τροχαια και ζηταει την αποδειξη απο τα διοδια.Δεν την εχεις.Σου κοβει προστιμο και αν ναι ποσο ειναι αυτο;

Βασίλη νομίζω ισχύει αυτό το αυστηρό μέτρο που προέκυψε πρόσφατα με 200€ πρόστιμο και αφαίρεση άδεια κυκλοφορίας, πινακίδων και διπλώματος.

Το επαθε φορτηγατζης σημερα στα Τεμπη .Για αυτο ρωταω αν οντως υπαρχει προστιμο κλπ.

• S
            sinanai last edited by

Πάντως δεν ξέρω μήπως φάνηκε ειρωνική η προηγούμενη ερώτησή μου, αλλά δεν ήταν, ουδόλως.

• ?

Πάντως δεν ξέρω μήπως φάνηκε ειρωνική η προηγούμενη ερώτησή μου, αλλά δεν ήταν, ουδόλως.

Οχι καθολου,μην ανησυχεις
              Απλα για να κανω πιο ευκολη την ολη συζητηση το εγραψα.

• L
                lokatzis last edited by

Νομίζω ότι σε κάποια τμήματα του εθνικού δικτύου έχουν καταργηθεί κάποιες ενδιάμεσες οδοί και στις υπόλοιπες έχουν μπει διόδια. Άρα εκεί αυτό δεν είναι εφικτό. Επίσης, ακόμα κι αν κάπου υπάρχει ενδιάμεση είσοδος, μπορούν να κάνουν μπλόκο 200μ νωρίτερα. Το βασικό, πλέον, πρόβλημα είναι ότι μπορείς να ισχυριστείς ότι πέρασες με e-pass κι οι αστυνομικοί δεν έχουν τρόπο να το επιβεβαιώσουν

• C
                  christos-lappas last edited by

Αν είναι να το κάνεις να το κάνεις κιμπάρικα. Οι του 'δεν πληρώνω' μου είπαν ότι έτσι πρέπει να κάνω για να μην είμαι κορόιδο.

• C
                    cosneo last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Το επαθε φορτηγατζης σημερα στα Τεμπη .Για αυτο ρωταω αν οντως υπαρχει προστιμο κλπ.

Τότε ισχύει. Ο Ρέππας αν δεν κάνω λάθος το πρότεινε και είχε ψηφιστεί. Αρα ... νόμος!

• ?

Ο χρήστης cosneo έγραψε:

Τότε ισχύει. Ο Ρέππας αν δεν κάνω λάθος το πρότεινε και είχε ψηφιστεί. Αρα ... νόμος!

Επειδη μερικοι φορτηγατζήδες ειναι οι ναυτικοι της στεριας δεν πιστευω ευκολα οτι λενε

• B
                        bebes last edited by

εχω δει κι εγω να σταματανε φοτηγα σε αποσταση απο τα διοδια.
                        Συνηθως στη Λεπτοκαρυα.

Το κινημα 'δεν πληρωνω' ειχε κατηγορησει τον διοικητη της τροχαιας για 'υπερβολικο ζήλο' (σταματουσαν και ΙΧ καμια 500 μετρα μετα τα διοδια) μεσω της τοπικης εφημεριδας

• J
                          junior-gt last edited by

Ο χρήστης avel έγραψε:
                          Αν οι 'ακτιβιστές', που έχουν κλέψει κάτι σούπερ μάρκετ κατά καιρούς, έκαναν ένα 'σήκωμα' και σού χάριζαν ένα καρότσι φαγητά, απορρυπαντικά και ο,τιδήποτε, θα τα δεχόσουν;

Θα τους χειροκροτούσα και θα το χάριζα με τη σειρά μου σε κάποιον που το έχει ανάγκη.
                          Εάν όμως δε συμφωνούσα με αυτό δε θα προκαλούσα απλά θα έλεγα ότι δεν το θέλω το καρότσι.
                          Βέβαια το παράδειγμά σου είναι τελείως αστείο, άτοπο και άσχετο για τον απλό λόγο ότι το σούπερ μάρκετ είναι μαγαζί κάποιου ενώ οι δρόμοι κανενός. Μπορεί να το ανοίξει, να το κλείσει να πουλήσει ακριβά, να πουλήσει φτηνά να κάνει ό,τι γουστάρει. Υπόκειται εξάλλου στους νόμους της αγοράς. Ελεύθερη οικονομία έχουμε (δυστυχώς).
                          Με τους δρόμους όμως είναι διαφορετικά. Έχουν πολλάκις πληρωθεί από τους πολίτες, είναι υποχρέωση του κράτους να τους παρέχει στον κόσμο αφού αυτός τους έχει πληρώσει και το κυριότερο η παραχώρησή τους σε ιδιώτες δεν έγινε με τους νόμους της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού αλλά με συνενόηση μεταξύ των διαγωνιζομένων και σκανδαλώδεις αναθέσεις.

• N
                            nass last edited by

Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:

• τι κριτήρια δηλαδή πρέπει να έχει ένα κίνημα για να θεωρείται πως 'κάνει αγώνα';

Ενδεικτικά:

1. Να έχει συγκεκριμένα και λογικά αιτήματα, άλλο 'χρέωση ανά χλμ., εκπτώσεις σε συχνούς χρήστες, κατάργηση μετωπικών σταθμών' (= ) και άλλο 'να καταργηθούν όλα τα διόδια' (= ) 'τους αυτοκινητόδρομους τους πληρώνουμε από τους φόρους μας' ( μιλάνε οι Ελληνες φορολογούμενοι που το 70% εμφανίζονται αφορολόγητοι) 'τι με νοιάζει εμένα η Ιωνία οδός' (= )
                            2. Να σέβεται όσους δε συμφωνούν μαζί του, αλλιώς είναι οχλοκρατία
                            3. Να είναι έτοιμο να υποστεί τις όποιες κυρώσεις (πχ. στην απεργία χάνεις το μεροκάματο), αλλιώς δεν είναι αγώνας αλλά τζάμπα μαγκιά. Το οποίο επιβεβαιώνεις:

Επίσης φίλε nidosan , δε μπορώ να σου απαγορέψω έξω από την εφορία να πληρώσεις φόρο γιατί αν δε το κάνεις θα έχεις κυρώσεις , ενώ στα διόδια που σε αφήνω να περάσεις δε πρόκειται να έχεις καμία απολύτως .

Μη χαλιέστε λοιπόν αν σας λένε τζάμπα μάγκες διότι μόνοι σας παραδέχεστε ότι ο αγώνας σας είναι όπου σας παίρνει (0 κυρώσεις) ενώ όπου δεν σας παίρνει κο-κο-κο. Εμ τέτοιο 'αγώνα' κάνει και η 5 χρονη κόρη μου παλικάρι μου, το θέμα είναι να ζορίζεσαι για να αγωνιστείς, όχι να είσαι άνετος.

Και τέλος πάντων, κάποτε πρέπει να μάθουμε ότι οι υποχρεώσεις μας προς το κοινωνικό σύνολο (πχ. να πληρώνουμε τους φόρους μας) και προηγούνται των δικαιωμάτων μας και πρέπει να είναι ανεξάρτητες των τυχόν κυρώσεων (δηλ. η υποχρέωση παραμένει ασχέτως αν υπάρχει πιθανότητα να μας τσιμπίσουν ή όχι). Η αντίθετη λογική είναι που μας έφερε εδώ που είμαστε ως χώρα.

Επειδή δε συμφωνείς με αυτά που ζητάει,δε σημαίνει και πως δεν κάνει αγώνα.

Αρα και εσύ επειδή δε συμφωνείς που θέλει να πληρώσει πρέπει να τον σέβεσαι και να του το επιτρέπεις, 'αγώνα' κάνει και αυτός.

Και μη μου φέρετε κάνα παράδειγμα του στυλ να κάνουμε τότε κατάληψη και σε σουπερ μάρκετ και να παίρνουμε τα πάντα τζάμπα,γιατί ο δρόμος δεν θεωρείται ιδιωτική επιχείρηση , απλά έχει δοθεί για εκμετάλλευση .

Ποια ακριβώς είναι η διαφορά ? Και το Ελ. Βενιζέλος για εκμετάλλευση έχει δοθεί και το 'Γ. Καραϊσκάκης' αλλά δεν τολμάει κανείς να ταξιδέψει ή να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο... Η διαφορά είναι αυτή που τόσο εύστοχα παρατήρησες 'αγώνες χωρίς κυρώσεις'.

• T
                              tubarao3 last edited by

Όσον αφορά τα όσα αναφέρατε πριν , για αστυνομία που ζητάει αποδείξεις και αν δεν έχεις σε γράφει όντως ισχύει αλλά στον κοκ αναφέρει πως η βεβαίωση για το πρόστιμο σε περίπτωση άρνησης πληρωμής πρέπει να γίνεται με φυσική παρουσία αστυνομικού οργάνου μπροστά στο συμβαν και οχι εκ των υστέρων κατόπιν υπόδειξης των υπαλλήλων ή με το να ζητάνε απόδειξη . Όπως έχει αναφερθεί άλλωστε πολλές φορές , δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις τέτοια απόδειξη πάνω σου . Προφανώς η αιγαίου έχει έρθει σε συνεννόηση με την τροχαία γιατί τέτοια κρούσματα είναι πολλά τελευταία . Αλλά εδώ γράψανε παράνομα άτομα που δήλωσαν αδυναμία και ζήτησαν την έκδοση πιστωτικής απόδειξης , εκεί θα κολήσουνε;

@nass

1. Δεν έχω καμία σχέση με το κίνημα και ούτε είμαι υπερ του να μην πληρώνονται διόδια πουθενά . Αυτό που θέλω είναι αυτό που ανέφερες . Δικαίωμά τους όμως είναι να δηλώνουν τι θέλουν και να αγωνίζονται γι αυτό . Βασίζονται σε πράγματα που αναφέρονται και στο σύνταγμά μας άλλωστε (ελεύθερη μετακίνηση) .
                              2. Σε κάθε ομάδα ανθρώπων θα υπάρχουν και κάποιοι που παρεκτρέπονται . Δεν ζούμε σε μια ιδεατή κοινωνία .
                              3. Πρόσεξε καλά τι γράφω . Μη στρέφεις την κουβέντα αλλού . Είπα πως δεν θα αναγκάσω ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ να κάνει κάτι για το οποίο μπορεί να έχει κυρώσεις . Τον αφήνω να περάσει ελεύθερα από τα διόδια γιατί ξέρω πως δε θα έχει κυρώσεις ΑΥΤΟΣ , στην εφορία δεν μπορώ να του απαγορέψω να πληρώσει γιατί έτσι θα έχει κυρώσεις και δε μου φταίει σε τίποτα ο ΑΛΛΟΣ . Όσον αφορά τις ατομικές πράξεις και τις συνέπεις που έχει κάποιος που δεν πληρώνει , πλέον γνωρίζεις πολύ καλά πως μπορεί να υπάρχουν κυρώσεις γιατί πλέον υπάρχει ως παράβαση στον κοκ . Οπότε τα περί 'τζαμπα μαγκιάς' , 'οπου σε παίρνει' κ λοιπά απαξιωτικά , λέγονται απλά για να λέγονται .
                              4. To οτι κάποιοι άνθρωποι χαραμίζουν χρόνο από τη ζωή τους για να πηγαίνουν και να κάνουν καταλήψεις στα διόδια , να διοργανώνουν συγκεντρώσεις κ να οργανώνονται , το να πηγαίνουν σε αστυνομικά τμήματα για να υποστηρίξουν πολίτες που τους προσήγαγαν για άρνηση πληρωμής , να πηγαίνουν στα δικαστήρια όταν εκδικάζονται αγωγές κατά της εταιρίας ή πολιτών ,όλα αυτά είναι αγώνας του καναπέ και αγώνας για τον οποίο δε χάνεις τίποτα;Είσαι σοβαρός;; Και όπως σου είπα αγώνας δεν είναι μόνο απεργία . Ένα παράδειγμα ήταν η απεργία . Αγώνας είναι και αυτό που κάνουν οι αγανακτισμένοι πχ
                              5. Οκ δηλαδή αν κάποιος δεν σέβεται την απεργία του μετρο πχ κ παει κ τους βρίζει κ απαιτει να μην απεργούν , θα πρέπει να τον σεβαστούν οι απεργοί κ να κάνουν ένα δρομολόγιο για παρτι του; άκυρο αυτό που λες.
                              6. Ο δρόμος είναι κοινωνικό αγαθό . Τι άσχετες συγκρίσεις είναι πάλι αυτές ,τι σχέση έχει με ένα γήπεδο ή με αεροπορικές εταιρίες; Στο Ελ. Βενιζέλος μπαίνεις δωρεάν αμα θες , τα ταξίδια τα πληρώνεις στις εταιρίες που δεν έχουν καμία σχέση Επίσης δε νομίζω να θεωρεί κανείς (πλην των φιλων του Ολυμπιακού) πως δεν ήταν ψιλοσκάνδαλο ο τρόπος που παραχωρήθηκε το Καραϊσκάκη .
                              • I
                                infinity last edited by

1. Δεν έχω καμία σχέση με το κίνημα και ούτε είμαι υπερ του να μην πληρώνονται διόδια πουθενά . Αυτό που θέλω είναι αυτό που ανέφερες . Δικαίωμά τους όμως είναι να δηλώνουν τι θέλουν και να αγωνίζονται γι αυτό . Βασίζονται σε πράγματα που αναφέρονται και στο σύνταγμά μας άλλωστε (ελεύθερη μετακίνηση) .
                                2. Σε κάθε ομάδα ανθρώπων θα υπάρχουν και κάποιοι που παρεκτρέπονται . Δεν ζούμε σε μια ιδεατή κοινωνία .
                                3. Πρόσεξε καλά τι γράφω . Μη στρέφεις την κουβέντα αλλού . Είπα πως δεν θα αναγκάσω ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ να κάνει κάτι για το οποίο μπορεί να έχει κυρώσεις . Τον αφήνω να περάσει ελεύθερα από τα διόδια γιατί ξέρω πως δε θα έχει κυρώσεις ΑΥΤΟΣ , στην εφορία δεν μπορώ να του απαγορέψω να πληρώσει γιατί έτσι θα έχει κυρώσεις και δε μου φταίει σε τίποτα ο ΑΛΛΟΣ . Όσον αφορά τις ατομικές πράξεις και τις συνέπεις που έχει κάποιος που δεν πληρώνει , πλέον γνωρίζεις πολύ καλά πως μπορεί να υπάρχουν κυρώσεις γιατί πλέον υπάρχει ως παράβαση στον κοκ . Οπότε τα περί 'τζαμπα μαγκιάς' , 'οπου σε παίρνει' κ λοιπά απαξιωτικά , λέγονται απλά για να λέγονται .
                                4. To οτι κάποιοι άνθρωποι χαραμίζουν χρόνο από τη ζωή τους για να πηγαίνουν και να κάνουν καταλήψεις στα διόδια , να διοργανώνουν συγκεντρώσεις κ να οργανώνονται , το να πηγαίνουν σε αστυνομικά τμήματα για να υποστηρίξουν πολίτες που τους προσήγαγαν για άρνηση πληρωμής , να πηγαίνουν στα δικαστήρια όταν εκδικάζονται αγωγές κατά της εταιρίας ή πολιτών ,όλα αυτά είναι αγώνας του καναπέ και αγώνας για τον οποίο δε χάνεις τίποτα;Είσαι σοβαρός;; Και όπως σου είπα αγώνας δεν είναι μόνο απεργία . Ένα παράδειγμα ήταν η απεργία . Αγώνας είναι και αυτό που κάνουν οι αγανακτισμένοι πχ
                                5. Οκ δηλαδή αν κάποιος δεν σέβεται την απεργία του μετρο πχ κ παει κ τους βρίζει κ απαιτει να μην απεργούν , θα πρέπει να τον σεβαστούν οι απεργοί κ να κάνουν ένα δρομολόγιο για παρτι του; άκυρο αυτό που λες.
                                6. Ο δρόμος είναι κοινωνικό αγαθό . Τι άσχετες συγκρίσεις είναι πάλι αυτές ,τι σχέση έχει με ένα γήπεδο ή με αεροπορικές εταιρίες; Στο Ελ. Βενιζέλος μπαίνεις δωρεάν αμα θες , τα ταξίδια τα πληρώνεις στις εταιρίες που δεν έχουν καμία σχέση Επίσης δε νομίζω να θεωρεί κανείς (πλην των φιλων του Ολυμπιακού) πως δεν ήταν ψιλοσκάνδαλο ο τρόπος που παραχωρήθηκε το Καραϊσκάκη .
                                1. Αν θες ελεύθερη μετακίνηση πήγαινε με τα πόδια.
                                2. Ποιός με διαβεβαιώνει ότι δεν θα έχω κυρώσεις; Εσύ; Ο παπαδόπουλος; Ο υπουργός μεταφορών; Επίσης έχω δει κάτι οδηγίες ότι όταν υπάρχει περιπολικό δεν ανοίγουν την μπάρα, αλλά ζητάνε πιστωτικό ή πληρώνουν. @@ αγώνας δηλαδή.
                                3. Ο αυτοκινητόδρομος δεν είναι κοινωνικό αγαθό.
                                • T
                                  taurus last edited by

Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:

1. Ο αυτοκινητόδρομος δεν είναι κοινωνικό αγαθό.

Και τι είναι ρε ινφινιτι, είδος πολυτελείας?

• B
                                    bebes last edited by

Όπως έχει αναφερθεί άλλωστε πολλές φορές , δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις τέτοια απόδειξη πάνω σου .

εγω θυμαμαι απο την παλια εποχη (προ μπομπολα και λοιπων ιδιοτων) οτι αναγραφοταν στο χαρτακι η υποχρεωτικη κρατηση του μεχρι το τελος της διαδρομης.
                                    μαλλιστα ανεφερε και ενα σχετικο αρθρο-νομο δεν θυμαμαι τι.

Εχω αναφερει παλιοτερα στο φορουμ για περιπτωση συναδελφου που τον σταματησαν πριν 3-4 χρονια στο πρωτο παρκινκ μετα τα διοδια Μοσχοχωριου και του ζητησαν το χαρτακι των διοδιων

• I
                                      infinity last edited by

Ο χρήστης taurus έγραψε:

1. Ο αυτοκινητόδρομος δεν είναι κοινωνικό αγαθό.

Και τι είναι ρε ινφινιτι, είδος πολυτελείας?

Αυτό.

• M
                                        mirage last edited by

1. Οκ δηλαδή αν κάποιος δεν σέβεται την απεργία του μετρο πχ κ παει κ τους βρίζει κ απαιτει να μην απεργούν , θα πρέπει να τον σεβαστούν οι απεργοί κ να κάνουν ένα δρομολόγιο για παρτι του; άκυρο αυτό που λες.
                                        2. Ο δρόμος είναι κοινωνικό αγαθό . Τι άσχετες συγκρίσεις είναι πάλι αυτές ,τι σχέση έχει με ένα γήπεδο ή με αεροπορικές εταιρίες; Στο Ελ. Βενιζέλος μπαίνεις δωρεάν αμα θες , τα ταξίδια τα πληρώνεις στις εταιρίες που δεν έχουν καμία σχέση Επίσης δε νομίζω να θεωρεί κανείς (πλην των φιλων του Ολυμπιακού) πως δεν ήταν ψιλοσκάνδαλο ο τρόπος που παραχωρήθηκε το Καραϊσκάκη .
                                        1. Στις πολιτισμένες χώρες ακόμα και σε απεργίες Μετρό κλπ υπάρχει πάντα ένα minimum υπηρεσιών. Θα ταλαιπωρηθείς αλλά θα βρεθεί τρόπος να μετακινηθείς. Λέγεται σεβασμός στον συμπολιτη αλλά αυτό στην Ελλάδα είναι άγνωστο.
                                        2. Στο Ελ Βενιζέλος μπαίνεις τζάμπα αλλά τον φόρο για το ταξίδι σου τον πληρώνεις εσύ. Το σπατόσημο επίσης. Η αεροπορική τα ενσωματώνει στην τιμή και αυτό είναι διεθνής πρακτική. Στα περι κοινωνικών αγαθών...ολα είναι κοινωνικά αγαθά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν μια τιμή. Πληρώνεις φόρους, διοδια κτλ. Προσωπικά δεν θεωρώ θεμιτό να πλήρώνεις για κάτι που δεν υπάρχει αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω και το κίνημα κατα των διοδίων με την μορφή που έχει σήμερα.
                                        • P
                                          pk33 last edited by

Ακριβώς,
                                          παλιά που υπήρχε η πάλαι ποτέ Ολυμπιακή, θεωρούσαμε και το αεροπορικό ταξίδι κοινωνικό αγαθό, γιαυτό η Ολυμπιακή είχε βουλιάξει επειδή κουβάλουσε ένα σωρό μπαταχτσήδες και λαμόγια.

Αν δεν έχεις να πληρώσεις διόδια, πριν από αυτό δεν θα έχεις να γεμίσεις το αυτοκίνητο με βενζίνη. Το να δηλώνεις αδυναμία πληρωμής των διοδίων (3ευρώ στη χειρότερη) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ υποκρισία, τη στιγμή που έχεις χρήματα να γεμίζεις πανάκριβη βενζίνη το τουτού σου.

Εδώ στην Ελλάδα γεμίσαμε τσάμπα μάγκες. κλείνουμε δρόμους αλλά δεν αποκλείουμε το σπίτι του πρωθυπουργού να φτάσει στο σημείο να μην έχει να φάει επειδή δεν μπορεί να βγεί από το σπίτι.
                                          Σπάμε τα μαγαζιά αλλά προσέχουμε να μην σπάσουμε τα μαγαζιά των ημέτερων
                                          Δεν πληρώνουμε τα διόδια, αλλά μια χαρά κότες είμαστε και πληρώνουμε το φόρο στη βενζίνη. Για να μου πει κάποιος από το κίνημα, τολμάει να πει σε βενζινά ότι δεν θα του πληρώσει τους φόρους της βενζίνης; Τολμάει να πάει στον γείτονά του μπακάλη, και να του πει ότι δεν θα του πληρώνει το ΦΠΑ στο γάλα και στο ψωμί;

Αν είστε μάγκες, γιατί δεν καταθέτετε πινακίδες να μην πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας, και να τα κυκλοφορείτε τα οχήματα χωρίς πινακίδες ; Δεν εντάσεται αυτό στο δεν πληρώνω;

Στο λογαριασμό της ΔΕΗ, πληρώνετε τους φόρους που είναι το μισό ποσό; Δεν τολμάτε γιατί μετά δεν θα έχει φως, θα έχει μόνο γκαζάκι.

• N
                                            nidosan last edited by

Επίσης φίλε nidosan , δε μπορώ να σου απαγορέψω έξω από την εφορία να πληρώσεις φόρο γιατί αν δε το κάνεις θα έχεις κυρώσεις , ενώ στα διόδια που σε αφήνω να περάσεις δε πρόκειται να έχεις καμία απολύτως

Αυτό το λες εσύ.

Έστω ότι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό είμαι πεπεισμένος ότι αν περάσω χωρίς να πληρώσω ΘΑ ΕΧΩ κυρώσεις (κάμερες, μπλόκο πιο κάτω που να ζητάει απόδειξη διοδίων, whatever...) ασχέτως τι μου λες εσύ - όπως π.χ, μπορεί να είσαι εσύ πεπεισμένος ότι θα έχεις κυρώσεις αν σου πω εγώ 'μην πληρώνεις εφορία και θα κανονίσω εγώ να φαίνεται ότι είσαι 100% ΟΚ'). Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δικαιούσαι να μου απαγορέψεις να πληρώσω και να αποφασίσεις εσύ τι θα κάνω εγώ?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 228
                                            • 229
                                            • 230
                                            • 231
                                            • 232
                                            • 305
                                            • 306