Oct 2, 2010, 9:08 AM

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Αρα δεχεσαι να πληρωσεις κερατιατικους τοκους για την χρηματοδοτηση του εργου αφου λεφτα δεν υπαρχουν..... (σπρεντ + 900) ετσι??? Ο.Κ. τοτε... να δανιστουμε σαν κρατος....

και συ δεχεσαι να πληρωνεις 10 φορες τον καθε δρομο ή να πληρωνεις για δρομους που δεν εχουν φτιαχτει ακομη?

επισης θα πρεπει να αναρρωτηθεις γιατι δεν υπαρχουν λεφτα. Μηπως ενας λογος ειναι οτι εχουμε πληρωσει καποια εργα στη 10πλασια αξια τους?

Εσυ που εισουνα οταν τα εισεπρατε το κρατος και τα 'εξαφανιζε '50 χρονια .... τωρα σε επιασε ο πονος...???

δεν εχουμε την ιδια ηλικια
για να μη ρωτησω που ησουνα εσυ.

περα απο αυτο, να το αφησουμε το θεμα που που & πως εφαγαν τα λεφτα? Και γιατι να το αφησουμε? Για να κανουνε παλι τα ιδια? Ή μηπως τωρα αλλαξανε τακτικη? Τα ιδια ατομα ειναι.

δε μου απαντησες ομως στις ερωτησεις μου

Ιδια ηλικια ναι δεν εχουμε..

Ναι δεχομαι να πληρωνω ενα εργο οταν αυτο θα τελειωσει σε ορισμενο χρονο και με γνωστους τους ορους και τις προυποθεσεις.... (ετσι και οι γονεις μου αγορασαν διαμερισμα το 58 ενω ο εργολαβος εσκαβε θεμελια... και εισεπραττε εναντι τμηματικα... δλδ εκεινοι τον χρηματοδοτησαν...)

Οταν λες εφαγαν τα λεφτα για ποια λεφτα λες και ποιοι τα εφαγαν.??? Η διασπαθηση Δημοσιου χρηματος γινεται πανω απο 40 χρονια και κανεναν δεν ζορισε τοσα χρονια ισως γιατι τσιμπαγε και κατι απο την πιττα οπως οι εισπρακτωρες των διοδιων παλαιοτερα....

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτονται εκει στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, Το ποσο των τραπεζικων δανειων δεν το βαζουν καν μεσα στον υπολογισμο... οτι δλδ πρεπει ο δανιζομενος να το ξοφλησει κεφαλαιο και τοκους..... (650 εκατ...περιπου οπως αναφερθηκε..)