-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αρα δεχεσαι να πληρωσεις κερατιατικους τοκους για την χρηματοδοτηση του εργου αφου λεφτα δεν υπαρχουν..... (σπρεντ + 900) ετσι??? Ο.Κ. τοτε... να δανιστουμε σαν κρατος....
και συ δεχεσαι να πληρωνεις 10 φορες τον καθε δρομο ή να πληρωνεις για δρομους που δεν εχουν φτιαχτει ακομη?
επισης θα πρεπει να αναρρωτηθεις γιατι δεν υπαρχουν λεφτα. Μηπως ενας λογος ειναι οτι εχουμε πληρωσει καποια εργα στη 10πλασια αξια τους?
Εσυ που εισουνα οταν τα εισεπρατε το κρατος και τα 'εξαφανιζε '50 χρονια .... τωρα σε επιασε ο πονος...???
δεν εχουμε την ιδια ηλικια
για να μη ρωτησω που ησουνα εσυ.περα απο αυτο, να το αφησουμε το θεμα που που & πως εφαγαν τα λεφτα? Και γιατι να το αφησουμε? Για να κανουνε παλι τα ιδια? Ή μηπως τωρα αλλαξανε τακτικη? Τα ιδια ατομα ειναι.
δε μου απαντησες ομως στις ερωτησεις μου
Ιδια ηλικια ναι δεν εχουμε..
Ναι δεχομαι να πληρωνω ενα εργο οταν αυτο θα τελειωσει σε ορισμενο χρονο και με γνωστους τους ορους και τις προυποθεσεις.... (ετσι και οι γονεις μου αγορασαν διαμερισμα το 58 ενω ο εργολαβος εσκαβε θεμελια... και εισεπραττε εναντι τμηματικα... δλδ εκεινοι τον χρηματοδοτησαν...)
Οταν λες εφαγαν τα λεφτα για ποια λεφτα λες και ποιοι τα εφαγαν.??? Η διασπαθηση Δημοσιου χρηματος γινεται πανω απο 40 χρονια και κανεναν δεν ζορισε τοσα χρονια ισως γιατι τσιμπαγε και κατι απο την πιττα οπως οι εισπρακτωρες των διοδιων παλαιοτερα....
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτονται εκει στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, Το ποσο των τραπεζικων δανειων δεν το βαζουν καν μεσα στον υπολογισμο... οτι δλδ πρεπει ο δανιζομενος να το ξοφλησει κεφαλαιο και τοκους..... (650 εκατ...περιπου οπως αναφερθηκε..)
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Μερικούς από τους διάττοντες που ανέφερες τους γνωρίζω. Ξέρεις, παίζει και να ... γέρασαν κάποιοι απ' αυτούς. Ή κάποιοι άλλοι να έχουν οικογενειακές δυσκολίες. Ή κάποιοι άλλοι να είναι άρρωστοι. Αλλά μάλλον cruiser δεν πάει το μυαλό μας μέχρι εκεί...Eγώ προσωπικά δεν τους γνωρίζω μιά και έχω τιμή να μην έχω ασχοληθεί ποτέ με δημόσια έργα και το άρρωστο περιβάλλον τους .
Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω ότι όταν κάνεις τόσο μεγάλα έργα , είσαι πλέον ανώνυμη εταιρεία με πολλά πτυχία μέσα , οπότε δεν παίζει ούτε ότι γέρασαν , ούτε ότι αρρώστησαν .
Δηλαδή η hochtief εξαρτάται από την ηλικία και την υγειά του ιδρυτή της ?
Και αν είσαι σοβαρή μεγάλη εταιρεία σε αγοράζουν άλλοι γιατί είσαι brand name . Οπως έγινε με την ΕΒΓΑ προχτές . Λές να ζεί ο ιδρυτής της ?
Πάντως εγώ μπορεί να μην εχω ασχοληθεί με τους ΕΔΕ μιά και δεν χρησιμοποίησα ποτέ το πτυχίο μου , αλλά γνωρίζω αρκετούς που δουλεύανε στους διάττοντες αστέρες και δεν λένε και τα καλύτερα λόγια .
Ισως είναι φήμες , ίσως και όχι . Τα αποτελέσματα όμως δεν δικαιώνουν την άποψη σου .Την απάντηση που παράθεσες την διαφήμισες ως απάντηση 'γνώστη'. Δεν είναι.
Σου απάντησε ο 224.ν .
Τώρα, για τα διόδια τα έχουμε πει. Με ξένα κόλλυβα κηδεία...
Ακριβώς αυτοί που δεν πληρώνουν , αυτό κάνουν .
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
(ετσι και οι γονεις μου αγορασαν διαμερισμα το 58 ενω ο εργολαβος εσκαβε θεμελια... και εισεπραττε εναντι τμηματικα... δλδ εκεινοι τον χρηματοδοτησαν...)Ναι, αλλά μετά δεν πλήρωναν διόδια για να μπουν στο σπίτι τους. Ατυχές παράδειγμα.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω ότι όταν κάνεις τόσο μεγάλα έργα , είσαι πλέον ανώνυμη εταιρεία με πολλά πτυχία μέσα , οπότε δεν παίζει ούτε ότι γέρασαν , ούτε ότι αρρώστησαν .
Δηλαδή η hochtief εξαρτάται από την ηλικία και την υγειά του ιδρυτή της ?Αχ ανοίγεις πληγές μεγάλες. Εγώ πάντα τους το έλεγα. Τα έχω πει και εδώ μέσα. Αλλά ο καθένας σ' αυτό τον τόπο την εταιριούλα του την έχει σάρκα από τη σάρκα του και δεν την χαριτώνει ούτε στο παιδί του. Ξέρεις πόσοι πεθαίνουν και βουλιάζουν οι οικογένειες στα χρέη ενώ δεν θα έπρεπε διότι η επιχείρηση έχει μεγάλο ενεργητικό; Εξήγηση: Ο πατριάρχης, απίστευτα συγκεντρωτικός, επίσημα χρωστάει. Αλλά στην πραγματικότητα του χρωστάει όλος ο τόπος. Με το που τα τινάζει ο μακαρίτης όλοι κάνουν τον ανήξερο ενώ τα μέλη της οικογένειας φυσικό είναι να μην ξέρει ποιος χρωστάει να πάνε να τα μαζέψουν. Διότι το γιο του ανίκανο τον ανεβάζει ανίκανο τον κατεβάζει. Σιγά ρε ικανέ! Κάτσε στο τάφο τώρα καργιόλη και άσε την οικογένειά σου να πεινάει.
Τα ίδια ακριβώς και στα πανεπιστήμια. Ξέρεις κανέναν έλληνα καθηγητή που να ανέδειξε έναν μαθητή; Πάνε στα συνέδρια εκατό χρονών κωλόγεροι διότι πιστεύουν ότι έχουν μυαλό εφήβου και τους κοιτάνε οι ξένοι συνάδελφοί τους και τους ρωτάνε που είναι ο βοηθός σου και απαντάνε δεν έχω και οι άλλοι γελάνε. Μην τυχόν και τους ξεφύγει η μεγάλη ανακάλυψη που τους περιμένει στα εκατόν δέκα κάπου στη γωνία. ΖΩΑ.
Ο γέρος Έλληνας είναι αχόρταγος και κανιβαλίζει στους νέους προκειμένου να θρέψει τις γέρικες βρωμοσάρκες του. Τους βλέπω στα ρεστοράν πολυτελείας να κατεβάζουν φιλέτα και γλυκά και τους σιχαίνομαι. Κωλόγεροι σκατά στον τάφο σας. Κι ας είμαι ένας από αυτούς.
Να μη συνεχίσω, θα βρίσω άσχημα και θα με διώξουν οι mods.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
αλλά γνωρίζω αρκετούς που δουλεύανε στους διάττοντες αστέρες και δεν λένε και τα καλύτερα λόγια .
Ισως είναι φήμες , ίσως και όχι . Τα αποτελέσματα όμως δεν δικαιώνουν την άποψη σου .δεν σου ειπαν για το μαφιοζικο περιβαλλον του χωρου? χωρις πολιτικους και εφημεριδες δεν πας πουθενα.
-
Δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ, απλα απανταω σε ενα που επιασε το ματι μου.
Δεν ειπα 'δεν πληρωνω οταν γινονται εργα', ειπα 'δεν πληρωνω οταν ο δρομος για τον οποιο καλουμαι να πληρωσω δεν εχει κατασκευαστει κ παραδωθει στην κυκλοφορια ακομα', κ οχι λογο αποψης αλλα επειδη απο αυτα που εχω ενημερωθει δεν μπορουν να λειτουργουν διοδια σε υπο κατασκευη δρομους.
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
για ποιο λογο πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη πρεπει να πληρωνεις διοδια στην ΑΟ?
Γιατι απο τα λιγα που ξερω θεωρω οτι ο συγκεκριμενος δρομος εχει καθε απαιτουμενη προδιαγραφη για να τα απαιτει, κ εν ολιγοις επειδη τα αξιζει.
ναι αλλα ξεχνας οτι η αποσβεση του κοστους κατασκευης του δρομου εχει γινει εδω και παρα πολυ καιρο.
και απλα τωρα τους χαριζεις λεφτα...Οχι λεμε. Πριν ανοιξει η ΑΟ ΔΕΝ πληρωνες διοδια, πληρωνεις τωρα για να την χρησιμοποιησεις κ για τις υπηρεσιες που παρεχει, κ για την συντηρηση της.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Κι ας είμαι ένας από αυτούς.Noμίζω ότι οι σημερινοί μεσήλικες δεν θα γεράσουμε , όπως οι προηγούμενοι .
Αυτοί ήταν μιά ειδική γενιά που πέρασε πολλά στα νιάτα της και θεωρούσε ότι χάνει την ζωή αν την φιλοσοφήσει λίγο .δεν σου ειπαν για το μαφιοζικο περιβαλλον του χωρου? χωρις πολιτικους και εφημεριδες δεν πας πουθενα.
Μα το ξέρω γιά τον χώρο και γιά αυτό δεν μπήκα σε αυτόν . Δεν το άντεχα .
Θα ήθελα όμως να σταματήσει αυτό το στυλ και να βλέπω συναδέλφους να κινδυνεύουν να καταστραφούν κάθε στιγμή από μπαταχτζήδες πολιτικούς και υπαλλήλους . -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι απο τα λιγα που ξερω θεωρω οτι ο συγκεκριμενος δρομος εχει καθε απαιτουμενη προδιαγραφη για να τα απαιτει, κ εν ολιγοις επειδη τα αξιζει.
ναι αλλα ξεχνας οτι η αποσβεση του κοστους κατασκευης του δρομου εχει γινει εδω και παρα πολυ καιρο.
και απλα τωρα τους χαριζεις λεφτα...Οχι λεμε. Πριν ανοιξει η ΑΟ ΔΕΝ πληρωνες διοδια, πληρωνεις τωρα για να την χρησιμοποιησεις κ για τις υπηρεσιες που παρεχει, κ για την συντηρηση της.
οχι
δεν πληρωνω γιατι το κοστος αποσβεσης το εχουν βγαλει
και εχουν βγαλει και 15 φορες το κοστος κατασκευης -
οχι
και εχουν βγαλει και 15 φορες το κοστος κατασκευηςΜην την χρησιμοποιεις.Υπαρχει και εναλλακτικη διαδρομη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μην την χρησιμοποιεις.Υπαρχει και εναλλακτικη διαδρομη.Όχι, δεν υπάρχει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οχι
και εχουν βγαλει και 15 φορες το κοστος κατασκευηςΜην την χρησιμοποιεις.Υπαρχει και εναλλακτικη διαδρομη.
και ποιος εισαι εσυ που θα μου απαγορεψεις να χρησιμιποιησω δημοσιο δρομο?
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Μην την χρησιμοποιεις.Υπαρχει και εναλλακτικη διαδρομη.
Όχι, δεν υπάρχει.
Γιατι δεν υπαρχει;Οι γυρω δρομοι τι ειναι;
-
οχι
Και ποιος εισαι εσυ που ρωτας ποιος ειμαι εγω;
Σου απαγορεψα εγω να τον χρησιμοποιεις; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι, δεν υπάρχει.
Ναι είναι δρόμοι: Π.χ. Κηφισίας - Πεντέλης αναγκαστικά μέσω ρέματος μια ώρα κλεισμένος εκεί μέσα, εξ' αιτίας αμφιβόλου νομιμότητας τζέρσεϋ επίτηδες τοποθετημένων στο τσακ πριν βγεις Πεντέλης με τους περιοίκους να τα φυλάνε σαν Θερμοπύλες. (Αλήθεια αυτοί πως τα πήραν εκεί τα σπιτάκια;)
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Όχι, δεν υπάρχει.
Ναι είναι δρόμοι: Π.χ. Κηφισίας - Πεντέλης αναγκαστικά μέσω ρέματος μια ώρα κλεισμένος εκεί μέσα, εξ' αιτίας αμφιβόλου νομιμότητας τζέρσεϋ επίτηδες τοποθετημένων στο τσακ πριν βγεις Πεντέλης με τους περιοίκους να τα φυλάνε σαν Θερμοπύλες. (Αλήθεια αυτοί πως τα πήραν εκεί τα σπιτάκια;)
Δεν εχει διοδια ομως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οχι
Και ποιος εισαι εσυ που ρωτας ποιος ειμαι εγω;
Σου απαγορεψα εγω να τον χρησιμοποιεις;εσυ ειπες να παω απο αλλου
-
Να κανει η μανα
-
ntinara μην σε ξαναπετύχω στην αττική οδό. Θα ζητήσω απόδειξη και θα σε ξεχωρίσω εύκολα με τα led προβολάκια.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ntinara μην σε ξαναπετύχω στην αττική οδό. Θα ζητήσω απόδειξη και θα σε ξεχωρίσω εύκολα με τα led προβολάκια.εχω μια απο το σουπερμαρκετ
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!