-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν είναι καλό το παράδειγμα.
Το αντίστοιχο θα ήταν να έπαιρνε ΑΦΡΑΓΚΟΣ ιδιώτης το νοσοκομείο και να χρέωνε 500 ευρώ την εξέταση και μετά παραπάνω αν έμενες μέσα) με την δικαιολογία ότι ΘΑ αναβαθμίσει το νοσοκομείο.Να μπει το ΣΔΟΕ και να ελέγξει αν οι ιδιώτες που πήραν τα διόδια διαθέτουν ή όχι τα κεφάλαια που δήλωσαν και να γίνει πόθεν έσχες σε όσους υπέγραψαν τις συμβάσεις.
Μα ο καθηγητής είναι άφραγκος (τυπικά σπούδασε με έξοδα του κράτους)... Ο κατασκευαστής κάλυψε ένα μέρος του κόστους του αυτοκινητοδρόμου, τον οποίο το κράτο ομολογεί ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει/συντηρήσει. Αν μπορούσε, θα είχαμε τζάμπα και καλές εθνικές και επαρχιακές οδούς και επί πληρωμή, αλλά τέλειους αυτοκινητοδρόμους.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η εναλακτική υπάρχει! Αν δεν είναι αυτή που θέλουμε, είναι άλλο θέμα... Μην ξεχνάτε πως υπάρχουν πολλά μέρη μόνο με εναλλακτική. Εσύ θα προτιμούσες σε μία πόλη μόνο ένα άθλιο δωρεάν νοσοκομείο ή ένα άθλιο δωρεάν νοσοκομείο μαζί με μία επί πληρωμή ιδιωτική κλινική;
-
-
Γ. Παπανδρέου: Η ανομία δεν αποτελεί λύση
Kοίτα ποιος μιλάει
Πάρτε τώρα και τις κάτω φωτό για να σταματήσει εδώ η κοροϊδία με το θέμα....
http://www.antinews.gr/2011/02/09/84782/
http://prezatv.blogspot.com/2010/11/5-2010.htmlΣτηρίζουμε κίνημα διοδίων
-
Ανετος και χαλαρός, χωρίς σακάκι, φορώντας λευκό πουκάμισο και μοβ γραβάτα, αφού χαιρετά τον κ. Μπόμπολα και τον κ. Χυτήρη, κάθεται απέναντι από τον εκδότη. Παραγγέλνει τον καφέ του και ξεκινά να συζητά με τους άλλους δύο.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΑΝΑΣ ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΛΑ,ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΥΨΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!
Τέτοια ρεπορτάζ αγαπάμε.
-
Αυτο παντως ειναι παλιο.Νομιζω το φθινοπωρο πρωτοεμφανιστηκε.
-
ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
-
http://www.youtube.com/watch?v=XPTrDYDC ... ded#t=719s
Η καθημερινή μας διασκέδαση.
Να βλέπουμε τον Παπαδοπουλο να λέει @@ες!Θέλω να δω παρέμβαση του στο τηλεάστυ στην εκπομπή του Καρατζαφέρη!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γ. Παπανδρέου: Η ανομία δεν αποτελεί λύσηKοίτα ποιος μιλάει
Θλίβομαι ειλικρινά βλέποντας ένα κοινοβουλευτικό κόμμα να παροτρύνει τους πολίτες σε ανομίες, γιατί με το να αρνούμαστε την τήρηση των καθηκόντων μας, τραυματίζουμε την πατρίδα , τη δημοκρατία και τα συμφέροντα των πολιτών», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.
Κοιτάξτε ποιος έχει το θράσος να μιλάει για Πατρίδα, για Δημοκρατία και Συμφέροντα των πολιτών.
Ποια καθήκοντα τηρείς ρε πουλημένε; Τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα προς όφελος όλων αυτών που ανέφερες; O κόσμος ΔΕΝ ανέχεται άλλο τα θεατριλίκια και τις μαλακίες σας πάρτε το χαμπάρι!
-
Και όπως ήταν φυσικό ...το ξεχειλώσαμε και αυτό.
Κατάφεραν όλοι οι πρώιμοι αγωνιστές να τα εμφανίσουν όλα ίδια...το ίδιο η Γεφυρα και η ΑΟ, με τα Τεμπη και την Κορίνθου-Πατρων, με αποτέλεσμα να δώσουν ισχυρό πάτημα στην κυβέρνηση να κάνει την μη πληρωμη διοδίων παράβαση του ΚΟΚ.Συγχαρητήρια .....εμπρος στον αγώνα με πρότυπο την Αιγυπτο.
-
H 'Νεα Οδος' αλλαζει λογοτυπο:
[spoiler:2f8a38p3][/spoiler:2f8a38p3]
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Youtube VideoΗ καθημερινή μας διασκέδαση.
Να βλέπουμε τον Παπαδοπουλο να λέει @@ες!Θέλω να δω παρέμβαση του στο τηλεάστυ στην εκπομπή του Καρατζαφέρη!
'Πάνω' Παπαδόπουλος: 'Ξέρετε κάποια άλλη χώρα στον κόσμο που να μην πληρώνουν στο μετρό;'
'Κάτω' Παπαδόπουλος: 'Από κάπου πρέπει ν` αρχίσει!!' -
Ο χρήστης Ακανές έγραψε:
Δεν είναι καλό το παράδειγμα.
Το αντίστοιχο θα ήταν να έπαιρνε ΑΦΡΑΓΚΟΣ ιδιώτης το νοσοκομείο και να χρέωνε 500 ευρώ την εξέταση και μετά παραπάνω αν έμενες μέσα) με την δικαιολογία ότι ΘΑ αναβαθμίσει το νοσοκομείο.Να μπει το ΣΔΟΕ και να ελέγξει αν οι ιδιώτες που πήραν τα διόδια διαθέτουν ή όχι τα κεφάλαια που δήλωσαν και να γίνει πόθεν έσχες σε όσους υπέγραψαν τις συμβάσεις.
Μα ο καθηγητής είναι άφραγκος (τυπικά σπούδασε με έξοδα του κράτους)... Ο κατασκευαστής κάλυψε ένα μέρος του κόστους του αυτοκινητοδρόμου, τον οποίο το κράτο ομολογεί ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει/συντηρήσει. Αν μπορούσε, θα είχαμε τζάμπα και καλές εθνικές και επαρχιακές οδούς και επί πληρωμή, αλλά τέλειους αυτοκινητοδρόμους.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η εναλακτική υπάρχει! Αν δεν είναι αυτή που θέλουμε, είναι άλλο θέμα... Μην ξεχνάτε πως υπάρχουν πολλά μέρη μόνο με εναλλακτική. Εσύ θα προτιμούσες σε μία πόλη μόνο ένα άθλιο δωρεάν νοσοκομείο ή ένα άθλιο δωρεάν νοσοκομείο μαζί με μία επί πληρωμή ιδιωτική κλινική;
Υπάρχει πιο σχετικό παράδειγμα, το είχα αναφέρει πριν κάμποσες σελίδες:
- Το παράδειγμα με το ΙΚΑ είναι λανθασμένο. Ο γιατρός στο ΙΚΑ, αν δεχθούμε ότι είναι χειρότερος, που δεν ισχύει, πληρώνεται από το κράτος και έχει εξοπλισμό κρατικό. Αν πας όμως στο οφθαλμιατρείο πχ θα έχεις κορυφαίες υπηρεσίες και εμπειρία σε κρατικό νοσοκομείο. Ο ιδιώτης από την άλλη, έστω να δεχθούμε ότι είναι καλύτερος. Δεν κάνει όμως την εγχείριση με εργαλεία δημοσίου, σε δημόσιο νοσοκομείο και να πληρώνεται. Μόνος έχει αγοράσει μηχανήματα, μόνος κάνει την επέμβαση κτλ κτλ.
Τότε ένα πιο ταιριαστό-σωστό παράδειγμα: το πρωί εξέταση στα εξωτερικά ιατρεία δημόσιου νοσοκομείου: ραντεβού μήνες πριν, τεράστια ουρά, χάλια εξυπηρέτηση, καλές όμως (ας το δεχτούμε) ιατρικές υπηρεσίες, πληρώνεις €3. Ο ΙΔΙΟΣ γιατρός το βράδυ κάνει στον ΙΔΙΟ χώρο απογευματινό ιατρείο, όπου για τις ίδιες ακριβώς ιατρικές υπηρεσίες πληρώνεις κάτι σαν €50 (ισχύουν ακόμα τα απογευματινά ιατρεία στα δημόσια νοσοκομεία ? έχω πάει 2-3 φορές πριν χρόνια όμως). Δικαιούσαι να πας το απόγευμα και να πεις 'εγώ δεν πληρώνω, αυτόν τον γιατρό και αυτό το νοσοκομείο τα έχω πληρωμένα από τους φόρους μου' ?
-
Eχω πεί και παλιότερα γιατί είμαι υπέρ των διοδίων και γιατί το δημόσιο συμφέρον πρέπει να υπερισχύει του ιδιωτικού και όχι της λογικής των τζαμπατζήδων της βόρειας άττικής που ανησυχούν αν θα πέσει η αξία των σπιτιών τους και αν θα γίνει με τα λεφτά τους η ιονία οδός , ενώ ταυτόχρονα δεν τους πειράζει που το νεράκι που πίνουν έρχεται από μόρνο και εύηνο και το ρεύμα από μεγαλόπολη και αλιβέρι .
Απλά επειδή μαζί με τους τζαμπατζήδες κόλλησαν και τα κομματόσκυλα , μην χάσουν την ευκαιρία , στην όλη ιστορία επικράτησε ο φτηνός λαικισμός , με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να βγάλει ένα νόμο που τελειώνει την ιστορία , ενώ ταυτόχρονα τα πραγματιικά προβλήματα που έχει το σύστημα των διοδίων χάθηκαν στις βερμπαλιστικές συζητήσεις των τζαμπατζήδων , κομματόσκυλων και κυβέρνησης .
Ετσι τελειώνει το 'κίνημα' των diodistas , αλλά τα πραγματικά προβλήματα των διοδίων παραμένουν άλυτα και αυτά είναι :
- Η κατάργηση των μετωπικών διοδίων και η αντικατάσταση τους από πλευρικά .
- Η έλλειψη χιλιομετροχρέωσης .
- Η έλλειψη επιβράβευσης των συχνών χρηστών .
Ετσι , αυτά τα προβλήματα που έχουν κόστος γιά τις εταιρείες και γιά το κράτος , αλλά είναι λογικά , αναγκαία και εξυπηρετούν τους πολίτες έμειναν στο ράφι .
Το όλο σκηνικό που έγινε , ήταν χαζό και ανεπαρκές , αν δεν ήταν στημένο και ύποπτο .
Ετσι από diodisitas θα έχουμε τώρα diohestas .
-
Ο χρήστης Ακανές έγραψε:
Δύο θέματα:
- στέλνω το παιδί μου στο δημόσιο σχολείο (που έχω πληρώσει με τους φόρους μου) και τούβλο πηγαίνει, ντουβάρι επιστρέφει, αφού οι καθηγητές του δεν κάνουν τίποτα. Προσλαμβάνω λοιπόν καθηγητή (ο οποίος σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο, άρα με τους φόρους μου) στο σπίτι και επιτέλους, μαθαίνει... Έρχεται η ώρα που ο καθηγητής θέλει να πληρωθεί. Έχω δικαίωμα να του πω «η παιδεία είναι συνταγματικό δικαίωμα και έχω ήδη πληρώσει με τους φόρους μου, άρα δεν πληρώνω»;
- πηγαίνω στο δημόσιο νοσοκομείο (που έχω πληρώσει με τους φόρους μου) και έχω διαρκείς εσφαλμένες διαγνώσεις και θεραπείες. Αγανακτώ, πηγαίνω σε ιδιώτη (ο οποίος σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο, άρα με τους φόρους μου), με θεραπεύει και ζητάει να πληρωθεί. Έχω δικαίωμα να του πω «η προστασία της υγείας είναι συνταγματικό δικαίωμα και έχω ήδη πληρώσει με τους φόρους μου, άρα δεν πληρώνω»;
Ποιον θα πρέπει να κυνηγήσω σε αυτές τις περιπτώσεις; Τον ιδιώτη που κάνει τη δουλειά του και ζητάει να πληρωθεί, ή το κράτος που πληρώνεται και δεν κάνει τη δουλειά του;
Σχετικά με το πρώτο παράδειγμα:
Θέλεις να πεις ότι όλα τα παιδιά που καταφεύγουν στα φροντιστήρια είναι ντουβάρια; H ακόμα και εκεί εκμεταλλεύονται την αναποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος που ήδη πληρώνεις για να ξαναπληρώσεις. Αν είχαν τα κότσια ας σου άφηναν την επιλογή να πληρώνεις είτε να πάει το παιδί στο δημόσιο είτε στο ιδιωτικό σχολείο.
Και όσο για τα νοσοκομεία δόξα τον θεό η πλειοψηφία των διαγνώσεων δεν είναι εσφαλμένες, απλά οι συνθήκες που επικρατούν είναι απάνθρωπες και έτσι δεν σου αφήνουν άλλα περιθώρια από την ιδιωτική υγεία (όπου σε αντιμετωπίζουν σαν μηχάνημα ανάληψης). Ποιος τις έχει δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες; Αυτός που σου παίρνει τα λεφτά μέσω ασφαλιστικών εισφορών και δεν σου παρέχει τίποτα!
Με τις εθνικές έτσι δεν γίνεται;;;
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Δύο θέματα:
- στέλνω το παιδί μου στο δημόσιο σχολείο (που έχω πληρώσει με τους φόρους μου) και τούβλο πηγαίνει, ντουβάρι επιστρέφει, αφού οι καθηγητές του δεν κάνουν τίποτα. Προσλαμβάνω λοιπόν καθηγητή (ο οποίος σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο, άρα με τους φόρους μου) στο σπίτι και επιτέλους, μαθαίνει... Έρχεται η ώρα που ο καθηγητής θέλει να πληρωθεί. Έχω δικαίωμα να του πω «η παιδεία είναι συνταγματικό δικαίωμα και έχω ήδη πληρώσει με τους φόρους μου, άρα δεν πληρώνω»;
- πηγαίνω στο δημόσιο νοσοκομείο (που έχω πληρώσει με τους φόρους μου) και έχω διαρκείς εσφαλμένες διαγνώσεις και θεραπείες. Αγανακτώ, πηγαίνω σε ιδιώτη (ο οποίος σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο, άρα με τους φόρους μου), με θεραπεύει και ζητάει να πληρωθεί. Έχω δικαίωμα να του πω «η προστασία της υγείας είναι συνταγματικό δικαίωμα και έχω ήδη πληρώσει με τους φόρους μου, άρα δεν πληρώνω»;
Ποιον θα πρέπει να κυνηγήσω σε αυτές τις περιπτώσεις; Τον ιδιώτη που κάνει τη δουλειά του και ζητάει να πληρωθεί, ή το κράτος που πληρώνεται και δεν κάνει τη δουλειά του;
Σχετικά με το πρώτο παράδειγμα:
Θέλεις να πεις ότι όλα τα παιδιά που καταφεύγουν στα φροντιστήρια είναι ντουβάρια; H ακόμα και εκεί εκμεταλλεύονται την αναποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος που ήδη πληρώνεις για να ξαναπληρώσεις. Αν είχαν τα κότσια ας σου άφηναν την επιλογή να πληρώνεις είτε να πάει το παιδί στο δημόσιο είτε στο ιδιωτικό σχολείο.
Δεν είπα κάτι τέτοιο... Θεώρησα ένα πολύ συγκεκριμένο παιδί, του οποίου ο σχολικός καθηγητής είναι ανεπαρκής, αλλά ο κατ'οίκον το κάνει να αποδώσει. Εκτός θέματος, βλέποντας τα πράγματα από μέσα, τα παιδιά που απευθύνονται σε εξωσχολική διδασκαλία είναι (κατά πληθυσμό): ανεπαρκή παιδιά, παιδιά με ανεπαρκείς σχολικούς καθηγητές και με τεράστια διαφορά, παιδιά «τεμπέλικα» και παιδιά (γονείς) «αφού όλοι πηγαίνουν» (με proficiency στα 15 και ΕCDL από το δημοτικό). Ξεχωριστή κατηγορία (με ελάχιστους εκπροσώπους), παιδιά τόσο ξεχωριστά που ο επαρκής σχολικός καθηγητής δεν τους ικανοποιεί.
Και όσο για τα νοσοκομεία δόξα τον θεό η πλειοψηφία των διαγνώσεων δεν είναι εσφαλμένες, απλά οι συνθήκες που επικρατούν είναι απάνθρωπες και έτσι δεν σου αφήνουν άλλα περιθώρια από την ιδιωτική υγεία (όπου σε αντιμετωπίζουν σαν μηχάνημα ανάληψης).
Έχεις δίκιο, αλλά επαναλαμβάνω, θεώρησα μεμονομένες περιπτώσεις, τις οποίες γενίκευσες... Δεν είπα «όλα είναι έτσι», αλλά «σε κάποια περίπτωση που είναι έτσι». Όσο για τα μηχανήματα ανάληψης, πιστεύω πως δεν είναι προνόμιο τως ιδιωτών...
Ποιος τις έχει δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες; Αυτός που σου παίρνει τα λεφτά μέσω ασφαλιστικών εισφορών και δεν σου παρέχει τίποτα!
Με τις εθνικές έτσι δεν γίνεται;;;
Ακριβώς! Αν λοιπόν πρέπει να στραφείς κατά κάποιου, αυτός είναι όποιος σου τα παίρνει και δεν σου παρέχει τίποτα (ή ελάχιστα)... Ο ένας σου παίρνει τέλη και φόρους και σου παρέχει λακούβες και ο άλλος διόδια και σου παρέχει ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους (εννοείται ότι μιλάω για τελειωμένα κομμάτια). Οι διοδίστας αυτό κάνουν;
-
Μιλάμε για την συνολική κατάσταση όμως. Λαμβάνοντας υπόψιν ξεχωριστά παραδείγματα μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό αλλά στο σύνολο δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι άλλο.
Οι ιδιώτες δεν ανέλαβαν μόνοι τους τους δρόμους. Τους ανέθεσε πρώτα αυτός που συνεχίζει να εισπράττει τους φόρους και τα τέλη αφού πρώτα δεν κατάφερε να τα διαχειριστεί. Αυτό έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις και θα συμβεί και σε ότι έχει απομείνει.
Είναι αυτή η λύση;
Οι ιδιώτες δεν έχουνε βάλει το χεράκι τους σε αυτή την κατάληξη;
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
Μιλάμε για την συνολική κατάσταση όμως. Λαμβάνοντας υπόψιν ξεχωριστά παραδείγματα μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό αλλά στο σύνολο δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι άλλο.Μα ποια συνολική κατάσταση; Το κράτος οφείλει να κατασκευάζει και να συντηρεί δρόμους και κουτσά-στραβά το καταφέρνει... Σε λιγότερους από 10 όμως, ομολογεί την ανικανότητά του να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες και τους παραχωρεί σε ιδιώτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή/αναβάθμιση, τη συντήρηση και τη διαχείρισή τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των δρόμων παραμένει στο κράτος με τη γνωστή ποιότητα...
Οι ιδιώτες δεν ανέλαβαν μόνοι τους τους δρόμους. Τους ανέθεσε πρώτα αυτός που συνεχίζει να εισπράττει τους φόρους και τα τέλη αφού πρώτα δεν κατάφερε να τα διαχειριστεί.
Στα παραδείγματα που έφερα, εγώ απευθύνθηκα στον καθηγητή και τον γιατρό, δεν ήρθαν μόνοι τους. Θα πρέπει να επιτεθώ σε αυτούς, ή σε αυτόν που συνεζίζει να εισπράτει φόρους και τέλη; Και να φανταστείς ότι πολλοί είναι υπέρ του να πληρώνουν κρατικά διόδια.
Αυτό έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις και θα συμβεί και σε ότι έχει απομείνει.
Σε ό,τι έχει απομείνει; Δηλαδή θα δούμε και αυτοκινητόδρομο Αργοστόλι-Φισκάρδο ή Ηράκλειο-Ανώγεια με 2+1 και διόδια;
Είναι αυτή η λύση;
Εξαρτάται... Με το υπάρχον κράτος οι εναλλακτικές μας είναι δύο: (α) ποιοτικοί διοδιούχοι αυτοκινητόδρομοι και «δωρεάν» (τέλη+φόροι) λακουβούχες εθνικές οδοί ή (β) μόνο «δωρεάν» (τέλη+φόροι) λακουβούχες εθνικές οδοί. Ποια είναι η λύση;
Οι ιδιώτες δεν έχουνε βάλει το χεράκι τους σε αυτή την κατάληξη;
Οι εταιρείες πράττουν σύμφωνα με το συμφέρον τους, αντίθετα με τους ιδιώτες (με την αυθεντική σημασία) πολίτες. Οι ιδιώτες πολίτες κινούν γη και ουρανό να περάσει ο αυτοκινητόδρομος πάνω ή δίπλα από το χωράφι τους (πάνω: ζητούν να πληρωθεί χρυσάφι, δίπλα: απλώς εισπράττουν μετά) και μετά αναστατώνουν θεούς και δαίμονες, επειδή ο κλειστός αυτοκινητόδρομος τούς εμποδίζει από το να πάνε στο χωράφι τους... Οι εταιρείες προσπαθούν να αποκομίσουν το μέγιστο κέρδος από αυτήν την κατάσταση...
-
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έδωσαν το παρόν σήμερα στα διόδια. Δε μας φοβίζουνε
-
Ο χρήστης Ακανές έγραψε:
Σε ό,τι έχει απομείνει; Δηλαδή θα δούμε και αυτοκινητόδρομο** Αργοστόλι-Φισκάρδο** ή Ηράκλειο-Ανώγεια με 2+1 και διόδια;
Όποιος κάνει αυτό το πράγμα σε αυτή τη διαδρομή, μαύρο φίδι που τον έφαγε.
-
Ο χρήστης gagianni έγραψε:
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έδωσαν το παρόν σήμερα στα διόδια. Δε μας φοβίζουνεΠόσοι υπολογίζεις να ήταν;
Γιατί δε μου φάνηκαν για περισσότεροι απο 80 στις φωτογραφίες.Δείτε και λίγο Παπαδόπουλο με το στρατό του να ζητιανεύει. http://www.youtube.com/watch?v=UQvoLwmt ... ded#t=286s
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!