-
τοτε ειναι που δε θα πληρωνει κανενας
εγω θα περναω και θα τους δινω οικοθελως τα στοιχεια μου για να παραλαβω και γω με τη σειρα μου τα 100.000€
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τοτε ειναι που δε θα πληρωνει κανεναςεγω θα περναω και θα τους δινω οικοθελως τα στοιχεια μου για να παραλαβω και γω με τη σειρα μου τα 100.000€
Στη σειρα σου πρωτος ο Καβουρας μετα εγω και τριτος εσυ
-
τοσα διοδια εχουμε, ολοι θα βολευτουμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τοτε ειναι που δε θα πληρωνει κανεναςεγω θα περναω και θα τους δινω οικοθελως τα στοιχεια μου για να παραλαβω και γω με τη σειρα μου τα 100.000€
Μην ξεχασεις να δωσεις και το κινητο σου.
-
η μηνυση στους πολιτες εγινε 100% για εκφοβισμο
δεν εχουν κατι να χασουν,απο τη στιγμη που σε 2 βδομαδες εκδικαζεται η μηνυση που ειχαν κανει οι πολιτες στην εταιρεια.
τα παιζουνα ολα για ολα.
οτι αρπαξουν... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
τοτε ειναι που δε θα πληρωνει κανενας
εγω θα περναω και θα τους δινω οικοθελως τα στοιχεια μου για να παραλαβω και γω με τη σειρα μου τα 100.000€
Μην ξεχασεις να δωσεις και το κινητο σου.
και email, τα παντα, να ειμαι σιγουρος οτι θα με βρουν!
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αν χάσουν τα λαμόγια, τότε πάμε για κατάργιση πολλών σταθμών!
Αυτό που πιθανόν να γίνει είναι να μην βγουν λάδι οι μη πληρωτές και να τους επιβληθεί να πληρώσουν ένα ελαφρώς μικρότερο χρηματικό ποσό. Έτσι αφενός μεν δεν θα δοθεί το μήνυμα 'μπάτε σκύλοι αλέστε' αλλά θα καταλάβουν και οι εταιρίες ότι είτε πρέπει να μειώσουν ελαφρά τα διόδια είτε να καταργήσουν ένα ή δύο σταθμούς.
Οι σταθμοι και το ποσο των διοδιων ειναι μετα απο εγκριση του δημοσιου αφου εισπρατει και αυτο μερος του ποσου... δεν θα αποφασισει μονη της η εταιρια για μειωση η αυξηση..... τα εχουμε πει εδω μεσα τοσες φορες... μερικοι ξεχνανε οτι δεν τους συμφερει.. οποιος δεν πληρωνει το κρατος εχει δικαιωμα να τον κυνηγησει μιας και ειναι σαν να μην πληρωνει φορο ας πουμε.... ετσι το αντιλαμβανομαι εγω που δεν ειμαι δικηγορος βεβαια αλλα στις δικες πλεον θα φανει που παει το πραγμα...
-
Tο σαββατόβραδο υπάρχει μιά σκέψη να πάμε γιά φαγητό είτε σε μία ωραία πλατεία , είτε σε καμμιά παραλία . Να φάμε να πιούμε τα ακριβότερα και όταν μας φέρουν τον λογαριασμό να τους πούμε :
Δεν πληρώνουμε γιατί η πλατεία η η παραλία που καθόμαστε είναι δημόσιος χώρος .
Το εσείς τον έχετε μισθώσει , δεν μας αφορά .
Το ότι φάγαμε τα προιόντα σας δεν έχει σημασία , αφού τα φάγαμε σε δημόσιο χώρο .Και αν μας πούν με ποιά λογική το κάνετε αυτό , θα τους απαντήσουμε ότι όπως τα παλληκάρια δεν πληρώνουν τον μισθωμένο δρόμο , αλλά και χρησιμοποιούν τζάμπα τον κατασκευασμένο από τους ιδιώτες δρόμο επί του μισθωμένου από το δημόσιο εδάφους , έτσι και εμείς με την ίδια λογική συμπεριφερόμαστε .
Βέβαια εκεί το πιθανότερο είναι να μας κάνουν μαύρους στο ξύλο τα παιδιά της 'ασφάλειας του καταστήματος' , αλλά τι να κάνουμε , είμαστε ριψοκίνδυνοι τζάμπα μάγκες εμείς .
Οχι σαν τους κουραμπιέδες των διοδίων . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Tο σαββατόβραδο υπάρχει μιά σκέψη να πάμε γιά φαγητό είτε σε μία ωραία πλατεία , ......+1000
Πριν 2-3 ημέρες ειχα ετοιμάσει ενα ίδιο post, με σκηνικό σε καφετέρια και ολόιδιο σκεπτικό, αλλά επειδή δεν βλέπω να πείθουμε οι μεν τους δε, δεν το έστειλα. -
Tο σαββατόβραδο υπάρχει μιά σκέψη να πάμε γιά φαγητό είτε σε μία ωραία πλατεία , είτε σε καμμιά παραλία . Να φάμε να πιούμε τα ακριβότερα και όταν μας φέρουν τον λογαριασμό να τους πούμε :
Το ότι φάγαμε τα προιόντα σας δεν έχει σημασία , αφού τα φάγαμε σε δημόσιο χώρο .Και αν μας πούν με ποιά λογική το κάνετε αυτό , θα τους απαντήσουμε ότι όπως τα παλληκάρια δεν πληρώνουν τον μισθωμένο δρόμο , αλλά και χρησιμοποιούν τζάμπα τον κατασκευασμένο από τους ιδιώτες δρόμο επί του μισθωμένου από το δημόσιο εδάφους , έτσι και εμείς με την ίδια λογική συμπεριφερόμαστε .
Βέβαια εκεί το πιθανότερο είναι να μας κάνουν μαύρους στο ξύλο τα παιδιά της 'ασφάλειας του καταστήματος' , αλλά τι να κάνουμε , είμαστε ριψοκίνδυνοι τζάμπα μάγκες εμείς .
Οχι σαν τους κουραμπιέδες των διοδίων .Ok, αντιπαρέρχομαι και απαντώ ώς εξής:
Αν δεν είχαν σκουπίσει το χώρο που βάζουν τα τραπέζια και ήταν μέσα στα σκουπίδια, αν τα τραπέζια ήταν κολλητά και οι καρέκλες πλάτη με πλάτη οπότε κίνδυνος να σου πέσει ο κεφτές στο πουκαμισο και να γίνει χάλια απο βλακεία του απέναντι, αν το πάτωμε ηταν ανισόπεδο , με λακούβες ή μονοπαντο με αποτέλεσμα να μην μπορεις να κάτσεις σωστά ή να λικνίζεσαι , αν σου επεφτε το πηρουνι κάτω και έκαναν μια ώρα να σου φέρουν άλλο , αν δεν ειχε τουαλέτες το μαγαζί και οι τιμές ήταν ακριβές θα ξαναπήγαινες?
Δες το σε αντισοιχία λοιπόν όπου και είσαι υποχρεωμένος να ξαναπάς χωρίς δυνατότητα ενναλακτικού δρομολογίου τις περισσότερες φορές να καταλάβεις την διαφορα.
-
Υπαρχει δυνατοτητα εναλλακτικου δρομολογειου αλλα ειναι ακομα δυσκολωτερο...
-
Προχτές πήγα Αθήνα - Καλαμάτα .
Χρησιμοποίησα την Αττική οδό , τον Α8 και τον Α7 .
Πλήρωσα διόδια σχεδόν 20 Ευρώ πήγαινε - έλα .
Σε αυτό το κομμάτι ισχύει τίποτα από αυτά που γράφεις ?
Να πω και γιά Αθήνα - Λαμία και Γλύφα - Τέμπη η Λιτόχωρο - Θεσσαλονίκη η Εγνατία ?Εντάξει ισχύει γιά Κόρινθος - Πάτρα και Τέμπη - Λιτόχωρο και εκεί θεωρητικά κακώς πληρώνουμε διόδια .
Αλλά είναι θέμα σύμβασης και εκεί μπορούσαν να τα δούν οι αρμόδιοι κυβερνήσεις και ΤΕΕ .
Επίσης είναι βλακεία τα μετωπικά διόδια αλλά έχουν πεί ότι είναι προσωρινά και θα αλλάξουν .
Πάντως ούτε στην Ιταλία που κάθε καλοκαίρι κάνουν έργα στους δρόμους και πάς σε μία λωρίδα κόψαν τα διόδια , ούτε στην Γαλλία , ούτε πουθενά αλλού .Η κόντρα μας όμως δεν είναι με τους λογικούς , είναι με τους απόλυτους και τα εγγονάκια του στάλιν .
Δεκαετίες ολόκληρες το κράτος μας δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα δρόμο 60 χλμ Λάρισας - Τρικάλων που είναι ο μελλοντικός Α4 . Τι λές οι 7 προχτεσινοί νεκροί δεν θα προτιμούσαν να είχαν ένα ασφαλή κλειστό δρόμο με διόδια και να ζούσαν σήμερα ? -
Με αυτή την λογική δυστυχώς έχουμε φτάσει να αγανακτούμε και να απαξιώνουμε τα πάντα.
Αφού το δημόσιο δεν έκανε τα αυτονόητα με τα λεφτά μας, βαπτίζουμε τον ιδιώτη σωτήρα για να κάνει τα αυτονόητα πάλι με τα λεφτά μας. Ε συγνώμη αλλά αυτό δεν το δέχομαι.Τα ίδια κάνανε στην Ολυμπιακή, στον ΟΣΕ και τα ίδια προσπαθούν να κάνουνε και στους δρόμους μας.
Ας δεχτώ ότι πρέπει να βάλουμε διόδια για την συντήρηση των δρόμων, δεν μπορώ όμως να δεχτώ να μπαίνουν διόδια εντός Αττικής και να χρειάζεται ένας απλός υπάλληλος για να πάει στην δουλειά του (επειδή αποφάσισε η εταιρία που εργάζεται ότι είναι πιο οικονομικά εκτός Αθήνας) να πληρώνει τέτοια διόδια.
Στον Αγ.Στέφανο και στην Βαρυμπόμπη που προβλέπει η σύμβαση να μπουν διόδια είναι ή δεν είναι ληστεία.
Έφτασε η βενζίνη στο 1,50 ευρώ που τα περισσότερα είναι φόροι και δεν μας φτάνει αυτή η τιμωρία αλλά πρέπει να πληρώνουμε και διόδια για να γυρίσουμε σπίτι μας.Απαράδεκτες καταστάσεις που μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα έχουν.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οι σταθμοι και το ποσο των διοδιων ειναι μετα απο εγκριση του δημοσιου αφου εισπρατει και αυτο μερος του ποσου...Καμία αντίρρηση. Αλλά η δικαιοσύνη δεν είναι (υποτίθεται) προασπιστής των συμφερόντων του δημοσίου. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα δικών τύπου πολίτης vs δημόσιο.
-
Οχι σαν τους κουραμπιέδες των διοδίων .συνεχιζεις και γραφεις παπαρολογιες
-
Συνέχισε , θα μας πείσεις . Πήγαινε να πουλήσεις την κομματική εφημερίδα τώρα , γιατί δεν θα βγεί το πλάνο .
-
Ρε συ @ntinaras εκτός από το flamming και το trolling ξες να επιχειρηματολογείς? Αυτά που είπε ο cruiser τα ρώτησα και εγώ 3σελίδες πριν. Σκέφτεσαι δλδ να χρησιμοποιείς την Εγνατία και να μην πληρώνεις διόδια? Τσάμπα μάγκας δεν είσαι? Πες ότι δεν πληρώνεις γιατί εκεί σε παίρνει και μην μας λες ότι σουξου μουξου. ΑΝ θες να συμβάλλεις στο διάλογο, δώσε τα δικά σου επιχειρήματα. ΑΝ δεν μπορείς τότε μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις .
-
τα εχω γραψει 500 φορες
πρεπει να τα ξαναγραψω?
πληρωνω με τους φορους μου
δε γουσταρω να πληρωνω ξανα στα διοδια
γκεγκε?
Διεγράφη προσωπική επίθεση [Mod] -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
τα εχω γραψει 500 φορες
πρεπει να τα ξαναγραψω?
γκεγκε?
Διεγράφη προσωπική επίθεση [Mod]**Νομιζεις οτι πληρωνεις......μπλα μπλα... εχεις ενα κειμενο, που να λεει τι πληρωνεις με τους φορους σου?? **
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
τα εχω γραψει 500 φορες
πρεπει να τα ξαναγραψω?
γκεγκε?
Διεγράφη προσωπική επίθεση [Mod]Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τι μου είπες . Δεν έχει σημασία, με κάλυψαν τα τερατώδη επιχειρήματά σου .
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!