-
Καπου ειχα διαβασει στο συγκεκριμενο φορουμ κατι σχετικο με τηναρνηση καταβολης αντιτιμου σε διοδια....Πεφτοντας λοιπον σε αυτο http://www.zougla.gr/news.php?id=37182 με εκπληξη ειδα οτι ισχυει Τι νομιζετε?Να το εφαρμοσουμε,ειδικα στην ΕΟ Αθηνας-Πατρας?
ΥΓ.παρακαλω τους mods αν βρουν το παλαιοτερο thread να στειλουν το λινκ
-
Καπου ειχα διαβασει στο συγκεκριμενο φορουμ κατι σχετικο με τηναρνηση καταβολης αντιτιμου σε διοδια....Πεφτοντας λοιπον σε αυτο http://www.zougla.gr/news.php?id=37182 με εκπληξη ειδα οτι ισχυει Τι νομιζετε?Να το εφαρμοσουμε,ειδικα στην ΕΟ Αθηνας-Πατρας?
-
-
Εγώ δεν σκέφτομαι κανέναν άλλο...εκτός από την κακομοίρα την υπάλληλο που όχι μόνο έχασε την θέση της, αλλά της καθυστερούν και τα χαρτιά για να μπεί στο ταμείο ανεργείας... Ελπίζω να βάλει και εκεί το 'χεράκι' του ο Κος Ζούγκλας μπας και δικαιωθεί η κοπέλα, η οποία νομίζω μια χαρά έκανε την δουλειά της...δηλαδή τί άλλο έπρεπε να κάνει; Να τον συλλάβει;
-
Μια χαρα επραξε η κοπελα και μια χαρα ο δημοσιογραφος που δεν πληρωσε τα διοδοια για δρομο καρμανιολα!Ελπιζω να το κανουν συστημα οι οδηγοι μπας και δουμε κανενα δρομο καποτε
-
Εδώ σκέφτονται να βάλλουν διόδια και στην έτερη καρμανιόλα την Πατρών-Πύργου.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Εδώ σκέφτονται να βάλλουν διόδια και στην έτερη καρμανιόλα την Πατρών-Πύργου.Η 'λογική' τους μάλλον πρέπει να λέει 'Αφού τα κορόιδα πληρώνουν για extreme 'διασκέδαση' στο Allou FunPark, γιατί να μην πληρώνουν και στον δρόμο;'
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Η 'λογική' τους μάλλον πρέπει να λέει 'Αφού τα κορόιδα πληρώνουν για extreme 'διασκέδαση' στο Allou FunPark, γιατί να μην πληρώνουν και στον δρόμο;'
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Η 'λογική' τους μάλλον πρέπει να λέει 'Αφού τα κορόιδα πληρώνουν για extreme 'διασκέδαση' στο Allou FunPark, γιατί να μην πληρώνουν και στον δρόμο;'
πριν ενα μηνα, στην 'εθνικη' Πατρων Κορινθου, επαιξα το παιχνδι, 'απεφυγε τα πορτοκαλια που πεφτουν απο το φορτηγο που ειναι στο αντιθετο ρευμα...'
ομολογω οτι τα απεφυγα ολα.
αυτος ο δρομος σε κραταει σε εγρηγορση τελικα, κανει το ταξιδι πιο ενδιαφερον.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πριν ενα μηνα, στην 'εθνικη' Πατρων Κορινθου, επαιξα το παιχνδι, 'απεφυγε τα πορτοκαλια που πεφτουν απο το φορτηγο που ειναι στο αντιθετο ρευμα...'
Να υποθέσω ότι έκανες και High Score! Τουλάχιστον...κέρδισες και κάτι (την ζωή σου φίλε μου!)
-
αν εισαι καλά εκπαιδευμένος, θα παίξεις και το παιχνίδι με ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ? το καλοκαίρι είναι κοντα !
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
αν εισαι καλά εκπαιδευμένος, θα παίξεις και το παιχνίδι με ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ? το καλοκαίρι είναι κοντα !Αυτό είναι το επόμενο level
Μετά έχει και bonus πίστα... αυτή που πρέπει να αποφύγεις λακούβες, λάδια και μεθυσμένους οδηγούς! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ... με πολλά χαω .... αν πετύχεις πορτοκάλια και λοιπά φρούτα στο δρόμο και τα δεις απότομα και μπροστά σου.... δεν κάνεις 'καμια' κίνηση αποφυγής, μιας και κινδυνεύεις με στραβοτιμονίες να χάσεις τον έλεγχο του οχήματος, να κάνεις τετακέ και γενικά να κινδυνέψεις περισσότερο ....
-
ειναι και τα gipsy trucks ,me την κινουμενη ΜΑΙΖΟΝΕΤΑ διαμπερές, και ευήλιο !
-
Patra - Korinthos [Arcade Hall Of Fame]
_
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ... με πολλά χαω .... αν πετύχεις πορτοκάλια και λοιπά φρούτα στο δρόμο και τα δεις απότομα και μπροστά σου.... δεν κάνεις 'καμια' κίνηση αποφυγής, μιας και κινδυνεύεις με στραβοτιμονίες να χάσεις τον έλεγχο του οχήματος, να κάνεις τετακέ και γενικά να κινδυνέψεις περισσότερο ....
Σωστός! +10
(το ίδιο επίσης ισχύει αν πεταχτεί μπροστά σου ζωάκι πχ, σκύλος ,γάτα, κουνέλι κτλ, αλλά εγώ ρε γαμώτο δεν μπορώ να μην κάνω ελιγμό δεν μου πάει η καρδια... μια φορά στην ζωή μου πάτησα γάτα... πριν 15 χρόνια... και ακόμα περνάει η σκηνή μπροστά από τα μάτια μου) -
προφανως και δεν εκανα αποτομες τιμονιες για να τα αποφυγω. Ακριβως για να μην αρχισω τις σβουρες. Απο την αλλη, να τρως πορτοκαλια στο τζαμι και αλλου, με 240km/h (90-100 αυτος, 140 εγω) δεν ειναι και οτι καλυτερο.
-
μου έχει συμβεί.... πριν πολλά πολλά χρόνια .... στα 18-19 μου, οδηγώντας ένα audi100 του 75', με πολλά χαω (όσο πήγαινε δηλαδη ) στην εθνική να δω μπροστά μου μια μεγάλη χαρτόκουτα. Σφίγγω τα χέρια στο τιμόνι και έγινε η σύγκρουση. Ευτυχώς η κούτα ήταν άδεια ..... Το περίεργο τώρα, είναι ότι σε εκείνη την νεανική ηλικία δεν είχα την αίσθηση του κινδύνου, αντί να τρομάζω και να φρενάρω .... είδα το περιστατικό σαν video game, κεντράρισμα στον στόχο και γκάζωσα παραπάνω, να πετύχω το κανονάκι ......
-
μου έχει συμβεί.... πριν πολλά πολλά χρόνια .... στα 18-19 μου, οδηγώντας ένα audi100 του 75', με πολλά χαω (όσο πήγαινε δηλαδη ) στην εθνική να δω μπροστά μου μια μεγάλη χαρτόκουτα. Σφίγγω τα χέρια στο τιμόνι και έγινε η σύγκρουση. Ευτυχώς η κούτα ήταν άδεια ..... Το περίεργο τώρα, είναι ότι σε εκείνη την νεανική ηλικία δεν είχα την αίσθηση του κινδύνου, αντί να τρομάζω και να φρενάρω .... είδα το περιστατικό σαν video game, κεντράρισμα στον στόχο και γκάζωσα παραπάνω, να πετύχω το κανονάκι ......Χμμ... carmageddon έχει τύχει να παίξεις; (παλιό παιχνίδι... που έφαγε πολύ κράξιμο για το θέμα του!)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
... Ακριβως για να μην αρχισω τις σβουρες. Απο την αλλη, να τρως πορτοκαλια στο τζαμι και αλλου, με 240km/h (90-100 αυτος, 140 εγω) δεν ειναι και οτι καλυτερο.Τα βασικα συστατικα του τροχαιου ατυχηματος:
Δρομος χαλι που ολοι τον ξερουμε αλλα και τα 140 στην Αθηνων Πατρων ο oποιος χαρακτηριζεται καρμανιολα και δικαιως βριζουμε ολοι για την αθλια κατασταση??
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!