-
Ότι το R-Link δέχεται κάμερα το ήξερα, αλλά αφού γίνεται και στο MediaNav (προφανώς έχουν το ίδιο hardware με το R-Link και το μόνο που αλλάζει είναι το software) τότε μπορεί να μπει και aftermarket. Ευχαριστώ!
-
Χθες στο Μπουρναζι ειδα το πρωτο Clio 4 με αφτερμαρκετ ξενον και λαμπες λεντ στην πινακιδα. Οι τελευταιες του πανε!!
-
Ο χρήστης kasmar έγραψε:
Με βοήθησατε να πάρω την τελική μου απόφαση. Και το παρήγγγειλα!
Κόκκινο μέσα κι έξω με μαύρη ζάντα.
Καλώς εχόντων, θα το έχω στις 10 Μαϊου, οπότε θα σας πω την άποψη μου!
Ευχαριστώ!!Ποτε το παρηγγειλες φίλε μου? γιατι εμένα μου είπαν σε 3 μήνες... Γκρι με μαύρο εσωτερικό Επελεξα...
-
Για να το παίρνει 10 Μαίου το αυτοκίνητο ή είναι ήδη Ελλάδα, ή βλέπουν στο σύστημα ότι τις επόμενες 1-2 βδομάδες πατάει τελωνείο.
-
Μακάρι! Να έχουμε και εμείς τέτοια τύχη!
Άσχετο, σκεφτόμουν να ζητήσω να ΜΗ μου βάλουν συναγερμό με το φόβο ότι τον βάζουν εδώ ( ότι κι αν σημαίνει αυτο) αλλα και επειδή θα μου βάλουν κανέναν της πλάκας.. ( εννοειται πως θα εχει μικτη ασφαλεια) Τι λέτε;
-
Ο χρήστης eftapsixos2012 έγραψε:
Μακάρι! Να έχουμε και εμείς τέτοια τύχη!Άσχετο, σκεφτόμουν να ζητήσω να ΜΗ μου βάλουν συναγερμό με το φόβο ότι τον βάζουν εδώ ( ότι κι αν σημαίνει αυτο) αλλα και επειδή θα μου βάλουν κανέναν της πλάκας.. ( εννοειται πως θα εχει μικτη ασφαλεια) Τι λέτε;
Συμφωνω να μη βαλεις, και αχρειαστος ειναι και θα ταλαιπωρησουν τζαμπα το αμαξι..
-
Κι εγώ συμφωνώ. Κι αν δε βάλεις πίεσε να σου ρίξουν τη τιμή 100-200 euro.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Κι εγώ συμφωνώ. Κι αν δε βάλεις πίεσε να σου ρίξουν τη τιμή 100-200 euro.Εσύ φίλε siamatistas έβαλες? είχες κάποιο προβλημα μήπως; Την τιμη την έριξα στα πάτωμα τα πιστεύω... 16χιλ με μεταλλικό & χαρτί απόσυρσης.. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να πέσει άλλο...
-
αγαπητε eftapsixos2012,
χθες το παρηγγειλα το αυτοκινητο.
προφανως ηταν στο τελωνειο οπως αναφερει κι ο φιλος samatistas.
Μου ειχαν πει απο την προηγουμενη εβδομαδα τι αυτοκινητα υπηρχαν διαθεσιμα ομως..
Υπηρχε και γκρι αλλα δεν ξερω με ποιο εσωτερικο..
Αν επελεγα κατι αλλο θα το επαιρνα στις 28 Ιουνιου μου ειπαν -
και πολυ καλη τιμη πετυχες!!
Καλοταξιδο λοιπον!!16.200 εμενα, κοκκινο με μαυρη ζαντα
και δωρεαν τους αισθητηρες σταθμευσης που θα τους περασουν εδω και θα βαψει κοκκινα τα δυο ματακια στον προφυλακτηρα για να μη φαινονται ιδιαιτερα (παραξενια δικια μου το τελευταιο).
Κι επειδη το αμαξι εχει και υποβραχιονο, το οποιο δεν ειχα ζητησει, δεν μου το χρεωσε
(την τιμη την ειχαμε κλεισει).
Στην ουσια βεβαια βασει της δικιας σου τιμης, δεν μου εκανε δωρο κατι.
Επρεπε να πιεσω πιο πολυ!! -
@eftapsixos: 3άρι έχουμε. Δεν έχουμε βάλει από επιλογή. Η τιμή με μεταλλικό είναι πράγματι πολύ καλή.
Με το καλό να παραλάβετε! Περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
@eftapsixos: 3άρι έχουμε. Δεν έχουμε βάλει από επιλογή. Η τιμή με μεταλλικό είναι πράγματι πολύ καλή.Με το καλό να παραλάβετε! Περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις!
Κι έχεις βάλει κάποιον after market? η εισαι χωρις συναγερμό;
-
Χωρίς.
-
Το R link απο ποτε θα ειναι διαθεσιμο? Κ επισης τι παραπανω εχει απο το media nav? Μηπως ειναι απλα μαρκετινκ φιγουρες κ πρασσινα ατια?
-
Ακριβής προσδιορισμός δεν υπάρχει. Κάποια στιγμή μέσα στο 13. Πάντως σίγουρα όχι μέσα στο επόμενο δίμηνο.
-
Ρε παιδια προβλημα με το start and stop.Μου το βγαζει unavailable. Δεν εχω ενεργοποιημενο το cruise control ουτε κατι αλλο αλλα εδω και 2-3 μερες οαν σταματω μου βγαζει την ιδια ενδειξη.και εννοειται οτι εγω το εχω στο ενεργοποιημενο.Καμια ιδεα πριν παρω στην αντιπροσωπεια;
-
Δεν γράφει στις οδηγίες, για ποιους λόγους μπορεί να καθίσταται 'unavailiable' ;
-
Νομιζω ότι περα απο το να το κλείσεις και να το ξανανοιξεις (μηπως έφαγε κανα κολλημα κατι) απο το διακοπτη που έχει δεν μπορουμε να σου πουμε κατι αλλο
Επίσης τσεκαρε στο manual τι λεει ότι μπορει να συμβαινει όταν βγαζει αυτο το μυνημα (που δεν υπαρχει περιπτωση να μη το λεει).Αφού τσεκαρεις βεβαια εντος εγγυησης είσαι πανε να το δεις -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν γράφει στις οδηγίες, για ποιους λόγους μπορεί να καθίσταται 'unavailiable' ;Βεβαιοτατα το γραφει αλλα Γιαννη τωρα ζητας πολλα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν γράφει στις οδηγίες, για ποιους λόγους μπορεί να καθίσταται 'unavailiable' ;
Βεβαιοτατα το γραφει αλλα Γιαννη τωρα ζητας πολλα
Γιατί ζητάω πολλά Ορέστη μου, κανείς δε διαβάζει πλέον τα εγχειρίδια χρήσης (πόσο μάλλον των αυτοκινήτων που οδηγεί...) ;
Renault Clio IV