Πηγα στο συνεργειο για το σερβις και οντως μ ενημερωσαν πως ισχυουν οι 2 ανακλησεις.
Μια για τα φρενα , οπως αναφερεται στο παραπανω λινκ και η 2η για τοποθετηση ενος ενδιαμεσου υλικου για την αποφυγη πιθανοτητας τριβης σ ενα σωληνακι.
Latest posts made by eftapsixos
-
RE: Renault Clio IV
-
Παιδια καλησπερα!
Πηρα σημερα τηλ στην ΑΝΟΡ για να ενημερωθω για το service που προτιθεμαι να κανω και αφου τους ειπα τις πινακιδες μου, μου ανεφεραν πως υπαρχουν 2 ανακλησεις....
Η 1η αφορα ελεγχο στα μαρκουτσια των φρενων.
Η 2η αφορα την τοποθετηση (αν θυμαμαι καλα) μιας τσιμουχας αναμεσα στην σωληνα καυσιμου και του κλιματιστικουΟσον αφορα την 1η τους ειπα οτι με ειχαν καλεσει για τον ιδιο λογο περσυ τον σεπτεμβριο και μου ειπε οτι και οι 2 ειναι καινουριες ανακλησεις...
Εχει ακουσει κανεις κατι? γνωριζετε λεπτομερειες?
-
ναι το γνωριζω για το φιλτρο πετρελαιου...
εχω ξαναλλαξει λαδια στις 15000χλμ -
Καλημέρα,
Ειδικά για το φίλτρο πετρελαίου το γνωρίζω οτι αντικαθίσταται αργότερα και μάλιστα στα 60.000χλμ.
Σαν κοστολόγιο όμως θεωρείται εντάξει ή ακριβο; -
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Λοιπον παιδες... Τα ανταλλακτικα υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα. Οποτε την παρασκευη μπορουν να ξεκινησουν.
Θα ενημερωσω με πληρη λιστα ανταλλκτικων και με τιμες οταν τα μαθω... Μαλλον αυριο.Κατι ακομα... Ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις των 30.000χλμ;; (Μιλαμε παντα για πετρελαιο)
Λάδια,φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπινας. Το εκανα χθες και το έχω πρόσφατο.
130 ευρω. Τακάκια άλλαξα στα 19χιλ. χλμ 65 ευρω. Τώρα στα 30 μου ειπαν οτι έχω ακομη και δεν θέλει τακάκια. Πάντως τα τακάκια του ειναι γενικώς χάλια
Ρωτησα σημερα για το σερβις των 30.000χλμ και μου ειπε τελικη τιμη 230€ για:
Λαδια
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερος
Φιλτρο a/c
Φιλτρο πετρελαιου
Ελεγχος αυτοκινητουΠως σας φαινεται; Δυστυχως δεν ρωτησα ποσο κανει το φιλτρο πετρελαιου μονο του
-
Λοιπον παιδες... Τα ανταλλακτικα υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα. Οποτε την παρασκευη μπορουν να ξεκινησουν.
Θα ενημερωσω με πληρη λιστα ανταλλκτικων και με τιμες οταν τα μαθω... Μαλλον αυριο.Κατι ακομα... Ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις των 30.000χλμ;; (Μιλαμε παντα για πετρελαιο)
-
Μιλησα σημερα με την λαιον και την ασφαλιστικη. Ελπιζω μεσα στην βδομαδα να κλειστει το ραντεβου με τον πραγματογνομωνα ωστε μετα ολα να παρουν τον δρομο τους
Παντως τηλεφωνικα (και χωρις να εχουν δει την ζημια) μου ειπαν οτι υπαρχουν ετοιπαραδοτα ανταλλακτικα.
Θα σας κρατησω ενημερους