-
@__Orestisren__,γιατί όχι ένα 1.2 tce? Extra money( )for extra fun
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
έχει αυτόματο κλιματισμό η Dynamic.Ε όλα τα λεφτα τότες
Απλα το λεω γιατι το Γιαννιωτικο δεν έχει@__Orestisren__,γιατί όχι ένα 1.2 tce? Extra money( )for extra fun
Γιατι αυτος που θα το οδηγεί θα το θέλει για περισσότερο εργαλειακή χρήση και το αυτοματο που θα ειναι το 1.2 Tce πιθανα δεν κανει γι αυτη τη δουλεία
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Γιατι αυτος που θα το οδηγεί θα το θέλει για περισσότερο εργαλειακή χρήση και το αυτοματο που θα ειναι το 1.2 Tce πιθανα δεν κανει γι αυτη τη δουλεία
Αυτόματο το 1.2tce? Ή εννοείς ότι θα το πάρετε αυτόματο οπότε καλύτερα το 900αρι? Σόρρυ αλλά μπερδεύτηκα .
-
Για το 1.2 Tce λεω
Απ' όσο είχαν πει μονο αυτοματο θα βγαινει
Για το εργαλειάκι αν το παρουμε χειροκινητο -
Αμόνι ξέρετε που μπορώ να βρω?Ψάξε να βρεις τον πλησιέστερο γκρεμό ...
Σημερα στον ΟΛΘ ήταν μια αυτοκινηταμαξα με Renault και 2 οχηματα σκεπασμένα με κουκούλα ενώ τα υπολοιπα ακαλυπτα! Πρέπει να έφτασαν!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δίνω και τις τιμές και εκδόσεις:
0.9 TCE 90 hp Expression: 13.350 (έκδοση χωρίς τέλη - 13.050 με απόσυρση)
0.9 TCE 90 hp Dynamic: 14.500 (έκδοση με τέλη/καλύτερες επιδόσεις - 14.200 με απόσυρση)To μεταλλικό χρώμα 420 euro.
Κατα την αγορά επιβαρύνονται για πινακίδες/προετοιμασία/τέλη(όσα έχουν):
1.2 75 hp: 250 euro (από τα οποία τα τέλη είναι 139,7)
0.9 TCE 90 hp Expression: 150 euro (μηδενικά τέλη)
0.9 TCE 90 hp Dynamic: 200 euro (93,6 euro είναι τα τέλη)
1.5 DCi 75 hp: 150 euro (μηδενικά τέλη)
1.5 DCi 90 hp: 150 euro (μηδενικά τέλη)Στην απόσυρση ο 0.9 TCE λόγω κυβισμού δεν ευνοείται καθόλου.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια προσφορά σε ποσό.Καλημέρα!
Για να κάνουμε μια σύνοψη για το 0.9TCe:
-
Η έκδοση Dynamic κοστίζει 14500 και όχι 13900?? Απο που προκύπτει αυτή η διαφορά?
-
Το 'κόλπο' που κάνανε είναι να εισάγουν την Expression με την 'εκδοχή' του κινητηρα που βγάζει ρύπους 99gr και την Dynamic με την 'εκδοχή' που βγάζει 100++?
-
Τι διαφορές έχουν αυτές οι δύο εκδοχές του 0.9?
-
Οφελος απόσυρσης μόνο 300 ευρω?! Υπάρχει ενδεχόμενο να μπει κάποια έκπτωση όπως ειναι των 1000ευρω για τα υπόλοιπα μοντέλα?
-
Τα απλά χρώματα έχουν χρέωση?
-
Και κάτι γενικό, με το μετρο της αποσυρσης τι θα γινει τελικά? Εχουν ενημέρωση αν θα συνεχιστεί?
-
-
Λοιπόν όταν ανακοίνωσαν 13900 απο την dynamic έλειπαν αυτοματος κλιματισμος και parctronic που τώρα απ' όσο φαινεται τα έχει.Άρα 14500 απο 13900 γι αυτα δεν νομιζω να είναι μεγαλη διαφορά
Αυτο με τους ρύπους έχει να κανει με αρκετές διαφορές πανω στο αμάξι όπως πιο μακρυ κιβώτιο , άλλα λαστιχα κλπ αλλά και μια διαφορά στις επιδόσεις ψιλοσήμαντική
Δεν έχει διαφορές σαν μοτερ στις 2 αυτές εκδόσεις.Έχει διαφορές στη χαρτογράφηση το γρανάζωμα του κιβωτίου κι ότι παίρνει στανταρ απο το εργοστάσιο λαστιχα χαμηλής αντιστασης κύλισης πραγματα που δεν έχει αυτο με τα 100++ γραμμάρια CO2
Έκπτωση η Renault θα βάλει σίγουρα απλα χρειάζεται λίγη υπομονη (ίσως 4-5 μηνες ακόμα)
Τα απλα χρωματα ειναι τσάμπα όπως παντα
Τώρα για τα της αποσυρσης Email στο υπουργείο γιατι δεν μπορουμε να γνωρίζουμε -
Samatistas, σιγά μην δεν πηγαίναμε να το δούμε εμείς οι δύο ...
Λοιπόν, μερικές διευκρινίσεις :- Τα Dynamic που θα 'ρθουν εντός του έτους (με την πρώτη φουρνιά των 120 αυτοκινήτων) ΔΕΝ θα έχουν αυτόματο κλιματισμό (όπως το λέει εξ' άλλου και το -προσωρινό και επιγραμματικό- προσπέκτους). Αντίθετα, όλα όσα θα έρχονται από το νέο έτος και εξής θα τον έχουν ως στάνταρ, ΧΩΡΙΣ περαιτέρω επιβάρυνση. Οι αισθητήρες πίσω Ορέστη, θα είναι σε κάθε περίπτωση εξτρά.
- Οι διαφορές στις εκπομπές CO2 του Expression από το Dynamic 0.9 προκύπτουν από το μεγαλύτερο βάρος του Dynamic (άλλοι τροχοί, το δεύτερο έχει ρεζέρβα και μεγαλύτερο ρεζερβουάρ), ενώ δε νομίζω να έχουν διαφορετική τελική σχέση μετάδοσης ...
- Με 190 € αλλάζεις τα διάφορα διακοσμητικά πλαστικά και χρώματα εσωτερικού, με αυτά του γούστου σου...
- Κοντά στο Πάσχα θα 'ρθει και το 1.2 TCE, με τιμές που θα βρίσκονται ΠΟΛΥ κοντά στο Megane με τον αντίστοιχο κινητήρα . Μαζί θα ΄ρθει και το Estate.
- Τα 'δικά μας' Clio είναι τουρκικά (κάποιος να καλέσει τη ΧΑ ...), πλην όλων όσων παραγγελθούν με γυάλινη οροφή.
Samatistas, σε ό,τι αφορά στα πλαστικά, επίτρεψέ μου να (ξανα)διαφωνήσω. Αυτό το πλαστικό 'φασάκι' στο κάτω χείλος της 5ης πόρτας ήταν, στο αυτοκίνητο που είδα, ξεκολλημένο ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΡΕΣ !! Η οθόνη μπορεί να είναι εντυπωσιακή, αλλά δεν δείχνει 'ένα κομμάτι' με το υπόλοιπο ταμπλό. Γενικώς, αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε 'φινίρισμα' είναι μέτριο για νέο αυτοκίνητο. Για να τελειώνω με την γκρίνια ( ), μου έκανε γενικά αρνητική εντύπωση, πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα είδος προστασίας των προφυλακτήρων από αστικές μικροσυγκρούσεις (βλέπε ελάχιστα ακουμπήματα στο παρκάρισμα και μικρογρατζουνιές)...
-
Ok klein τους αισθητήρες τους ζητάμε δώρο
Αυτο με τον κλιματισμο το περίμενα να πω την αλήθεια.Τα ίδια με το Megane κάνουν Επισης οκτην παλεύουμε και χωρις αυτοματο κλιματισμο καθώς σε καποια πραγματα να πω την αλήθεια μ' αρέσει καλυτερα απο τον αυτοματο.Όχι σ' αυτο το αμαξι αλλα γενικά
Για τις σχέσεις μεταδοσης ισχυει αυτο που σου λέω Γιάννη
Τα Clio βγαίνουν με δύο ας πουμε εκδόσεις ρύπων
Την απλη και την eco drive.Η eco drive που ειναι η Expression που έρχεται στην Ελλάδα έχει 99 gr και η κανονικη με τα 104gr η Dynamic
Συγκρινε αυτό κι αυτό.
Κάτι αντιστοιχο γίνεται και στα diesel.Τεσπα απ' όσο είχα διαβάσει αυτο με τους πιο λιγους ρύπους έχει λαστιχα περιόρισμενης αντιστασης κυλισης, και λιγο μακρυτερές σχέσεις μεταδοσης
Επίσης το φινίρισμα βελτιώνεται και με τον καιρό.Στο δικό μου πχ αμαξι όσο προχώραγε η παραγωγή έβλεπα πολλες διαφορές προς το καλυτερο
Τέσπα εγώ με ένα μαύρο με καφε εσωτερικό μολις βρω το αμόνι καλυπτομαι (επισης αν βρω το αμονι που ψαχνω θα ειναι το δεύτερο τούρκικο Renault )
Χωρις κανένα εξτρα διακοσμιτικό επανω.Όπως το δινει η μαμα του στη dynamic που ανακοινώνει -
Για το 1.2 Tce λεω
Απ' όσο είχαν πει μονο αυτοματο θα βγαινει
Για το εργαλειάκι αν το παρουμε χειροκινητοEισαι σιγουρος? Απο αυτα που διαβασα παντως, καταλαβα οτι θα βγαινει ΚΑΙ αυτοματο. Οχι μονο αυτοματο...
Εχουμε καποια επισημη πληροφορηση για αυτο?
-
και εγώ από ότι είχα διαβάσει το 1.2 tce θα διατείθεται και με το edc (αυτόματο 2πλού συμπλέκτη). όπως επίσης και το 1.5dci 90ps
-
το φανταστικο cvt γιατι δε το βαζει κανεις?
-
Επειδή πολύς κόσμος δεν το βρίσκει καθόλου φανταστικό...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3052553/
Ωραίο και σε λευκό.
-
Αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ ο συνδυασμός χρώματος/πλαστικών εξωτερικού είναι ο ομορφότερος κατά τη γνώμη μου...
-
Όσο το βλέπω στις φωτογραφίες, τόσο δε μ αρέσει Πρώτη φορά μετά από χρόνια (Λαγκούνα 2) δε μου αρέσει ενα νέο Ρενό. Υπερβολικό εξωτερικά, μέσα έχει μάλλον χάσει το γαλλικό αέρα (λόγω καλύτερης στεγάνωσης δε μπάζει ) και φέρνει προς γκάτζετ τύπου i-pad πχ... Ίιιισως από κοντά, αλλά...
Κρίμα!
-
Ουτε εμενα μ ενθουσιαζει
Το δικο μου παραμενει πιο ομορφο μεσα εγω, ενω στο εσωτερικο ισως να ειναι ποιοτικοτερο επισης το δικο μου.
Αυτο με τις κοκκινες λεπτομερειες πολυ κιτς, ενω στο τελευταιο οι φωτογραφιες του εσωτερικου μου δινει την εντυπωση πολλη ψευτικουρας
Επισης ασχημες ειναι οι γραμματοσειρες και τα εικονιδια που εχουν επιλεξει για την οθονη.
Πσρ' ολα αυτα να του δωσω ενα γιατι εξωτερικα ειναι αρκετα διαφορετικο απ οτι κυκλοφορει και στις μερες μας αυτο αποτελει προσον απο μονο του.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ ο συνδυασμός χρώματος/πλαστικών εξωτερικού είναι ο ομορφότερος κατά τη γνώμη μου...Κατα τη γνωμη μου, θελει μαυρους καθρευτες, μαυρες ζαντες και μαυρα τα ασημι φιλετακια μπροστα και ειναι τέλειο..
Μεσα ο συγκεκριμενος συνδυασμος απαραδεκτος, ειδικα αυτο το γυαλιστερο τιμονι.. -
να το δείτε από κοντά...μετά να το κρίνετε.
-
Εγώ παντως λέω μάυρο έξω καφέ μέσα και για μπλε εσωτερικό το πακετακι με τη γαλλική σημαία οπωσδήποτε αλλα το εξωτερικό χρωμα γι αυτη την επιλογή δεν το έχω βρει ακομα
Επισης κιτρινο εξωτερικο μαυρο εσωτερικό με το πακετάκι με τις κιτρινές λεπτομερειες είναι εξαιρετικο κατ' εμε
Renault Clio IV