-
Ορέστη αυτό είναι το κλασικό μπλέ εσωτερικό ή από έκδοση gordini;
Ρωτάω γιατί βλέπω λεπτομέριες με τη Γαλλική σημαία. -
Δεν έχει παρουσιαστεί έκδοση Gordini.
Λογικά είναι στα πλαίσια εξατομίκευσης.
Τα οποία σε παραγγελία θα είναι διαθέσιμα και Ελλάδα. -
Το παραπανω κινειτε στα πλαισια του customizing για την έκδοση dynamic και μονο
Επισης γι αυτο το εσωτερικο προτείνεται το φοβερο γαλάζιο με αυτοκολλητα διακριτικα της γαλλικης πολεμικης αεροπορίας
Τα κομματια με τη γαλλικη σημαια ειναι σε Piano black κανονικα και με την προσθηκη αυτή γινεται καλυτερο γιατι έχουν δώσει πονο με το piano black κυριολεκτικα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Επισης το έχω δει καιρο και δεν το έχω βαλειΓια μενα το πιο όμορφο εσωτερικο για το νέο Clio σε χρωμα και λεπτομέρειες
Από γκέη μέχρι (στην καλύτερη περίπτωση) πολύ παιδικό και παιχνιδιάρικο το εσωτερικό του νέου Κλιό. Θα προτιμούσα να θύμιζε λίγο μεγαλύτερο αυτοκίνητο και να μην κινείται στα χνάρια των DS3 κτλ...
Γενικά το νέο Κλιο δε με έχει ενθουσιάσει Ίσως από κοντά να ναι αλλιώς, αλλά μέχρι τώρα και αυτό και το έτερο γαλλάκι (208) δεν είναι του γούστου μου.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
γιατι έχουν δώσει πονο με το piano black κυριολεκτικαΌσο πιο φανταχτερές είναι οι λεπτομέρειες, τόσο αποσπούν την προσοχή από το ποιοτικό πισωγύρισμα σε σχέση με (τις ακριβές εκδόσεις) του ΙΙΙ.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
γιατι έχουν δώσει πονο με το piano black κυριολεκτικα
Όσο πιο φανταχτερές είναι οι λεπτομέρειες, τόσο αποσπούν την προσοχή από το ποιοτικό πισωγύρισμα σε σχέση με (τις ακριβές εκδόσεις) του ΙΙΙ.
Ok ναι αυτο ειναι σίγουρο αλλα τουλαχιστον πλέον όλες οι εκδόσεις έχουν ένα αρκετά καλο προς πολυ καλο ποιοτικο επίπεδο σε αντιθεση με πριν που μεχρι και την μεσαία εξοπλιστικά έκδοση η πλαστικουρα ήταν έως και άθλια
Αρα για μενα ειναι προτιμοτερο ένα κλικ κατω απο την προηγουμενη κορυφαία και με όμορφες λεπτομέρειες μεσω customizing να καλυπτεται η διαφορά (γινεται μονο στην κορυφαία έκδοση αυτό) παρα να υπαρχουν 3 εκδόσεις όπου στο 60% αυτών να παίρνεις ένα τσίπικο εσωτερικο και στην ακριβή νε έχεις εσωτερικό ποιοτικα μεγαλυτερης κατηγορίας και η τιμη να είναι φωτία
Επισης δεν είναι τυχαίο που πλέον η κορυφαια έκδοσή κινειται τιμολογιακά σε χαμηλότερα επιπεδα
Παρ' όλα αυτα εγω δεν είδα να είναι φτηνό όπως γραφεται το εσωτερικό.Μια χαρα είναι
Polo όχι αλλα σε συγκριση με C3, 208, Punto, Fiesta, Corsa κλπ είναι κατα τι ανώτερο -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
... πολύ παιδικό και παιχνιδιάρικο το εσωτερικό του νέου Κλιό. Θα προτιμούσα να θύμιζε λίγο μεγαλύτερο αυτοκίνητο και να μην κινείται στα χνάρια των DS3 κτλ...Γενικά το νέο Κλιο δε με έχει ενθουσιάσει Ίσως από κοντά να ναι αλλιώς, αλλά μέχρι τώρα και αυτό και το έτερο γαλλάκι (208) δεν είναι του γούστου μου.
Θα συμφωνήσω (αν και για το κλιό μόνο από τις φώτο κρίνω, από κοντά ίσως να είναι αλλιώς), όπως επίσης συμφωνώ και το 208 που είδα από κοντά
-
Μα πάντα έτσι κι αλλιώς οι ποιοτικές εκδόσεις μέσα βγαίνανε λίγο αργότερα από το λανσάρισμα.
Από τις φώτο δείχνει πολύ ανώτερο από τις εκδόσεις τύπου More,Authentic, Expression, οριακά καλύτερο από τις Dynamic με εξαίρεση ίσως την τελευταία Night&Day. Αλλά θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν Initiale και άλλες ειδικές εκδόσεις αργότερα που θα είναι οκ. Ούτως ή άλλως είναι πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας.Επιφυλάσσομαι βέβαια μέχρι τις επόμενες μέρες που θα το δω από κοντά.
Και η περίπτωση του μου θυμίζει λίγο Fiesta. Που όλοι στην αρχή γκρινιάζανε για το εσωτερικό του αλλά μετά σαν πακέτο πούλησε και πουλάει σαν τρελό. -
αυτό το κόκκινο κλιό tce που είδα χθες στην έκθεση μ' εντυπωσίασε...
μιλάμε για το ομορφότερο σούπερ μίνι της κατηγορίας...
ψιλογκρίνιες για την ποιότητα κατασκευής έχω αλλά εύχομαι να μην τα κουβαλάει και το μοντέλο παραγωγής -
Πάντως ναι μεν με τους diesel γλιτώνεις τα τέλη κυκλοφορίας αλλα με τα τεκμήρια τι γίνεται??1.500 κυβικά ειναι αυτά.Αυτο ειναι και το αρνητικό κατα τη γνώμη μου στους κατα τα αλλα πολυ καλούς κινητήρες...
-
Diesel αξιοπρεπές κάτω των 1.4 δεν βρίσκεις, και πολλά παίζουν στις ίδιες ιπποδυνάμεις στα 1.6. Αρα μιλάμε για μελητέα επιβάρυνση στα τεκμήρια. Ετσι κι αλλιώς δεν ξέρει κανείς τι θα ισχύσει για του χρόνου. Οποιος κολλάει εκεί μπορεί να πάει στο 0.9 ΤCE και χωρίς τέλη και πολύ μικρό τεκμήριο.
-
Το ειδα και γω το νεο κλιο απο κοντα εντυπωσιακο και φρεσκο! μοιαζει βεβαια λιγακι μεσα με το 208 ετσι και με την οθονη αλλα ελαφρως καλυτερο και ποιοτικοτερο το κλιο. με ξενερωσε που πισω ειχε ταμπουρα αν θυμαμαι καλα! μα ειναι δυνατον? και η φουλ εκδοση? αναμενεται λοιπον κ η τιμολογιση εντος του μηνα που μας ερχεται αν και το diesel 90 παιζει να βγαινει κοντα στα 15+ Ισως πολλα για κλιο δεν ξερω. τι στιγμη που βρισκεις ακομα το προηγουμενο σε καινουριο diesel dynamic στα 14 με το κλειδι στο χερι...
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Πάντως ναι μεν με τους diesel γλιτώνεις τα τέλη κυκλοφορίας αλλα με τα τεκμήρια τι γίνεται??1.500 κυβικά ειναι αυτά.Αυτο ειναι και το αρνητικό κατα τη γνώμη μου στους κατα τα αλλα πολυ καλούς κινητήρες...To μοτερ αυτο λογο των κυβικων (1461cc) εχει 10 φορ.ιππους! Δηλαδη μετραει σαν 1400αρι στο τεκμηριο!
-
@giteart: ναι αλλά το παλιό dynamic η τιμή που αναφέρεις είναι με πλήρης όφελος απόσυρσης και λίγο κάτω από τα 15 και με -1.000 από Renault.
Με πλήρες όφελος απόσυρσης θα βγαίνει στα 15 όσο υπάρχει απόσυρση ένα dynamic dci 90 hp, χωρίς να συνυπολογίζω ενδεχόμενη προσφορά Renault.Ταμπούρα πίσω και esp δεν νομίζω ότι θα συνδυάζονται στα μοντέλα παραγωγής. Μάλλον τα εκθεσιακά επειδή ήταν κομμάτια προ-παραγωγής ήταν έτσι. Θα δείξει βέβαια τις επόμενες μέρες.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ταμπούρα πίσω και esp δεν νομίζω ότι θα συνδυάζονται στα μοντέλα παραγωγής. Μάλλον τα εκθεσιακά επειδή ήταν κομμάτια προ-παραγωγής ήταν έτσι. Θα δείξει βέβαια τις επόμενες μέρες.ESP έχουν όλα στον βασικό εξοπλισμό, οπότε ίσως μένουν και ως έχουν τα ταμπούρα...
-
Δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει εδω αλλα τιμες θα εχουν το πρωτο 10ημερο του Νοεμβριου και τα πρωτα κομματια στις εκθεσεις θα μπουν σε ενα μηνα!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ταμπούρα πίσω και esp δεν νομίζω ότι θα συνδυάζονται στα μοντέλα παραγωγής. Μάλλον τα εκθεσιακά επειδή ήταν κομμάτια προ-παραγωγής ήταν έτσι. Θα δείξει βέβαια τις επόμενες μέρες.
ESP έχουν όλα στον βασικό εξοπλισμό, οπότε ίσως μένουν και ως έχουν τα ταμπούρα...
Αμαξι λιγο πανω απο 1000 κιλα δεν χρειάζονται δικσοι κατα τη γνωμη μου
Και σιγα τώρα μη παρει άνθρωπος το 0.9 για να κανει καταβάσεις κλπ
Και με το diesel τα ίδια
Στα δυνατοτερα 1.2T θα έχει δισκους πισω κι εκει πρακτικ χρειάζεται κιολα -
το diesel 1.6 που θα βγει θα εχει ταμπουρα?ελεος
εδω το forester 2.0X Που εβγαινε εβγαινε με ταμπουρα -
Diesel 1.6 δεν θα βγει
Τεσπα κατι τοσο ελαφρυ όπως αυτο το Clio τα καταφερνει και με ταμπουρα μια χαρα -
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Πάντως ναι μεν με τους diesel γλιτώνεις τα τέλη κυκλοφορίας αλλα με τα τεκμήρια τι γίνεται??1.500 κυβικά ειναι αυτά.Αυτο ειναι και το αρνητικό κατα τη γνώμη μου στους κατα τα αλλα πολυ καλούς κινητήρες...Ε αν δε δηλώνεις ούτε 3500 ευρώ, φαντάζομαι δε θα έχει και χρήματα να το πάρεις, ε;
Renault Clio IV