-
Bowling έπαιξε η Γκόλφω... [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Το χει ανεβασει και ο nonos λιγες σελιδες πριν. Αρκει να δει κανεις πως παει ο αμεσος αντιπαλος focus Rs. Βεβαια οτι το Clio ειχε καλυτερη επιδοση ασχολιαστο...
-
Sorry, δεν το είχα δει.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί έλεγα με την ίδια ταχύτητα θα περνάει τουλάχιστον άνετα -
Η Γκόλφω κουτσάθκε και πήρε αμπάριζα τους κώνους!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου κανε εντυπωση ,βλεπωντας και πολλα αλλα συγχρονα αυτοκινητα ,ποσο καλο κρατημα εχει στο κλασσικο τεστ αποφυγης ταρανδου. Εχει εξαιτερικη επιδοση.Εγώ το moose test ξέρω ότι γίνεται με γεμάτο το αμάξι + βάρος στο πορτ μπαγκάζ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Moose_test
Αυτοί το κάνουν μόνο με τον οδηγό; -
Ανακοινωνουν στην αρχη του βιντεο πως το κανουν. Τεστ απο τεστ διαφερει οπως λες. Τα συμπερασματα πρεπει να βγαινουν υπο ορισμενες συνθηκες αλλιως δεν εχει νοημα.
-
Και το τιγκουαν εχει καλυτερο αποτελεσμα απο το γκολφ αρα τι? Να παρουμε ολοι κλιο λοιπον
Youtube Video -
Προφανώς και δεν θα πάρουμε. Αλλά συμμετέχοντας σε ένα γαλλοτραφές θρεντ μην περιμένεις να προάγεται ο γερμανικός... άξονας!
Και στα λέει κάποιος με Μ5 στο όνομά του... 8-)
-
Μιλησα με θετικα σχολια για το κλιο πιο πισω. Αν και το κανουν τεστ με 17αρες ζαντες με μεγαλο λαστιχο που δε ξερω κατα ποσο ενεργει θετικα προς το καλο αποτελεσμα. Μπαινει ομως ωραια και γλυκα στις κορινες(σαν σεξουαλικο υπονοουμενο ακουστηκε αυτο!!!)
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Και το τιγκουαν εχει καλυτερο αποτελεσμα απο το γκολφ αρα τι? Να παρουμε ολοι κλιο λοιπον
Youtube VideoΠλακα πλακα αντι το c3 (ας περιμενουμε να δουμε και το αντιστοιχο βιντεο) μηπως να το σκεφτεις?!
-
Η γυναικα ειναι φουλ για c3 και μαλιστα στη πιο ακριβη εκδοση για να το χαιρεται περισσοτερο. Ωραιο το κλιο δε λεω αλλα εγω θα εχω τον τελευταιο λογο μου φαινεται.
Υ.Σ. Το μονο που θα παλεψω θα ειναι να το παρουμε αυτοματο -
Κατ αρχην αυτο που κανουν μερικα αυτοκινητα δεν ειναι Moose test. Ειναι ενα δικο τους test που δε δειχνει τιποτα. Με το που παιρνουν την πρωτη αριστερη πριν καν την ολοκληρωσουν επεμβαινουν παρα πολυ τα ηλεκτρονικα και ουσιαστικα στριβουν με πολυ μικροτερες ταχυτητες. Το φαινομενο παρατηρειται εντονοτατα στο Tiguan αλλα και στο Q2. Επισης παρατηρειται στο S-cross. Αν βγαλεις off τα ηλεκτρονικα σε αυτα εχουν φυγει γιατι απλα στριβουν με πολυ χαμηλοτερες ταχυτητες απο αυτες που θεωρητικα ανακοινωνονται.
Αντιθετα Panamera, 124, A1 sportback, Ateca, Renegade κλπ δε φρεναρουν τοσο πολυ με ηλεκτρονικα(εως και καθολου) και φαινεται οτι πραγματικα στριβουν στο τεστ. -
Πέστα Χρυσόστομε! Σιγα το moose test, δοκιμές του ESP είναι. Σε άλλα επεμβαίνει ελάχιστα, σε άλλα απλά τα φρενάρει και τα σταματάει. Αξία θα είχε να έλεγε με τι ταχύτητα μπαίνει το αμάξι και με τι ταχύτητα βγαίνει. Γιατί η Posrche μπαίνει με 80 και βγαίνει με 70 και το Tiguan μπαίνει με 78 και βγαίνει με 20
-
Ναι δεν ειναι ακριβως ετσι.. δες το 124 spider π.χ. και το clubsport ή το juke... και συμφωνω και στη τελευται προταση σου πολυ.
-
Τι νοημα εχει να βγαλεις το esp off για να βγεις πιο γρηγορα αφου εδω κοιταμε σε περιπτωση που σου παρουσιαστει κατι στο δρομο την αντιδραση του αυτοκινητου
-
Δοκιμή του TCe 120:
http://www.gocar.gr/test-drives/test/20 ... 20_PS.html -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δοκιμή του TCe 120:
http://www.gocar.gr/test-drives/test/20 ... 20_PS.htmlΚλασσικη αξία το clio αλλά πρέπει να δουλέψουν στους κινητήρες βενζίνης αλλιώς σε 3-4 χρόνια που θα σταματήσουν τα ντίζελ στις μικρές κατηγορίες θα ψάχνονται!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Έχει αρκετούς κινητήρες 0,9 - 1,0 - 1,2 - 1,6 και σε διάφορες ιπποδυνάμεις.
Που είναι το κενό?? -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Έχει αρκετούς κινητήρες 0,9 - 1,0 - 1,2 - 1,6 και σε διάφορες ιπποδυνάμεις.
Που είναι το κενό??Αναφέρθηκα στην υψηλή κατανάλωση. Οι γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα όσο αυξάνεται το κόστος ανάπτυξης ντίζελ και οι κινητήρες βενζίνης καταναλώνουν τόσο πολύ!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Και κανένα δισκοφρενάκι πίσω να βάλουνε, (όχι μόνο το Κλιό βέβαια).
Renault Clio IV