-
To Clio άρχισε να διατίθεται και σε ένα χρώμα ιβουάρ. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ σε έκθεση που το πέτυχα.
Επίσης, κάθε παραγγελία που θα μπαίνει από 1/7 και μετά θα έρχεται στο πελάτη με προδιαγραφές Euro 6.
Αυτό όμως θα επιφέρει και μια αύξηση τιμών -περίπου 300 euro. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί πότε ήταν σοβαρό το Auto-Tsiknopempti?Είναι οταν μιλάει για το γνωστό group στάζει μέλι...και μάλιστα κανει και μόνο του ανακλήσεις;...χωρίς να γράψει η αντιπροσωπεία κάτι...αλήθεια άρθρο-α για τα πολλά προβλήματα των κινητήρων έκανε;
-
Ο χρήστης nick-gous έγραψε:
Φίλοι μου γεια σας, δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι σχετικό με αυτό που θα πω σε προηγούμενο topic αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να είμαι σίγουρος πριν εκθέσω και εκτεθώ. Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα αξιόπιστο πρατήριο στα Βόρεια προάστια και σε κεντρικό σημείο, είπα στον υπάλληλο να το γεμίσει όσο πάει και ήμουν λίγο πριν ανάψει το λαμπάκι. Προς τεράστια έκπληξη μου είδα το μετρητή να περνά τα 45 lt (κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στους 7 μήνες που έχω το clio) και να σταματάει στα 49 lt. Ρωτώ τον υπάλληλο πως έγινε αυτό και μου αποκρίθηκε πως όταν ένα ντεπόζιτο το γεμίζουμε τέρμα παίρνει περισσότερα λίτρα από αυτά που λέει σαν χωρητικότητα ο κατασκευαστής. Και ρωτώ είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν δεν έχει ανάψει καν λαμπάκι ;;Μην γεμίζεις τα φορουμ με αναφορές...ΠΡΑΞΕ...Παρε ΤΗΛ στο ΥΠΑΝ ή στο μεταφορών της περιοχής και κάνε καταγγελία...αν μιλάμε μεταξύ στα φορουμ αυτοί θα συνεχίσουν ανενόχλητοι...τα πρόστιμα είναι μεγάλα...
-
Το clio iv van Ελλάδα:
http://www.renault.com.gr/cars/cliosoci ... rview.html -
Παιδια καλησπερα!
Πηρα σημερα τηλ στην ΑΝΟΡ για να ενημερωθω για το service που προτιθεμαι να κανω και αφου τους ειπα τις πινακιδες μου, μου ανεφεραν πως υπαρχουν 2 ανακλησεις....
Η 1η αφορα ελεγχο στα μαρκουτσια των φρενων.
Η 2η αφορα την τοποθετηση (αν θυμαμαι καλα) μιας τσιμουχας αναμεσα στην σωληνα καυσιμου και του κλιματιστικουΟσον αφορα την 1η τους ειπα οτι με ειχαν καλεσει για τον ιδιο λογο περσυ τον σεπτεμβριο και μου ειπε οτι και οι 2 ειναι καινουριες ανακλησεις...
Εχει ακουσει κανεις κατι? γνωριζετε λεπτομερειες?
-
Ανάκληση 1760 clio iv απο την ΤΕΟΡΕΝ για έλεγχο στο σωλήνα φρένων.
http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... ina-frenon -
Πηγα στο συνεργειο για το σερβις και οντως μ ενημερωσαν πως ισχυουν οι 2 ανακλησεις.
Μια για τα φρενα , οπως αναφερεται στο παραπανω λινκ και η 2η για τοποθετηση ενος ενδιαμεσου υλικου για την αποφυγη πιθανοτητας τριβης σ ενα σωληνακι. -
καλησπερα , εχει καταφερει κανεις να 'αναβαθμισει' το medianav του, ετσι ωστε να μπορει να αναπαραγει videos, εικονες κλπ?
-
Ο χρήστης sherman έγραψε:
καλησπερα , εχει καταφερει κανεις να 'αναβαθμισει' το medianav του, ετσι ωστε να μπορει να αναπαραγει videos, εικονες κλπ?Αυτό νομίζω μπορούσε να γίνει με ανεπίσημο ρωσικό firmware (το Menavrus), το οποίο όμως έχει αποσυρθεί (για νομικούς λόγους αν έχω καταλάβει καλά).
-
Εχει και συνέχεια....http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 127518.asp
-
Το gps μου έχει αρχίσει και μου κάνει βλακείες.
Συγκεκριμένα μια καλή μέρα αποφάσισε να μου σβήσει όλα τα αγαπημένα και το ιστορικό και έκτοτε αν ξαναπεράσω κάποιο αγαπημένο το σβήνει μετά από σβήσιμο του κινητήρα.
Τι μπορώ να κάνω? Επίσης πως μπορώ να το αναβαθμίσω γιατί είναι πολύ ξεπερασμένοι οι χάρτες του πια.
Στην αντιπροσωπία γίνεται? -
Εχω κλεισει το 1.5dci dynamique χρωματος μαυρο και υπολογιζω να το παραλαβω τελος του μηνα οταν ολοκληρωθει η διαδικασια δανειοδοτησης κτλ. Υπαρχει κατι σημαντικο που πρεπει να προσεξω πριν το παραλαβω;
-
πόσο πήγε;
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πόσο πήγε;17k ακριβως ολα μεσα (τραπεζες κτλ)
-
καλοτάξιδο ...
-
Ο χρήστης nick-gous έγραψε:
Φίλοι μου γεια σας, δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι σχετικό με αυτό που θα πω σε προηγούμενο topic αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να είμαι σίγουρος πριν εκθέσω και εκτεθώ. Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα αξιόπιστο πρατήριο στα Βόρεια προάστια και σε κεντρικό σημείο, είπα στον υπάλληλο να το γεμίσει όσο πάει και ήμουν λίγο πριν ανάψει το λαμπάκι. Προς τεράστια έκπληξη μου είδα το μετρητή να περνά τα 45 lt (κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στους 7 μήνες που έχω το clio) και να σταματάει στα 49 lt. Ρωτώ τον υπάλληλο πως έγινε αυτό και μου αποκρίθηκε πως όταν ένα ντεπόζιτο το γεμίζουμε τέρμα παίρνει περισσότερα λίτρα από αυτά που λέει σαν χωρητικότητα ο κατασκευαστής. Και ρωτώ είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν δεν έχει ανάψει καν λαμπάκι ;;Το πιθανότερο είναι αυτό που υπονοούν οι υπόλοιποι... Δηλαδή μάλλον σε έκλεψε.
ΑΛΛΑ: Μου έχει συμβεί και εμένα σε πρατήριο της επαρχίας όπου πήγα και έβαλα δύο διαδοχικές φορές. Συνήθως το i20 ανάβει λαμπάκι στο 1/8 της στάθμης (ένδειξη) και με τα 7/8 της ένδειξης κάνω 750 χλμ βάζοντας 32 με 37 λίτρα. Αυτό σε πόσα άλλα πρατήρια (επώνυμα όλα shell, aegean, eco). Στο πρατήριο που πήγα μου έβαλε 45 και 42 λίτρα αντίστοιχα στο 1/8 της ένδειξης. Αλλά με αυτό το καύσιμο έκανα 950 χλμ αντί 750 οπότε δεν με έκλεψε (ίδια κατανάλωση που έχω πάντα).
Τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων είναι όντως μεγαλύτερα της αναφερόμενης χωρητικότητας και έχουν μια βαλβίδα η οποία κλείνει όταν το καύσιμο εντός φτάσει στην αναφερόμενη χωρητικότητα. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας. Σε αυτό το βενζινάδικο για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιήθηκε.Οπότε δες ποσα χλμ θα σου βγάλει με τα επιπλέον λίτρα καύσιμο και σύγκρινε το με όσα βγάζεις συνήθως. Αυτό βέβαια απαιτεί να ξέρεις καλά την κατανάλωση του αυτοκινήτου σου και ότι θα κάνεις ίδια χλμ (ίδιες συνθήκες).
Εγώ πάντως μία φορά που χρείαστηκε να πάω σε αυτόν ξανά του είπα βάλε με τόσα λίτρα. Είχα κάνει 600χλμ και έπρεπε να γεμίσω για ταξίδι. Οπότε υπολόγισα 4,7 λτ/100χλμ χ 600χλμ = 28 λίτρα.
-
Καλησπερα! ρε παιδια το clio 1.5 cc diesel 75hp βγαινει με τη λειτουργια start stop για εξοικονομηση η ειναι μονο για τον κινητηρα με τους 90 hp?
-
Σήμερα παρέλαβα το δικο μου, απο μια κοντινή βόλτα που έκανα, μου άρεσε πολύ το τιμόνι σαν αίσθηση, η ροπή του απο χαμηλά και το hill start assist. Σε γενικες γραμμες πολυ καλή αισθηση, νομίζω οτι άξιζε η εκδοση dynamique, ελπιζω να αντέξει και στο χρόνο και μετα απο μια πενταετια να παραμένει παλι ενα καλο αυτοκινητο οπως τωρα που ειναι καινουργιο! Αυτά! Για καταναλωσεις σε λιγο καιρο
-
Καλοτάξιδο!!! Με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Καλοτάξιδο!!! Με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!Σ ευχαριστω!!
Renault Clio IV