-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σε χιλιόμετρα είναι ανάλογα το πως κινείσαι.Εσένα βρε παιδί μου πόσα χιλιόμετρα σου βγάζει αν το έχεις υπολογίσει ή δει!
Χαίρω πολύ για το γενικά ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 3 με 5 λίτρα οπότε κάπου εκεί θα είναι και εσένα!
7-9 ειναι στα Renault
7-9?Τοσο πολύ εντύπωση μου κάνει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε χιλιόμετρα είναι ανάλογα το πως κινείσαι.
Εσένα βρε παιδί μου πόσα χιλιόμετρα σου βγάζει αν το έχεις υπολογίσει ή δει!
Τα χιλιόμετρα σβήνουν Κώστα μολις αναψει το λαμπακι όπως στα παλια Renault
Αν όμως ξες ποσα λιτα φευγουν μεσα απο το αμαξι ανα πάσα στιγμή και με αναθυμιάσεις κυριολεκτικά μπορεις να φτάσεις σε βενζιναδικο -
Εγω σε clio III 1,2T εχω βγαλει γυρω στα 60χλμ με ρεζερβα, αλλά είχε και άλλο.. Ρεθυμνο Χανια, με τη ρεζερβα να εχει αναψει λιγο πριν το Ρεθυμνο.. Βεαβαια δεν εγχωθηκα καθολου, γιατι περα απο τον αξιοπιστο μετρητη λίτρων, και οδείκτης καυσίμου (αναλογικός) είναι απόλυτα αξιόπιστος και ανάλογος του τι υπαρχει μέσα, ακόμα και μετά τα κόκκινα..
Τώρα στα καινούρια γιατί κανουνε τέτοιες πατατες... -
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά.
Το αμάξι το έχω αγοράσει το Μάρτιο και έχω κάνει ήδη 15000 χλμ. Το πάω για σέρβις ;; στο βιβλιαράκι δε διαβάζω κάτι.... τι σέρβις πρέπει να το κάνουν αν είναι να το παω;;Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Λαδάκια και φίλτρο λαδιού και είσαι υπερκομπλέ.
Περισσότερα στα 30.000 Km που με το ρυθμό που πας δεν θα αργήσουν. Χεχε! -
Εσένα βρε παιδί μου πόσα χιλιόμετρα σου βγάζει αν το έχεις υπολογίσει ή δει!
Τα χιλιόμετρα σβήνουν Κώστα μολις αναψει το λαμπακι όπως στα παλια Renault
Αν όμως ξες ποσα λιτα φευγουν μεσα απο το αμαξι ανα πάσα στιγμή και με αναθυμιάσεις κυριολεκτικά μπορεις να φτάσεις σε βενζιναδικοΣτο Megane μου έσβηνε η ένδειξη εντελώς στανταρ στα 45 χλμ σαν υπόλοιπο. Το φωτάκι όμως άναβε πολύ πιο πριν κάπου στα 60 χλμ αν θυμάμαι καλά. Πόσο πήγαινε όμως μέχρι τέλους δεν το γνωρίσα ποτέ!
Και στο QQ το έχω φτάσει (με το φωτάκι από τα 50 χλμ) στα 17 χλμ σαν ένδειξη αλλά φοβήθηκα και έβαλα.
Στο Micra πάντως πρόπερσι άναψε το φωτάκι στο Σχηματάρι και ... φτάσαμε στη Γλυφάδα. Καμιά 80αριά χλμ πρέπει να ήταν. Ο οδηγός ψύχραιμος αλλά εγώ ως συνοδηγός όσο έβλεπα να προσπερνώ βενζινάδικα τόσο ανέβαζα πίεση!!! -
Που λέει πκάθε πυρ πρέπει να κάνουμε σέρβις και το είδος σέρβις;;; έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά!!!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Εγώ στο Clio 3, την περασμένη βδομάδα παρακολουθούσα την κατανάλωση, και παρατήρησα πως όταν άναψε το λαμπάκι της βενζίνης σταμάτησε να δείχνει το range(έγινε παύλες -.---). Όμως ακριβώς πριν έγραφε 78km αυτονομία και μέση κατανάλωση ~7,4. Οπότε μάλλον είχε περίπου 5 λίτρα ακόμη μέσα, ενώ το Range πρέπει να είναι ακριβέστατο σαν νούμερο, απλά όταν φτάσεις στη ρεζέρβα σταματάει να στο δείχνει για να σε κάνει να πας να βάλεις καύσιμο.
-
Που λέει πκάθε πυρ πρέπει να κάνουμε σέρβις και το είδος σέρβις;;; έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά!!!!Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Εκτός από το βιβλίο οδηγιών έχεις πάρει βιβλίο συντήρησης; Εκεί νομίζω τα γράφει.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Που λέει πκάθε πυρ πρέπει να κάνουμε σέρβις και το είδος σέρβις;;; έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά!!!!
Εκτός από το βιβλίο οδηγιών έχεις πάρει βιβλίο συντήρησης; Εκεί νομίζω τα γράφει.
Όχι δε έχω πάρει βιβλίο άλλο. Στο βιβλίο οδηγιών στους τελευταίες σελίδες έχει και κάποιες για τα σέρβις. Αλλά δεν λέει τίποτα άλλο. Επίσης και άσχημο συνέχει σήμερα. Μου κάνει συνέχειαrestart η οθόνη. Το έχω κλεισει το αμάξι το άνοιξα αλλά τα ίδια.
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Στα 15000 χιλιομετρα θες σιγουρα αλλαγη λαδιων, φιλτρο λαδιου. Για οτιδηποτε αλλο οπως φιλτρα αερα καμπινας δεν ξερω.klikk δεν το εχω αφησει ποτε να σβησει απο ελειψη καυσιμου κ δεν ξερω. Στο μανουαλ μεσα διαβασα πως αν σβησει λογο ελειψης καυσιμου τοτε υπαρχει κατι σαν μια φουσκα νομιζω που θελει εξαερωση.
Εχω παρατηρησει παντως πως στα τελειωματα ενω λεει πχ πως εχω ακομα 200χιλιομετρα αυτονομια τα χιλιομετρα της αυτονομιας πεφτουν πιο γρηγορα απο τα διανυθεντα.Κατι παιζει εκει δεν ξερω...
Παντως το τεποζιτο περνει 45 λιτρα. αν μηδενισεις τον υπολογιστη ταξιδιου μετα απο γεμισμα, σου εχει μια πληροφορια που λεει ποσο καυσιμο χρησιμοποιησες. οποτε κανοντας την αφαιρεση απο τα 45 λιτρα βλεπεις ενδεικτικα ποσα λιτρα εχεις μεσα ακομα.
Καλο ειναι για την αντλια καυσιμου να μην πεφτει κατω απο τα 5-10λιτρα το καυσιμο που σου απομενει.
ευχαριστω για την ενημερωση και εγω επισης καπου διαβασα αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως οτι η ρεζερβα ειναι για 50 χλμ περιπου οποτε λογικα θα πρεπει να εχει ακομη γυρω στα 9-10 λιτρα υποθετω μετα το αναμα στο λαμπακι, και για να λεει στο manual οτι χρειαζεται τουλαχιστον 8 λιτρα στην περιπτωση αδειου αρα μαλλον με το που αναβει το λαμπακι καλο θα ειναι να βαζουμε καυσιμο στο πλησιεστερο
-
εκεινο το (αγιο) βιβλιο συντηρησης γιατι αργουν να το δωσουν παιδια μηπως ξερει κανεις? και εγω 2 μηνες και ακομη τιποτε
Μαλλον το μελετανε για το τι εγγυησεις θα δωσουν -
Θα κόλλησαν στην μετάφραση μάλλον ...
Το 1999 στο δικό μου αλλά και σε άλλους πελάτες εκείνης της εποχής γι' αυτό το λόγο βιβλίο οδηγιών και βιβλίο συντήρησης έκαναν ένα 4μηνο να τα δώσουν. Και ήταν για πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα τους τότε. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το 1999 στο δικό μου αλλά και σε άλλους πελάτες εκείνης της εποχής γι' αυτό το λόγο βιβλίο οδηγιών και βιβλίο συντήρησης έκαναν ένα 4μηνο να τα δώσουν. Και ήταν για πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα τους τότε.A καταλαβα υπαρχει ιστορικο στην ολη φαση εγω πιστευω οτι περιμενουν να πουλησουν καποιο νουμερο αυτοκινητων και κατοπιν τρεχουν για τυπωμα
-
Επίσης κύριοι με τα dieselακια να προτιμάτε V power diesel λόγο καθαρότητας και μη ύπαρξης βιοντίζελ μεσα στον εν λόγω τύπο πετρελαίου της Shell+1
Μπα, 7% περιεχει και αυτο. Απλα οπως αναφερει η σελ μεσα στα προσθετα ειναι και το 'αντιβιωτικο' για τους μυκητες.
-
Ο χρήστης klikk έγραψε:
Το 1999 στο δικό μου αλλά και σε άλλους πελάτες εκείνης της εποχής γι' αυτό το λόγο βιβλίο οδηγιών και βιβλίο συντήρησης έκαναν ένα 4μηνο να τα δώσουν. Και ήταν για πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα τους τότε.A καταλαβα υπαρχει ιστορικο στην ολη φαση εγω πιστευω οτι περιμενουν να πουλησουν καποιο νουμερο αυτοκινητων και κατοπιν τρεχουν για τυπωμα
Κάποιοι το έχουν πάρει κατευθείαν με το αυτοκίνητό τους. Πάντως όσοι δεν το έχετε πάρει να απευθείνεστε στον εκάστοτε αντιπρόσωπο που το αγοράσατε για να σας το δώσει γιατί συνήθως το αμελούν.
-
εγω πηγα σημερα στην μεταμορφωση. δεν δινουν παρα μια μονο φωτοτυπια το τι πρεπει να γινει.
αλλα τα ασχημα ηρθαν απο αλλου.
Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ συνεχεια restart.
δεν επαιζε τιποτα. το πηγα , το εβαλαν στο διαγνωστικο και ειδαν οτι δεν το διαβαζει γιατι κανει συνεχεια restart, προτεινα με καποιο τροπο να κοψουν την τροφοδοσια να κλεισει τελειως και να ξανα ανοιξει αλλα τιποτα.
Παει για αντικατασταση ολη η οθονη. Θα την παραγγειλουν.
Ερωτηση, αραγε μπορω να βαλω την καινουργια με το rlink που φοραει το rs ?
-
To πιθανότερο ναι.
Αλλά θα έχει οικονομική επιβάρυνση και η οποία δεν θα είναι μόνο όσο είναι το ποσό για εξ'αρχής παραγγελία.
Οπότε νομίζω ότι θα είναι μάλλον αλμυρή τιμή. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά.
Το αμάξι το έχω αγοράσει το Μάρτιο και έχω κάνει ήδη 15000 χλμ. Το πάω για σέρβις ;; στο βιβλιαράκι δε διαβάζω κάτι.... τι σέρβις πρέπει να το κάνουν αν είναι να το παω;;Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Λαδάκια και φίλτρο λαδιού και είσαι υπερκομπλέ.
Περισσότερα στα 30.000 Km που με το ρυθμό που πας δεν θα αργήσουν. Χεχε!Ο πωλητής που το πήρα επιμένει ότι δεν χρειάζεται ουτε καν λάδια στα 15.000, αλλά στα 30.000 που λέει και το trip computer. Με την συμπλήρωση του έτους μόνο φίλτρο καμπίνας, και αυτό μόνο σε ελλάδα, ισπανία και τουρκία λόγω κλίματος. Αυτό συνιστά η renault.
Και εμένα μου φαίνεται πολύ 30.000 χλμ σε diesel χωρίς αλλαγή λαδιών. Σε κάθε περίπτωση εγω στο έτος μάλλον θα τα αλλάξω καθώς υπολογίζω γυρω στα 18.000 χλμ -
Στα 15 να τα αλλαξεις. Άσε τον πωλητή να λεει τις @@ιες του.
Είπαμε καλα χρυσά όλα αλλα πάνω απο 15000 χλμ με ιδια λάδια ειναι υπερβολή
Και στα 10 να τα αλλαζες κακό δε θα του κανες
Renault Clio IV