-
Πρέπει να δείς το κείμενο της εγγύησης τι περιλαμβάνει. Εμένα για παράδειγμα στο megane η 5ετης τα περιλαμβάνει όλα, εκτός αν πχ πάρεις στο χέρι την αντλία καυσίμου απο νοθευμένο καύσιμο, το οποίο πρέπει και να αποδείξουν οτι ισχύει. Για την αντλία νερού λίγο απάτη μου φανεται να μην περιλαμβάνεται ούτε στην 2ετή. Με την κεντρική αντιπροσωπεία μίλησε;
-
Στα καλύπτει όλα μα όλα. Η επέκταση εγγύησης που είχε θεσπίσει η PGA ήταν πληρέστατη.
Δυστυχώς προς το παρόν η TEOREN την έκοψε και κρατάει μόνο τα 3 χρόνια εργοστασιακή.
-
Samatistas, μπορεί να κάνω και χαζή ερώτηση: Με τα αυτοκίνητα που αγοράστηκαν στο καθεστώς της 3+2, τι ισχύει τώρα; Διατηρείται, έτσι;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Samatistas, μπορεί να κάνω και χαζή ερώτηση: Με τα αυτοκίνητα που αγοράστηκαν στο καθεστώς της 3+2, τι ισχύει τώρα; Διατηρείται, έτσι;Ισχύουν κανονικά οι 5ετείς εγγυήσεις της PGA
-
Δεν είσαι ποτέ σίγουρος με αυτούς τους Γαλάτες
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Samatistas, μπορεί να κάνω και χαζή ερώτηση: Με τα αυτοκίνητα που αγοράστηκαν στο καθεστώς της 3+2, τι ισχύει τώρα; Διατηρείται, έτσι;Κανονικότατα διατηρούνται όλες οι παροχές της PGA.
-
παιδια χθες μου εστειλαν mail για αναβαθμιση του Nav δεν ξερω αν σας εστειλαν και εσας
-
Ναι και σε εμένα. Θα Δοκιμάζω αύριο αν κάνει αναβάθμιση
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Να σας πω μια μικρη εμπειρια με το πετρελαιο...
Παντα βαζω καυσιμο απο συγκεκριμενο της shell. Το απλο πετρελαιο. παντα αφου φουλαρω τεποζιτο μηδενιζω την μεση καταναλωση για να δω τι θα μου βγαλει στο τελος. Σταθερα ειχα 4.7 με 4.8 απο εκει.
Επειτα μια μερα ειπα να δοκιμασω ενα πρατηριο της Εκο.
Η μεση καταναλωση τα πρωτα 200χλμ περιπου ηταν 5.2! και με το ζορι μετα προσπαθωντας για οικονομια την εριξα στα 5.1 περιπου 500χλμ μετα.Φοβηθηκα. Νομιζα οτι ειχε χαλασει η λειτουργεια eco και ας ηταν ανοιχτη η ενδειξη στο ταμπλω. Νομιζα οτι παραανοιξε το μοτερ και ρουφαγε πολυ...
Επειτα και αφου ημουν με περιπου 1/4 γεματος με αυτο το υποπτο καυσιμο πετυχαινω προσφορα της shell καποια πεμπτη που ειχε την vpower diesel η καπως ετσι πρεπει να τη λεει στην τιμη της απλης diesel.
φουλαρω, μηδενιζω και τωρα περιπου 200 χιλιομετρα μετα η μεση καταναλωση ειναι στο 4.7 φλερταροντας και με το 4.6 ωρες ωρες.Υποψιν οι διαδρομες μου ειναι στανταρ εντος πολης ιδιοι δρομοι ιδιες ωρες.
Τι συμπερασμα βγαζω.: Μου πουλησανε μαπα καυσιμο. Δεν ξερω αν ειχε νερο η απλα δεν απεδιδε καλα ομως.
Συμπερασμα 2ο. επειδη στο τεποζιτο μου εκανα μια μιξη του καλου καυσιμου με το προηγουμενο και μου εβγαλε τη συγκεκριμενη μεση καταναλωση, πιστευω πως αν απο αδειος φουλαρω μονο το 'καλο' συγκεκριμενο καυσιμο θα δω ευκολα 0.1 lt/100χλμ κατω.Οποτε προσεχουμε που βαζουμε καυσιμο! Καλο ειναι να δοκιμασουμε μερικα πρατηρια να δουμε διαφορες.
Εκει που βαζω εγω παντως βαζουν κ ταξιτζιδες ετσι κ το προτιμησα εξαρχης. -
Βενζίνη από πρατήριο της Eco βάζω εδώ και πολύ καιρό (περίπου 1 χρόνο) και είχα ως υποψία ότι καίω παραπάνω από βενζίνες άλλων εταιριών τουλάχιστον μετά από 2 φουλαρίσματα σε JetOil και Cyclon. Ισως σύμπτωση αλλά μπορεί και να έχει κάποια βάση η υποψία μου. Μπορεί ...
-
Προς θεου μη βγαλουμε καλο κ κακο ονομα για εταιριες. Τα περιστατικα αφορουν παντα μεμονομενα πρατηρια. καθως ΝΟΜΙΖΩ πως αν γινεται νοθεια γινεται στο πρατηριο μονο κ οχι σε ολο το στολο τω φορτηγων που κουβαλουν το καυσιμο.
Επισης σκευτομαι πως δεν ειναι δυνατον πρακτικα να βαζουν απλως νερο μεσα. Γιατι το νερο οντας βαρυτερο θα παει στον πατο του τεποζιτου και ειδικα μετα απο ακινησια αν πας να βαλεις μπροστα θα ρουφηξει η αντλια κυριως νερο!
Λογικα θα βαζουν κατι ομοιας πυκνοτητας με το καυσιμο. Ευτυχως παντως ειδα πως υπαρχει κ φιλτρο που συγκρατει το νερο απο το καυσιμο πριν παει για καυση. -
Δεν μιλάμε απαραίτητα για δόλο ή νοθεία. Ολες οι εταιρίες βάζουν στα καύσιμα τους διάφορα πρόσθετα και τα αμάξια αναλόγως 'αντιδρούν' θετικά ή αρνητικά σ΄αυτά.
-
Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά.
Το αμάξι το έχω αγοράσει το Μάρτιο και έχω κάνει ήδη 15000 χλμ. Το πάω για σέρβις ;; στο βιβλιαράκι δε διαβάζω κάτι.... τι σέρβις πρέπει να το κάνουν αν είναι να το παω;;Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Καλο μηνα και απο εμενα.
Παιδια μηπως ξερει κανεις να μου πει με σιγουρια απο την στιγμη που αναψει το λαμπακι της ρεζερβας σε clio IV 1.5 dci ποσα λιτρα εχω μεσα μεχρι τελος? Ρωτω γιατι δεν το εχω αφησει να τερματισει ποτε, και παντα φουλαρω πολυ πριν αναψει ρεζερβα -
Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 3 με 5 λίτρα οπότε κάπου εκεί θα είναι και εσένα!
-
Στα 15000 χιλιομετρα θες σιγουρα αλλαγη λαδιων, φιλτρο λαδιου. Για οτιδηποτε αλλο οπως φιλτρα αερα καμπινας δεν ξερω.
klikk δεν το εχω αφησει ποτε να σβησει απο ελειψη καυσιμου κ δεν ξερω. Στο μανουαλ μεσα διαβασα πως αν σβησει λογο ελειψης καυσιμου τοτε υπαρχει κατι σαν μια φουσκα νομιζω που θελει εξαερωση.
Εχω παρατηρησει παντως πως στα τελειωματα ενω λεει πχ πως εχω ακομα 200χιλιομετρα αυτονομια τα χιλιομετρα της αυτονομιας πεφτουν πιο γρηγορα απο τα διανυθεντα.Κατι παιζει εκει δεν ξερω...
Παντως το τεποζιτο περνει 45 λιτρα. αν μηδενισεις τον υπολογιστη ταξιδιου μετα απο γεμισμα, σου εχει μια πληροφορια που λεει ποσο καυσιμο χρησιμοποιησες. οποτε κανοντας την αφαιρεση απο τα 45 λιτρα βλεπεις ενδεικτικα ποσα λιτρα εχεις μεσα ακομα.
Καλο ειναι για την αντλια καυσιμου να μην πεφτει κατω απο τα 5-10λιτρα το καυσιμο που σου απομενει.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 3 με 5 λίτρα οπότε κάπου εκεί θα είναι και εσένα!7-9 ειναι στα Renault
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ο μέσος όρος είναι γύρω στα 3 με 5 λίτρα οπότε κάπου εκεί θα είναι και εσένα!
7-9 ειναι στα Renault
Σε χιλιόμετρα?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Σε χιλιόμετρα είναι ανάλογα το πως κινείσαι.
Επίσης κύριοι με τα dieselακια να προτιμάτε V power diesel λόγο καθαρότητας και μη ύπαρξης βιοντίζελ μεσα στον εν λόγω τύπο πετρελαίου της Shell -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σε χιλιόμετρα είναι ανάλογα το πως κινείσαι.
Επίσης κύριοι με τα dieselακια να προτιμάτε V power diesel λόγο καθαρότητας και μη ύπαρξης βιοντίζελ μεσα στον εν λόγω τύπο πετρελαίου της Shell+1
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Renault Clio IV