-
Κανενα dCi Euro 5 με FAP δεν βγαζει ντουμανι....
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
ναι μονο που το εργοστασιακο diesel στα 110ps** δε θα κανει μονο 450 ευρω ακριβοτερα απο το 90αρι**. οσο δηλαδη ειναι το κοστος μετατροπης. Ασε που για το Αν θα βγαινουν καπνοι ειναι εντελως υποθετικο.Exactly.......
-
Αλλάζοντας την στοιχειομετρια του μιγματος δύσκολα δεν θα έχεις έστω και λίγη καπνά... Επιφυλασσομαι για δοκιμή
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Επιφυλασσομαι για δοκιμήΔηλαδη? Θα δουμε twingo dCi φτιαγμενο???
-
Αν κρατήσουμε ίδια την στοιχειομετρία με περισσότερο καύσιμο και περισσότερο αέρα;
-
Το καυσιμο το ανεβαζεις.... τον αερα πως μπορεις να το ανεβασεις αναλογικα με το καυσιμο ετσι ωστε να ειναι στα ισια??? (φυσικα η στοιχειομετρια δεν ξερω αν ειναι οπως και βενζινοκινητα... αλλα κουβεντα να γινεται!)
-
Σε ανάλογες εφαρμογές περιορισμούς θέτει ο συμπίεσης και η πεπερασμενη παροχή του...
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Το καυσιμο το ανεβαζεις.... τον αερα πως μπορεις να το ανεβασεις αναλογικα με το καυσιμο ετσι ωστε να ειναι στα ισια??? (φυσικα η στοιχειομετρια δεν ξερω αν ειναι οπως και βενζινοκινητα... αλλα κουβεντα να γινεται!)Ο συμπίεσης αυτο κάνει... Αυξάνει την παροχή του αέρα στη μονάδα του χρόνου...
-
Koita... επειδη τελευταια κανω μετρησεις στο δικο μου καπου με τρομαζει να δωσω παραπανω πιεση.... το αμαξι δινει 1,55bar πιεση.... και νομιζω πως ειναι αρκετο... ποσο μαλλον να του δωσω και αλλο....
Μιλαω για το 1,5dci με τα 105 αλογα!
-
Ρε παιδια το νεο κλιο 90αλογα βενζινη ποσο καιει στην πραξη? Στη μεσαια του εκδοση χωρις τελη
-
Τόσο καιρό έχει κυκλοφορίσει το κλιο 4 και ζήτημα να εχω δεί 2! Πώς πάει απο πωλήσεις στην Αττική?
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Τόσο καιρό έχει κυκλοφορίσει το κλιο 4 και ζήτημα να εχω δεί 2! Πώς πάει απο πωλήσεις στην Αττική?Βλεπω 1 την ημερα στανταρ... Αλλα κυκλοφορω απο μεσογειων και κεντρικους δρομους καθημερινα...
Εχω κι 1 κατω απο το σπιτι μου αλλα δεν εννοω αυτο! -
Τον Μάρτιο πουληθηκαν 77 στην Ελλάδα..τα περισσότερα θεωρό στην Αθήνα.
-
πάντως από μήνα σε μήνα ανεβάζει νούμερα,το Γενάρη 58 τον Φλεβάρη 61 νομίζω τον Μάρτιο 77......και θαρρώ πως τον Απρίλιο θα είναι ακόμα μεγαλύτερα τα νούμερα....
-
Θα 'ρθουν και τα GT σε κανέναν μήνα (να δούμε και σε ποιες τιμές...) .
-
Στη Θρακη ακομα δεν εχω δει κανενα. Μαλλον δεν το ξερουν το μοντελο
-
ειμαι ενας με dci 90 alogata γκρι με κοκκινο εσωτερικο και μαυρες ζαντες
χαχα
πλακα πλακα καθημερινα ποταμι- εθνικη μεχρι και κηφισια εχω δει μονο ενα κοκκινο και αυτο δεν ειναι diesel ( καλα τι σκεφτοταν ο αγοραστης ????) και επισης ενα στην κηφισια ασπρο με μαυρες ζαντες.
αλλου δεν το εχω δει πουθενα...
και πως να το δεις ... οταν με ολα τα καλουδια το diesel φτανει 17 και χιλιαδες ευρω...
οπως και να εχει , επειδη πηγα στην automobile στην μεταμορφωση , ειδα αρκετα εκει που τα ελεγχουν για να παραδωσουν ,,, 4-5 αμαξια ηταν.
τωρα...ο καιρος θα δειξει, αν και πολυ δυσκολος...
στα δικα μου τωρα χαχα , αισιως φτανω τα 3000 χλμ οπου και θα αλλαξω φιλτρο λαδιου και λαδακια...
αυτο το eco κουμπι ενεργοποιημενο που το εχω ΚΑΡΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ... δεν κανει μειωση καυσιμου με τιποτα.... ασε που ειναι και λιγο πιο πεθαμενο το αμαξι...
ΤΟ ECO ΜΟΣΤΡΑ μου κανει παρα τιποτα αλλο.... επιφυλασομαι να δω πως θα παει το αμαξι και μετα τις 6000 στροφες...
τωρα το θυμηθηκα εχω δει και ενα ΜΠΛΕ στην ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ και ενα μπλε στο κεφαλαρι.
-
Το εκο που το έχει δοκιμασει ειδικα με πιο πεθαμενο αμαξι (γιατι η λειτουργια επιρεάζει το γκαζι και τη χαρτογραφηση) αν θες να πηγαινεις όπως πριν χωρις να κανεις οικονομικό όσο μπορεις οδηγημα (να επιταχυνεις όπως πριν δηλαδή κλπ) εννοείται ότι δεν θα κανει οικονομια.Μπορει να καιει και περισσοτερο.
Το εκο ειναι για να οδηγας κι εσυ ενσυνηδητα πιο οικονομικά.Αν το πατησεις και προσπαθεις να κανεις τα ιδια με πριν λογικα θα καιει το ιδιο και περισσοτερο. -
Είναι λίγο ακριβό αυτοκίνητο αλλά είναι πολύ όμορφο και καλό οδηγικά από ότι διαβάζω.Από κατανάλωση πως πάει στην πράξη;
Ας ελπίσουμε το 1.2 tce 120hp να τιμολογηθεί λογικά, γιατί από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ξέρουμε φαίνεται να είναι πολύ καλό.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το εκο που το έχει δοκιμασει ειδικα με πιο πεθαμενο αμαξι (γιατι η λειτουργια επιρεάζει το γκαζι και τη χαρτογραφηση) αν θες να πηγαινεις όπως πριν χωρις να κανεις οικονομικό όσο μπορεις οδηγημα (να επιταχυνεις όπως πριν δηλαδή κλπ) εννοείται ότι δεν θα κανει οικονομια.Μπορει να καιει και περισσοτερο.
Το εκο ειναι για να οδηγας κι εσυ ενσυνηδητα πιο οικονομικά.Αν το πατησεις και προσπαθεις να κανεις τα ιδια με πριν λογικα θα καιει το ιδιο και περισσοτερο.διαφωνω φιλε μου.
το παω το ιδιο και μην σου πω ακομα πιο οικονομικα , δεν ανεβαινω ποτε πανω απο 2000 στροφες και φτανω μεχρι τα 100 χλμ. ειμαι ακομα στο στρωσιμο βλεπεις.
απλα την ιδια οδηγηση , μην σου και πιο ομαλη ακομα, καθημερινα με ιδια διαδρομη και ιδια κινηση και με μικροτερη ταχυτητα πολλες φορες ετσι ψυχολογικα, δεν βλεπω διαφορα.
Renault Clio IV