-
Απο κοντά μου φαίνεται απαισιο
Κάνει το 208 να μοιάζει όμορφο
-
Κι εγώ συμφωνώ κάθε 10000 λάδια. Λένε 20-30 χιλ και μόλις λήξει η εγγύηση τρέχεις και δε φτάνεις..Λογικό..αυτοί ανταλλακτικά θελουν να πουλανε..ακου καθε 20000 λαδια..ολοι οι κινητηρες οσο συγχρονοι και να ειναι στην ιδια αρχη λειτουργιας στηριζονται, οποτε η καλη λιπανση μονο καλο κανει.
-
...και αλλο ενα review, απο το επισης Αγγλικο Αutocar, με τον Steve Sutcliffe, για το Clio RS:
http://www.autocar.co.uk/car-review/ren ... t-drive-re
@red_monster
Το 208 GTI εχω την αισθηση οτι θα αποτελει ισως το τελευταιο 'οχυρο' των ευχαριστων, oδηγοκεντρικων, Γαλλικων Hot-hatch... (μαζι και με το πιο...GT , DS3 THP)
Aπο εμφανιση παντως -εξωτερικα τουλαχιστον- το Renault, εμενα μια χαρα μου φαινεται, αλλα αυτα βεβαια ειναι γουστα.
Μιλας ομως για το RS ? Το ειδες απο κοντα? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και αλλο ενα review, απο το επισης Αγγλικο Αutocar, με τον Steve Sutcliffe, για το Clio RS:http://www.autocar.co.uk/car-review/ren ... t-drive-re
@red_monster
Το 208 GTI εχω την αισθηση οτι θα αποτελει ισως το τελευταιο 'οχυρο' των ευχαριστων, oδηγοκεντρικων, Γαλλικων Hot-hatch... (μαζι και με το πιο...GT , DS3 THP)
Aπο εμφανιση παντως -εξωτερικα τουλαχιστον- το Renault, εμενα μια χαρα μου φαινεται, αλλα αυτα βεβαια ειναι γουστα.
Μιλας ομως για το RS ? Το ειδες απο κοντα?Για το απλό αλλά σε καλό εξοπλισμένη έκδοση κλιο...
Σε όλες τις εκδόσεις προτιμώ το 208
-
Παίδες Καλησπέρα!!!είμαι και εγώ πλέον από σήμερα ένας πανευτυχής κάτοχος ενός clio 1.5 dci και μπορώ να πω ότι είμαι απίστευτα χαρούμενος για την επιλογή που έκανα μιας και φαίνεται ότι το αμάξι όχι απλά είναι πανέμορφο αλλά και στον δρόμο έχει πάρα μα πάρα πολύ καλή συμπεριφορά και επιδόσεις για την κατηγορία του....περιττό να σας πω ότι για τα πρώτα 103 χλμ που έκανα σήμερα μέχρι το σπίτι μου κατανάλωσα 3.6 λίτρα πετρελαίου!!!.......κουφάθηκα και δεν μπορώ να πω ότι πήγαινα και σαν κότα....στην εθνική το έφτασα και 140....το μόνο που σε ''χαλάει'' αν μπορεί τέλοσπάντων να σε χαάσει κάτι τέτοιο σε αυτό το αμάξι είναι οι ελαφρώς αεροδυναμικού ήχοι που φτάνουν στην καμπίνα στα πολλά χιλιόμετρα αλλά είναι ανεπαίσθητοι ειδικά αν έχεις μουσική να παίζει.....πάρα πολύ καλή οθόνη MediaNav όπου διαχειρίζεσαι με ευκολία μουσική-πλοήγηση-κινητό.......και επίσης πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.μου έδωσε την εντύπωση ότι οδηγούσα αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας.....τέσπα περισσότερες εντυπώσεις σε βάθος χρόνου όπου θα το ξεψαχνίσουμε καλύτερα....όσο για το βιβλίο σέρβις που λέει ο φίλος πιο πάνω δεν έχει καταργηθεί απλά το καταχωρούν στο σύστημα τους και μετά σου το δίνουν κάθε φορά που πας για σέρβις με λεπτομέρειες σχετικά με το τι κάνεις...επίσης για σέρβις μου είπαν ότι ο κατασκευαστής δίνει 30.000 χλμ ή 2 χρόνια όποιο έρθει πρώτο αλλά επειδή η χώρα μας έχει λίγο ιδιαίτερες συνθήκες από τη άποψη ζέστης,μικρής μέσης ταχύτητας κλπ καλό θα ήταν να το κάνω ανα 15.000 νομίζω αρκετά καλά.....
υ.γ:φίλε panagiotisgousis μήπως προσπέρασες σήμερα το μεσημέρι ένα κόκκινο clio πριν τα Δερβενάκια????εγώ ήμουν....
-
Φίλε Gtakis δεν ήμουν εγώ!! Απ'ότι φαίνεται μάλλον αρχίζουμε να γινόμαστε πολλοί..Λογικό αφου το αμαξάκι πραγματικά αξίζει. Ε, να λοιπόν βλέπεις που είμαστε ότι να'ναι; Εμένα μου είπαν κάθε 20000χλμ σέρβις ή ένα χρόνο. Γι'αυτό ζητάω ένα ρημάδι βιβλιαράκι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που να γράφει επίσημα τα σέρβις και τι εργασίες προτείνει ο κατασκευαστής και όχι να λέει ότι θέλει ο κάθε αντιπρόσωπος. Το συστηματάκι που λες με την καταχώρηση στο σύστημα κ.λπ. δε μου αρέσει και θα το ψάξω όσο πάει.
υ.γ. Καλορίκα να τα'χουμε!
-
Καλορίζικα και καλοτάξιδα να είναι φίλε μου!!!!τώρα όσο για τους αντιπρόσωπους τι αν πω πρέπει να το ψάξουμε στα κεντρικά ίσως για να δούμε τ παίζει γιατί και εγώ κάθε 20.000 χλμ ήξερα...τέσπα αν μάθεις τίποτα ενημέρωσε με κι εμένα σε παρακαλώ με pm οκ?το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν βρω άκρη.....και πάλι καλορίζικο!!!!!
-
ΠΑιδια με αριθμο πλαισιου μπορειτε να ζητησετε να σας τυπωσουν ακριβως το τι χρειαζεται το αυτοκινητο και ποτε!!!
-
αλήθεια; δεν το ήξερα! thanks!
-
καλημεα παιδια
περιμενω και εγω την Τριτη το clio 1.5 dynamic sε γκρι με μαυρες ζαντες + υποβραχιονιο + αισθ παρκ + συνεγερμο
το ειχα κανει test drive μαζι με το yaris , fiesta, c3 , i20 και κατεληξα σε αυτο.
εσωτερικο κοκκινο σαλονι
ηταν να το επαιρνα χτες αλλα τελικα δεν ηρθε η αδεια και πινακιδες λογω ημιαργιας (*&^##%^$&%^@**(^
-
Κυριοι με τα νέα Clio
Κατ' αρχην καλοταξιδοι
Κατα δευτερον να απευθυνθείτε στον εισαγωγέα για το service book των αυτοκινήτων σας.
ΓΙα το πρωτο Service που υποθηκε δεν υπαρχει θέμα να το κανετε νωρίτερα.Ότι γινεται προληπτικά και νωριτερα σε ένα αμαξι κακο δεν του κανει.Μάλλον το αντιθετο
Επίσης αλλαγές καθε 20000 είναι λιγο τραβηγμένο για μενα όσο καλη προδιαγραφη κι όσο longlife και να ειναι τα λιπαντικά κλπ.Κάθε 10000 ειναι ένα νορμάλ νουμερο για αλλαγη λαδίων άντε 15000 γιατι τα λαδάκια για τα ντιζελ ειναι και τσιμπημενα και οκ δεν νομιζω να υπαρχαουν και πολλοι πλεον να μην πιέζονται οικονομικά σ' αυτη τη χώρα.
Αυτα τα ολιγα απο μενα.Καλοταξιδοι και παλι -
Καλοτάξιδα και τα 3 νέα clio!
Αντε να ομορφαίνουν οι δρόμοι! -
Γυρω απο το τετραγωνο μου εχουμε ηδη 2 νεα Clio Νιωθω τυχερος!!!
-
Bitch please...... Κανένα clio εδώ
Ένας τρελός πήρε Giulietta QV + 2 κανούργις DS4
-
πιστεύω ότι μεσα στο 2013 θα πουλήσει πολύ καλά το clio.....είμαι σίγουρος........με βάση τα όσα δείχνει σαν αμάξι αλλά και μεγάλο ατού την ομορφιά και την χαμηλή κατανάλωση βάζει πλώρη για ψηλά.....
-
Μετά από 1300 χλμ με μεικτή χρήση και 4.4l/100, νομίζω πως δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό και με πάρα πολύ καλή θέση οδήγησης. Βιβλίο συντήρησης έχει και είναι ενσωματωμένο στις τελευταίες σελίδες του manual. Βέβαια μόνο το κομμάτι για τις σημειώσεις-σφραγίδες. Αυτό που δεν έχει, είναι το βιβλίο εγγύησης και μου κάνει εντύπωση.Τους ρώτησα και μου είπαν πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Επίσης μου είπαν κάθε 15000 λάδια, κάθε 30000 service. Και αυτό μου φαίνεται πιο λογικό. Βασικά θα κάνω αλλαγή λάδια κ φίλτρο κάθε 10κ, όπως πάντα έκανα, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Στο θέμα της οδικής συμπεριφοράς, προερχόμενος από focus mk1 st και mito 155, σίγουρα δε μπορώ να έχω τις ίδιες προσδοκίες, αλλά τα πηγαίνει αρκετά καλά. Το μπροστινό βάρος λόγω κινητήρα diesel είναι εμφανές, είναι όμως θέμα εξοικείωσης. Καμμία σχέση ο τρόπος οδήγησης που είχα συνηθίσει τα τελευταία 15 χρόνια, με το οδηγικό προφίλ που αναπτύσω αυτή τη στιγμή. Και να σας πω την αλήθεια το προτιμώ, γιατί κάνει και πάρα πολύ καλό στην τσέπη μου. με 25.000 χλμ το χρόνο και από μέση κατανάλωση 9,5l/100,640ευρώ τετράδα λάστιχα μια φορά τον χρόνο, τέλη κυκλοφορίας, υπολογίζω τουλάχιστον 2500€
κέρδος /έτος.
Άσχετο, έχει κάνει κάποιος αναβάθμιση λογισμικού στο media nav? Έκανα πριν 3 μέρες και το bluetooth άρχισε να κάνει νερά. Χθες που κατέβασα ξανά για τα maps και δοκίμασα δεύτερη αναβάθμιση, μου τελείωσε το medianav!
δεν παίζει το volume στο ραδιόφωνο, και ενώ πατάω play στο mp3, αυτό με γράφει στα ...παπούτσα του. -
φιλε μου , με το media nav, EXEI kai τις επιλογες για ηχο κινητηρα και επισης μπορεις να κατεβασεις και αλλεσ εφαρμογες ??
η δεν εχω καταλαβει καλα και αυτα ανηκουν στο r-link ??
r-link ειναι διαφορετικο απο media nav ??
επισης μπαινει καμερα για οπισθοπορεια ??
-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
φιλε μου , με το media nav, EXEI kai τις επιλογες για ηχο κινητηρα και επισης μπορεις να κατεβασεις και αλλεσ εφαρμογες ??η δεν εχω καταλαβει καλα και αυτα ανηκουν στο r-link ??
Αυτά είναι στο R-Link
r-link ειναι διαφορετικο απο media nav ??
Ναι, έχει καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης (tomtom) και διάφορα άλλα έξτρα, αλλά θα έχει ετήσια χρέωση και μάλιστα τσιμπημένη γιατί θα χρησιμοποιεί κάρτα SIM όπως τα κινητά.
επισης μπαινει καμερα για οπισθοπορεια ??
Σε ορισμένα έχω δει ότι μπαίνει, αλλά όλα είχαν R-Link. Μπορεί να είναι και τυχαίο αυτό.
-
Σχετικά με τα γυαλιστερά πλαστικά του εσωτερικού που κάπου είδα να γράφετε,να τα καθαρίζετε με ένα πανάκι για τα γυαλιά ή ένα από αυτά που έχουν οι lcd τηλεοράσεις για να τις καθαριζεις(για καλό και για κακό δοκιμάστε το πρώτα σε μια ακρη).Με τίποτα μην αφήσετε να σας καθαρίσουν με πανιά το εσωτερικό σε βενζινάδικο και με τίποτα μην πατε να χρησιμοποιήσετε swiffer επανω σε αυτά τα πλαστικά!!!
-
Το R-link νομίζω δεν έχει υποχρεωτικά extra χρέωση. Αυτό γίνεται αν θέλεις να έχεις απευθείας διασύνδεση στο internet, αλλιώς νομίζω κάνεις εγκαταστάσεις των εφαρμογών όπως στο medianav, δηλαδή με flashακι. Πάντως εντός του 13 θα αρχίσει να διατίθεται ως extra εξοπλισμός και στην Ελλάδα.
Renault Clio IV