-
Για όσους δεν το γνωρίζουν η Κοσμοκάρ έχει αρχίσει να 'διαλύει' το δίκτυο εξυπηρέτησης της SKODA.
Η Interauto έχασε την εξουσιοδότηση. Βγήκε από το επίσημο δίκτυο.
Επίσης έμαθα από γνωστό μου ότι και ο Μακρής είναι υπό έλεγχο.Η Κοσμοκάρ θέλει να μαζέψει όλους τους πελάτες στα φαρμακεία της Καρέντα για να μένουν τα φράγκα μέσα στον όμιλο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για όσους δεν το γνωρίζουν η Κοσμοκάρ έχει αρχίσει να 'διαλύει' το δίκτυο εξυπηρέτησης της SKODA.
Η Interauto έχασε την εξουσιοδότηση. Βγήκε από το επίσημο δίκτυο.
Επίσης έμαθα από γνωστό μου ότι και ο Μακρής είναι υπό έλεγχο.Η Κοσμοκάρ θέλει να μαζέψει όλους τους πελάτες στα φαρμακεία της Καρέντα για να μένουν τα φράγκα μέσα στον όμιλο.
Δεν μου κάνει καμία εντύπωση...από τις χειρότερες εισαγωγικές έβερ στην Ελλάδα και ένα βασικός λόγος που αντιπαθώ την εταιρεία. Έτσι ήταν πάντα, και στην δεκαετία του '90 που είχα το Golf.
-
Και η bmw τα ιδια κανει
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Και η bmw τα ιδια κανειΚαμία σχέση όμως!
Η BMW ήταν όντως τραγική, αλλά από τότε που ανέλαβε θυγατρική και έφυγε από τον Μανιατόπουλο, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Και το VAG εάν ήταν θυγατρική και όχι της γνωστής οικογενείας, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.
-
Και η bmw τα ιδια κανειεννοειται τα ίδια κάνει και δεν θα μας ξαναδεί.
Έχει κρατήσει στην Αττική τις δυο μπουτίκ του σπανού και του Σφακ.
Τραγικές κινήσεις και τραγική εξυπηρέτηση.
Μόνο Τογιότα κορυφή σε αυτά -
Στην Skoda πάντως οι περιοχές των Βορείων και Ανατολικών Προαστίων εξυπηρετούνται πλέον μόνο από δύο επίσημα συνεργεία. Μακρής και Καρέντα.
Η Καρέντα είναι η 'μπουτίκ' και για γεμάτες τσέπες και ο Μακρής είναι ένα τυπικό μικρό συνεργείο στο Γαλάτσι που πλέον εκεί θα γίνεται της μουρλής.
Το θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το σκηνικό.
-
Καταλαβαίνετε ότι οι πωλήσεις των BMW δεν έχουν σχέση με αυτές του VAG έτσι?? Οι πωλήσεις του VAG είναι 10πλάσιες των BMW. Και άρα υπάρχουν πολύ λιγότερα αυτοκίνητα στην αγορά και πολύ λιγότερα αυτοκίνητα για σέρβις. Τα 4 εξουσιοδοτημένα της BMW στην Αττική είναι υπέρ αρκετά και μια χαρά είναι.
-
Έλα ρε Φάνη! Σε καμία περιπτωση δεν είναι αρκετά τα συνεργεία της BMW στην Αττική και το ξέρεις ότι γίνεται της πουτ@ν@ς.
Τα βλέπεις όλα καλά όταν πρόκειται για BMW και όλα στραβά όταν πρόκειται για VAG...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Έλα ρε Φάνη! Σε καμία περιπτωση δεν είναι αρκετά τα συνεργεία της BMW στην Αττική και το ξέρεις ότι γίνεται της πουτ@ν@ς.Τα βλέπεις όλα καλά όταν πρόκειται για BMW και όλα στραβά όταν πρόκειται για VAG...
Γιατί δεν είναι αρκετά? 4 Συνεργεία υπάρχουν και πολύ μεγάλα μάλιστα (όσο είναι ο ένας όροφος του Σπανού είναι όλο το συνεργείο της Βελμάρ στο Μαρούσι το οποίο εξυπηρετεί 6 μάρκες!!). 13 χρόνια που είχα BMW, δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο συνεργείο επειδή είχε πολύ κόσμο.
Επίσης ποτέ δεν είπα ότι το VAG έχει λίγα συνεργεία, απλά είπα για την πρακτική της εισαγωγικής, αφού δεν είναι θυγατρική της μαμάς.
-
Εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Χωρίς παρεξήγηση...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και η bmw τα ιδια κανει
εννοειται τα ίδια κάνει και δεν θα μας ξαναδεί.
Μόνο Τογιότα κορυφή σε αυτάΦαρμακειο και οι δυο>Έλα ρε Φάνη! Σε καμία περιπτωση δεν είναι αρκετά τα συνεργεία της BMW στην Αττική και το ξέρεις ότι γίνεται της πουτ@ν@ς.
Τα βλέπεις όλα καλά όταν πρόκειται για BMW και όλα στραβά όταν πρόκειται για VAG...
Κλασικα
Bmw και ξερι ψωμι
Vw και σκ@τ@ -
Εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Χωρίς παρεξήγηση...Δεν το κατάλαβα αυτό το σχόλιο...ή δεν έχεις κάποιο άλλο επιχείρημα ή απλά βαριέσαι!
Εγώ γράφω με επιχειρήματα και την εμπειρία μου.
-
Και η bmw τα ιδια κανει
Μόνο Τογιότα κορυφή σε αυτάΦαρμακειο και οι δυο>Έλα ρε Φάνη! Σε καμία περιπτωση δεν είναι αρκετά τα συνεργεία της BMW στην Αττική και το ξέρεις ότι γίνεται της πουτ@ν@ς.
Κλασικα
Bmw και ξερι ψωμι
Vw και σκ@τ@Ποια ακριβως Νίκο (χρονια πολλά για τη γιορτή σου κιόλας)
Παντως εγώ από τη δικη μου εμπειρία βλέπω μακραν περισσοτερες επιλογές (και από εμπορους και από μη εμπορους - παίζει ρολο αυτό) και ανοιχτά Σάββατο και σχετικά κανονικές τιμές στην Τογιότα. Εκεί υπάρχει και η σοβαρότερο παρακολούθηση δικτύου και εννιαιες προδιαγραφες.
Νισσαν μεγάλο δίκτυο αλλά ανοργάνωτο
BMW τραγικά πια μικρό δίκτυο με δυο επιλογές (με δυο συνεργεία έκαστος) και πολύ δηθενια. Κάθε μικρούλη τον σκότωσαν με τα κερατιατικα που ζητάνε για royalties.
Ανταλλακτικά εντός δικτύου σε διπλάσια τιμή από το να πάρεις τα ίδια εκτός.
Premium θα μου πεις όποτε πάσο αλλά θα ήθελα περισσότερες επιλογές και εννοείται Σάββατο ανοιχτά. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Χωρίς παρεξήγηση...
Δεν το κατάλαβα αυτό το σχόλιο...ή δεν έχεις κάποιο άλλο επιχείρημα ή απλά βαριέσαι!
Εγώ γράφω με επιχειρήματα και την εμπειρία μου.
Παρομοίως... Δεν μιλάω κουτουρού.
Και σταμάτησα την κουβέντα, γιατί βλέπω ότι δεν βγάζει πουθενά. Όχι για να παρεξηγηθούμε.
Άτιμο πληκτρολόγιο... -
Και σταμάτησα την κουβέντα, γιατί βλέπω ότι δεν βγάζει πουθενά. Όχι για να παρεξηγηθούμε.
Άτιμο πληκτρολόγιο...To δέχομαι.
-
Άτιμο πληκτρολόγιο...To δέχομαι.
Οι περισσότεροι γράφουμε όπως ακριβώς θα μιλούσαμε σε κάποιον που θα είχαμε μπροστά μας και κάθε τόσο δημιουργούνται παρεξηγήσεις, γιατί δεν μπορούμε να μεταφέρουμε με το πληκτρολόγιο το ύφος που αποδίδουν οι εκφράσεις του προσώπου και ο τόνος της φωνής.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και η bmw τα ιδια κανει
Κλασικα
Bmw και ξερι ψωμι
Παντως εγώ από τη δικη μου εμπειρία βλέπω μακραν περισσοτερες επιλογές (και από εμπορους και από μη εμπορους - παίζει ρολο αυτό) και ανοιχτά Σάββατο και σχετικά κανονικές τιμές στην Τογιότα. Εκεί υπάρχει και η σοβαρότερο παρακολούθηση δικτύου και εννιαιες προδιαγραφες.
BMW τραγικά πια μικρό δίκτυο με δυο επιλογές (με δυο συνεργεία έκαστος) και πολύ δηθενια. Κάθε μικρούλη τον σκότωσαν με τα κερατιατικα που ζητάνε για royalties.
Premium θα μου πεις όποτε πάσο αλλά θα ήθελα περισσότερες επιλογές και εννοείται Σάββατο ανοιχτά.Υπάρχουν και τα εξειδικευμένα BMW και είναι αρκετα στην Αττική . Πρακτικά δεν έχουν διάφορες με τις δυο αντιπροσωπείες
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Και η bmw τα ιδια κανει
Κλασικα
Bmw και ξερι ψωμι
Premium θα μου πεις όποτε πάσο αλλά θα ήθελα περισσότερες επιλογές και εννοείται Σάββατο ανοιχτά.Υπάρχουν και τα εξειδικευμένα BMW και είναι αρκετα στην Αττική . Πρακτικά δεν έχουν διάφορες με τις δυο αντιπροσωπείες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν είσαι σε εγγύηση και δη με επέκταση, τους παντρεύεσαι δυστυχως
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Υπάρχουν και τα εξειδικευμένα BMW και είναι αρκετα στην Αττική . Πρακτικά δεν έχουν διάφορες με τις δυο αντιπροσωπείεςΤα οποία δυστυχώς τι περισσότερες φορές (3 έχω δοκιμάσει) δεν έχουν διαφορά και στις τιμές.
Όχι απαραίτητα...υπάρχουν εξειδικευμένα που συνεργάζονται με επίσημα για να περνάνε τις εγγυήσεις...είπαμε Ελαδδιστάν!
-
Υπάρχουν και τα εξειδικευμένα BMW και είναι αρκετα στην Αττική . Πρακτικά δεν έχουν διάφορες με τις δυο αντιπροσωπείες
Τα οποία δυστυχώς τι περισσότερες φορές (3 έχω δοκιμάσει) δεν έχουν διαφορά και στις τιμές.
Όχι απαραίτητα...υπάρχουν εξειδικευμένα που συνεργάζονται με επίσημα για να περνάνε τις εγγυήσεις...είπαμε Ελαδδιστάν!
Διαφορα σε ανταλλακτικά υπάρχει. Έχω πρόσφατα παραδείγματα με τακάκια.
Το δεύτερο πράγματι ισχύει και το σκέφτομαι σοβαρά ενόψει πρώτου δωρεάν σερβις.
SKODA FORUM