-
Mήπως είστε off-topic?
Προσωπικά πάντως, γκόμενες που θα σου την πέσουν για το χρήμα (είτε βλέποντας την Πόρσε... είτε απλά το παπούτσι που φοράς) ή ακόμη και για τον τίτλο, συνήθως δεν αξίζουν πολλά. Για την ακρίβεια, κάποια που αξίζει (δυστυχώς) δεν πρόκειται να πέσει τόσο εύκολα!
Βέβαια δεν είμαι και τόσο ο τύπος της μιας νύχτας οπότε ίσως για αυτό να τα λέω αυτάκατά τα άλλα θέλω να υπογραμμίσω πως τα 25Κ για αμάξι 10ετίας όταν το καινούργιο κάνει 61Κ μου φαίνονται πολλά!
-
Αντίλογος-Ιστορική Αναδρομή μέρος 2ον:
http://www.youtube.com/watch?v=9fg4VMxg ... re=related
Ουκ ολίγες οι περιπτώσεις όπου μια κατασκευή από το Τσουφενχάουζεν συνέβαλε στο να προκύψει σύγχρονη εκδοχή Ράμογλου. Έχω και Porsche να σου ρίξω έναν στα γρήγορα;
βρε είχαν και τα άλλα, αλλά σπρώχναν μόνο επί την εμφανίσει του αυτοκινήτου και μετά την κάναν για αλλού!
χαρτάκια με τηλέφωνα ή να τους το λένε προφορικά, στο φανάρι γκόμενα να τους λέει 'θα με πας μια βόλτα', κοιτάγματα από το δίπλα αμάξι.
Δεν έχουν μυαλό ρε!!Καλώς ή κακώς με ένα μικρομεσαίο hatch είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο...
Εμένα πάλι μου έκαναν νοήματα κάτι κοριτσάκια από ένα Polo και φανταστείτε ότι είχα το εταιρικό Astra. Μετά πρόσεξα ότι το Polo είχε πινακίδες από Βουλγαρία και έκοψα λάσπη... -
To οτι οταν βγηκε η boxster του γυαλισε αλλα δεν ειχε την δυνατοτητα να την τσιμπισει και την θελει τωρα ως αποθυμενο δεν σας περασε απ το μυαλο???
-
Bλέπω να μιλάμε για γκομενάκια, για 'χάρβαλα',για 'κουδουνίστρες', για αυτοκίνητα που σέρνονται και δεν αξίζουν γιατί άκουσον άκουσον είναι 10ετίας Porsche, και πραγματικά δεν το πιστεύω!
Παίδες είναι αυτό το φόρουμ αυτοκινητιστικό και καταλαβαίνουμε 5 πράγματα από αυτοκίνητα ή το έχουμε ρίξει στην 'καφετέρια'?
H Boxster 2.5 είχε προβληματάκια, τα οποία λογικά ο προηγούμενος θα έχει λύσει (αλλιώς δεν θα το κράταγε 10 χρόνια να ταλαιπωρείται),αλλά οι επόμενες εκδόσεις είναι σκυλιά (δείτε τα tuv reports για τα σχετικά)!
Οι Porsche φημίζονται για την αξιοπιστία τους,καθώς πάνω από το 60% της συνολικής παραγωγής της εταιρείας είναι ακόμη στους δρόμους και λάμπει, ενώ κανείς δεν μπορέι να αμφισβητήσει το engineering αλλά και την στοχοπροσήλωση της φίρμας στην κατασκευή ευχάριστων (έως γαμάτων θα έλεγα...) αυτοκινήτωνΟι χρόνοι που έχει επιτυχει η Βoxster (ιδέ και fastestslaps.com) μόνο ως χρέπι και μοστραδόρικο δεν μπορούν να το χαρακτηρίσουν, ενώ δεν ξέρω από πότε τα 7,5 - 8,5 sec, ή καλύτερα τα κάτω από 29sec το χιλιόμετρο δεν μας φτάνουν για να χαρούμε ένα κεντρομήχανο αυτοκίνητο,πισωκίνητο (αυτονοήτως),με 1300 κιλά βάρος, 200+ άλογα, και καλή ροπή σε ευρύ φάσμα, απότοκος των κυβικών και της αρχιτεκτονικής του κινητήρα..
Μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά, δεν είναι όλοι κουτοί όσοι έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν από 60000+ ευρώ έως 100000+ ευρώ για αυτά τα αυτοκίνητα...
Κάποια ανταπόδoση θα έχουν, έστω και στο γκομενοκαβαλίκεμα, που και αυτό με τη σειρά του θέλει ειδικά αυτοκίνητα για να χτιστεί...Eιδικά οι Boxster S είναι αμαξάρες, και μακάρι στο μέλλον να έχω τη δυνατοτητα να πάρω μια,έστω και 11ετίας...
Αν κάποιος θέλει να μάθει 5 έγκυρα πράγματα για τις Boxster, ας καλέσει το κόσμημα που έχουμε στο φόρουμ και λέγεται D-Jet, να μάς πει ορισμένα tips που πρέπει να έχουμε υπ'όψιν όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά μεταχειρισμένης Boxster..
Η συντήρηση σίγουρα θα πονά ωσάν σεξ μετά εγχρώμου επιβήτορος, αλλά τα +500 παραπάνω ανά διετία δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγων για κάποιον που θέλει να δώσει 25-30000 ευρώ για ρόδες.
Εκτός και αν μιλάμε για 'ξεβράκωμα' οπότε sorry, αλλά και Seat πάρει,το σεξ σε κάθε σέρβις θα παραμείνει....Oι υπόλοιποι, αν μεν κάνουμε πλάκα, καλώς κάνουμε, αν όμως τα λέμε σοβαρά, ας το ξανασκεφτούμε τί οδηγούμε και με τί δηλώνουμε ευχαριστημένοι (προπελοτοστιέρες,καβουρδοιταλάκια,γαλλοτενεκέδες ιαπωνοψυγεία κλπ),και μετά ας ξανασκεφτούμε πόσο κακό αυτοκίνητο θα είναι μια ανοιχτή, κεντρομήχανη Porsche δεκαετίας στα 25000 ευρώ!
Για το αν θα αγόραζα αυτή ή ΜΧ ή ΡΧ ή Ζ είναι άλλη ιστορία,αλλά από εκεί μέχρι την απαξίωση είναι ένας Bergrennen δρόμος...
Γνώμη μου πάντα,και με αγάπη....
-
Αυτό ακριβώς τίποτε άλλο. Καλά τα λες φίλε tsilis. Εγώ είμαι μαζί σου. Μετά το ποστ σου το τόπικ μπορεί να κλειδωθεί!!
-
Οι χρόνοι που έχει επιτυχει η Βoxster (ιδέ και fastestslaps.com) μόνο ως χρέπι και μοστραδόρικο δεν μπορούν να το χαρακτηρίσουν, ενώ δεν ξέρω από πότε τα 7,5 - 8,5 sec, ή καλύτερα τα κάτω από 29sec το χιλιόμετρο δεν μας φτάνουν για να χαρούμε ένα κεντρομήχανο αυτοκίνητο,πισωκίνητο (αυτονοήτως),με 1300 κιλά βάρος, 200+ άλογα, και καλή ροπή σε ευρύ φάσμα, απότοκος των κυβικών και της αρχιτεκτονικής του κινητήρα..
Μιατάρα λέμε ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
-
7.5 0-100 εχει το 106 ραλλυ
-
-
To οποίο είναι ένα εξαιρετικά στημένο προσθιοκίνητο αλλά Boxster δεν είναι. Αναρωτιέμαι τελικά αν σε αυτή την ζωή το 0-100 είναι αυτό που μετράει, και αν σε ένα 106 rallye είναι αυτό που απασχολεί. Όπως καταλαβαίνετε +1 στον tsilis, τώρα πέστε να με φάτε
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Bλέπω να μιλάμε για γκομενάκια, για 'χάρβαλα',για 'κουδουνίστρες', για αυτοκίνητα που σέρνονται και δεν αξίζουν γιατί άκουσον άκουσον είναι 10ετίας Porsche, και πραγματικά δεν το πιστεύω!Παίδες είναι αυτό το φόρουμ αυτοκινητιστικό και καταλαβαίνουμε 5 πράγματα από αυτοκίνητα ή το έχουμε ρίξει στην 'καφετέρια'?
H Boxster 2.5 είχε προβληματάκια, τα οποία λογικά ο προηγούμενος θα έχει λύσει (αλλιώς δεν θα το κράταγε 10 χρόνια να ταλαιπωρείται),αλλά οι επόμενες εκδόσεις είναι σκυλιά (δείτε τα tuv reports για τα σχετικά)!
Οι Porsche φημίζονται για την αξιοπιστία τους,καθώς πάνω από το 60% της συνολικής παραγωγής της εταιρείας είναι ακόμη στους δρόμους και λάμπει, ενώ κανείς δεν μπορέι να αμφισβητήσει το engineering αλλά και την στοχοπροσήλωση της φίρμας στην κατασκευή ευχάριστων (έως γαμάτων θα έλεγα...) αυτοκινήτωνΟι χρόνοι που έχει επιτυχει η Βoxster (ιδέ και fastestslaps.com) μόνο ως χρέπι και μοστραδόρικο δεν μπορούν να το χαρακτηρίσουν, ενώ δεν ξέρω από πότε τα 7,5 - 8,5 sec, ή καλύτερα τα κάτω από 29sec το χιλιόμετρο δεν μας φτάνουν για να χαρούμε ένα κεντρομήχανο αυτοκίνητο,πισωκίνητο (αυτονοήτως),με 1300 κιλά βάρος, 200+ άλογα, και καλή ροπή σε ευρύ φάσμα, απότοκος των κυβικών και της αρχιτεκτονικής του κινητήρα..
Μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά, δεν είναι όλοι κουτοί όσοι έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν από 60000+ ευρώ έως 100000+ ευρώ για αυτά τα αυτοκίνητα...
Κάποια ανταπόδoση θα έχουν, έστω και στο γκομενοκαβαλίκεμα, που και αυτό με τη σειρά του θέλει ειδικά αυτοκίνητα για να χτιστεί...Eιδικά οι Boxster S είναι αμαξάρες, και μακάρι στο μέλλον να έχω τη δυνατοτητα να πάρω μια,έστω και 11ετίας...
Αν κάποιος θέλει να μάθει 5 έγκυρα πράγματα για τις Boxster, ας καλέσει το κόσμημα που έχουμε στο φόρουμ και λέγεται D-Jet, να μάς πει ορισμένα tips που πρέπει να έχουμε υπ'όψιν όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά μεταχειρισμένης Boxster..
Η συντήρηση σίγουρα θα πονά ωσάν σεξ μετά εγχρώμου επιβήτορος, αλλά τα +500 παραπάνω ανά διετία δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγων για κάποιον που θέλει να δώσει 25-30000 ευρώ για ρόδες.
Εκτός και αν μιλάμε για 'ξεβράκωμα' οπότε sorry, αλλά και Seat πάρει,το σεξ σε κάθε σέρβις θα παραμείνει....Oι υπόλοιποι, αν μεν κάνουμε πλάκα, καλώς κάνουμε, αν όμως τα λέμε σοβαρά, ας το ξανασκεφτούμε τί οδηγούμε και με τί δηλώνουμε ευχαριστημένοι (προπελοτοστιέρες,καβουρδοιταλάκια,γαλλοτενεκέδες ιαπωνοψυγεία κλπ),και μετά ας ξανασκεφτούμε πόσο κακό αυτοκίνητο θα είναι μια ανοιχτή, κεντρομήχανη Porsche δεκαετίας στα 25000 ευρώ!
Για το αν θα αγόραζα αυτή ή ΜΧ ή ΡΧ ή Ζ είναι άλλη ιστορία,αλλά από εκεί μέχρι την απαξίωση είναι ένας Bergrennen δρόμος...
Γνώμη μου πάντα,και με αγάπη....
+1000, σχεδον σε ολα μαζι σου...
Η μονη μου μικρη ενσταση, επειδη ειχα και μια μικρη επαφη με δυο διαφορετικες εκδοσεις
οπως ειχα πει στην αρχη του topic, ειναι στην χρονολογια και κυβισμο.
Θα προτεινα την 2,7 βαζοντας λιγο πιο βαθια το χερι στην τσεπη, αλλα ξεροντας οτι προκειται για το πλεον ολοκληρωμενο και ευχαριστο roadster που μπορει να παρει καποιος απο 30.000ευρω περιπου. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To οποίο είναι ένα εξαιρετικά στημένο προσθιοκίνητο αλλά Boxster δεν είναι. Αναρωτιέμαι τελικά αν σε αυτή την ζωή το 0-100 είναι αυτό που μετράει, και αν σε ένα 106 rallye είναι αυτό που απασχολεί. Όπως καταλαβαίνετε +1 στον tsilis, τώρα πέστε να με φάτεφυσικα μα ειναι δυνατον δεν υπαρχει συγκριση ...αλλο το ενα αλλο το αλλο απλα για το 0-100 το ειπα!!!!
from france to .....italy with love http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=63&article=1999συγνωμη για το
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
7.5 0-100 εχει το 106 ραλλυΑν και δεν τιθεται θεμα ουτε καν να ασχοληθει καποιος που θα εχει Boxster με το οποιοδηποτε Rallye, ποτε, μα ποτε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ Rallye δεν ειχε πετυχει τετοιο 0-100.
Το γρηγοροτερο με τον 1.6 16V /120ιππους εκανε 8.1sec στα 100km/h, στις
μετρησεις των 4τροχων. Καπου εκει κοντα στους ιδιους χρονους βρισκεται
και η πιο αργη Boxster που βγηκε ποτε (2.5tiptronic), με την χειροκινητη να σπαει το φραγμα των 8sec.
Για τις 2.7 βεβαια δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια για τους πολυ βελτιωμενους χρονους
αλλα και την αισθηση που θα πρεπει να αφηνει ενα αυτοκινητο με το συγκεκριμενο σημα στο καπω... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν και δεν τιθεται θεμα ουτε καν να ασχοληθει καποιος που θα εχει Boxster με το οποιοδηποτε Rallye, ποτε, μα ποτε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ Rallye δεν ειχε πετυχει τετοιο 0-100.
και η πιο αργη Boxster Που βγηκε ποτε (2.5tiptronic), με την χειροκινητη να σπαει το φραγμα των 8sec.
Για τις 2.7 βεβαια δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια για τους πολυ βελτιωμενους χρονους
αλλα και την αισθηση που θα πρεπει να αφηνει ενα αυτοκινητο με το συγκεκριμενο σημα στο καπω...στο car n driver σημειωσε 7,8 με ηλεκτρονικη μετρηση και λιγα χιλιομετρα στο οδομετρο!!! το εχω στην βιβλιοθηκη μου!!
τα αλογα ειναι 130 αλλα για χ , ψ λογους λεγαν για 120 ...καλα τωρα παιζουμε με δεκατα και με τελειες συνθηκες που ποτε δεν υπαρχοθν στην πραγματικοτητα αλλα λεμε τωρα -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Αν και δεν τιθεται θεμα ουτε καν να ασχοληθει καποιος που θα εχει Boxster με το οποιοδηποτε Rallye, ποτε, μα ποτε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ Rallye δεν ειχε πετυχει τετοιο 0-100.
και η πιο αργη Boxster Που βγηκε ποτε (2.5tiptronic), με την χειροκινητη να σπαει το φραγμα των 8sec.
αλλα και την αισθηση που θα πρεπει να αφηνει ενα αυτοκινητο με το συγκεκριμενο σημα στο καπω...στο car n driver σημειωσε 7,8 με ηλεκτρονικη μετρηση και λιγα χιλιομετρα στο οδομετρο!!! το εχω στην βιβλιοθηκη μου!!
τα αλογα ειναι 130 αλλα για χ , ψ λογους λεγαν για 120 ...καλα τωρα παιζουμε με δεκατα και με τελειες συνθηκες που ποτε δεν υπαρχοθν στην πραγματικοτητα αλλα λεμε τωραπροσωπικα αναφερω τις μετρησεις απο το συγκεκριμενο περιοδικο μιας και η πολυχρονη εμπειρια των δοκιμαστων του ανταποκρινεται περισσοτερο στα αποτελεσματα αυτων...
οπως και να εχει ακομα και αν κανει τον χρονο που λες, εστω ο χ, ψ πιτσιρικας που το εχει
θα τα βαλει με ενα 2.5αρη Boxster (αν τυχει ποτε να δωσει σημασια σε τετοια προκληση) και μεχρι τα 100km/h θα πανε μαζι. Η χαρα του απο εκει και περα θα παει περιπατο, μαζι και η Boxster που θα απομακρυνεται αργα μεν αλλα με στυλ. -
+1
αν ειναι μαμα ετσι ακριβως θα γινει!!! παιζει ρολο η αεροδυναμικη και πολλα αλλα ....αν ο πιτσιρικας ειναι καμμενος και το πειραξει το λιονταρακι του τοτε αστα!!! θα φευγει προς τα πισω η porsche αργα αργα και με στυλ!!! και αυτα μεχρι τα 160 -170 μετα ενταξει δεν συγκρινω μην ειμαστε και πλεονεκτες !!μιλαμε για ενα roadster απο μια εκπληκτικη εταιρια!! αν και 11 χρονων !!
Α παλια ειχα κανει παιχνιδι στο φαναρι με μια μικρη boxter ,πες δεν ξεκινησε καλα ,πες εψαχνε προσφυση εφαγε .....ομελετα!! το παταγε αλλα εμεινε μια καροτσα πισω!!
στο επομενο βαρεθηκε και πηγε χαλαρα και με ανοιχτη οροφη!!! (αυτη ειναι η ομορφια της boxter )
και σπορ και gendleman -
106_4_ever
ενταξει μην το παρατραβαμε κιολας -
-
Καλα μην συγκρινουμε μποξτερ με 106 ειναι ιεροσυλια, το οτι δεν πανε βημα οι απλες (με τις S κάτι γινεται) ειναι δεδομενο (για τα € που δινεις και το λουκ που εχουν) αλλα κα ιπαλι τι να λεει? Ωραια τον ξεσκισα τον πορσακια με το 11ετις μποξτερ με τα 200 ψοφιμια με την 106ρα μου....και?Ειμαι πιο μαγκας? Πιο γρηγορος? (νταξ ειμι μεχρι καποια χλμ, και αυτο μονο σε ευθεια ή σε πάρα πολυ κληστει διαδρομη) πιο τι? Δεν παυει αυτος να εχει ενα γαμάτο αμαξι, και εγω εν κουβα με 4 ροδες.
ΥΓ εμενα το λιονταρακι μου 0-60 μιλια γράφει 6,8
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΥΓ εμενα το λιονταρακι μου 0-60 μιλια γράφει 6,8
με ποσες αλλαγες;
-
αν είχες ποτέ 106 16v , μετά τα περισσότερα αυτοκίνητα, σου φαίνονται
βαριά
δυσκίνητα
και ακριβά ....δεν είμαι κοντράκιας κτλ .... χαιρόμουν το 106 μου στα βουνά και στις πίστες !!!!
μια φορά όμως θυμάμαι ....
στην εθνική Αθην-Λαμίας από την renault-μέχρι τα διόδια .... κι ενώ είχε πολύ κίνηση σε όλες τις λορίδες, κινούμασταν όλοι με 80-100, ώσπου μου κολλάει (κάποιος) από πίσω και μου ανάβει πολλές φορές τα μεγάλα φώτα για να περάσει ... να πάει που ο Μ#$'$#%#$'&$%.
Κάνω άκρη .... τα 'παίρνω' τον αφήνω να περάσει μπροστά .... κατεβάζω ταχύτητα, του ανάβω την μεγάλη σκάλα (γιατί τώρα αυτός πάει αργα), μαζί με τα προβολάκια, τον πάω flat out μέχρι τα 170χαω και τον προσπερνάω. Αρχίζει να με πλησιάζει όταν έχω ''τελικίασει''' τον κουβά. Ηταν μια Ζ4. Από μέσα μου λέω, πρέπει να είναι η 2.0. Αμ δε .... ήταν η 2.5si. Σεβασμός στα rallakia, για αυτά που προσφέρουν με λίγα €€€.
στο θέμα μας τώρα .......... πόσο κάνει μτχ μια Lotus elise ???
Μεταχειρισμένη Porsche Boxster