-
Παρακολουθω ολες αυτες τις συζυτησεις και πραγματικα ειναι ενδιαφερουσες ολες οι αποψεις θα επικεντρωθω ομως σε ενα πραγμα. Κατοχος ενος αυτοκινητου που θα πληρωσει 352ε τελη ενω καιει πολυ λιγο το οτι του ριχνω λεφτα απο μονος για συντηρηση δεν καταλαβαινω να το δωσω. Επισης και γιατι να το δωσω για 1500ε?? Δηλαδη η κυβερνηση - αποτυχια ΝΔ μου εδωσε μηπως τα υπολοιπα 15,000ε για να παρω καινουργιο? Η μου τα εξασφαλησε μεσω της καλυτερης φορολογιας που με εχει στεγνωσει 6 χρονια. Το μετρο δεν ψηφιστηκε για την αποσυρση και ευτυχως...οσο για τον λογο οτι ολα για το εθνικο συμφερον πιστευω πως πρεπει να ειναι καποιος εντελως μ@@@ς και ανυπαρκτος ωστε να το πιστεψει αυτο το πραγμα.Δηλαδη 6 χρονια σε γραφανε και δεν κοιτουσανε το εθνικο συμφερον...μαλιστα...
Υπαρχει η θεληση , το οραμα , και μπορουμε να πετυχουμε πολλα αλλα σαν λαος μας νοιαζει μια καινουργια 320i ,mazda3mps , compressor τηλεοραση 42'' Full HD , ωποσδηποτε διακοπες καπου , και αλλα τετοια γουστα....Τοσο ο προλογος για αποσυρση με τα χιλιαδες κοσμου που πηγανε με τα ωραιοτατα ΔΑΝΕΙΑ και υπερ-χρεωθηκαν να παρουν ενα αμαξι καλυτερο απο του γειτονα και τον χειμωνα αντι για πετρελαιο θα βαζουν χυμο ντοματα για να ζεσταθουν να δουμε πως θα το δουνε το ωραιοτατο κολπο της ΝΔ-αντιπροσωπων που σκεφτηκαν.....επιστρεφω λειαν συντομως....
-
Εντάξει, η κυβέρνηση αυτή ήταν μια παταγώδης αποτυχία σε όλα(ας μην εμβαθύνουμε στο πώς και το γιατί --- εγώ το αποτέλεσμα βλέπω), αλλά υπάρχει περίπτωση να έρθει κάτι καλύτερο ή μια από τα ίδια(όποιο κόμμα και να βγεί, άστα να πάνε..) ; Ίδωμεν...
-
Στα καναλια ειπαν οτι θα περασουν 'πραξη νομοθετικου περιεχομενου που θα προβλεπει αυτα που δεν ψηφιστικαν να ισχυσουν!!!!! (αποσυρσεις... πληστηριασμοι... κ.λ.π.)
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στα καναλια ειπαν οτι θα περασουν 'πραξη νομοθετικου περιεχομενου που θα προβλεπει αυτα που δεν ψηφιστικαν να ισχυσουν!!!!! (αποσυρσεις... πληστηριασμοι... κ.λ.π.)Εκτός από την 'ετήσια εισφορά υπέρ του Δημοσίου βάση κυβικών εκατοστών του κινητήρα ενός ΙΧ' (τα κυβικά ξέρουμε, τα κυβικά εμπιστευόμαστε... ) που την πέρασαν, θα ισχύσουν δηλαδή και τα υπόλοιπα που αναφέρει και το παρακάτω, περί έτους πρώτης κυκλοφορίας κλπ?...
(από τους 4Τ Σεπτεμβρίου) -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Εντάξει, η κυβέρνηση αυτή ήταν μια παταγώδης αποτυχία σε όλα(ας μην εμβαθύνουμε στο πώς και το γιατί --- εγώ το αποτέλεσμα βλέπω), αλλά υπάρχει περίπτωση να έρθει κάτι καλύτερο ή μια από τα ίδια(όποιο κόμμα και να βγεί, άστα να πάνε..) ; Ίδωμεν...Kάτσε να βάλει τελικά υποψηφιότητα ο Ηλίας...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εντάξει, η κυβέρνηση αυτή ήταν μια παταγώδης αποτυχία σε όλα(ας μην εμβαθύνουμε στο πώς και το γιατί --- εγώ το αποτέλεσμα βλέπω), αλλά υπάρχει περίπτωση να έρθει κάτι καλύτερο ή μια από τα ίδια(όποιο κόμμα και να βγεί, άστα να πάνε..) ; Ίδωμεν...
Kάτσε να βάλει τελικά υποψηφιότητα ο Ηλίας...
Πλάκα - πλάκα, 'εχω βαρεθεί να βλέπω κωστάκη και γιωργάκη, ας έρθει ο Ηλίας μας(γραφικός, δεν λέω, αλλά δεν σε αφήνει αδιάφορο βρε παιδί μου με τις πράξεις και ρήσεις του -τώρα, τι σόι σούπα θα βγει εκεί στο λαός με ανθρώπους από 'παντού', δεν ξέρω, λες κακαβιά; - ).
Ας ευθυμήσουμε και λίγο, γιατί αλλιώς θα μας στρίψει... ο κατήφορος τελειωμό δεν έχει σε ετούτη τη χώρα. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
το γλιτωσαμε αυτο
F@ck...
ένας λόγος λιγότερος για να δικαιολογήσω την κακή επιλογή μου.1800 έχεις φιλαράκι ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1800 έχεις φιλαράκι ;Ναι ρε συ...άστα...σέρνεται
Σκέφτομαι να το πουλήσω...Δεν τον μπορώ άλλο τον κουβά.Δεν είμαστε όλοι σαν το κρυφο-ΠΑΟΚ-κι με 2.0lt ...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Στα καναλια ειπαν οτι θα περασουν 'πραξη νομοθετικου περιεχομενου που θα προβλεπει αυτα που δεν ψηφιστικαν να ισχυσουν!!!!! (αποσυρσεις... πληστηριασμοι... κ.λ.π.)
Εκτός από την 'ετήσια εισφορά υπέρ του Δημοσίου βάση κυβικών εκατοστών του κινητήρα ενός ΙΧ' (τα κυβικά ξέρουμε, τα κυβικά εμπιστευόμαστε... ) που την πέρασαν, θα ισχύσουν δηλαδή και τα υπόλοιπα που αναφέρει και το παρακάτω, περί έτους πρώτης κυκλοφορίας κλπ?...
(από τους 4Τ Σεπτεμβρίου)
Καλά το καταπληκτικό είναι ότι στο τέλος του περιοδικού είναι ένα άλλο άρθρο κάποιου δημοσιογράφου που μάλλον κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και γραφει ακριβώς τ'αντίθετα... άφησα το περιοδικο στο αεροδρόμιο ρε γμτ κ ήθελα να στείλω ένα χωστικό μαιλ...
Ρε παιδιά αφού είναι να πληρώσουμε να πληρώσουμε όλοι, απλά το θέμα είναι αμάν πια με την προχειρότητα, τη βαριεμάρα και τον ωχαδερφισμό των πανηλίθιων και γελοίων διατάξεων!!! Να φανεί ότι δουλεύουν έστω το ελάχιστο για να μας τα παίρνουν με κάποια σοβαροφάνεια...
Εγώ θα πάω να πληρώσω με βάση το EuroX του αυτοκινήτου μου και θα κάνω και φασαρία. Έτσι κι αλλιώς το γράφει επίσημα σαν κριτήριο μαζί με την ημ/νια άδειας κυκλοφορίας χωρίς να εξηγείται αν κάποιο κριτήριο έχει προτεραιότητα
-
Η νέα Κυβέρνηση έχει δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε πράξη νομοθετικού περιεχομένου περάσει μετά την προκύρηξη των εκλογών.
Με λίγα λόγια αν βγει η ΝΔ μπορεί να τα αφήσει
αν βγουν οι άλλοι μπορούν να ακυρώσουν ότι θέλουν -
Αυτό φυσικά δε σημαίνει και ότι θα το κάνουν - τουλάχιστον χωρίς προηγουμένως (1) να έχουν βρει εναλλακτική πηγή εσόδων για όσα μπορεί να τους αποφέρει το παραπάνω χαράτσι και (2) να έχουν δεσμευθεί.
Το βέβαιο είναι ότι αν δεν υψώσουμε τη φωνή μας ως πολίτες, αλλά προτιμήσουμε τον καναπέ μας, δε θα αλλάξει κάτι.
-
Για αυτο λενε οτι η ψηφος σου εχει δυναμη!
-
Σημερα λυσσαξαν τα καναλια για την ψηφιση της αποσυρσης.
Τελικα το συστημα (κομματα εξουσιας - ΜΜΕ) μας περνα για πολυ . Αυτο το σκατοκρατος ζει και αναπνεει τοσο απροκαλυπτα απο τα ΙΧ που ακομα και σε περιοδους ακυβερνησιας (εκλογες) φροντιζει να νομοθετησει προκειμενου να εισπραξει το μεροκαματο του. Και τι αβροτητα και ευγενεια! Ο Κωστακης δεν φερνει σε δυσκολη θεση το Γιωργακη. Του ετοιμαζει αυτος το εδαφος, μην τυχον χαθει χρονος. Τετοια κωλοπιλαλα δεν πιανει το σκατοκρατος αυτο ομως γιατι δεν εχει υποβρυχια, μαχητικα 4ης γενιας και τα BMP-3 εχουν σκαλωσει οποτε ουτε ικανοποιητικο μηχανοκινητο πεζικο. Ουτε καιγεται για αλλα φλεγοντα θεματα. Μονο να ειναι ανοικτη η 'στροφιγκα' που λεγεται αυτοκινητο. Και ολα τα καναλια εν χορω: Ερχεται η αποσυρση. Ενω η πραγματικη ειδηση ειναι 'ερχονται τα περιβαλλοντικα τελη κυκλοφοριας'. Και λες και μας κανουν καμια χαρη με την αποσυρση. Εμεις πρεπει να ταλαιπωρηθουμε (μιλαω για αγορα καινουριου αυτοκινητου) και σιγα την εκπτωση δλδ. 100 φορες τα εχουν εισπραξει μεσω των τελων κυκλοφοριας. Α ρε (μπουρδ)ελλαδα αθανατη. Λες και αυτο ειναι το διακυβευμα των εκλογων. Απο εκει κρεμομαστε... -
Ερώτηση:
Ένας φίλος έχει ένα RAV4 (το πρώτο που είχε βγει). Η αδερφή του δεν έχει αυτοκίνητο και δανείζεται αυτό κάποιες φορές που έχει ανάγκη (κατά τ' άλλα βολεύεται με ΜΜΜ). Αν της μεταβιβάσει το μισό (ας πούμε 50-50 συνιδιοκτησία) σε ποιον θα έρχεται ειδοποίηση για τα τέλη? Και τι θα γίνει με την 'εισφορά υπέρ του Δημοσίου' (λόγω >1928cc κινητήρα...)? Θα θεωρηθεί ότι ο καθένας έχει 1000cc στο όνομά του, οπότε πάπαλα, ή θα πάει δια δύο, να τα τσεπώσουν??... -
Μάλλον στον πρώτο που θα είναι γραμμένος στην άδεια.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ερώτηση:
Ένας φίλος έχει ένα RAV4 (το πρώτο που είχε βγει). Η αδερφή του δεν έχει αυτοκίνητο και δανείζεται αυτό κάποιες φορές που έχει ανάγκη (κατά τ' άλλα βολεύεται με ΜΜΜ). Αν της μεταβιβάσει το μισό (ας πούμε 50-50 συνιδιοκτησία) σε ποιον θα έρχεται ειδοποίηση για τα τέλη? Και τι θα γίνει με την 'εισφορά υπέρ του Δημοσίου' (λόγω >1928cc κινητήρα...)? Θα θεωρηθεί ότι ο καθένας έχει 1000cc στο όνομά του, οπότε πάπαλα, ή θα πάει δια δύο, να τα τσεπώσουν??...Προφανώς και δεν θα πάει δια δύο σαν 2 1000ρια...Το όχημα πληρώνει τα τέλη - εισφορές κλπ, όχι ο (οι) ιδιοκτήτης-ες, αλλιώς όλοι θα 'έσπαζαν' τα αυτοκίνητα σε συγκυριότητες, ανάλογα πως τους συμφέρει...
Τώρα σε ποιον θα έρχεται η ειδοποίηση δεν ξέρω, λογικά στον ήδη κύριο...Έχει καμία σημασία όμως μιας και πρόκειται γι αδέρφια ;
Μόνο το τεκμήριο επιμερίζεται με βάση τα ποσοστά συγκυριότητας... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ερώτηση:
Ένας φίλος έχει ένα RAV4 (το πρώτο που είχε βγει). Η αδερφή του δεν έχει αυτοκίνητο και δανείζεται αυτό κάποιες φορές που έχει ανάγκη (κατά τ' άλλα βολεύεται με ΜΜΜ). Αν της μεταβιβάσει το μισό (ας πούμε 50-50 συνιδιοκτησία) σε ποιον θα έρχεται ειδοποίηση για τα τέλη? Και τι θα γίνει με την 'εισφορά υπέρ του Δημοσίου' (λόγω >1928cc κινητήρα...)? Θα θεωρηθεί ότι ο καθένας έχει 1000cc στο όνομά του, οπότε πάπαλα, ή θα πάει δια δύο, να τα τσεπώσουν??...Προφανώς και δεν θα πάει δια δύο σαν 2 1000ρια...Το όχημα πληρώνει τα τέλη - εισφορές κλπ, όχι ο (οι) ιδιοκτήτης-ες, αλλιώς όλοι θα 'έσπαζαν' τα αυτοκίνητα σε συγκυριότητες, ανάλογα πως τους συμφέρει...
Τώρα σε ποιον θα έρχεται η ειδοποίηση δεν ξέρω, λογικά στον ήδη κύριο...Έχει καμία σημασία όμως μιας και πρόκειται γι αδέρφια ;
Μόνο το τεκμήριο επιμερίζεται με βάση τα ποσοστά συγκυριότητας...Λογικα οι ειδοποιησεις θα βγαινουν στο πρωτο ονομα που αναγραφεται στην αδεια κυκλοφοριας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λογικα οι ειδοποιησεις θα βγαινουν στο πρωτο ονομα που αναγραφεται στην αδεια κυκλοφοριας.+1.
Φαντάζομαι όπως γίνεται στις περιπτώσεις συγκυριότητας των ταξί. Ερχεται στο πρώτο όνομα που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικα οι ειδοποιησεις θα βγαινουν στο πρωτο ονομα που αναγραφεται στην αδεια κυκλοφοριας.
+1.
Φαντάζομαι όπως γίνεται στις περιπτώσεις συγκυριότητας των ταξί. Ερχεται στο πρώτο όνομα που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας.Ναι αυτο συμβαινει... και σε μενα που ειχα συγκυριωτητα με την μητερα μου....95%-5%, της Μαζερατι.. σε εκεινην πηγαινε το χαρτι για ολα τα τελη...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τώρα σε ποιον θα έρχεται η ειδοποίηση δεν ξέρω, λογικά στον ήδη κύριο...Έχει καμία σημασία όμως μιας και πρόκειται γι αδέρφια ;Όχι, δεν έχει. Το βασικό ερώτημα είναι αν παρότι δεν είναι πλούσιοι και το αμάξι (10ετίας...) με τον κινητήρα των 2 λίτρων το μοιράζονται (σαν να το έχουν πάρει μισό-μισό) το Υπουργείο τους θεωρεί 'πλούσιους' και τους χρεώνει με 'εισφορά υπέρ του δημοσίου'...
Τέλη κυκλοφορίας