Apr 13, 2009, 6:08 PM

Τα πανακριβα αμαξια των πολλών κυβικών που με λυπη μου βλέπω σε αυτοκινητιστικο forum να κατηγορουν πολλοι, πληρωνουν ήδη ενα σκασμο λεφτα σε φορους και τέλη και με την αγορα και με την συντηρηση τους. Επισης για να αγοραστουν χρειαζεται το ποθεν εσχες. Ελεος πια με το κομπλεξ για τους συνανθρωπους μας που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν πιθανον το αμαξι των ονειρων τους. Το πληρωνουν που το πληρωνουν διπλασιο απο τον Γερμανο τι αλλο πρεπει να τους κανουμε ? Μηπως να τους δερνουμε για παραδειγματισμο ?
Αμα τα λεφτα τα τρωγαν σε ταξιδια στο εξωτερικο , στις πο@τανες , στο καζινο σε πανακριβα ρολογια, σε αντικες για το σπιτι θα ηταν ολα καλά ε ? Αρκει να μην παρει ακριβο αμαξι γιατι σκαμε απο την ζηλια μας οταν τον βλέπουμε.
Εγω παντως πολύ χαιρομαι να βλέπω ολο και συχνοτερα supercars , πολυτελη κτηνωδη suv , χλιδατες bentley στους δρόμους και τα γνησια 46άρια Μ3 συχνοτερα απ οτι βλέπαμε παλιοτερα μετατροπη 325.
Δεν μου λειπουν οι εποχες που ημουν μικρος (20 χρονια πριν) και ειχε πηξει η Ελλαδα στα κακομοιρα 1000ρακια για να μεταφερουν ολοκληρες οικογενειες .