-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και γιατί να μην έχουν τεκμήριο τα εν ακινησία αυτοκίνητα; Και τα σπίτια ακίνητα είναι αλλά έχουν τεκμήριο! Και γιατί να μην πληρώνουν κι ένα ποσοστό επί του τεκμηρίου ή επί της αντικειμενικής αξίας ή καλύτερα και επί των δύο!
Για να δούμε πότε θα το καταφέρουν κι αυτό!Ναι ρε συ βαλτους ιδεες τωρα,'ΤΕΛΟΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟΥ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ',ΤΤΣΑ,χα χα χα...,
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και γιατί να μην έχουν τεκμήριο τα εν ακινησία αυτοκίνητα; Και τα σπίτια ακίνητα είναι αλλά έχουν τεκμήριο! Και γιατί να μην πληρώνουν κι ένα ποσοστό επί του τεκμηρίου ή επί της αντικειμενικής αξίας ή καλύτερα και επί των δύο!
Για να δούμε πότε θα το καταφέρουν κι αυτό!Γιατί τα αυτοκίνητα είναι για να κινούνται. Από τη στιγμή που δεν κινούνται είναι άχρηστα, γιατί να πληρώνεις κάτι το οποίο ναι μεν είναι στην κατοχή σου αλλά ουσιαστικά δεν χρησιμεύει σε κάτι?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
σύμφωνα με τα Δελτία Εκτέλεσης Προϋπολογισμού στο πρώτο πεντάμηνο τα έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας κατέγραψαν **πτώση 104,3% καθώς κυμάνθηκαν σε μόλις 114 εκατ. ευρώ έναντι 233 εκατ. ευρώ, ενώ ο στόχος που είχε τεθεί βάσει Μεσοπρόθεσμου ανέρχονταν σε 247 εκατ. ευρώ! **Πρακτικά σημαίνει πως έχει δημιουργηθεί έλλειμμα 119 εκατ. ευρώ το οποίο όπως δείχνουν τα δεδομένα αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες με αποκορύφωμα στο τέλος Δεκεμβρίου.
Όταν οι 'αρμόδιοι' έχουν το IQ τσουγκράνας και &@%@$ την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά για να της τα πάρουν μέσα απ' την κοιλιά της, να τι συμβαίνει.
Η πτώση 104,3% μου βρωμάει ότι κάποιοι δεν ξέρουν Μαθηματικά.
fixed
-
εχεισ δικηο σε αυτο που λες με τα ποσοστα και εκ πρωτης οψεωσ βγαζει ματι, αλλα εξαρταται πως το υπολογιζεις απο πανω προσ τα κατω η αντιστροφα...υπαρχουν σχολες.
Εν γενει 'πτωση -100%' σημαινει 50%...δηλαδη εννοει ο ποιητης το νουμερο επεσε εκει, που για να επανελθει, θελει αυξηση 100%.
Παντως εγω συμφωνω μαζι σου και οχι με το αρθρο... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για να δούμε πότε θα το καταφέρουν κι αυτό!Γιατί τα αυτοκίνητα είναι για να κινούνται. Από τη στιγμή που δεν κινούνται είναι άχρηστα, γιατί να πληρώνεις κάτι το οποίο ναι μεν είναι στην κατοχή σου αλλά ουσιαστικά δεν χρησιμεύει σε κάτι?
Και τα σπίτια ερείπια στην ανωκάτω κοκκινομαγουλίτσα ή κάτι χαμένα και καταπατημένα χωράφια που έχεις φορτωθεί ή κληρονομήσει άχρηστα είναι αλλά πληρώνεις, γιατί όχι λοιπόν και για τα αυτοκίνητα....;; [δικηγόρος του διαβόλου mode off]
-
Το σπίτι δεν μπορεί να ξέρει πως το χρησιμοποιείς, μπορεί να το χεις κάνει αποθήκη, όπως και το χωράφι χώρο που πηγαίνεις και ψήνεις πχ. Βέβαια και το αυτοκίνητο μπορείς να το κάνεις κοτέτσι ή να κοιμάσαι σ αυτό οπότε έτσι έχεις ένα point.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βέβαια και το αυτοκίνητο μπορείς να το κάνεις κοτέτσι ή να κοιμάσαι σ αυτό οπότε έτσι έχεις ένα point.λιγο ακριβο θα πεφτει για κοτετσι ομως...
-
Κοιμούνται οι κότες με τα φιμε?
Ξυπνάει το κοκόρι σωστά? -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
εχεισ δικηο σε αυτο που λες με τα ποσοστα και εκ πρωτης οψεωσ βγαζει ματι, αλλα εξαρταται πως το υπολογιζεις απο πανω προσ τα κατω η αντιστροφα...υπαρχουν σχολες.
Εν γενει 'πτωση -100%' σημαινει 50%...δηλαδη εννοει ο ποιητης το νουμερο επεσε εκει, που για να επανελθει, θελει αυξηση 100%.
Παντως εγω συμφωνω μαζι σου και οχι με το αρθρο...Η αύξηση από τα 114 στα 233 είναι 104,38%.
Η μείωση από τα 233 στα 114 είναι 51,07%.
Δεν έχει να κάνει με σχολές και υπολογισμούς. Ο σωστός υπολογισμός είναι ο παραπάνω. Η ερμηνεία ότι το νούμερο εκεί που έπεσε θέλει αύξηση 104,38%, είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, προφανώς για να δώσει ένα 'τόνο' υπερβολής.
Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, στο λάθος μόνο όμως, όπου συμφωνείς και με τον funkyreverend... -
εδω υπολογίζουν το ποσοστό του ποσοστού
που για μένα αυτό είναι μία αφαίρεση και όχι διαίρεση όπως κάνουμε με τα απόλυτα νούμερα
Δηλαδή από 10% μερίδιο αγορά πάμε στο 20%
Το σωστό είναι αύξηση 10% του μεριδίου.
Γράφουν 100% αύξηση του μεριδίου... που για μένα είναι λίγο κάπως.... -
Το μερίδιο διπλασιάζεται οπότε η αύξησή του είναι κατά 100%. Δεν είναι λάθος αρκεί να το εκφράσεις σωστά, με τρόπο που να μην δημιουργεί αμφιβολίες πχ Είχαμε αύξηση του μεριδίου αγοράς κατά 100% από το 10% στο 20%. Όμως για λόγους χώρου και εντυπωσιασμού κόβεται ό,τι δεν βολεύει και το αποτέλεσμα είναι αμφιβολίες και αναξιοπιστία.
-
Εγω πιστεύω ότι στα ποσοστά δε πρέπει να χρησιμοποιείς ποσοστά για να τα εκφράσεις.
Τωρα αν κάποιος στο βιογραφικό του θέλει να γράψει 200% και 300% αντί να γράψει ότι διπλασίασε το μερίδιο... είναι δικό του θέμαΝομίζω όμως ότι δεν είναι ορθό
-
http://mathcentral.uregina.ca/QQ/databa ... ther1.html
xa xa τι λες?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όμως για λόγους χώρου και εντυπωσιασμού κόβεται ό,τι δεν βολεύει και το αποτέλεσμα είναι αμφιβολίες και αναξιοπιστία.sorry για το , αλλα δεν κρατηθηκα
ΑΝΑΤΟΜΙΑ στον 'ερυθρόλευκο τύπο' :
Ντριιιν Ντριιιν
-'Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;'
-'Ναι'.
-'Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;'.
-'Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος.'
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!=============
-'Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;'
-'Ναι;'
-'Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;'
-'Όχι'
-'Θέλετε να έρθετε;'.
-'Ναι βεβαίως'.
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!
-'Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;'
-'Ναι'.
-'Πείτε μου όχι'.
-'Γιατί;'
-'Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω'.
-'Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ'
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-'Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;'
-'Ναι'
-'Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;'
-'Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο'
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: 'Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό'
-'Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;'
-'Ναι'.
-'Ευχαριστώ'.
-';;;;'
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ -
Επανερχεται ο φορος πολυτελειας για αυτοκινητα πανω απο 1929 κυβικα;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Επανερχεται ο φορος πολυτελειας για αυτοκινητα πανω απο 1929 κυβικα;Τι εννοεις Ισχυει απο το οικον.ετος 2013 αυτο που διανυουμε τωρα με 5% επι του τεκμηριου του ιχ ,απο τη 2η εβδομαδα του Γεναρη ΤΟΥ '13 ανακοινωθηκε...
-
μάλλον εννοεί στην πώληση
-
http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1830807
Αμάν !ακόμα και εμείς που πουλησαμε το τζιπ και αυτοί που κατέθεσαν πινακίδες θα πληρώσουμε αναδρομικά τον φορο πολυτελείας που ήταν να μπει για χρήση του 2013!τώρα λένε θα μπει για χρήση του 2012 !
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 4 Beta
-
Αυτο κοιταζω και γω τωρα φιλε μου ,ρε τους αλήτες ! ,τι ενοουν ότι θα το πληρωσουμε μεσα στο 2013 και όχι στο 2014 όπως ηταν προγραμματισμενο ? μαζι με το εκκαθαριστικο απο το Ε1 ( που τα καθυστερουν ακομη και για πιστωτικα των 30ευρω παρακαλώ...) θα μας ερθει και χαρτακι για το φορο πολυτελειΑς ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2012 ?
ΑΛΗΤΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ -
οκ ειναι μαλάκες με το αμάξι... δωσε μου αλλα 440 ευρω. εδω δεν εχουμε να πληρωσουμε το σερβις
Τέλη κυκλοφορίας