-
Εσύ ποια έχεις Κάβουρα; Γιατί εγώ δίνω 516 € το χρόνο για τις ίδιες καλύψεις με εσένα (αξία οχήματος όμως 12.000 €, ασφ. εταιρεία Generali Life), και ίσως είναι πολλά
-
Αν και μλλον θα μας στειλουν οι μοντς ,
ολες οι καλυψεις (βανδαλισμοι χαλαζι κλπ) εκτος μικτης και οδικης με 23000 ασφαλιζομενο κεφαλαιο, νομιζω 265 ή 270 το εξαμηνο.
Στην ERGO
(δινει μια εκπτωση λογω μικρου παιδιου & λογω επαρχιας) -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Εσύ ποια έχεις Κάβουρα; Γιατί εγώ δίνω 516 € το χρόνο για τις ίδιες καλύψεις με εσένα (αξία οχήματος όμως 12.000 €, ασφ. εταιρεία Generali Life), και ίσως είναι πολλάΕθνική.
-
Με οδική μαζί;
(εμένα είναι χωρίς)
Προς mods: sorry για τα
-
Υπάρχει θέμα ανοιχτό κι ενεργό πάντως...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6935&hilit=περι+ασφαλειων&start=2430#p2368297 -
Ας μεταφερθεί η συζήτηση εκεί τότε...
Κ τώρα που το σκέφτομαι, στην επόμενη ανανέωση πρέπει να καταργήσω τη 'νομική προστασία'...
-
@Καβουρας
στην chartis ειμαι.Μεικτη,οδικη,φυσικα φαινομενα με χαλαζι μεσα,απαλλαγη 800 -
Παίδες, ψάχνω αλλά δεν έχω βρει σαφή απάντηση, ή μάλλον δεν έχω βρει αυτή που με βολεύει.
Με το νέο τρόπο υπολογισμού τελών κυκλοφορίας, πληρώνεις (με άδεια μετά την 1/11/2010) ανάλογα με τις εκπομπές CO2. Υπολογίζουμε με εννιαίο συντελεστή ΟΛΑ τα gr CO2 ή κλιμακωτά, όπως η εφορία? Αν είναι εννιαία, τότε μιλάμε για τεράστιο άλμα όταν αλλάζουμε κατηγορία. Π.χ. αυτός που έχει 160 gr κι αυτός που έχει 161 απέχουν πάρα πολύ. Επίσης, όταν το αυτοκίνητό μου είναι ΙΔΙΟ με ένα άλλο που απλά έβγαλε άδεια λίγο πιο πριν (π.χ. Σεπτέμβρη 2010), πώς γίνεται να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά σε τέλος?
(έχω ένα MX-5 NC RC 1.8 με άδεια Ιανουάριο 2011) -
Όλα με βάση το συντελεστή που υπάρχει στην κατηγορία που είναι οι ρύποι σου. Η μεγάλη διαφορά στα τέλη υπάρχει διστυχώς και αντίστροφα. λχ εγώ που είμαι του 2009 πληρώνω για το 1.8 300 ευρώ με τις τελευταίες αυξήσεις ενώ με τους ρύπους θα πλήρωνα 245...
-
και εγω 200 αντι για 660
-
εγώ €300 αντί €396 χαμένος από χέρι.
-
Εγώ, που αν πήγαινα με τους ρύπους (160 γραμ. CO2), θα πλήρωνα για το 2012 272 €, ενώ τώρα πάω με τα κυβικά (1.4) και θα πληρώσω 240 €, πού εντάσσομαι ;
-
όπου κι εγώ, το 396 είναι με ρύπους ενώ εγώ πληρώνω με κυβικά 300.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ, που αν πήγαινα με τους ρύπους (160 γραμ. CO2), θα πλήρωνα για το 2012 272 €, ενώ τώρα πάω με τα κυβικά (1.4) και θα πληρώσω 240 €, πού εντάσσομαι ;Εσύ ήξερες όταν αγόρασες πόσο θα πλήρωνες?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όπου κι εγώ, το 396 είναι με ρύπους ενώ εγώ πληρώνω με κυβικά 300.Απ'ότι καταλαβαίνω είμαστε οι ακριβώς ανάποδες περιπτώσεις? 1.8 και 174gr?
-
176γρ χ 2,25€ = 396€
-
κοιτώντας προς τα πίσω βέβαια και ενθυμούμενος τον καιρό που πληρώναμε όσο τα 1400άρια μάλλον κορόιδο νιώθω για την τρακοσάρα που θα πληρώσω με το 1800 μου!
Βέβαια έρχονται εκείνοι που έχουν δίλιτρα να μου θυμίσουν ότι πάντα υπάρχει και χειρότερο...πολύ χειρότερο
-
Υπάρχουν μέλη τα οποία έχουν καταθέσει πινακίδες ή προτίθενται σοβαρά να καταθέσουν για το επόμενο έτος; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή κάντε reply εδώ.
Μετά από επικοινωνία με τους 'Φορολογούμενους' www.forologoumenos.gr διαφαίνεται σοβαρή πιθανότητα να μπορέσουμε να κινηθούμε νομικά ομαδικώς.
-
Ερωτήσεις.
Νομικά προς ποιους?
Με τι κατηγορία?Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Εγω θα καταθεσω κατα 99%. Το σκεφτηκα καλα.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Τέλη κυκλοφορίας