-
κι εγω τέλη Δεκεμβρη, εστω κι αν σε εναν δυο μηνες τις ξαναπαρω.
Να φανει καπως η αντιδραση...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ερωτήσεις.Νομικά προς ποιους?
Με τι κατηγορία?Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Η κίνηση θα είναι κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Αναμένεται αρχικά γνωμάτευση αναφορικά με το ποιές κατηγορίες μπορούν να στοιχειοθετηθούν με κάποια πιθανότητα επιτυχίας. Εξετάζονται όλα τα στοιχεία και οι απόψεις (π.χ. έχω προτείνει την εμπλοκή και των αντιπροσώπων/εισαγωγέων που θίγονται και διαμορφώνεται αθέμιτος ανταγωνισμός, βλ. C200 vs Avensis 2.0). Aν μπορείτε καλό είναι να είστε έτοιμοι να παραθέσετε παραδείγματα με αριθμούς και αποδεικτικά στοιχεία, που αφορούν π.χ. την απομείωση της αξίας που έχει υποστεί το αυτοκίνητό σας, απώλεια αξίας περιουσίας λόγω εξαναγκασμού ανταλλαγής με άλλο μικρότερο, άλλες ζημίες όπως απώλεια εισόδων κτλ.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
κι εγω τέλη Δεκεμβρη, εστω κι αν σε εναν δυο μηνες τις ξαναπαρω.
Να φανει καπως η αντιδραση...Προς τα εκεί προσανατολίζομαι και εγώ.
-
Κι εγώ το ίδιο, τέλη Δεκέμβρη κατάθεση και βλέπουμε.
Όσοι πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο. Έστω και για 1-2 μήνες, θα τσούξει πολύ. -
μηπως τα data δεν ανανέονται γρήγορα? και θα αργήσουν να το καταλάβουν
Πχ πληρωσα φορο στην εφορία και όχι στην τραπεζα και στην ΓΓΠΣ δε μπορούν να το δουν online!!!
ΓΤΠΚ (το τελευταίο ειναι Κ=Καβάλα) -
Και εγώ κατά 99% αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε ποιο αμάξι.
-
ψιτ
αγαπούλα
ΠΟΥΛΑ -
Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διαστημα που πρέπει να μείνουν καταθεμένες οι πινακίδες; Ή μπορεί κανείς να τις αφήσει και 1 - 2 εβδομάδες;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διαστημα που πρέπει να μείνουν καταθεμένες οι πινακίδες; Ή μπορεί κανείς να τις αφήσει και 1 - 2 εβδομάδες;ΟΣΟ ΘΕΛΕΙς
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διαστημα που πρέπει να μείνουν καταθεμένες οι πινακίδες; Ή μπορεί κανείς να τις αφήσει και 1 - 2 εβδομάδες;
ΟΣΟ ΘΕΛΕΙς
τι δικαιολογητικα θελει για να τις καταθεσεις?
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
......... τι δικαιολογητικα θελει για να τις καταθεσεις?Exουν γραφτεί εδώ.
Μια αρχική έρευνα για παλιά posts με χρήση της 'Αναζήτησης' για όποιο θέμα μας ενδιαφέρει, δεν βλάπτει !Για την παράδοση πινακίδων, .... count me in !!!
-
ειχα καταθεσει εγω παλαιοτερα.πας με την αδεια κυκλοφοριας και τις πινακιδες.σε ρωτανε για ποιο λογο τισ καταθετεις και μετα σου δινουν ενα χαρτι προσωρινης καταθεσης πινακιδων(ετσι λεγετε).με αυτο το χαρτι πας και τις ξαναπερνεις παλι.ΔΕΝ πρεπει να το χασετε αυτο το χαρτι γιατι αν θελουν βαζουν προστιμο.εγω το ειχα χασει και εβαλα μεσον να μην πεσει προστιμο.επισης αν ειστε σε πολη και το παρκιν ειναι δυσευρετο μπορει να σας ρωτησουν αν εχετε παρκιν δικο σας οπου θα το εχετε και δεν θα πιανετε χωρο απο τα αλλα αυτοκινητα.!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τα δικαιολογητικά είναι:- Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου
- Πινακίδες
- Φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος, όπου να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του Ι.Χ.
- Απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους.
- Υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιόκτητο χώρο, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που ζητειται Ε9 που να φαίνεται η θέση στάθμευσης, ή μισθωτήριο συμβόλαιο θέσης στάθμευσης. Αλλιώς,πρέπει να βρει κάποιο συγγενικό του ή φιλικό του πρόσωπο που είναι ιδιοκτήτης θέσης στάθμευσης και να του την παραχωρήσει. Για να γίνει αυτό χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση-παραχωρητήριο από τον ιδιοκτήτη με θεωρημένο γνήσιο της υπογραφής από αστυνομία, μαζί με φωτοτυπία του Ε9 του ιδιοκτήτη στο οποίο αποδυκνείεται η κατοχή της θέση κάτι παραπάνω,νωρίζεις στάθμευσης.
- Ταυτότητα ή σχετική εξουσιοδότηση αν ο ίδιος δεν είναι ο ιδιοκτήτης.
- Εντυπο Αίτησης που διατίθεται και μπορεί να συμπληρωθεί στην εφορία.
για τα δικαιολογητικα:
- ναι
- ναι
- οχι
- οχι
- Υπευθυνη δηλωση ναι. Ε9 οχι δεν εισαι υποχρεωμενος
- ναι
- ναι
ειχα γραψει σχετικα, αλλα δεν μπορεσα να τα βρω...
-
....
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τα δικαιολογητικά είναι:
για τα δικαιολογητικα:
- ναι
............
ειχα γραψει σχετικα, αλλα δεν μπορεσα να τα βρω...
Μακάρι να χρειάζονται τα λιγότερα, αλλά ας είμαστε και 'ψυλλιασμένοι', ώστε να μην μας λείπει χαρτούρα και πηγαινοερχόμαστε τσάμπα στις ΔΟΥ.
'Των φρονίμων τα παιδιά, πριν ....... ' - ναι
-
Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας 50-50, θέλει εξουσιοδότηση από τον δεύτερο κάτοχο και φωτοτυπία της ταυτότητας?
-
ε λίγο δεν θα θέλει....
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας 50-50, θέλει εξουσιοδότηση από τον δεύτερο κάτοχο και φωτοτυπία της ταυτότητας?μονο εξουσιοδοτηση μου ζητησαν (για τα ονοματα που εχει η αδεια)
το θεμα ειναι τι θα ζητησει ο καθε υπαλληλος.
το αλλο θεμα ειναι τι ΠΡΕΠΕΙ να ζητησει.μια βολτα και μια ερωτηση σε ανύποπτο χρονο ειναι η καλυτερη δουλεια.
εγω βεβαια του τα πηγα ολα πακετο και με κοιτουσε καλα καλα.την επομενη φορα θα εχω και τις πινακιδες δεμενες με σχοινακι για να μην του δώσω τη χαρα να μου πει τιποτα
-
Μέχρι πότε μπορώ να προμηθευτώ το σηματάκι από τράπεζες; Γιατί με βλέπω έως 20 Δεκ να το πηγαίνω. Δεν υπάρχουν λαρτζηλίκια φέτος με το που έρθει να τα σκάσω...
-
Απο πάντα θυμαμαι Εφορίες, τραπεζες και ΕΛΤΑ να δίνουν τα αυτοκόλλητα ως το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (σε εργάσιμη μερα εννοείται) ως το τελος του ωραρίου τους. Δεν νομίζω να έχει αλλαξει αυτο.
Το μόνο που θα χρειαστείς -πέρα απο τα λεφτα- είναι ... υπομονή στις ατέλειωτες ουρές που σίγουρα θα υπάρχουν!
Τέλη κυκλοφορίας