-
Εν τω μεταξύ ακούγονται κάτι ενδιαφέρουσες φήμες - ότι ένας κυριούλης από αυτούς που έχουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων του Υπουργείου από την οποία προκύπτουν όλα τα στοιχεία για τις ειδοποιήσεις για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, έχει κάνει πάρα πολλούς νέους φίλους τις τελευταίες μέρες...
-
δηλαδή?
-
εγω ομως ακομα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το κινητρο! τα 18 € εκπτωση ; η τα 50€ το χρονο και 100€ αντιστοιχα για τα 2 αυτοκινητα της οικογενειας μου που μας επιβαρυνουν;
Αλητεια ειναι και στα ΜΜΕ κανεις δεν θα το πει....
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οπότε πάρε 1200 να είσαι σίγουρος
1200αρακι εχω , 7ετιας μεν αλλα θα το κρατησω...εξαλλου τα αυτοκινητα 10-15ετιας πλεον δεν ειναι σαραβαλακια οπως συνεβαινε καποτε. Μια χαρα κυκλοφορουν κ αν ειναι κ καλοσυντηρεμενα και προσεγμενα σαν καινουρια φαινονται...
-
ΝΑ πάμε αυριο στη Βουλή να σταματήσουμε τους βουλευτές και να φωτογραφήσουμε τον υπολογιστή ταξιδίου τους
Θα γράφει κανε 30αρι...κατανάλωση στα υβδιδικά τους -
Καταρχην καλως σας βρηκα, ειμαι καινουργια στο forum!
Εχω ενα Renault Clio 1200, 1992, και με τα νεα μετρα θα πληρωσω 262 € παρολο που εχω περασει κτεο και εχω και καρτα καυσαεριων και απ'ολα.... Θα ηθελα πολυ να εχω ενα audi a3 sportback στα 1800 του 09 και να πληρωνω 184€ με την εκπτωση (ασχετα αμα θα καιω τα διπλα...), αλλα τι να κανουμε... Δε μου περισευουν κα 32000€ ευρω να το παρω αν αποσυρω το ρενο και παρω 2000€ επιδοτηση...Αυτα που θα ηθελα να ρωτησω ειναι: Μετα την αποσυρση, για να παρεις και την επιδοτηση των 1000€ πρεπει να παρεις ιχ με Euro 4ή5 καινουργιο ή και μεταχειρισμενο (αλλα που να ειναι euro 4ή5)...?
Επισης μπορεις να αποσυρεις το αυτοκινητο και να παρεις επιδοτηση για μηχανη (παλι να ειναι μετα το 2005)...?Ευχαριστω.
-
Για αγορα νεου λενε οι εφηεμριδες
Επισης λενε οτι τα χρηματα απο την αποσυρση θα τα λαβεις μετα απο καποιους μηνες ισως και μαζι με το εκκαθαριστικο, ανω την εκπτωση θα στη κανει ο αντιρποσωπος επι τοπου.
-
καθόσον δεν μπορώ λόγω οικογένειας πλεον να μεταναστευσω από αυτό το κράτος μπανανία
μια είναι η λύση
θα αγοράσω με 2000-3000€ ένα σπιτάκι στην αλβανία ή βουλγαρία
θα το δηλώσω μονιμη κατοικία για 6 μήνες το χρόνο
αγοράζεις από γερμανία μια bmw 740d του 2001-2 προς 5000€την εκτελωνίζεις με καμιά 100-200€ και παιρνεις αλβανικά νούμερα
κυκλοφορώ και με το πετρελαιακι μου όπου γουστάρω και μεταφέρω χλιδάτα και με ασφάλεια την οικογένεια μου
φτάσαμε να λέμε τυχεροί οι αλβανοί και οι βούλγαροι...
κατάντια
ραντεβού στις καλτσες....
υγ και που ξες το σπιτάκι μπορεί να πάρει και αξία στο μελλον!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δηλαδή?Μάντεψε.
-
ΝΑ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (απο ανακοίνωση ΣΕΕΑ):
'Ο ΣΕΑΑ χαιρετίζει απόλυτα την πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία είχε καταστεί επιτακτική, αφού η συνεχιζόμενη γήρανση και διόγκωση του στόλου των αυτοκινήτων και φορτηγών έχει δυσμενέστατες συνέπειες στο περιβάλλον, στην οδική ασφάλεια και στην κυκλοφορία, άρα στην εθνική οικονομία και στην ποιότητα ζωής όλων μας.
Υπενθυμίζεται, ότι στην Ελλάδα η αύξηση του στόλου δεν οφείλεται στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων (που είναι κατά 25% χαμηλότερες ανά κάτοικο από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο ή 34% χαμηλότερες από το μέσο όρο της ΕΕ των 15!), αλλά από το γεγονός, ότι ετησίως αποσύρεται ελάχιστος αριθμός παλαιών αυτοκινήτων. '
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 35% ΩΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ κλπ, ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ?
-
Ο χρήστης apatsi02 έγραψε:
καθόσον δεν μπορώ λόγω οικογένειας πλεον να μεταναστευσω από αυτό το κράτος μπανανίαμια είναι η λύση
θα αγοράσω με 2000-3000€ ένα σπιτάκι στην αλβανία ή βουλγαρία
θα το δηλώσω μονιμη κατοικία για 6 μήνες το χρόνο
αγοράζεις από γερμανία μια bmw 740d του 2001-2 προς 5000€την εκτελωνίζεις με καμιά 100-200€ και παιρνεις αλβανικά νούμερα
κυκλοφορώ και με το πετρελαιακι μου όπου γουστάρω και μεταφέρω χλιδάτα και με ασφάλεια την οικογένεια μου
φτάσαμε να λέμε τυχεροί οι αλβανοί και οι βούλγαροι...
κατάντια
ραντεβού στις καλτσες....
υγ και που ξες το σπιτάκι μπορεί να πάρει και αξία στο μελλον!!
Στην Αλβανία με 2-3Κ παίρνεις κοτέτσι και στην Βουλγαρία σπιτάκι σκύλου. Ειδικά στην Βουλγαρία οι τιμές έχουν ανέβει πολύ από τότε που μπήκαν στην ΕΕ. Όσο για τον εκτελωνισμό, υπολόγισε 6-7Κ για 740 του 2001.
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
ΝΑ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (απο ανακοίνωση ΣΕΕΑ):'Ο ΣΕΑΑ χαιρετίζει απόλυτα την πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία είχε καταστεί επιτακτική, αφού η συνεχιζόμενη γήρανση και διόγκωση του στόλου των αυτοκινήτων και φορτηγών έχει δυσμενέστατες συνέπειες στο περιβάλλον, στην οδική ασφάλεια και στην κυκλοφορία, άρα στην εθνική οικονομία και στην ποιότητα ζωής όλων μας.
Υπενθυμίζεται, ότι στην Ελλάδα η αύξηση του στόλου δεν οφείλεται στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων (που είναι κατά 25% χαμηλότερες ανά κάτοικο από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο ή 34% χαμηλότερες από το μέσο όρο της ΕΕ των 15!), αλλά από το γεγονός, ότι ετησίως αποσύρεται ελάχιστος αριθμός παλαιών αυτοκινήτων. '
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 35% ΩΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ κλπ, ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ?
Το παράσημο της ανοιχτής παλάμης να αποδωθεί στο ΣΕΑΑ.
-
αν δεν έχεις φίλε μου .... 'θα σε δανείσω', θα πουν οι τράπεζες ....
θα σε κάνω άβουλο ον, να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να καλύπτεις τις 'τεχνιτες' ανάγκες σου.
για να δω τότε, θα έχεις την δυνατότητα να σηκώσεις κεφάλι και να κάνεις διαδηλώσεις και απεργίες ..... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
δηλαδή?
Μάντεψε.
για να τους στείλουν προσφορές για τα καινουργια?
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΝΑ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (απο ανακοίνωση ΣΕΕΑ):
'Ο ΣΕΑΑ χαιρετίζει απόλυτα την πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία είχε καταστεί επιτακτική, αφού η συνεχιζόμενη γήρανση και διόγκωση του στόλου των αυτοκινήτων και φορτηγών έχει δυσμενέστατες συνέπειες στο περιβάλλον, στην οδική ασφάλεια και στην κυκλοφορία, άρα στην εθνική οικονομία και στην ποιότητα ζωής όλων μας.
Το παράσημο της ανοιχτής παλάμης να αποδωθεί στο ΣΕΑΑ.
ο ΣΕΕΑ μια χαρά έκανε την δουλειά του .... σε κάποιους άλλους πρέπει να αποδοθεί κάτι άλλο ...
μιας και υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα συμφέροντα μας ..... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αν δεν έχεις φίλε μου .... 'θα σε δανείσω', θα πουν οι τράπεζες ....θα σε κάνω άβουλο ον, να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να καλύπτεις τις 'τεχνιτες' ανάγκες σου.
για να δω τότε, θα έχεις την δυνατότητα να σηκώσεις κεφάλι και να κάνεις διαδηλώσεις και απεργίες .....Και τους τελευταίους μήνες το 0 προκαταβολή δεν ισχύει (σπάνια δίνουν έγκριση) καθώς ζητάνε τουλάχιστον 10-20% συμμετοχή του πελάτη...
-
Οι αλβανιδες και οι βουλγαρες ειναι ωραια μωρα???????
-
Είναι, εδώ έρχονται μόνο οι μπουρούχες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
αν δεν έχεις φίλε μου .... 'θα σε δανείσω', θα πουν οι τράπεζες ....
θα σε κάνω άβουλο ον, να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να καλύπτεις τις 'τεχνιτες' ανάγκες σου.
για να δω τότε, θα έχεις την δυνατότητα να σηκώσεις κεφάλι και να κάνεις διαδηλώσεις και απεργίες .....Και τους τελευταίους μήνες το 0 προκαταβολή δεν ισχύει (σπάνια δίνουν έγκριση) καθώς ζητάνε τουλάχιστον 10-20% συμμετοχή του πελάτη...
ε, σε λίγο καιρό αυτό το 10-20%, θα το παίρνεις με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου ....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δηλαδή?
Μάντεψε.
για να τους στείλουν προσφορές για τα καινουργια?
Δεν πάει το μυαλό σου... Είσαι αθώο παιδί φαίνεται....
-
Δηλαδη πλεον ενα 1800αρι σε σχεση με ενα 2000 εχει διαφορα στα τελη 394€ το χρονο!!!
Τέλη κυκλοφορίας