-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυτο ξεχασε το ,δεν προκειται να γινει.ΑΠΕΡΓΙΑ SPEAKING.
Ε, βέβαια. Το αγγούρι ας μπει παντού, εκτός από τον κώλο μας.
Στα π@π@ρια μας το λογικό και δίκαιο. Αρκεί η αδικία να βολεύει την πάρτυ μας....
Σε παω. Εσένα και τον Μεγκανάκια.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
αντε παλι τα ιδια.
θα πληρωσουν τα φορτηγα που ειναι καποιες χιλιαδες τα εκκατομυρια αυτοκινητα.
ρε δεν πας καλα μου φαινεται.Δεν πειράζει, πας εσύ καλύτερα όπως φαίνεται...
Και ναι ρε μάγκα. Θα πληρώσουν τα χιλιάδες φορτηγά ότι τους αναλογεί. Και θα πληρώσουν και τα εκατομμύρια αυτοκίνητα πάλι, ότι τους αναλογεί.
Κάτι δεν καταλαβαίνεις απο αυτά που λέω μου φαίνεται.....
Επαναλαμβάνω στην ΕΛΛΑΔΑ ζεις.
Τα φορτηγά θα πληρώσουν αυτά που λες ότι τους αναλογούν και μετά θα τα φορτώσουν σε σένα και σε μένα.
Τόσο δύσκολο είναι; -
Ο χρήστης piii έγραψε:
αντε παλι τα ιδια.
Και ναι ρε μάγκα. Θα πληρώσουν τα χιλιάδες φορτηγά ότι τους αναλογεί. Και θα πληρώσουν και τα εκατομμύρια αυτοκίνητα πάλι, ότι τους αναλογεί.
Τα φορτηγά θα πληρώσουν αυτά που λες ότι τους αναλογούν και μετά θα τα φορτώσουν σε σένα και σε μένα.
Τόσο δύσκολο είναι;Εσύ τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις αυτό που λέω;; Να πληρώσει ο καθένας ότι του αναλογεί. Θα έχει κόστος 1cent το χλμ παραπάνω το φορτηγό; Ας πληρώσω στο προϊόν που μεταφέρει, τι αντιστοιχεί σε αυτό το cent. Ακριβώς αυτό όμως. Όχι παραπάνω.
Τώρα με το στανιό, του πληρώνω τους δρομους που χαλάει και μόλυνση που κάνει. Ασχέτως αν χρησιμοποιώ τα προϊόντα που μεταφέρει. Γιατι πληρώνω ΠΑΡΑΠΑΝΩ εγώ και ΛΙΓΟΤΕΡΟ αυτός, στα Τέλη Κυκλοφορίας -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
αντε παλι τα ιδια.
Τόσο δύσκολο είναι;Εσύ τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις αυτό που λέω;; Να πληρώσει ο καθένας ότι του αναλογεί. Θα έχει κόστος 1cent το χλμ παραπάνω το φορτηγό; Ας πληρώσω στο προϊόν που μεταφέρει, τι αντιστοιχεί σε αυτό το cent. Ακριβώς αυτό όμως. Όχι παραπάνω.
Τώρα με το στανιό, του πληρώνω τους δρομους που χαλάει και μόλυνση που κάνει. Ασχέτως αν χρησιμοποιώ τα προϊόντα που μεταφέρει. Γιατι πληρώνω ΠΑΡΑΠΑΝΩ εγώ και ΛΙΓΟΤΕΡΟ αυτός, στα Τέλη ΚυκλοφορίαςΕγώ καταλαβαίνω τι λες. Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα και αυτά που μου λες παραπάνω δεν πρόκειτε να συμβούν.....
Ε ήμαρτον... Στον γιό μου να τα έλεγα που είναι 5μισι περισσότερα θα καταλάβαινε. -
Ε, τότε αφού δεν υποστηρίζουμε ακόμα και οι ίδιοι μας, κάτι που πάει να αλλάξει προς τη σωστή κατεύθυνση, ας ρίξουν μια βόμβα να μας τελειώνουν.
Όπως λενε οι Γερμανοί: 'Η Ελλάδα θα ήταν ένας παράδεισος χωρίς τους Έλληνες...'Μ'αρέσει η λογική σου. Τότε πες στο γιο σου να μην προσπαθήσει να άλλαξει τίποτα που είναι στραβό. Γιατί ότι και να κάνει, κάποια λαμόγια θα τα διατηρήσουν στραβά.
Το είπα στα σκυλιά μου και δεν λένε να το καταλάβουν. Επιμένουν να θέλουν να δαγκώσουν τον κλέφτη. Μάλλον δεν είναι τόσο έξυπνα όσο εσύ... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ε, τότε αφού δεν υποστηρίζουμε ακόμα και οι ίδιοι μας, κάτι που πάει να αλλάξει προς τη σωστή κατεύθυνση, ας ρίξουν μια βόμβα να μας τελειώνουν.
Όπως λενε οι Γερμανοί: 'Η Ελλάδα θα ήταν ένας παράδεισος χωρίς τους Έλληνες...'Μ'αρέσει η λογική σου. Τότε πες στο γιο σου να μην προσπαθήσει να άλλαξει τίποτα που είναι στραβό. Γιατί ότι και να κάνει, κάποια λαμόγια θα τα διατηρήσουν στραβά.
Το είπα στα σκυλιά μου και δεν λένε να το καταλάβουν. Επιμένουν να θέλουν να δαγκώσουν τον κλέφτη. Μάλλον δεν είναι τόσο έξυπνα όσο εσύ...Ι rest my case.
Εσύ αν θες κάτσε εδώ να αλλάξεις αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ.
Εγώ με την πρώτη ευκαιρία έχω φύγει απο εδώ. -
Γάτες και μαθηματικά μυαλά οι δημοσιογράφοι στην 'Ημερησία' :
ΙΧ: Φωτιά στο κόστος εάν επιβληθεί φόρος στα καύσιμα
Eάν τελικά υιοθετηθεί στο σενάριο να αντικατασταθούν τα Πράσινα Τέλη (50 έως 300 ευρώ) με την επιβολή φόρου στα καύσιμα τότε πραγματικά θα κάνουμε λόγο για πολύ μεγάλη αύξηση του κόστους χρήσης.
'Η' Online 19/1 08:43Αν αυξηθούν τα καύσιμα μόλις 0,10 λεπτά το ετήσιο κόστος χρήσης όλων των ΙΧ θα αυξηθεί από τουλάχιστον 200 έως και 1.500 ευρώ!
Eάν τελικά υιοθετηθεί στο σενάριο να αντικατασταθούν τα Πράσινα Τέλη (50 έως 300 ευρώ) με την επιβολή φόρου στα καύσιμα τότε πραγματικά θα κάνουμε λόγο για πολύ μεγάλη αύξηση του κόστους χρήσης. Μάλιστα αν αυξηθούν τα καύσιμα μόλις 0,10 λεπτά το ετήσιο κόστος χρήσης όλων των ΙΧ θα αυξηθεί τουλάχιστον 200 ευρώ και συνεπώς ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης για να κυκλοφορεί θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του να καταβάλλει 2.000 ευρώ ετησίως που μεταφράζεται σε 168 ευρώ κάθε μήνα από 144 ευρώ που ήταν!
Στα ΙΧ με κινητήρες υψηλότερου κυβισμού το ετήσιο κόστος αυξάνεται από 300 έως και 1500 ευρώ που μεταφράζεται από 25 έως 125 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα!
Ειδικότερα ένα ΙΧ 1,6 λίτρου από 200 ευρώ ανεβαίνει στα 232 ευρώ το μήνα. Αντίστοιχα οι κάτοχοι 2λιτρων ΙΧ από 266 ευρώ ανεβαίνουν στα 350 ευρω κάθε μήνα!
Όμως στα θετικά του υποψήφιου μέτρου συγκαταλέγεται και η οδική ασφάλεια καθώς ελάχιστοι οδηγοί θα έχουν τα «κότσια» ή την οικονομική δυνατότητα να πιέζουν το πεντάλ του γκαζιού προς το πάτωμα!
Πάντως αν υπερισχύσει το μέτρο θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και οι χιλιάδες εργάτες που μετακινούνται καθημερινά με το παλιό τους ΙΧ ώστε να μεταβούν στο εργοστάσιο που δουλεύουν και μπορεί οι αποστάσεις που διανύουν καθημερινά να ξεπερνούν ακόμη και τα 40 χλμ. και ο βασικός τους μισθός δεν ξεπερνά τα 800 ευρώ τον μήνα...
Link της ντροπής: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=24149146
Πως ακριβώς έβγαλαν ότι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης θα πληρώνει 2000 ευρώ το χρόνο?
Ας πούμε ότι θα κάνει 20.000κμ το χρόνο (που είναι πολλά) και ότι καίει 10λτ/100κμ (που είναι ΕΠΙΣΗΣ πολλά για αυτοκίνητο πόλης...έχουμε επιβάρυνση 220 ευρώ στο σύνολο...ΟΧΙ 2000 ευρώ.
(πράξη: 20.000/100=200, 200χ10=2000, 2000χ0,11=220 ευρώ ...μάλλον σταμάτησαν στο 2000 )
-
αυτό που έχει ενδιαφέρον, όπως το γράφει η εφημερίδα, λέει ότι θα αντικατασταθούν ΜΟΝΟ τα πράσινα τέλη με τον ειδικό φόρο ...... τι θα γίνει με τα ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ και ΤΑ ΠΟΛΛΑ κεκ κανείς δεν μπορεί να ξέρει
-
Αν αυξηθούν τα καύσιμα μόλις 0,10 λεπτά ...
Mήπως ήθελε να πει 0,10 ευρώ, δηλαδής 10 λεπτά?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γάτες και μαθηματικά μυαλά οι δημοσιογράφοι στην 'Ημερησία' :ΙΧ: Φωτιά στο κόστος εάν επιβληθεί φόρος στα καύσιμα
Eάν τελικά υιοθετηθεί στο σενάριο να αντικατασταθούν τα Πράσινα Τέλη (50 έως 300 ευρώ) με την επιβολή φόρου στα καύσιμα τότε πραγματικά θα κάνουμε λόγο για πολύ μεγάλη αύξηση του κόστους χρήσης.
'Η' Online 19/1 08:43Αν αυξηθούν τα καύσιμα μόλις 0,10 λεπτά το ετήσιο κόστος χρήσης όλων των ΙΧ θα αυξηθεί από τουλάχιστον 200 έως και 1.500 ευρώ!
Eάν τελικά υιοθετηθεί στο σενάριο να αντικατασταθούν τα Πράσινα Τέλη (50 έως 300 ευρώ) με την επιβολή φόρου στα καύσιμα τότε πραγματικά θα κάνουμε λόγο για πολύ μεγάλη αύξηση του κόστους χρήσης. Μάλιστα αν αυξηθούν τα καύσιμα μόλις 0,10 λεπτά το ετήσιο κόστος χρήσης όλων των ΙΧ θα αυξηθεί τουλάχιστον 200 ευρώ και συνεπώς ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης για να κυκλοφορεί θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του να καταβάλλει 2.000 ευρώ ετησίως που μεταφράζεται σε 168 ευρώ κάθε μήνα από 144 ευρώ που ήταν!
Στα ΙΧ με κινητήρες υψηλότερου κυβισμού το ετήσιο κόστος αυξάνεται από 300 έως και 1500 ευρώ που μεταφράζεται από 25 έως 125 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα!
Ειδικότερα ένα ΙΧ 1,6 λίτρου από 200 ευρώ ανεβαίνει στα 232 ευρώ το μήνα. Αντίστοιχα οι κάτοχοι 2λιτρων ΙΧ από 266 ευρώ ανεβαίνουν στα 350 ευρω κάθε μήνα!
Όμως στα θετικά του υποψήφιου μέτρου συγκαταλέγεται και η οδική ασφάλεια καθώς ελάχιστοι οδηγοί θα έχουν τα «κότσια» ή την οικονομική δυνατότητα να πιέζουν το πεντάλ του γκαζιού προς το πάτωμα!
Πάντως αν υπερισχύσει το μέτρο θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και οι χιλιάδες εργάτες που μετακινούνται καθημερινά με το παλιό τους ΙΧ ώστε να μεταβούν στο εργοστάσιο που δουλεύουν και μπορεί οι αποστάσεις που διανύουν καθημερινά να ξεπερνούν ακόμη και τα 40 χλμ. και ο βασικός τους μισθός δεν ξεπερνά τα 800 ευρώ τον μήνα...
Link της ντροπής: http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=24149146
Πως ακριβώς έβγαλαν ότι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης θα πληρώνει 2000 ευρώ το χρόνο?
Ας πούμε ότι θα κάνει 20.000κμ το χρόνο (που είναι πολλά) και ότι καίει 10λτ/100κμ (που είναι ΕΠΙΣΗΣ πολλά για αυτοκίνητο πόλης...έχουμε επιβάρυνση 220 ευρώ στο σύνολο...ΟΧΙ 2000 ευρώ.
(πράξη: 20.000/100=200, 200χ10=2000, 2000χ0,11=220 ευρώ ...μάλλον σταμάτησαν στο 2000 )
Χαχαχαχα καλό. Μπορεί κανείς πάντα να βασιστεί στους δημοσιογράφους να σπείρουν τον πανικό και την ψευτιά. Αναρωτιέμαι γιατί δεν γράφουν πουθενά ότι όλα αυτά ΙΣΩΣ ισχύσουν αν κανενός η συμπεριφορά δεν αλλάξει λόγω του μέτρου; Γιατί προφανώς αυτή η υπόθεση είναι ουτοπική και το άρθρο παντελώς άχρηστο μήπως;
Αυτό που θα γίνει στην πραγματικότητα είναι ότι και στις υπόλοιπες πολιτισμένες χώρες που η βενζίνη είναι πανάκριβη. Ο κόσμος θα περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις (πχ να πηγαίνει στο περίπτερο για τσιγάρα με το αυτοκίνητο ή για αποστάσεις 15-20' με τα πόδια να παίρνει αμάξι). Δεν είναι ντροπή να μην είσαι βόδι και ζώον.
Αυτό, για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, έγινε και κατα την πρόσφατη πετρελαϊκή κρίση (τουλάχιστον στην Βρετανία), όπου ο κόσμος σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στις πετρελαϊκές και είπε 'πάμε και με τα πόδια μας'. Πολλοί απ'αυτούς που έπρεπε να πραγματικά να διανύσουν απόσταση για τις μετακινήσεις τους στη δουλειά, άρχισαν να μοιράζονται αμάξια με τους συναδέλφους, να παίρνουν τραίνο κ λεωφορείο, ποδήλατο, άλλαξαν σε diesel κτλ κτλ. ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ. Δεν είναι ντροπή να μην προσπαθείς να το παίξεις άρχοντας επειδή 'το πλήρωσα και θα το κυκλοφοράω μέχρι να λιώσει' (ότι ακριβώς προτρέπει ο συνδυασμός ακριβά ΤΚ και φτηνή βενζίνη).Επάνω στα μόνιμα κόμπλεξ του Έλληνα 'μα πώς θα πάμε 4 άτομα για καφέ με μόνο 1 αυτοκίνητο' και 'Μα πως θα παρκάρω ακριβώς μπροστά από την καφετέρια ή και πάνω στο τραπέζι αν γίνεται' βασίζεται η φτηνή τρομολαγνεία αυτού του άρθρου για να βρεί ακροατήριο. Ας δείξουμε επιτέλους ότι μπορούν τέτοιοι γραφίσκοι και οι χαρακτήρες στους οποίους βρίσκουν απήχηση να αποτελέσουν πλέον το πολύ μια θλιβερή ανάμνηση και εικόνα του παρελθόντος.
-
Τους έστειλα email να το διορθώσουν.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αυτό που έχει ενδιαφέρον, όπως το γράφει η εφημερίδα, λέει ότι θα αντικατασταθούν ΜΟΝΟ τα πράσινα τέλη με τον ειδικό φόρο ...... τι θα γίνει με τα ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ και ΤΑ ΠΟΛΛΑ κεκ κανείς δεν μπορεί να ξέρειΛοιπόν, καταργούνται τα τέλη!
Διαβάστε στους 4Τ
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10721Τώρα θα συμφέρει να αγοράζεις μεγάλου κυβισμού σαν 2ο για το κέφι σου. Τρέξτε πριν αποσυρθούν οι προσφορές!
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
αυτό που έχει ενδιαφέρον, όπως το γράφει η εφημερίδα, λέει ότι θα αντικατασταθούν ΜΟΝΟ τα πράσινα τέλη με τον ειδικό φόρο ...... τι θα γίνει με τα ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ και ΤΑ ΠΟΛΛΑ κεκ κανείς δεν μπορεί να ξέρει
Λοιπόν, καταργούνται τα τέλη!
Διαβάστε στους 4Τ
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10721Τώρα θα συμφέρει να αγοράζεις μεγάλου κυβισμού σαν 2ο για το κέφι σου. Τρέξτε πριν αποσυρθούν οι προσφορές!
κράτα μικρό καλάθι .....
-
Και σε περιμένουν στη γωνία μετά...
Σε έλεγχο του «πόθεν έσχες» υπάγονται όσοι:
•Αγοράζουν ακίνητα εκτός από πρώτη κατοικία μέχρι 120 τετραγωνικά μέτρα.
•Ανεγείρουν οικοδομές εκτός από πρώτη κατοικία μέχρι 120 τετραγωνικά μέτρα.
•Κατασκευάζουν πισίνες.
•Αγοράζουν αυτοκίνητα ανεξάρτητα από κυβισμό. Εξαιρούνται τα ειδικά διασκευασμένα για ανάπηρους.
•Αγοράζουν μοτοσικλέτες ανεξάρτητα από κυβισμό.
•Αγοράζουν σκάφη αναψυχής, ελικόπτερα, ανεμόπτερα.
•Αγοράζουν κινητά πράγματα αξίας άνω των 5.000 ευρώ,
•Κάνουν δωρεές, γονικές παροχές ή χορηγίες χρηματικών ποσών άνω των 300 ευρώ με εξαίρεση αυτές προς το δημόσιο.
•Χορηγούν δάνεια σε ιδιώτες.
•Εξοφλούν δάνεια ή πιστώσεις.
•Οσοι δεν μπορούν με τα εισοδήματά τους να δικαιολογήσουν τις δαπάνες θα επιβαρυνθούν.http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=24089149
Με απλά λόγια αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις ολόκληρο το ποσό της δαπάνης (πράγμα που ισχύει για την πλειοψηφία των αγοραστών), ακόμα κι αν πάρεις δάνειο για να το δικαιολογήσεις, μετά δεν μπορείς να το εξοφλήσεις (καθώς ο έλεγχος της εφορίας καραδοκεί). Δηλαδή ή θα τα πληρώσεις σε τόκους ή στην εφορία.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Το είπα στα σκυλιά μου και δεν λένε να το καταλάβουν. Επιμένουν να θέλουν να δαγκώσουν τον κλέφτη. Μάλλον δεν είναι τόσο έξυπνα όσο εσύ...Ι rest my case.
Εγώ με την πρώτη ευκαιρία έχω φύγει απο εδώ.Στο καλό και να μας γράφεις (το ύφος είναι ανάλογο της απαξίωσης που 'εκπέμπει' το γραπτό σου).
Δε γίνεται μια ζωή να μη λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις επειδή κάποιοι μπορεί να τις διαστρεβλώσουν στην πορεία. Γκρίνια για τη σημερινή μορφή των τελών, γκρίνια γιατί αν ενσωματωθούν στη βενζίνη θα μετακυλιστεί στον τελικό καταναλωτή η επιβάρυνση, γκρίνια γιατί ποιος μας λέει ότι η επιβάρυνση δε θα αυξηθεί μελλοντικά (λες και δεν μπορούν να αυξηθούν τα τέλη αν παραμείνουν στη σημερινή τους μορφή), γκρίνια γιατί...
Τελικά, θέλουμε να γίνει/αλλάξει κάτι ή όχι;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ με την πρώτη ευκαιρία έχω φύγει απο εδώ.Στο καλό και να μας γράφεις (το ύφος είναι ανάλογο της απαξίωσης που 'εκπέμπει' το γραπτό σου).
Δε γίνεται μια ζωή να μη λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις επειδή κάποιοι μπορεί να τις διαστρεβλώσουν στην πορεία. Γκρίνια για τη σημερινή μορφή των τελών, γκρίνια γιατί αν ενσωματωθούν στη βενζίνη θα μετακυλιστεί στον τελικό καταναλωτή η επιβάρυνση, γκρίνια γιατί ποιος μας λέει ότι η επιβάρυνση δε θα αυξηθεί μελλοντικά (λες και δεν μπορούν να αυξηθούν τα τέλη αν παραμείνουν στη σημερινή τους μορφή), γκρίνια γιατί...
Έλα ρε συ, αφού το 5,5 χρονών παιδί του τα καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς....
-
ελα μωρε,που να παει να φυγει
εχω ακουσει πολλα παρομοια,αποκαμα πλεον.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ελα μωρε,που να παει να φυγειεχω ακουσει πολλα παρομοια,αποκαμα πλεον.
Εχεις δίκιο που θα βρει χειρότερα απο εδώ.
Είπα με την πρώτη ευκαιρία όχι τώρα.
Οτι είχα να το πω το είπα και τέλος.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Διάβασες πουθενά να γράφω ότι δεν συμφωνώ να μπούν τ/κ στα αυτοκίνητα βάσει χρήσης;
Αυτό που λέω είναι ότι εαν χώσουν και στους φορτηγατζίδες αυτοί με την σειρά τους θα τα φορτώσουν αλλού και εν τέλει θα φτάσουν σε μένα.
Μόνο το γάλα που πληρώνεις για το νεογέννητο κοντεύει τα 25 ευρώ και φτάνει για μια βδομάδα.
Μην πείτε καμιά παπαριά του στύλ παιδιά ήθελες να τα φάς.
Ο ελεγχος γενικότερα στην χώρα είναι ανύπαρκτος και εγώ δεν μπορώ να επωμιστώ και άλλη φορά το κόστος.
Η ακρίβεια έχει φτάσει στο ζενίθ.
Βασικά κιόλας ποιούς φορτηγατζίδες;
Να δείτε τι πάρτυ θα κάνουν τα πρατήρια με τις τιμές μόλις γίνει αυτό.
Εκτός και να ξεχάσατε με μία βδομάδα απεργία των βυτιοφόρων που πήγε η βενζίνη.
Αν δεν έχεις παιδιά μην μπείς στον κόπο να μου απαντήσεις γιατί δεν είναι δυνατόν να με καταλάβεις. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τους έστειλα email να το διορθώσουν....στο οποίο μου απάντησαν και μου έγραψαν ότι εννοούσαν το συνολικό κόστος χρήσης με βενζίνες και ασφάλεια...
...δε το γράφουν όμως πουθενά.
Τέλη κυκλοφορίας