Apr 10, 2009, 8:26 AM

Ρε παιδιά χαζοί δεν είμαστε, προφανώς επιβραδύνει ο άνθρωπος και προφανώς έχει να κάνει με το τί λέγανε στο team radio. Αλλά ούτε καν προλαβαίνει να εκτελέσει την εντολή, τον τρώει λάχανο ο άλλος στο άψε σβήσε. Με κάθε brake test δηλαδή έπρεπε να έχουμε 4-5 αλλαγές θέσεις πίσω από το SC αν είναι έτσι.

Το point που θέλω να κάνω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που διατυμπάνιζε με σθένος ο Trulli μετά τον αγώνα και αν δεν είχαμε ακούσει το team radio δε θα σκεφτόμασταν με τίποτα ότι τον αφήνει επίτηδες. Κι όταν έχεις SC δε βουτάς αμέσως να προλάβεις με το παραμικρό άφημα γκαζιού του μπροστινού, εδώ στο βίντεο ο άνθρωπος ούτε καν το σκέφτεται, προσπερνάει με τη μία. Αλήθεια, ο Trulli ρώτησε την Toyota μετά αν έπρεπε να αφήσει το Λούη να ξαναπεράσει, ειδικά εφόσον εμφανώς δεν είχε πρόβλημα τελικά? Αλλά προφανώς το ότι αμέσως ξαναμπήκε από πίσω του δεν τον προβλημάτισε καθόλου και συνέχισε σφυρίζοντας αδιάφορα μέχρι την καρό σημαία.

Έχω εκδηλώσει σαφώς την αηδία μου για το τι έκανε η ΜκΛάρεν αλλά κι ο άλλος μας έχει φλομώσει στο ψέμμα και κανείς δε λέει τίποτα επειδή το θέμα βαραίνει κυρίως τους ασημί.