-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Χαμός στην Πόρσε...5-6 αυτοκίνητα την ημέρα.
Οπως και στην Μερσεντές (σε έναν από τους δύο ντήλερ) στα μεγάλα όμως.Εξήντα αυτοκίνητα σε μία εβδομάδα πάνω από 2000 cc.απορια:
ολοι αυτοι γιατι δεν αγοραζαν πιο πριν?
δλδ, καποιος που τωρα δινει 90Κ γιατι ειχε προβλημα πριν 1 μηνα να δωσει 100-110Κ?Ελα ντε...ηταν με το ενα χερι στην τσεπη αλλα δεν τ αποφασιζε τωρα ομως τα 90Κ του φαινονται λιγα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οπως και στην Μερσεντές (σε έναν από τους δύο ντήλερ) στα μεγάλα όμως.Εξήντα αυτοκίνητα σε μία εβδομάδα πάνω από 2000 cc.Τα λεφτά που χάνουν οι νομαρχίες από τη μείωση των τελών ταξινόμησης θα τα πάρουν από τον κρατικό προυπολογισμό (σύμφωνα με το site της ''Hμερισίας'' που έβαλε 2 σελιδες πριν ο konstantinosV): http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=7495102
Τουλάχιστον τώρα όταν θα ψοφολογάμε σε κανένα ράντζο νοσοκομείου θα μπορούμε να είμαστε ήσυχοι που το κράτος επιδότησε τους κατοίκους της Εκάλης και του Πανοράματος για την αγορά Porsche και 5λιτρων Mercedes!
-
Καλά το πόσοι ενδιαφέρονται και τελικά το πόσοι αγοράζουν είναι άλλο θέμα. Περιμένετε να κλείσει ο μήνας να δούμε ταξινομήσεις .... εγώ πιστεύω ότι πάλι αρνητικό θα είναι το ποσοστό.
-
αν δεν δώσουν χρήμα οι τράπεζες .... δεν βλέπω να γίνεται τίποτα ....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
κάτι που διάβασα σήμερα και δεν ξέρω κατά πόσο έχει ακουστεί:
Σύμφωνα με τον ν.2873/2000 'το τέλος άδειας οχήματος και το τέλος μεταβίβασης αυτοκινητου οχήματος εισπράττονται υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης'Ε ρε κλάμα....
Το τέλος μεταβίβασης έχει καταργηθεί τελικά?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
κάτι που διάβασα σήμερα και δεν ξέρω κατά πόσο έχει ακουστεί:
Σύμφωνα με τον ν.2873/2000 'το τέλος άδειας οχήματος και το τέλος μεταβίβασης αυτοκινητου οχήματος εισπράττονται υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης'Ε ρε κλάμα....
Το τέλος μεταβίβασης έχει καταργηθεί τελικά?
Για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ναι μέχρι το τέλος του χρόνου.
-
Ρε παιδια σε καποιες εταιρειες χαθηκε η μειωση του ΕΤΤ η μου φαινεται εμενα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια σε καποιες εταιρειες χαθηκε η μειωση του ΕΤΤ η μου φαινεται εμενα?Σε ποιές αναφέρεσαι; Έχεις δέι κάτι συγκεκριμένο;
-
Μια συναδελφος ψαχνει για αμαξι, και οι τιμες για γκολφ 122 την φουλ εκδοση, μου εμοιζαν για ιδιες.
-
Μια συναδελφος ψαχνει για αμαξι, και οι τιμες για γκολφ 122 την φουλ εκδοση, μου εμοιζαν για ιδιες.Είναι 1400άρι, άρα μιλάμε για έκπτωση ~500 €
-
Μια συναδελφος ψαχνει για αμαξι, και οι τιμες για γκολφ 122 την φουλ εκδοση, μου εμοιζαν για ιδιες.Ρώτησες σε έκθεση ή τις είδες στο Site; Μήπως δεν έχουν ενημερώσει ακόμα τον τιμοκατάλογο;
-
Ο χρήστης mfnf έγραψε:
Οπως και στην Μερσεντές (σε έναν από τους δύο ντήλερ) στα μεγάλα όμως.Εξήντα αυτοκίνητα σε μία εβδομάδα πάνω από 2000 cc.Τα λεφτά που χάνουν οι νομαρχίες από τη μείωση των τελών ταξινόμησης θα τα πάρουν από τον κρατικό προυπολογισμό (σύμφωνα με το site της ''Hμερισίας'' που έβαλε 2 σελιδες πριν ο konstantinosV): http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=7495102
Τουλάχιστον τώρα όταν θα ψοφολογάμε σε κανένα ράντζο νοσοκομείου θα μπορούμε να είμαστε ήσυχοι που το κράτος επιδότησε τους κατοίκους της Εκάλης και του Πανοράματος για την αγορά Porsche και 5λιτρων Mercedes!
Χίλιες φορές να τα κάψω στο Σύνταγμα από το να τα δίνω στα Λαμόγια τους Δημαρχέους και λοιπούς για να κάνουν εκατοντάδες προσλήψεις κυφήνων με τα δικά μου λεφτά.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΕΤΤ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΥΒΡΙΔΙΚΑ. ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
-
Θα την βρεις από αλλού Νίκο. Πληρώνουμε αδρά τα δημοτικά τέλη τα οποία ιδίως σε μας εδώ πάνω είναι αν όχι τα υψηλότερα από τα υψηλότερα. Να'ναι καλά ο φτερωτός
-
Leon cupra στα 23.000 ευρο! ΤΡΕΞΤΕ να αγορασετε
-
καλα, η BMW ξεπούλησε
φιλος που τρογωταν εδω και καιρο να παρει κατι σε κουπε και ψηνοταν για Σιροκο, τελικα έκλεισε την 320 κουπε με 31000€
λεπτομερειες προσεχως.
Καλα θα εχω μεγαλο κόμπλεξ
ολη η παρεα θα γεμισει BMW, που να παω εγω με τη σουμπαρουκλα; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
καλα, η BMW ξεπούλησεφιλος που τρογωταν εδω και καιρο να παρει κατι σε κουπε και ψηνοταν για Σιροκο, τελικα έκλεισε την 320 κουπε με 31000€
λεπτομερειες προσεχως.
Καλα θα εχω μεγαλο κόμπλεξ
ολη η παρεα θα γεμισει BMW, που να παω εγω με τη σουμπαρουκλα;Για στείλε μου με PM εξοπλισμό
-
Χαχα, σκέφτομαι κάτι κακόμοιρους που παιδευτήκανε με μετοικεσίες, τρία παιδιά κλπ και πήραν αυτοκίνητο με κόκκινες πινακίδες και περιορισμούς σε οδηγούς και χρόνο μεταπώλησης....
Γνωστός μου πολύ πρόσφατα έφερε από έξω BMW 320 coupe και μπελάς και ταλαιπωρία και νομίζω πρέπει να έδωσε περισσότερα!!
Ελλαδάρα ατελείωτη... μπορείς να εμπιστευτείς οτιδήποτε;; Θέλουμε να έρθουν και ξένοι επενδυτές!! -
εν τω μεταξυ, στη μαντρα με τα μεταχειρισμενα, εχει μια ιδια, μοντ 2007 με 34000,00 Ε
ποσο να την κατεβασουν αραγε;Αν και απ'οτι καταλαβα τα (πολυ) φτηνα τελειωσαν.
Το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι παραγωγης 11/2008 -
Μείωση τελών ταξινόμησης εν όψη. Αν δείτε το πρώτο ποστ του τοπικού πριν 1μιση χρόνο, η είδηση δεν διαφέρει καθόλου...
-
Αμ δεν είναι μόνο η τιμή κτήσης , είναι και τα καύσιμα στο Θεό , τα sercice ακριβά , οπότε τι να το κάνω το καινούργιο αυτοκίνητο; να το καμαρώνω παρκαρισμένο;
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015