-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
για ποιο ακριβώς λόγο να ενισχύσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις?Γιατί είναι η μοναδική μας βιομηχανία. Ενισχύοντας τα αυτοκίνητα ενισχύεις τη βιομηχανία / οικονομία των Γερμανών κτλ. και στη χώρα σου κάνεις μόνο μια προσωρινή ένεση σε ένα μικρό κομματάκι της οικονομίας (έμποροι αυτοκινήτων).
Δε θέλεις ενίσχυση των ξενοδόχων που μας πιάνουν τον κώλο ? ΟΚ. Κατάργησε τους φόρους αεροδρομίου. Κατάργησε το τέλος παρεπιδημούντων. Και άλλα ενδεχομένως.
Να κινείται το χρήμα ναι, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο...
-
η κριση τελειωσε, το δειχνει και το χρηματιστηριο...
-
μα δεν υπάρχει κρίση... δεν μπορεί να εξαφανίστηκε όλο το ρευστό... αυτοί που το έχουν βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ. Κατάργησε τους φόρους αεροδρομίου.Παρεμπιπτόντως, το έκαναν αυτό!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
για ποιο ακριβώς λόγο να ενισχύσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις?
Κατάργησε το τέλος παρεπιδημούντων. Και άλλα ενδεχομένως.
quote]
Από το 2% το πήγαν στο 0,5%..... -
Πάντως αν νομίζετε πως το μέτρο εφαρμόστηκε είστε γελασμένοι
Το Bravo μου είναι στην αντιπροσωπεία από την προηγούμενη Δευτέρα και σήμερα
μου είπαν πως περιμένουν επιστολή απ'το Υπουργείο για την διαδικασία έκδοσης των πινακίδων,
η οποία ΙΣΩΣ( ) να φτάσει τη Δευτέρα .
Εν τω μεταξύ είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να παραλάβω πριν το Πάσχα.
Χίλιες φορές να είχα παραλάβει το αμάξι μια-δυο βδομάδες πριν και να είχα το κεφάλι μου ήσυχο.
Θα έχανα 700 ευρώ,σιγά τα ωά
Εγώ μετά απ' αυτό έχω να σας πω πως σ'αυτό το μπου@$%λο αν κάποιος σκέφτεται να παραγγείλει αμάξι για να φθάσει σε κανά 2μηνο θα μπει σε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Γιατί αν πέσει πάνω στη λήξη
του τετραμήνου στην καλύτερη περίπτωση θα χάσει την έκπτωση και στη χειρότερη θα
στέκεται το αμάξι του στην αντιπροσωπεία για τίποτα μήνες μέχρι οι 'κύριοι'
να αποφασίσουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα από 'κει και πέρα. -
Αλαλούμ
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=7495102
Αθάνατη Ελλαδάρα -
Γιώργη εσύ που έχεις Insider information στείλε με pm λίστα όσων από αυτούς έχουν κόρες από 22 και άνω
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γιώργη εσύ που έχεις Insider information στείλε με pm λίστα όσων από αυτούς έχουν κόρες από 22 και άνωτο 22 τι είναι?
18+ΦΠΑ?
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιώργη εσύ που έχεις Insider information στείλε με pm λίστα όσων από αυτούς έχουν κόρες από 22 και άνω
το 22 τι είναι?
18+ΦΠΑ?
16 + 50% φόρου 'ταξινόμισης' + ΦΠΑ
-
Αν κατάλαβα καλά,
λόγω της μείωσης του τέλους ταξινόμησης μειώθηκαν οι τιμές των καινούριων και των μεταχειρισμένων εξωετρικού, σωστά?Με τα ελληνικά μεταχειρισμένα τί γίνεται?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Χαμός στην Πόρσε...5-6 αυτοκίνητα την ημέρα.
Οπως και στην Μερσεντές (σε έναν από τους δύο ντήλερ) στα μεγάλα όμως.Εξήντα αυτοκίνητα σε μία εβδομάδα πάνω από 2000 cc.Γιατί στον έναν?
Ο άλλος ντήλερ τί κανει? -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γιώργη εσύ που έχεις Insider information στείλε με pm λίστα όσων από αυτούς έχουν κόρες από 22 και άνωκαι εμένα Γιώργο στείλε μου τη λίστα όσων έχουν κόρες από 17 μέχρι 22
για να μη μαλώνω με τον ΚωνV -
Ουφ...ευτυχώς όταν η κόρη μου φτάσει σε αυτές τις ηλικίες... εσείς θα είστε κ@λ@γερ@ι του κερατά!
(Σήμερα γίνεται 6 μηνών το χρυσούλι μου )
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
:ysterical: Ουφ...ευτυχώς όταν η κόρη μου φτάσει σε αυτές τις ηλικίες... εσείς θα είστε κ@λ@γερ@ι του κερατά!(Σήμερα γίνεται 6 μηνών το χρυσούλι μου )
Tότε είναι που πρέπει να τους φοβάσαι...τους γερομπισμπίκηδες.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οπως και στην Μερσεντές (σε έναν από τους δύο ντήλερ) στα μεγάλα όμως.Εξήντα αυτοκίνητα σε μία εβδομάδα πάνω από 2000 cc.Γιατί στον έναν?
Ο άλλος ντήλερ τί κανει?Δεν ξέρω....λογικά το ίδιο θα συμβαίνει.
που σημαινει οτι 50Χ4 εβδομαδες μας κανει 200 αυτοκίνητα για τον Μαιο μόνο σε εναν ντιλερ, ενω πχ τον Απριλιο η mercedes πουλησε συνολικά 588 αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical: Ουφ...ευτυχώς όταν η κόρη μου φτάσει σε αυτές τις ηλικίες... εσείς θα είστε κ@λ@γερ@ι του κερατά!
(Σήμερα γίνεται 6 μηνών το χρυσούλι μου )
Tότε είναι που πρέπει να τους φοβάσαι...τους γερομπισμπίκηδες.
Λες ε; Χμμμ...
-
κάτι που διάβασα σήμερα και δεν ξέρω κατά πόσο έχει ακουστεί:
Σύμφωνα με τον ν.2873/2000 'το τέλος άδειας οχήματος και το τέλος μεταβίβασης αυτοκινητου οχήματος εισπράττονται υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης'Ε ρε κλάμα....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οπως και στην Μερσεντές (σε έναν από τους δύο ντήλερ) στα μεγάλα όμως.Εξήντα αυτοκίνητα σε μία εβδομάδα πάνω από 2000 cc.απορια:
ολοι αυτοι γιατι δεν αγοραζαν πιο πριν?
δλδ, καποιος που τωρα δινει 90Κ γιατι ειχε προβλημα πριν 1 μηνα να δωσει 100-110Κ?
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015